78986
  • ShaiHulud
    gondolom varazslo=vari :D
  • Dr DeViLKiNG
    Wow óta én már nem csodálkozom azon, hogy milyen/mennyi cuccok esnek egyeseknek, és nekem pedig abszolút semmi.
    "Szerencsére" inferno is le lett casualra nerfelve, hogy a1ben is kiessenek a 62-63-as cuccok. Nehogymár a játék végét kelljen farmolni a jó cuccokhoz.
  • Fpocok
    Ja csak most olvastam el...
    Nálam vari, varriort jelent, azaz barbár. De ha ő varinak mondja a wizardot... nc. Hát így senki sem tudja, mi a fenéről beszél.
  • pisztácia
    vari=wizard
  • rhazid
    intes barbár?
  • Fpocok
    vari=barbár
  • 1Darton1
    Azért vicces, mert gyorsabban ölöm az act3 packokat, mint az itt über tárgyakról mesélők az act1-eseket, és nekem hetek alatt nem esik olyan minőségű és mennyiségű loot, mint nekik egy nap alatt.
    Habár mint mondtam Murphy nem alszik, de egy kis remény még maradt bennem, hogy csak viccelődtök.
  • Lammer
    most ertem be barbival hellen arra a kvesztre, ahol vedeni kell a hajitogepeket es nalam a harmadiknal sikerult elojonnie, ahol neked kell ratekerned manualisan... mar minden mobot eltakaritottam es akkor maradt ez :)

wizardommal hellen meg 1.01 kornyeken jartam ott, talan :)
  • j0nNyKa
    még mindig nem tudja senki, mi az a vari
  • Noodlee
    Nálam elég sokszor előjött, az 1.03-as patchel hozták be.
  • ShaiHulud
    nem akarok nagyot mondani, hanem en tenyleg ilyen 87 allres korulre emlekszem. kar hogy nem lehet visszanezni a kurva RMAH eladasokat, hogy mennyi is volt tenyleg.
  • pisztácia
    #50770 -re valaki pls...
    és kiegészíteném még azzal, hogy egy átlagos varinak mennyi HP-ja van? Kicsit sokallom az enyém...:S
  • j0nNyKa
    mindesetre mindig, amikor nagyot akarsz mondani, előtte nézd át ezt a chartot
  • FrostBite
    Most már értem.
  • ShaiHulud
    nezd meg pl ha kiveszed offhand fegyot merre valtozik a karilapon a damage.

meg az is lehet hogy szarul hasonlitja ossze az offhand itemeket egymassal.
  • ShaiHulud
    elkepzelheto hogy azert mert olyan fos az offhand fegyod hogy jobban jarnal 1h+shielddel.

dw itt teljesen maskepp mukodik mint pl wowban. felvaltva csapkodsz a 2 fegyoval, tehat gyak atlagolodik a sebzesuk, elony hogy +15% attack speedet kapsz dwnel.
  • ShaiHulud
    akkro vagy te tudod rosszul vagy en nem emlekszem pontosan, de nem veletlenul irtam ugy hogy "vagy 90 allres".

de lenyegen nem valtoztat: 20 euroert elment 2 tulajdonsagot ado kek item, ez a lenyeg.
  • FrostBite
    Elmesélné nekem valaki, hogy EZa pajzs miért növeli a sebzést ?
  • Voyager5
    Az érdekes, mert tudtommal 80 a max.
  • Lammer
    de-de :D
  • Fpocok
    Tegnap egy olyan sapit találtam, amin volt 88str, 70 all res, 10% live és socket. Beleraksz egy lifeos gemet és van 22%+ hp rajta... nagyon jó kis sapi.
  • ShaiHulud
    anelkul
  • Voyager5
    90 allres? :)
    Esetleg Inttel :P
  • ShaiHulud
    ja amin meg csodalkoztam egy kek helm is elment amin csak dex volt ilyen 150 korul, meg vagy 90 allres, semmi mas. :D 19.99 euroert. neztem is nagyot.
  • ShaiHulud
    nekem egy 830dpses ceremonial dagger (wd only) int, vita, mana toltos fegyo ment el 42 euroert, nagy csodalkozasom kozepette, meg a rmah masodik heteben.
  • Noodlee
    Véletlenül nem act 3, nagy szárnyas dög?
  • Zsooo
    kösz mindenkinek!
  • Zsooo
    nekem a max az 5 euró volt, még rögtön azután, hogy rmah-t elindították, ott fel is adtam, azóta csak gold, de az meg most már elég jól megy, lásd #50666, lehet visszanézek rmahba megint. Pro dh-k, a linkelt hszben a cloak mennyi eurot érhet?

OFF: vki nyomna rám egy pluszt? egyetlen nyomi minusz miatt -100-on állok, azt se tudom ki olvassa egyáltalán amit írok, pedig nem hiszem hogy ennyire gáz lenne amiket írok... :(
  • Lammer
    nah megvan nekem is az elso "megolhetetlen" mobom :D

neha eltunedezik... neha ramlo... sosem tudom targetelni :D

szep kis bug :D
  • jazzy
    Nekem 70, de AHban vettem valami 3 milláért.. esni nem esett csak asszem 15 euros fegyver, az volt a legjobb.
  • Avenger
    Nekem is 16 Eur a rekordom eddig, igaz azt AH-ban vettem 100k-ért.
  • jazzy
    Mert nekem 30-50 euros cucc nem esett még 200 óra alatt?
  • cookac2
    #50790 a válaszom erre
  • cookac2
    The goats produce two very important products in goat farming - the ring and the amulet. Good farmer kills more than 20 blue goats a day. Goat farming might not be the first thing you considered when talking about farming, but it is a profitable and enjoyable business activity.

How Much Is That Worth To You?

"How To Kill Goats" retails for €37. But today we i'm offering it to you for only €17. All of the information on farming a goat is simple to understand with images to guide you. You'll never find a guide that guides to on farming elite goats in one ebook.

This guide eliminates the time you will spend searching for incomplete information about killing goats. You don't have to purchase a guide on farming goats alone, then buy yet another guide on searching blue goats, that will cost you over €100. Just by making a one time investment of €17 you will get all you need to know on farming goats at a cost of the price.

You've never seen such a good offer, right? But to make you even more comfortable about your investment, I'll offer you my.... My 3 minutes Money Back Guarantee! EFFORTLESSLY START YOUR OWN GOAT FARMING PROCESS 100% AT MY RISK
    WITH A FULL 3 MINUTES MONEY-BACK GUARANTEE!

You should understand that farming a goat is something that you need to have time to do. You can’t just do it once and think that MAGIC will happen the first time around. This is a serious undertaking, and you have to be willing to take time and put in a lot of work to make it happen. But with my COMPLETE GUIDE you will know what to do and how to do it.

"The Next Step Is Yours". Grab this one of its kind goat farming ebook that will guide you on how to be a successful farmer today, don't waste anymore of your time trying to find incomplete information on farming goats, get your guide to successful goat farming just by investing in this guide.....

• Fpocok
    Nem értem... miért lenne vicc, hogy esett neki egy olyan axe? Nekem is esett már, sőt, adtam is már el.
  • 1Darton1
    Valaki nyugtasson meg, hogy az ilyen hozzászólások csak viccből születnek.
    Tudom, hogy Murphy mindenhol ott van, de azért mindennek van határa.
  • who am I 7
    ja...tegnap viszont este csak 1 runt tudtam menni..de elég jó dolgok estek, egy 30-50jurós axe pl.Kár, hogy nem tudtam többet menni :/
  • Noodlee
    #50384 hsz-ben említett tárgyat elvitték 160K-ért.
    Nagyobb sikere lett, mint gondoltam :)

• j0nNyKa
    legalább növeljük az ország GDP-jét..
  • McHaals
    ezen én is röhögtem, tegnap elköltöttem akkor ezek szerint 15 millió dollárt :D