78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1Darton1 #50864 Azért kell attack speed kesztyűre, nyakláncra és gyűrűkre. -
unusual #50863 Elnézést,de nem rakta be az elsőbe..... -
#50862 Akkor jobb a kétkezes fegyver?
Elég lassú vele a cast speed, de lehet a dmg miatt megéri.
-
unusual #50861 http://imageshack.us/photo/my-images/191/screenshot274i.jpg/ -
unusual #50860 Na végre kiesett az első item-em. ;) -
1Darton1 #50859 És még ehhez kapcsolódik, hogy azóta a jobb dps-ű kék fegyverek szinte teljesen eltűntek. De még csak megközelítőleg jó kék sem esik. Nem tudom, hogy másnak feltűnt-e. -
#50858 Köszi szépen! -
#50857 nemtom, biztos béna vagyok, vagy lemerült az egér.
ja nem, bizzard suxx. -
#50856 loh: life on hit - ennyit gyógyulsz ütésenként
cc% - critical chance % - krit esély %-a
lps: life per sec - hp-regen másodpercenként -
#50855 vajon miért xD -
1Darton1 #50854 Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a statprioritás nagyban buildfüggő is.
Amiket írtam, az az arcane orbos és blizzardos buildekre jó leginkább. -
#50853 próbáltam kimozogni egy vampiric, frozen, jailer, nightmare packot.
nem ment. -
#50852 Hálás köszönet a segítségért!
Pár dolgot átadtam most neki a barbáromtól, így most van energy buff-al vagy 800 all res, és 4k armor. Akkor ezeken még fejlesztek valahogy.
Ám ezek miknek a rövidítései: lps, loh cc%?
És köszönöm a linket: j0nNyKa -
1Darton1 #50851 Vitality minimális kell, 20-25k körül elég, jobb gearben annyi sem kell.
Amire gyúrni kell, az elsődlegesen a 6k fölötti armor, 4-500 allres.
Emellett természetesen kell iq (eleinte az a legfontosabb), egy kevés attack speed, és crit dmg/crit chance. Bár ezen utóbbiak már csak endgearen hasznosak igazán.
Ami nagyon fontos, hogy egy nagy dps-ű kétkezessel olcsón, baromi nagy dmg-et lehet csinálni. Ezt kevesen tudják, és egykezessel bohóckodnak. -
#50850 Crit hit chance 50%
Crit damage 200%
:) -
clio1616v #50849 lps loh cc% -
Eksz #50848 Igen, pontosan ugyanez van/volt nalam is. -
#50847 critet szokás adni wiZardnak, de linkeltem bnet wiZard fórumot, ott vannak az okosok -
clio1616v #50846 demi huni, vicsi doki, moni, barbi, vizi -
#50845 mondtam már hogy a wizard 3 z, nem csak 2 -
#50844 Ok, akkor úgy fogom hívni.
Viszont, ha már ennyire szakmai akkor nem nagy W-vel írom, mert nem egy névről van szó...
Szóval akkor van egy 60-as wizard-om, aminek szerintem túl sok a hp-ja... (53k) és többnyire csak 20-25k hp-juk van akikkel eddig játszottam. Ja, és nem is valami sok a vit-em...
Valamint, milyen képességű cuccokat vegyek neki? Milyen plusszokat ajánlotok neki? (int, vit, all res mellé) -
#50843 Mondjuk ez igaz, de az wari :D -
1Darton1 #50842 Amíg először át nem alakították a lootrendszert, semmi bajom nem volt. Nem a szerencsés kategória voltam, de mindig volt valami középszar eladnivaló. De azóta jó, ha 20-30 óránként esik egy 1 millió gold feletti item. Ez már azért erősen demoralizáló. -
#50841 Ezen a komoly szakmai fórumon csak a Wizard-ot értik :)
Wizzard, mage, vari, varázsló - nem értik. -
#50840 Nálam a vari, az warrior fog maradni, amíg élek. -
#50839 Na ne viccelj már, sztem rajtad kívül mindenkinek tök egyértelmű, hogy a vari az varázsló... -
#50838 Hali
Tud valaki vásárolni RMAH-ból? Ha igen akkor attól kérnék egy kis segétséget! PM-be kérem! -
1Darton1 #50837 Semmi általánosítás nem volt benne, én konkrétan azokról beszéltem, akik linkelik a jobbnál jobb lootokat act1-ből. -
#50836 Pár nap kell. -
clio1616v #50835 1-2 nap szokott lenni -
#50834 menni fog -
Eksz #50833 Es mivel ilyen szerencses vagyok, van egy olyan gondom, hogy a fel oraja tortent sikeres aukciom atment processing statusbol soldba, fel ora alatt, viszont paypalra nemjott meg a love, soha nem volt meg ilyen. Valaki masnak? -
Eksz #50832 Ugyes, de nem. 63asokat gyujtom stashba, tobbit utkozben identifyolom. -
#50831 Valóban :D -
Zsooo #50830 ha csak a lvl63as cuccokat azonosítottam volna, valószínűleg ugyanitt járnék én is... -
Eksz #50829 Halo,kb 430 ora van a DH-mba, 17k elite kill, de ha oszinte akarok lenni, az elmult 3 hetben nem esett olyan item amire azt tudtam volna na mondani, hogy ok, ha nem is kvajo de legalabb korrekt. Eleg szar amikor id-zi az ember a 2 stash lapnyi 63as lootot naponta es semmi, 0, zero. Ugylatszik van akinek nemjar. Valaki frostshockon irta meg a megjelenes elott, hogy aki sokat jatszik lofaszt se fog talalni, aki napi 1-2 orat esnek majd neki jo cuccok, en akkor sirva rohogtem rajta, most meg osszeeskuveselmelet ON. -
#50828 "hivatásos hölgy", ennél szebben soha senki ember fia nem hívta még a kurvákat -
#50827 Szerintem felesleges általánosítani. Itt sem több százan írják azt, hogy potyog nekik a fat loot. Loot buff ide vagy oda, pl Nekem egyik Act-ban sem esett még normális tárgy. Legendary-ból is egy hullott, az is Hell Act4-ben egy Butcher fejsze ... na, a statjai is olyanok, emlékbe megtartva :)
A legjobb cuccokat amiket eladtam mind úgy szereztem, hogy valaki elírt az AH-ban egy nullát ... én meg 10x-es haszonnal eladtam. -
#50826 ugye ugye, nem is volt olyan egyértelmű, hogy mit akar :D
kérdésre válaszolva: bnet wizard fórum, rengeteg fasza topic van róla -
1Darton1 #50825 Most kezd körvonalazódni bennem, hogy játékokban a leghatékonyabb eladni a buksisimit. Mert úgy a kedves ügyfélben lehet, hogy fel sem merül, hogy őt pénzért dicsérik. Egy hivatásos hölgynél egyértelmű, hogy miért kedves, de egy játék esetében azt is lehet gondolni, hogy milyen ügyes vagy.