78986
  • 1Darton1
    Azért kell attack speed kesztyűre, nyakláncra és gyűrűkre.
  • unusual
    Elnézést,de nem rakta be az elsőbe.....
  • pisztácia
    Akkor jobb a kétkezes fegyver?
    Elég lassú vele a cast speed, de lehet a dmg miatt megéri.
  • unusual
    http://imageshack.us/photo/my-images/191/screenshot274i.jpg/
  • unusual
    Na végre kiesett az első item-em. ;)
  • 1Darton1
    És még ehhez kapcsolódik, hogy azóta a jobb dps-ű kék fegyverek szinte teljesen eltűntek. De még csak megközelítőleg jó kék sem esik. Nem tudom, hogy másnak feltűnt-e.
  • pisztácia
    Köszi szépen!
  • McHaals
    nemtom, biztos béna vagyok, vagy lemerült az egér.

ja nem, bizzard suxx.
  • McHaals
    loh: life on hit - ennyit gyógyulsz ütésenként
    cc% - critical chance % - krit esély %-a
    lps: life per sec - hp-regen másodpercenként
  • Frosty01
    vajon miért xD
  • 1Darton1
    Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a statprioritás nagyban buildfüggő is.
    Amiket írtam, az az arcane orbos és blizzardos buildekre jó leginkább.
  • McHaals
    próbáltam kimozogni egy vampiric, frozen, jailer, nightmare packot.

nem ment.
  • pisztácia
    Hálás köszönet a segítségért!
    Pár dolgot átadtam most neki a barbáromtól, így most van energy buff-al vagy 800 all res, és 4k armor. Akkor ezeken még fejlesztek valahogy.
    Ám ezek miknek a rövidítései: lps, loh cc%?

És köszönöm a linket: j0nNyKa
  • 1Darton1
    Vitality minimális kell, 20-25k körül elég, jobb gearben annyi sem kell.
    Amire gyúrni kell, az elsődlegesen a 6k fölötti armor, 4-500 allres.
    Emellett természetesen kell iq (eleinte az a legfontosabb), egy kevés attack speed, és crit dmg/crit chance. Bár ezen utóbbiak már csak endgearen hasznosak igazán.
    Ami nagyon fontos, hogy egy nagy dps-ű kétkezessel olcsón, baromi nagy dmg-et lehet csinálni. Ezt kevesen tudják, és egykezessel bohóckodnak.
  • Voyager5
    Crit hit chance 50%
    Crit damage 200%

:)
  • clio1616v
    lps loh cc%
  • Eksz
    Igen, pontosan ugyanez van/volt nalam is.
  • j0nNyKa
    critet szokás adni wiZardnak, de linkeltem bnet wiZard fórumot, ott vannak az okosok
  • clio1616v
    demi huni, vicsi doki, moni, barbi, vizi
  • j0nNyKa
    mondtam már hogy a wizard 3 z, nem csak 2
  • pisztácia
    Ok, akkor úgy fogom hívni.
    Viszont, ha már ennyire szakmai akkor nem nagy W-vel írom, mert nem egy névről van szó...

Szóval akkor van egy 60-as wizard-om, aminek szerintem túl sok a hp-ja... (53k) és többnyire csak 20-25k hp-juk van akikkel eddig játszottam. Ja, és nem is valami sok a vit-em...

Valamint, milyen képességű cuccokat vegyek neki? Milyen plusszokat ajánlotok neki? (int, vit, all res mellé)
  • greyfox
    Mondjuk ez igaz, de az wari :D
  • 1Darton1
    Amíg először át nem alakították a lootrendszert, semmi bajom nem volt. Nem a szerencsés kategória voltam, de mindig volt valami középszar eladnivaló. De azóta jó, ha 20-30 óránként esik egy 1 millió gold feletti item. Ez már azért erősen demoralizáló.
  • greyfox
    Ezen a komoly szakmai fórumon csak a Wizard-ot értik :)
    Wizzard, mage, vari, varázsló - nem értik.
  • Fpocok
    Nálam a vari, az warrior fog maradni, amíg élek.
  • pisztácia
    Na ne viccelj már, sztem rajtad kívül mindenkinek tök egyértelmű, hogy a vari az varázsló...
  • FuRiONight
    Hali

Tud valaki vásárolni RMAH-ból? Ha igen akkor attól kérnék egy kis segétséget! PM-be kérem!
  • 1Darton1
    Semmi általánosítás nem volt benne, én konkrétan azokról beszéltem, akik linkelik a jobbnál jobb lootokat act1-ből.
  • Fpocok
    Pár nap kell.
  • clio1616v
    1-2 nap szokott lenni
  • j0nNyKa
    menni fog
  • Eksz
    Es mivel ilyen szerencses vagyok, van egy olyan gondom, hogy a fel oraja tortent sikeres aukciom atment processing statusbol soldba, fel ora alatt, viszont paypalra nemjott meg a love, soha nem volt meg ilyen. Valaki masnak?
  • Eksz
    Ugyes, de nem. 63asokat gyujtom stashba, tobbit utkozben identifyolom.
  • Fpocok
    Valóban :D
  • Zsooo
    ha csak a lvl63as cuccokat azonosítottam volna, valószínűleg ugyanitt járnék én is...
  • Eksz
    Halo,kb 430 ora van a DH-mba, 17k elite kill, de ha oszinte akarok lenni, az elmult 3 hetben nem esett olyan item amire azt tudtam volna na mondani, hogy ok, ha nem is kvajo de legalabb korrekt. Eleg szar amikor id-zi az ember a 2 stash lapnyi 63as lootot naponta es semmi, 0, zero. Ugylatszik van akinek nemjar. Valaki frostshockon irta meg a megjelenes elott, hogy aki sokat jatszik lofaszt se fog talalni, aki napi 1-2 orat esnek majd neki jo cuccok, en akkor sirva rohogtem rajta, most meg osszeeskuveselmelet ON.
  • j0nNyKa
    "hivatásos hölgy", ennél szebben soha senki ember fia nem hívta még a kurvákat
  • Laza
    Szerintem felesleges általánosítani. Itt sem több százan írják azt, hogy potyog nekik a fat loot. Loot buff ide vagy oda, pl Nekem egyik Act-ban sem esett még normális tárgy. Legendary-ból is egy hullott, az is Hell Act4-ben egy Butcher fejsze ... na, a statjai is olyanok, emlékbe megtartva :)
    A legjobb cuccokat amiket eladtam mind úgy szereztem, hogy valaki elírt az AH-ban egy nullát ... én meg 10x-es haszonnal eladtam.
  • j0nNyKa
    ugye ugye, nem is volt olyan egyértelmű, hogy mit akar :D
    kérdésre válaszolva: bnet wizard fórum, rengeteg fasza topic van róla
  • 1Darton1
    Most kezd körvonalazódni bennem, hogy játékokban a leghatékonyabb eladni a buksisimit. Mert úgy a kedves ügyfélben lehet, hogy fel sem merül, hogy őt pénzért dicsérik. Egy hivatásos hölgynél egyértelmű, hogy miért kedves, de egy játék esetében azt is lehet gondolni, hogy milyen ügyes vagy.