78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #50904 Én az ilyenek miatt, nem nagyon látom értelmét a farmolásnak sc-ban.
Mielött valaki letámadna, nem az én karakterem, diablo 2-ben se használtam még maphacket se soha, és itt se fogok botozni. De valahogy nagyon nem tudok rápörögni erre a farmolás dologra, mert amig én szenvedek 3-4 órát és jön 1-2 milla, amiböl csak szemetet tudok venni, addig rohadt sok ember ilyen bot karikat futtat 24/7 és blizzard simán nem bannolja öket. Blizzardnak ez volt a nagy ígérete, hogy itt nem az lesz mint a 2-ben, hogy mindenki botozik, csal stb, ettől függetlenül a start óta futnak botok amiket nem bannolnak. Minek törjem magam, ha játék oldalról nézem, nincs kedvem több ezer órát farmolni, hogy még a közelébe se érjek a legdurvább kariknak, illetve ha pénzt akarnék keresni, akkor meg pláne hülyeség kézzel farmolni, miközben más igy csinálja, és neki simán megéri eladni 1 euroért 1 miliót, mert 10-15 ilyen kari fut neki 24/7 és a kutya nem foglalkozik vele. -
sata75 #50903 a2-re van valami jól bevált útvonal a farmolásra? vagy menjek torony iránt? -
1Darton1 #50902 Az első mondatot nem igazán értem. Azzal csinálok valamit rosszul, hogy nem act1-et farmolok?
Act3-ban 45 perc alatt olyan 30-40 rare jön, de ez nagyon változó. Ha nagyon sokat kell futkosni elit packok után, akkor szarabb, ha egymás hegyén-hátán vannak, akkor fossa a rare-t. Act3-ban legalább nem unom meg az életem, és élvezem is a játékot.
A goldszerzéssel nincs is gond, mert a párszázezres kategória igen gyakori. De olyan loot nem esik szinte sosem, amire azt mondanám, hogy "ezigen", ennek már lesz értéke. Én az ilyen pillanatokból szeretnék többet, nem a gépies goldszerzésből, mert azzal nem is igazán tudok mit kezdeni. -
#50901 Monk LoH Inferno -
#50900 jóhát végülis ha 3 ring lenne a karakteremen is, az is ekkorát ütne.
a képről kb. ez el is mondja a véleményem. -
1Darton1 #50899 Néhány száz rare-t kiszedtem már act1-ből is, mert nagyon kíváncsi voltam. A sárgák mennyisége kicsit több, mert valamivel gyorsabban lehet haladni. De időarányosan kevesebb 61 fölötti esett, és azok ugyanolyan szarok, mint act3-ban. -
#50898 béka -
Susarc #50897 'nyád!:D
-
#50896 Szevasztok! Van itt valaki köztetek akinek barbárja van és adna nekem egy pár tippet? ( milyen cuccokat illik rá aggatni,milyen skill kombók stb.) Ha akad ilyen aki szentelne rám egy kis időt,és nem linkeket ad csak azt megköszönném! :) Jó lenne dumázni valakivel normálisan na!
Köszi előre is! Béke -
#50895 Eddig fullosat töltött a sima hit life on hitből infernon is. Lehet nem kéne és bugos, lehet javították már. Monkkal néztem anno, de skill nélkül alap autoattackal. -
cookac2 #50894 Wizard life on hit leírás -
Psychedelic #50893 Van táblázat barbár skillekre, ezeket nagyrészt teszteltem is és valóban annyit gyógyitanak mint amit ir.
Többi class skilljeira nem találtam, bár nem is nagyon kerestem mivel barbárral játszok, de gondolom ott is vannak eltérések. -
#50892 meg ha így lenne, life steal sokkal imbább lenne a life on hitnél, ha átlag 50k-kat üt az ember 3% lifesteal = lenne 1500 life on hittel, feltéve, hogy mind2 értkék ugyanazt a nerfet kapja infernon -
#50891 nekem deep cuts 33%ot tölt vissza egyenként 700 life on hitem mellett, és 230at kapok ha sima zombit csépelek :S -
who am I 7 #50890 Erre van táblázatod?AKkor a Loh se úgy van ahogy itt elképzelik egyesek..már, ha infernoba 20%-át kell nézni annak is. -
Psychedelic #50889 Life on hit viszont skill függö, nem ugyanannyit tölt vissza 1 frenzy ütés mint 1 bash ütés. -
#50888 pedig elvileg de, ezt diablo3.com-ról vettem -
#50887 equipment, and gems – those that heal you on hit
gem márpedig csak life on hit-et tud adni. -
#50886 de ez life on hitre nem igaz elvileg, és gyakorlatilag sem, mert nekem jó értékeket ír ki darálás közben -
#50885 akkor valamit rosszul csinálsz, hacsak.... act1et farmolsz? 45 perc alatt stabil 40-60 rare, napi 2 runból nekem másnapra 2 milka szokott visszajönni az AH-ból átlagosan -
#50884 The effectiveness of life steal skills, equipment, and gems – those that heal you on hit or kill, NOT health globe or life regeneration bonuses – is reduced in advanced difficulties, as shown:
Normal: 100%
Nightmare: 70%
Hell: 40%
Inferno: 20%
For example, if you have a weapon that provides you with 100 Life each time you hit a monster, it will be reduced to 70 Life in Nightmare difficulty. -
#50883 sztem is kamu a válasz,Wow-ra érti szvsz -
#50882 Egyik régióról másikra továbbra sem lehet mozgatni? -
#50881 Amennyiben egyezik a vezetéknevetek, élhetsz a fizetős karaktermozgatás lehetőségével. -
#50880 Szerintetek megéri 40 dollárért egy global diablo 3 kulcs? Egyhamar nem lesz olcsóbb a játék ahogy nézem. -
#50879 egészen biztos vagyok benne, hogy nem értették meg, hogy a diabloban akarsz karaktert átvinni (ami ugye nem lehetséges)
csak for the fun of it: másold már be plz a ticketedet -
#50878 Sziasztok !
Nyitottam battle.net en egy ticketet , miszerint egy demon huntert szeretnék egyik accountról a másikra. Ezt a választ kaptam , valaki tudni segíteni abban ,hogy ez mit jelent ? :)
Köszönöm.
Greetings,
Sincere apologies for the long waiting time at the moment. The Diablo III launch has made the queue longer than it should be and we do apologise that it has taken so long to address your issue. We do hope to assist you now though!
While we do not condone account sharing or character trading, as your accounts both share the same surname you can indeed use the paid character transfer service to move the character from one account to the other.
You must of course remember to nominate the new account it should be moved to during the transfer process!
If you have any trouble, please do let us know
Kind Regards
Game Master Trellstaar
Blizzard Europe
-
Sunrider924 #50877 Csak kivancsisagbol, azt probaltad hogy a 400 mf-es geareddel visszamenjel act1be farmolni 1-2 napot osszehasonlitaskeppen? Nem vagyok meg ott hogy act3at farmoljam, de act2ot megneztem parszor es nekem konkretan semmi nem esett 3-4 full vegigpucolason, ehez kepest act1be kicsit mashogy fest a helyzet. -
Savmacska #50876 Semennyit. -
unusual #50875 ERROR: Failed to find flength file
Próbálnék,de ezt írja..... -
Henty #50874 nem eddig 900 körüliek voltak, de előtte 500nál nagyobb nem esett -
1Darton1 #50873 Van beépített korpaészlelő a játékban, tudhattam volna. -
1Darton1 #50872 Azok az egyre jobbak 1000 dps fölötti 1kezesek és 1500 fölötti 2kezesek? -
#50871 noob.hu-val ismerkedj már meg plz -
unusual #50870 Na jó látom nem igazán megy még nekem a képfelrakás. ;) -
unusual #50869 Ez+Ez+Ez+Ez Mennyit érnek kb? -
Henty #50868 -
Henty #50867 Azt viszont megfigyeltem, hogy amikor 1h+pajzs-al megyek 270MF-el (buffal) akkor lópikk sem esik, ha meg átváltok 2x1h akkor meg igen és akkor az mf 240... monkal(blizz monjuk monkot két 1h-ra vagy 1 2h-ra tervezte, nemtudom ennek mennyi köze lehet a dropphoz, de látványosan javult) -
#50866 Dolgozó embereknek több és jobb cucc esik, hogy örüljön, neked élettelen kockának meg semmi -
Henty #50865 Akkor lehet , hogy hozzám vándorolnak, mert nekem meg egyre jobbak esnek, ráadásul most az elmúlt két nap esett 1-1 legendary is :)