Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert pl ha lemegy az 1 misi 1 dollárra, akkor egy 250 dolláros kardért 250 millió goldot kéne kérni. És fordítva.
Szóval nemtom hogy ez hogy lesz.
De szerintem a RMAH után 1 hónappal fog csak normalizálódni a dolog.
Az meg, hogy valaki 250-rt rak be valamit, hááát...max a dubai hülyegyerekek veszik meg.
Þór vígi þessi rúnar
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ki tudja ellenõrizni ? senki
akkor meg hogy az istenbe ne lépnék már meg ? g*cik ezek, de jól csinálják 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
- goldot éri meg igazi pénzért venni, és a goldból tárgyat a gold AH-n
- vagy simán RMAH-ból éri meg ugyanazt a tárgyat kivenni igazi pénzért ?!
És azon se lepõdnék meg, ha némelyik tárgyat a blizzard rakná be. Abból is bevétel van nekik.
Elég, ha csak tárgyak 1%-a lesz blizzard forrásból, már hatalmas bevétel.
Þór vígi þessi rúnar
Mert pl ha 1 millió gold lemegy 2 dollárra, akkor nem fog tõled venni senki, ha 1000 Ft-nál többért adod.
Szerintem simán lemegy majd a gold 1 dolcsira is a kínai botosok miatt, szóval vicces lesz.
Þór vígi þessi rúnar
Simán eltudom képzelni hogy befolyásolják majd az árfolyamot illetve hogy egy picit összeszedik magukat, nem sajnálom tõlük, ne értsetek félre.
mindenesetre szerintem 20%elég arra, hogy teret teremtsen a fekete kereskedésnek.
nálam mindig a magyarok lesznek elõnyben mert 5perc alatt a számlámon van a pénz és már tudom is költeni. (ha paypal is adna ki bankkártyát a számlájához mint a skrill persze ez megváltozna)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Meg most mindenki nyafog, hogy unalmas, nincs mit csinálni, ennyi a játék stb. Bezzeg amikor jöttek a hírek, hogy nem lesz stat elosztás, nem lesz talent fa, a max szintet hamar el lehet érni, nem lesz ladder, és még sorolhatnám, mind olyan dolgok amik lecsökkentik a lehetõséget arra, hogy tovább kitartson a játék. És azt mondtam, hogy ez szar, és casual fos lesz a játék, akkor simán elvoltam küldve az anyámba, hogy ez igy milyen jó. Most meg már mindenki unja 1 hónap után az egyetlen contentet az item farmot, és kezdenek jönni a commentek arról, hogy kéne ladder, meg stat pont szerzés meg stb.
Mellesleg aki pedig azzal akarja megszerezni a top geart, hogy köcsögöket tör napi 2 órában skeleton king elött, meg 2 óra alatt leöli 2x butchert, és szerinte ez farmolás, miközben egy középszar gearben, 10 perc alatt le lehet tolni egy butcher runt 5ös stackel. Annak most szólok, hogy ne eröltesse a játékot, fölösleges. Elég sok módszer van arra, hogy geart szerezz a karidra, de az nem ez.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Steam: greyfox
Csak egy: kicsim nézdcsak mi van rajtam! És már logoltam is kifelé...
Þór vígi þessi rúnar
Én a 2013 februárt várom remegve (SimCity V)
Þór vígi þessi rúnar
Hát ez neked miért nem elég? <#vigyor3>#vigyor3>
Get a life!
Tegnap elõtt hirdettem meg, ma adom át az acc-ot is.
Most Gothic 2-öt tolom :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Lóvé nincs, árak a csillagos égben, igazi pénzért meg nem vagyok hajlandó bármit is venni egy buzi játékban.
A rerollnak sincs sok értelme, mert mindegyik karinak kellenek az x millás cuccok. Max hetekig unalmas farmolással kellene töltenem az estéim, de annak sok értelme nincs, ott már oda az 'élvezeti' faktor ... és mindennek úgyis csak az lenne az eredménye, hogy eggyel jobb cuccban farmoljak tovább 😊
Szépen amint a gold bekerül pénzért, még jobban veszít az értékébõl, még magasabbak lesznek a goldos AH árai.
Inkább max nyomogatok még 1-2 karit az elejétõl és élvezem a játékot.
Egyébkét nem baj, nemsokára itt van a Torchlight 2 😊
Mikor mondták, hogy 1 hónappal a Diablo után akarnak jönni, csak kuncogtam ... aztán most úgy tûnik mégis van rá reális esély, hogy sokan váltanak ... min a kipróbálás erejéig 😊
De persze nem a játékot akarom fikázni, csak azt sajnálom, hogy a játékosok egy kisebbik része mekkora különbséget/szakadékot tud generálni pillanatok alatt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az új fiókom: DevLupius
Get a life!
Ha itemen van ez, akkor igen, és az már a csökkentett szint, amit látsz.
Tehát ha mondjuk 50-es az item, akkor az valójában 55-ös.
"Gondolnám, hogy az adott tárgyra csökkenti 5 szinttel a követelmény, de nem."
miért is nem?
Gondolnám, hogy csökkenti 5 szinttel mindenre a követelményt, de nem.
Gondolnám, hogy az adott tárgyra csökkenti 5 szinttel a követelmény, de nem.
Valójában mit csinál ez az érték ?
Az új fiókom: DevLupius
Authenticator
SMS
Get a life!