78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cookac2 #51184 ez most off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudod ha privátot kapsz az neked szól. Először írtam, h buta vagy. Aztán, h ostoba. Most hozzáteszem, h jellemtelen is. -
#51183 ugye ?
-
1Darton1: -
#51181 megint te. -
1Darton1 #51180 Csak hogy a témához is hozzászóljak, a dh szar és drága. (Nem igaz.)
A spoiler tag alatt offtopic téma, csak erős idegzetűeknek! Én szóltam!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Feladó: cookac2
Tárgy: pörkölt
20 év Anglia, Német, Osztrák, Olasz, Holland, több év hajó és repülő mind vendéglátó. Van 3 éttermem, de majd mutasd meg, hogy készül a pörkölt. Ostoba...
-
#51179 hát, nekem szerintem átlag alatti gearem van dh-val és act 2 megy vele (nem mondom hogy nem halok de megy).
30k körüli hp-m van, valamennyi resistem (nem foglalkoztam vele), +18% movement speed-em, sharpshootert nem használok így van 31k dmg-om. Futkározós, ugrálgatós, csapdázós, nekem tetszik. :) -
#51178 Az a baj,ha nincs pénze az embernek,akkor nem halad.Neki sok pénze van és a hatalmas DPS nagyjából kompenzálja azt,hogy úton útfélen meghal. -
#51177 Most akkor mi a baj, a kevés DPS vagy a túl nagy DPS? (Christaras példa) -
#51176 10 millából rakjon össze vki nekem AH-ról 100K+ dmg-es Dh geart.Akkor beszélhetünk arról,hogy nem szar olcsó cuccban.
100+K azért,hogy kompenzálja a sebzés azt mikor a szél a képembe fújja a homokot és meghalok. -
#51175 Köszi, inkább a barbárt választom. :) -
cookac2 #51174 Valaki összefoglalná pár mondatban, hogy DH-nak mi számít tegezen és nyilon? AH eladás szempontjából érdekel, h mi az amitől jobban el lehet adni. Mert fingom nincs. -
#51173 Nem használok SS-t.Sokra nem megyek vele..Egy lövés után resetelődik és amúgy is csak +50% crit dmg-em van,ami sokat nem ér.Aztán az ellenségnek meg 1millió+HP-ja van és épp a csatornában szaladgálok ahol csak hátrafele lehet menni.Nyílt terepen meg belefutok másba ami egy ütésből kinyír.Lacuni rám ugrik,darázs össztűz.Smoke screen se tart örökké.Nézem Christarast,360K dmg,egy ütésből hal.Reflect dmg,meghal.Aztán megint felfordul.Pedig nem szarral gurigázik. -
#51172 Ma egész jól megy RMAH, két itemet is eladtam 8 euró körül... sok kicsi sokra megy. -
1Darton1 #51171 A demon hunter talán. Ha ragaszkodsz a melee-hez, akkor barb. -
#51170 tehát: a dh 0 gearben szar, de monk gearben jó lesz
hűha, ez egyre jobb.
mesélj még erről! -
#51169 Szerintem SS túl van értékelve... jó, fight elején jó, de közben annyira nem. Persze ha kiteolni kell és futni hátra, akkor jó, de én lecseréltem pár napja. -
Szakesz #51168 A DPS-ed Sharpshooter passzív képességgel 40K, vagy nélküle? Sharpshooter-rel kicsit csalóka... :) -
#51167 -
#51166 -
#51165 Aki csóró,az biztos nem halad vele.Majd megnézem,mit tud ha monkról átpakolom a geart. -
#51164 Na lejött a game végre. Egy kezdőnek melyik kaszt a legkönnyebb szerintetek? Már ha van ilyen. -
#51163 csak hogy biztos legyek benne: a dh szar, nem lehet vele haladni infernon, ugye? ezt... ezt mondod? -
#51162 Sírás?Épp azt írtam milyen állat a monk. -
#51161 :DSDASADAD már vártam, régen sírtál a topicban:D -
#51160 Tapasztalok,amit tapasztalok.Egyik classal se ment minden ilyen simán,mint monkkal. -
#51159 De hozzáértő lettél ilyen gyorsan -
1Darton1 #51158 Jól érzem, hogy offolásért hamarosan anyámon rúgnak egy jóakaróm jóvoltából?
(Nem volt sok a "jóból" az előző mondatban?) -
#51157 lolololol...WD,DH,mind a kettő egy rakás szar.
Hiába vannak brutálmedvék,hiába van a DHmnak 40k dmg-e -ami a legnagyobb a 3 class közül,mert nincs péz olyan gearre,ami 100milla csak azért,hogy hamarabb megöljem a mobokat és a pakkokat,mielőtt kifogyok az SS-ből és ők nyírnak ki-.
Mind a kettő...mind a kettő elvérzik már act 2-ben.Az első pakktól....
A monk?Monk kiröhög mindent....Kipróbáltam coopban.Vicc.Belial egy hatalmas vicc volt vele.Akkora,hogy egyedül is röhögve kinyírtam volna.Kulle?Másik vicc.Egyedül nyomtam le a két óriás akármit,alig bírtak sebezni.
Elpocsékoltam 150-170 órát arra,hogy eljussak két karival infernora és lássam felfordulni őket act2-n már az első fehér moboktól is.Monk?Monk először körberöhögi őket aztán pofánver mindnekit.Most teszteltem act3-at,de azok a unique tűzlabdaköpködő szárnyas akármik megfektettek..Desecrator csak úgy szívja a HP-t.Fehér mobok jól mennek.
Úgyhogy aki szerencsétlenkedik act2-n vagy 3-on és nem monk v barb,az indítson egyet a kettő közül.Többi elég gány,ha csóró az ember.
10 millából meg volt a monk.illetve csak 7-8..Sokat bénáztam is,mert megvettem vmit,aztán kásőbb találtam nála jobbat.Úgyhogy sok pénz elment.Azt mondom,ha kifogja az ember a jó itemeket 4-5millából megvan egy ütős monk.
41 crit chance/34K pajzs nélkül
183 crit dam/217 pajzs nélkül
35K hp/30K pajzs nélkül
611 all res/580 pajzs nélkül
6800 armor(enchantress buff)
1000 loh/1680 pajzs nélkül
14K dmg/18K pajzs nélkül
Nem tudok rosszat mondani róla. -
1Darton1 #51156 Te sem láttál még pörköltet, miközben készül. De a hibásan elkészített (vagy értelmezett) visszér wikipédia cikket elolvastad. -
#51155 ezért most jelentelek -
#51154 Nem merek megszólalni, mert jelentenek -
#51153 Ecetes olló Ilonkám, nem gyün ki másképpen itt az alföldön a folt.. -
cookac2 #51152 Nem elég, h buta vagy fiam, még normálisan enni sem tudsz. -
1Darton1 #51151 Köszönöm a gyakori kérdések felelős főszerkesztőjének válaszát. Ezentúl mindig megsimogatom a pincér és a fodrász lábát, sőt biztos ami biztos a dokkmunkásét is.
Arra nem tudsz valamit, hogy mivel szedjem ki az otthonkámból a zsírfoltokat? Állandójan lefröcsköl az a fránya pörkölt. -
Majestic01 #51150 Köszi a tanácsot, a jövőben lehet feltennék egy-két kérdést, remélem nem gond majd. -
cookac2 #51149 A viszér betegség. Lehet örökletes és akkor magas a kialakulási hajlam. Vagy életmód miatt alakul ki. Veszélyeztetett pl a pincér, fodrász, stb és nem az adminisztrátor v a tv bemondó. -
#51148 kamuazegész -
1Darton1 #51147 Mesélik, hogy van ez a kereszténység dolog is. Volt már olyan nénike, aki addig járt templomba, hogy meggyógyult a visszeres lába. No de nem ám azért, mert végre felkelt a fotelból. -
cookac2 #51146 Most néztem egy kutyás buildet és fasza. Lehet úgy, a kezdeti 3 kutya 7x robbanik és még mindig ott van a következő 3. A srác elmagyarázta hogy is megy, d nekem ez macerkás. Jobb szeretek egyhelyben totyogni :D -
#51145 Huh, tök mást használsz, mint én. Bár csak lv57 vagyok, de a kutya robbantgatásra mentem rá. BBW-nek a 60-as rúnáját várom, ami meghalt ellenfélből tud kutyát életre kelteni, kíváncsi vagyok mennyivel lesz úgy hatékonyabb rare pakkok ellen.