Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Arra nem vennék mérget hogy EU RMAH nem lesz ilyen. Az igaz hogy itt nagyátlagban nincs meg az a jólét mint amcsiknál, viszont ott a gold AH sokkal olcsóbb mint itt, tehát nálunk jobban rákénszerülnek majd RMAH-ra azok akiknek kevés idejük van játszani de nem szeretnének még fél évig butchert farmolni.
nem fogják megvenni a szart.
De majd meglátjuk.<#rolleyes>#rolleyes>
bazz eladod a saját cuccaidat mint az a gyerek a streamen?
AH-hoz nem akarnak API-t kiadni?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Get a life!
Get a life!
az API-t bujva: kb azt lehet kinyerni majd mindenkirol, amit a friend listaban jobb klikkel ki tudsz (view profile, view hero, illetve achievementek)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
forras: Character Profile/Armory topicThere's no date set, but right now we're looking at releasing character profiles around the end of this month/beginning of next month. That time frame isn't set in stone, though.
Csak a nagyon melee szivatós packokat hagyjuk ki, amit birunk azt leverjük.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
az original poster írta végül:
"lrighty, so I just got off the phone with Joshua at Blizzard. He was friendly and helpful.
Basically, he said it looked as though my account was locked pursuant to an RMAH transaction that did not go through, either because of incorrectly entered information, or because the financial institution declined the transaction, etc. He unlocked my account for me.
I asked him whether there was any way to avoid this sort of difficulty in the future, and he essentially said he couldn't answer because he didn't know why the problem had occurred in the first place.
I logged back on to D3 and checked on the auction house. Unsurprisingly, the second small purchase (the one that had failed) was marked "Failed" under the "Completed" tab. I was surprised, however, to find that the first item I'd purchased using my Balance had been returned to the seller and the cost refunded to the Balance.
It sounds like Blizz is having some serious issues with the RMAH, so I'm going to hold off on any transactions there until I hear that things have been resolved--or at least until we find out what the actual problem was in the first case."
Egy perc alatt találtam neked választ, habár nem túl részletes:
Due to various factors, including technology, currency, and regional regulations, the auction house for each currency is completely independent, and serves different player communities around the world.
Ha ennél többre vagy kíváncsi, akkor a support a rendelkezésedre áll. Feltéve, hogy a röhögéstõl még tudnak válaszolni miután közlöd velük, hogy a köcsögök orvul UK-re állították az accountod.
Get a life!
Account suspended for 25 years? No warning, no explanation.
Get a life!
Maradjatok a hc kari haláloknál és a cry-nál, hogy nehéz inferno, meg, hogy csúnya ah elrontja a játékot..a 12 év alatt fos játékot csinált a blizz és el is adom témáknál.
Szerintem linkelj inkább egy újabb hc karakter videot, az hasznosabb.
Nem vagyok rászorulva a blizzardra és nem szándékszom náluk dolgozni, így ettõl eltekintenék.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A paypal mint minden vision-ös kártya authorizációt használó rendszer, tranzakciós kódokat használ. Nemtudom ez a fajta netes vásárlás nemtudom hová lett besorolva, de nem minden tranzakciós kód engedélyezett minden orszag számára. Lehetséges, hogy emiatt korlátozták a résztvevõ országokat.
Ez persze ismét nem ok a régió korlátozásra.
Most már belekukkantottál, de még mindig nem sikerült teljesen felfogni. És persze még mindig neked áll feljebb.
Én azt mondom neked, hogy írj egy részletes üzleti tervet a Blizzardnak, amiben felvázolod, hogy miként tudnák úgy megvalósítani az ötleted, hogy õk nyerjenek rajta. Valószínûleg semmiféle technikai vagy szabályozási akadálya nincsen.
Ember azt írtam pont le, hogy a goldfarmerek arra a szerverre mennek amelyikre akarnak. Ilyen megkötés nincs..csak az egyszerüen áthidalható rmah megkötés. Ergo értelmetlen ebben a formában. (maximum seggvédésre lenne jó, ami a paypal függetlensége miatt megintcsak felesleges).
Ha értesz a statisztikához akkor gondold át amit írtál. Minél nagyobb a minta, annál kisebb a szórás (epszilon ugyebár). Így a kínalat is jobban közelít az egyenletes eloszláshoz.
"Próbáltam ész érvet találni a korlátozásra. Maximum ezt tudtam elképzelni. Erre írtam, hogy csak hátrányai vannak. Ebbõl következik, hogy nem kellene megkötés."
Próbáld már meg csak minimálisan programozói szemmel nézni a kérdést. Csak mert ez egy.. program. 1 közös AH? Hol futna? EU-ban, hogy az USA-ban meg ázsiában legyen szar / lassú / stb.? Fusson az USA-ban, hogy az EU-ból legyen szar? Amikor utolsó másodpercben bidelgetnek egymásra az emberek, biztosan nagyon király lenne összeereszteni az egész világot valami közös szerverre.
Megkötés? Átgondoltságnak nevezném.
"Kínai goldfarmerek tolhatják us serveren. Chingacskuk barátjuk amcsiban él..egy amcsi home regionos accot csinálnak neki..õ ad el innen mindent a nevükben. Ennyi, így ez nem valós korlát."
Tehát akkor azért van külön szerver, hogy a goldfarmerek ne menjenek USA szerverre, bár nyilvánvaló, hogy mindenki oda megy, ahova akar. Ok. Szerintem lapozzunk.
"A kis választék nyilván nem a tömeg termékekre vonatkozik. Illetve a random generálás miatt, valamint a nagyobb minta miatt az egyenletesebb eloszláshoz az vezet ha közös az ah."
Aha! Szóval legyen mondjuk 2 millió EU játékos, 2 millió USA játékos, meg 2 millió ázsiai játékos. Külön-külön teljesen szar mintát adnak arra, hogy milyen itemek vannak az AH-jukban, de ha összeeresztenénk õket, akkor olyan egyenletes lenne az eloszlás, hogy csak na.
Öhm, ezt azért egy statisztikához értõ embernek ne add elõ szerintem. Protipp: itt páran értenek hozzá.
Egyben biztos lehetsz, nem az országok adózása - mivel ez az egyetlen oka a paypal közbeiktatásának (na jó meg a biztonság is).
Én egy kicsit jobban belemélyednék ebbe, hogy átlássam az AH rendszerét, és számodra is ezt tudnám javasolni.*
Én a helyedben kicsit jobban belemélyednék ebbe, hogy jobban átláthassam a AH rendszerét, és számodra is ezt tudnám tanácsolni.
Próbáltam ész érvet találni a korlátozásra. Maximum ezt tudtam elképzelni. Erre írtam, hogy csak hátrányai vannak. Ebbõl következik, hogy nem kellene megkötés.
Kínai goldfarmerek tolhatják us serveren. Chingacskuk barátjuk amcsiban él..egy amcsi home regionos accot csinálnak neki..õ ad el innen mindent a nevükben. Ennyi, így ez nem valós korlát.
A kis választék nyilván nem a tömeg termékekre vonatkozik. Illetve a random generálás miatt, valamint a nagyobb minta miatt az egyenletesebb eloszláshoz az vezet ha közös az ah.
Ha beadsz pályázatként egy üres lapot egy cégnek, akkor azon nyomban úgy töltik ki helyetted, hogy el is nyered. Vagy egy ilyen világban szeretnék én is élni, vagy olyan mértékben szétdrogozni az agyam, hogy ilyennek lássam.