78986
  • cookac2
    Hát act3 vagyok vele és tank cuccom van. Minden magas armoros, int, vit és all res, +1500 LoH. Nem két fillér volt összeszedni.

Skillek fear (armor runa), spirit walk (hp runa), fireball (fire pit), acid cloud (6 sec), soul harvest (hp runa), mass confusion (45 sec). BB woodoo néha meg a kis woodoo bohócot szoktam elég gyakran soul harvest helyett.

Passzívok: bad medicine, jungle fortitude és mana regen.
  • Tatyla
  • Carmang
    Szólóban nyomod? Milyen skilleket használsz?
  • cookac2
    Különc, nekem több mint 300 órám van wd-ben és egyáltalán nincs lemaradva. Csak kicsit nehezebb játszani vele. De aki ismeri annak nincs gondja.

Neked Majestic meg annyit, h vagy damage v defense. A 2 együtt nem megy. Ha damage akkor attack speed, és sok crit, int. Ha defense akkor GL, a legköltségesebb build. Nekem nagyon sok millámban van eddig, szal tudom mit beszélek.
  • Dr DeViLKiNG
    Lehet tényleg van valami ebben az act1 farmolásban. 1 run alatt több értékes cucc esett (1db), mint egy fél napos goblinon. :D
  • j0nNyKa
    háttérnek:
  • Fpocok
    Haggyad. Még új.
  • Tatyla
    igazából van egy 60-as wd-m de mikor átértem infernóra kicsit elment tőle a kedvem...
  • Különc
    Őszintén, leginkább is szerencsére kell gyúrni, mert jelenleg eléggé le van maradva a többi kaszthoz képest
  • Majestic01
    Üdv!

WD-nél mikre érdemes gyúrni? cc% critical dmg, int vit??
    Tapasztalt WD-írna pár tapasztalatot, mit h érdemes?

Valamint 60-as build-nek is örülnék.

Köszönöm előre is!
  • Savmacska
    50k ? Jézus.... ha van pofád kérsz érte 5k-t.
  • cookac2
    Sell Value: 530... ennyi és nem több, ez kuka...

Lvl 38 azé má nem kis kari és ah-ból reduced levelesből olyat vesz 10k-ért ami 5x jobb
  • Rehom
    Ha csinálsz új karit és az elején kell jó fegyó kis szinthez és venni akarsz akkor mindig jók lesznek az ilyen kis lowi fegyok oda :)
  • Fpocok
    Kis szinten a +experiences itemeket viszik jól. Azokat mindig eladtam.
  • Különc
    Megjelenéskor lehet érdemes volt vele vesződni, de most már nem tudom megéri-e a ráfordított energiát
  • Madi92
    Hali!
    Tudom, hogy ez már számotokra nem nagy érték. De kezdőként, nekem még az!
    Vagyis nem tudom eldönteni, hogy azé! :D

Item

Ah-ban nem nagyon láttam hasonlót, úgyhogy nem tudom mit merészeljek érte kérni! Saccra talán 50k, de lehet többet érne, lehet kevesebbet! :D
    Ugye statok jók, csak maga a sebzés lehet gyengusz. Bár mivel socketes is..
  • j0nNyKa
    hmhm, miért kizárt? :D
  • Lunki88
    Én erre gondoltam a "wines authenticator" alatt. :) Szóval ez ugyanazt tudja mintha megvenném a blizzard féle kütyüt?
  • Voyager5
    Akkor van rendes authenticatorod, esetleg android emulátorod, és azon fut az androidos auth :DDD

Iphone kizárt :P
  • Savmacska
    ez e!
  • Lunki88
    Kicsit bővebben? Fogalmam sincs mi az. :D
  • j0nNyKa
    nekem sincs androidos telóm, és mégsem a wines authenticatort használom.
    riddle!
  • Lunki88
    Egyébként ez a wines authenticator ér valamit vagy ti a blizzard félét használjátok? Mert nekem nincs androidos telóm. :/
  • Voyager5
    Jaa. Így már ok :)
  • Lunki88
    Alan Wake most 9 euro volt, Batman AC-t meg 13$-ért vettem egy orosz fickótól. Szóval olyan 5800 ft-ot fizettem érte összesen.
  • Voyager5
    Ebben mi olyan nagy üzlet?

AW - 14 EUR - 4K HUF
    Batman AC - 15 GBP - 5.5K

Össz: 9.5K
  • 1Darton1
    Ha mástól veszi, vagy saját maga tanulja meg használni az ah-t, akkor attól kevésbé lesz elégedett?
  • Savmacska
    Kungennel amúgy mi van ? :D
  • Jabar
    Mielőtt félre értenéd, nem kötözködésből de nem értem ezt a mondatot, elmagyaráznád?

"minek ekkora az alap armorja, valamint ami ad is még"

Honnan látod mekkora az alap armorja?
    Nálam legalábbis armornak már azt írja nagyban amihez a +armor már hozzá van adva.

köszi

ui.: szerintem amúgy nagyon fasza kis öv
  • Carmang
    Nem lehet bonyolult. Veszel goldot, amiből meg tudod venni a tutifrankó gear-t, amivel végigaprítasz mindenki. Eredmény: elégedettség.
    Én mondjuk inkább magam farmolom* ki a goldot (elvileg ez lenne a játék értelme).

* a farmolás szó elég durva esetemben, a második karival járok Hell Act2-n, és van 2M kápém. Igaz minden cuccot, ami nem AH-értelmes beolvasztok, hogy az esetleges későbbi kariknak legyen elég alapanyag. Így azoknál minden mehet vendor-nak, ami azért szép pénz lesz.
    Bár erősen gondolkodom, hogy nem fordítva kellett volna-e csinálni
  • Lunki88
    Asszem megcsináltam az év üzletét. :) Steames Alan Wake + Batman AC Diablo 3 global kulcsért.
  • Carmang
    Válasz: igen. Tegnap, és ma néhány elég jó cuccot találtam, amit toltam is be AH-ba. Előtte hetekig(!) semmi.
  • 1Darton1
    Magyar goldmaffia, kínai órabérért. Szerintem még közmunkáért is megadnak legalább napi két tál rizst.
    Mondjuk én azt sem értem, hogy hogyan lehet vett golddal elégedettnek lenni. Több karát volt benne, mint amire számított, szebben csillogott, vagy még hasmenés ellen is hatásos volt?
  • who am I 7
    nem hinném, nekem ma volt kb 5 elite packbol csak 1 dobott 1 db (termsézetesen f0s) rare-t....
  • Savmacska
    6run alatt 126sárga közül egy sem volt ah kompatibilis... csak engem szopat a játék ? -.-
  • clio1616v
    jól, csak az segít ha 3000 fölé tolod a life regent
  • Savmacska
  • Fpocok
    Ezt nézzétek, ilyen még nem volt.
    Most kezdtem. ENNYIT FEDEZTEM FEL EDDIG... és már 4 pakkot megöltem. Ilyen kis helyre voltak bezsúfolva :DDDD
  • who am I 7
    LOL..wtf :D:D:D:D:D:D:D:D Kandurexnek ment am :D #51101 forommotorofkorz :D
  • Különc
    Elfelejtett átlépni a másik alregre, legjobbakkal is megesik