Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Mikor én néztem még 16-ot írt 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szerintem az elsõ 1-2 hétben érdemes RMAH-ra ráfeküdni mert akkor tolulnak fel a pénzemberek (még akár saját cuccból is érdemes eladni ha elviszik sokért). Aztán ha a piac megtelítõdik az über itemekkel meg az elsõ hullámmal összevásárolják maguknak a BIS geart valószínû hogy visszaesik a RMAH forgalma és nehezebb lesz eladni minden szirszart jópénzért.

Arra nem vennék mérget hogy EU RMAH nem lesz ilyen. Az igaz hogy itt nagyátlagban nincs meg az a jólét mint amcsiknál, viszont ott a gold AH sokkal olcsóbb mint itt, tehát nálunk jobban rákénszerülnek majd RMAH-ra azok akiknek kevés idejük van játszani de nem szeretnének még fél évig butchert farmolni.

Egoraptor
Szerintem EU RMAH-ban más lesz a helyet,
nem fogják megvenni a szart.
De majd meglátjuk.<#rolleyes>

Direkt arra lett véve, csak közben megtetszett. 😄

Semmi random nincs benne. :p

250 euró?😄

bazz eladod a saját cuccaidat mint az a gyerek a streamen?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hegi90
király
AH-hoz nem akarnak API-t kiadni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azért az sem lenne rossz ha AH-n kivennék a 10 item limitet, mert rendesen meggyûlik a bajom... A lejárati idõrõl meg ne is beszéljünk, így hogy már exploitolni sem lehet <#gonosz3>

Get a life!

j0nNyKa
online karier profil / hero profil nezegeto cucc lesz
az API-t bujva: kb azt lehet kinyerni majd mindenkirol, amit a friend listaban jobb klikkel ki tudsz (view profile, view hero, illetve achievementek)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hegi90
wownoob vagyok: mijazaz armory?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Looooser
szóval lesz armory.... kircsi, már csak egy posta rendszert kéne bele vinni mint a wowban van, mert néha kicsit megkönnyítené az item átadást a haverok közt (hál' istennek mindenki más kasztot használ így könnyü gearelni csak gáz ha épp egyedül vagyok fent mert vagy betöröm a cuccot vagy elfelejtem átadni)

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

j0nNyKa

There's no date set, but right now we're looking at releasing character profiles around the end of this month/beginning of next month. That time frame isn't set in stone, though.

forras: Character Profile/Armory topic

"gondol egyet és oneshotol" 😄

Sokat szivtunk vele, egy random sz*r az egész(gondol egyet és oneshotol), de végül meglett szerencsére.

Csak a nagyon melee szivatós packokat hagyjuk ki, amit birunk azt leverjük.

j0nNyKa
15., de ja, van baj 😊

Agamemnon
Tényleg, ha van valakinek még egy felesleges meghívója, dobjon egy privit.
Köszi elõre is.

Zsoltika 007
Nem véletlenül rakták át 16.-ra az rmah indulást 😄 Van itt még baj..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

j0nNyKa
alattad lévõ hozzászólásban ott a magyarázat, "persze"

Fpocok
Persze... a semmiért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
igen, ezen agyalok én is

az original poster írta végül:
"lrighty, so I just got off the phone with Joshua at Blizzard. He was friendly and helpful.

Basically, he said it looked as though my account was locked pursuant to an RMAH transaction that did not go through, either because of incorrectly entered information, or because the financial institution declined the transaction, etc. He unlocked my account for me.

I asked him whether there was any way to avoid this sort of difficulty in the future, and he essentially said he couldn't answer because he didn't know why the problem had occurred in the first place.

I logged back on to D3 and checked on the auction house. Unsurprisingly, the second small purchase (the one that had failed) was marked "Failed" under the "Completed" tab. I was surprised, however, to find that the first item I'd purchased using my Balance had been returned to the seller and the cost refunded to the Balance.

It sounds like Blizz is having some serious issues with the RMAH, so I'm going to hold off on any transactions there until I hear that things have been resolved--or at least until we find out what the actual problem was in the first case."

Ezek után még várok majd a rmah használatával...

Hoztam számos ellenérvet, és mind figyelmen kívül hagytad. Ráadásul közben kiderült, hogy még a faq-ot sem olvastad el.

Egy perc alatt találtam neked választ, habár nem túl részletes:
Due to various factors, including technology, currency, and regional regulations, the auction house for each currency is completely independent, and serves different player communities around the world.

Ha ennél többre vagy kíváncsi, akkor a support a rendelkezésedre áll. Feltéve, hogy a röhögéstõl még tudnak válaszolni miután közlöd velük, hogy a köcsögök orvul UK-re állították az accountod.

A gold ára most, 2300-2500ft/1m szóval ha kiszámoljuk, az 503.750eft-ot jelent. Ez így belegondolva mondjuk elég durva, úgy hogy maga a játék 15eft.

Get a life!

j0nNyKa
na szóval visszatérve a föld nevû bolygóra, és a diablohoz, mint témához:
Account suspended for 25 years? No warning, no explanation.

Hegi90
nemár, én még csak most érkeztem

Van még itt értelmes ember "ezeken kivül, majd õk válaszolnak neked.

Get a life!

Biztosan én is emellett döntenék, ha sötét lennék egy vitához.
Igérem legközelebb eszembe sem fog jutni egy értelmes téma megbeszélése sem a forumon.

Maradjatok a hc kari haláloknál és a cry-nál, hogy nehéz inferno, meg, hogy csúnya ah elrontja a játékot..a 12 év alatt fos játékot csinált a blizz és el is adom témáknál.
j0nNyKa
én a hc videót választom az okoskodás helyett, százszor is

jazzy
Közelítsük meg a problémát másfelõl: Leszarjuk magasról az egész témát, menj és beszélj a blizzarddal, ez egy hozzá nem értõ fórum tele butákkal.
Én kérek elnézést, hogy egy értelmes kérdést felvetettem arra, hogy mi lehet vajh az oka annak, hogy régió korlátot használ a blizzard az RMAH esetén.
Szerintem linkelj inkább egy újabb hc karakter videot, az hasznosabb.
Köszönöm ismét hasznos hozzászólásod. Vagy nem akarod megérteni amit írok vagy nem vagy képes ellenérvet felhozni - inkább mindkét esetben hallgass nagyokat.

Nem vagyok rászorulva a blizzardra és nem szándékszom náluk dolgozni, így ettõl eltekintenék.
Különc
Szokásos helyzet, jön egy okostóni, akinek mindenki mondja hogy hülye, de csak azért is süketel, Broafka-Savmacska style

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egyébként így látatlanban van egy tippem mi volt inkább az országok megszorításának oka (rmah oldalról és nem a régiókra vonatkozóan).
A paypal mint minden vision-ös kártya authorizációt használó rendszer, tranzakciós kódokat használ. Nemtudom ez a fajta netes vásárlás nemtudom hová lett besorolva, de nem minden tranzakciós kód engedélyezett minden orszag számára. Lehetséges, hogy emiatt korlátozták a résztvevõ országokat.

Ez persze ismét nem ok a régió korlátozásra.
Tehát kiderült, hogy úgy jöttél ide butaságokat puffogtatva, hogy semmit nem tudtál sem a battle-net accountodról, sem a RMAH mûködésérõl.
Most már belekukkantottál, de még mindig nem sikerült teljesen felfogni. És persze még mindig neked áll feljebb.

Én azt mondom neked, hogy írj egy részletes üzleti tervet a Blizzardnak, amiben felvázolod, hogy miként tudnák úgy megvalósítani az ötleted, hogy õk nyerjenek rajta. Valószínûleg semmiféle technikai vagy szabályozási akadálya nincsen.

Jonnyka: te most komolyan azt gondolod, hogy ilyen mennyiségû adat ami az AH-ban van problémás programozói szemmel?😊) láttál te már mainframet vagy komolyabban indexelt relációs adatbázist? (példának okáért már a tárgytipusok alapján is szegmentálható az adat - ahogy a blizzard tette). Ezt követöen a tárgyak custom tulajdonságai csak blobban kell kezelve legyenek amit eleve fel sem kell parseolni.

Ember azt írtam pont le, hogy a goldfarmerek arra a szerverre mennek amelyikre akarnak. Ilyen megkötés nincs..csak az egyszerüen áthidalható rmah megkötés. Ergo értelmetlen ebben a formában. (maximum seggvédésre lenne jó, ami a paypal függetlensége miatt megintcsak felesleges).

Ha értesz a statisztikához akkor gondold át amit írtál. Minél nagyobb a minta, annál kisebb a szórás (epszilon ugyebár). Így a kínalat is jobban közelít az egyenletes eloszláshoz.
j0nNyKa
ok 😊

"Próbáltam ész érvet találni a korlátozásra. Maximum ezt tudtam elképzelni. Erre írtam, hogy csak hátrányai vannak. Ebbõl következik, hogy nem kellene megkötés."
Próbáld már meg csak minimálisan programozói szemmel nézni a kérdést. Csak mert ez egy.. program. 1 közös AH? Hol futna? EU-ban, hogy az USA-ban meg ázsiában legyen szar / lassú / stb.? Fusson az USA-ban, hogy az EU-ból legyen szar? Amikor utolsó másodpercben bidelgetnek egymásra az emberek, biztosan nagyon király lenne összeereszteni az egész világot valami közös szerverre.
Megkötés? Átgondoltságnak nevezném.

"Kínai goldfarmerek tolhatják us serveren. Chingacskuk barátjuk amcsiban él..egy amcsi home regionos accot csinálnak neki..õ ad el innen mindent a nevükben. Ennyi, így ez nem valós korlát."
Tehát akkor azért van külön szerver, hogy a goldfarmerek ne menjenek USA szerverre, bár nyilvánvaló, hogy mindenki oda megy, ahova akar. Ok. Szerintem lapozzunk.

"A kis választék nyilván nem a tömeg termékekre vonatkozik. Illetve a random generálás miatt, valamint a nagyobb minta miatt az egyenletesebb eloszláshoz az vezet ha közös az ah."
Aha! Szóval legyen mondjuk 2 millió EU játékos, 2 millió USA játékos, meg 2 millió ázsiai játékos. Külön-külön teljesen szar mintát adnak arra, hogy milyen itemek vannak az AH-jukban, de ha összeeresztenénk õket, akkor olyan egyenletes lenne az eloszlás, hogy csak na.
Öhm, ezt azért egy statisztikához értõ embernek ne add elõ szerintem. Protipp: itt páran értenek hozzá.

Aradebil2
milyen cím van megadva a bnet accodon?

Ha mutatsz egy ilyen listát akkor megmondom, hogy kb mi lehetett a vezérfonál.

Egyben biztos lehetsz, nem az országok adózása - mivel ez az egyetlen oka a paypal közbeiktatásának (na jó meg a biztonság is).
Az utolsó mondat így a sokadik variálás után igen érdekes végkicsengést produkált. 😊

Én egy kicsit jobban belemélyednék ebbe, hogy átlássam az AH rendszerét, és számodra is ezt tudnám javasolni.*

Le lehet informálni a blizzard részérõl valahol, hogy mit állítottam be titkos kérdésnek? Necces, hogy nem emlékszem a kérdésre, de ha látnám a kérdést, tudnám a választ.. :/ Köszi elõre is!
Nem szükséges. Elolvastam az RMAH müködését már. Azon pedig, hogy értelmetlen megszorítást tartalmaz, ez nem fog segíteni.
Nohát, ha ilyen remekül ismered a szakma csínját-bínját, akkor mi alapján válogatták ki azokat az országokat, akik beletartoznak az RMAH-t használók körébe?

Ahogy látom valamennyire képben vagy, de nem vagy tisztában kellõen a részletekkel, ezért olyan feltételezéseken alapuló elméleteket kreálsz, amik nem állják meg a helyüket.

Én a helyedben kicsit jobban belemélyednék ebbe, hogy jobban átláthassam a AH rendszerét, és számodra is ezt tudnám tanácsolni.

Látom leragadtál ennél. Mégegyszer megismétlem amit írtam. Nem az a gond, hogy van default beállítás (nyilván megfogom változtatni). Rég nem errõl beszélek, hanem arról, hogy a megszorítás értelmetlen és csak gazdasági hátrányokhoz vezet.
Lényegtelen, hogy mi..maradjunk abban, hogy elég jól ismerem a banki folyamatokat😉
Jonnyka:
Próbáltam ész érvet találni a korlátozásra. Maximum ezt tudtam elképzelni. Erre írtam, hogy csak hátrányai vannak. Ebbõl következik, hogy nem kellene megkötés.

Kínai goldfarmerek tolhatják us serveren. Chingacskuk barátjuk amcsiban él..egy amcsi home regionos accot csinálnak neki..õ ad el innen mindent a nevükben. Ennyi, így ez nem valós korlát.

A kis választék nyilván nem a tömeg termékekre vonatkozik. Illetve a random generálás miatt, valamint a nagyobb minta miatt az egyenletesebb eloszláshoz az vezet ha közös az ah.
Szóval a Blizzard a hülye, mert battle.net account kreálásnál mindent defaulton hagytál, illetve nem töltötte ki helyetted.

Ha beadsz pályázatként egy üres lapot egy cégnek, akkor azon nyomban úgy töltik ki helyetted, hogy el is nyered. Vagy egy ilyen világban szeretnék én is élni, vagy olyan mértékben szétdrogozni az agyam, hogy ilyennek lássam.