78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#51224 az imént esett egy random mob-ből egy legendary, megy is a craft-ba... -
Psychedelic #51223 És ilyenkor szokott az történni, hogy valaki berakja 100k buy out-ra, aztán fórumon panaszkodik, hogy neki semmi értékes nem esik, és csak 100k-ért tud mindent eladni ami alig fedezi a javitást. :) -
#51222 A másik ilyen set öv ami dexes gold ahban 59 milla
-
#51221 Szerintem meg mindenki bekaphatja a f*szomat, aki talált már zöld set itemet... ÉN MÉG EGYET NEM TALÁLTAM!!! :DDD
;( -
#51220 String of Ears félére lecserélhetnék a módosítókat. -
#51219 lehet azert viszik, mert a gatyan kivul ez a masik hasznalhatonak mondhato set darab, es a 2-es szetbonusz eleg jo -
#51218 Gyanús volt, hogy megint alig láttam pár órás itemet. -
#51217 Ja csak épp a random property dexterity rajta, ami csoda egy monk övön -
#51216 Itt a kép hozzá-....és komolyan beszarok (és jelzem, nyakra főre - tele van vele az AH ezzel a cuccal :))
-
#51215 grat :)
lehet az AH botok bidelgetik felul egymast -
Dr DeViLKiNG #51214 Mi volt az a semmi különleges cucc? -
#51213 képet -
#51212 Nasty auction house exploit, lenyegeben kicsereled hex editorral a bid es boyout gombokat, es bid aron buyoutolsz :DD -
#51211 Ha nem hiszed farmolj magadnak -
samuka99 #51210 JonNyKa,talán megérted,hogy bárki tud irni az Ö nevében,hogy megbizható,ezért szerettem volna hallgatni 2-3 embertöl legalább. -
#51209 eszem faszom megáll, tegnap találtam egy set cuccot, semmi különleges, de tök komolyan semmi, felrakom induló!!! 10.000 goldért,...mondom vigyék a fost amennyiért akarják...ma megnézem, csak úgy kíváncsiságból...28M goldnál tart a licit...de komolyan ez vicc :D -
#51208 jatszuk azt, hogy en leirom megegyszer, hogy megbizhato, es te megkerdezed megegyszer, hogy megbizhato-e
aztan ezt megcsinaljuk minden fel oraban, es atneveztetjuk a topicot "skill megbizhato-e" topicra, jo lesz? -
samuka99 #51207 Ki az aki vásárolt goldot Skill nevü felhasználótól itt?
Mennyire megbizható? -
#51206 "SMS protect" nem vasarolhato, hanem (sms alert neven) egy ingyenes szolgaltatas
itt a forumon Skill arul goldot, megbizhato -
#51205 pontosan, a fele de kafa-vagyok videót, nyugodtan ki lehe hagyni, a lényeg a szívatós affix, a többit mindenki játszva leveri -
samuka99 #51204 Szeretném megtudni,hogyha goldot vásárolnék Blizzardtól,ahhoz elég a mastercard kártya vagy kell hozzá még SMS protect,ami Blizzardtól vásárolható?
Esetleg van magyar srác aki goldot eladna,ráadásul vannak visszajelzések erröl? -
#51203 na ezért nem csináltam blizz hydrás wizardot -
#51202 Én is hiányoltam a videóból a szivatós affixeket. Vagy nyílt téren egy tremor pack-ot, ami valószínűleg 5 sec alatt zúzta volna le a wizardját. :D (egy lesérült/beakadt tremort mutatott a videó éppen, amint megkapja az utolsó lövést, de azt nemigazán mérvadó) -
raja #51201 Számomra meg hihetetlen nevetséges így ez game.
Ez a nagy taktika?
Egyszerűen nem értem a Blizzt miért nem engedi játszani az embereket, loot úgy is egyenlő a nullával.
Goldot kellett volna az első perctől árulni, kínai farmerek jó kis lét akasztottak belőle.
Igy meg elvesztettek több millió játékost. Az átlag játékos 1-2 órára lépet be, szórakozni akart nem állandóan meghalni, Fejlődni nem tudott mert loot egyenlő a nullával csak repair költsége volt óriási hála blizz áldásos tevékenységének
Ahba se lehet már eladni szinte semmit. -
Sunrider924 #51200 Csak azt kiteolta profin amit lehetett, a vortex+teleporter mobot mar nem tudta, oda kellett a clever usage of game mechanics. Ha ugyanaz a pack meg fast affixet is kap, akkor mar az offscreening sem ment volna neki. Ha ez a muki annyira profi lenne, akkor a guide tele lenne a lehetetlen/anti ranged affixes elitekkel, amiken demonstralja hogy stutter stepel meg szar gearel szuk helyeken hogy megy a soul ripper pakk. Mindenkinek lesznek olyan jatekleosztasai hogy gyakorlatilag a palya vegeig a buildjenek konnyu ellenfeleket kap es akkor maris lehet nyomni ezerszam a jotanacsokat youtubeon. -
#51199 azt csinálod rosszul, hogy neki nincs 200k-s repair számlája, mivel profin kite-ol. -
clio1616v #51198 gúgl fordittó -
Kajak nem értem mi a faszt csinálhatok rosszul, gyerek force armor nélkül kitakarítja act3-at feleolyan stattal mint az enyém, én meg szerzek 5 szaros sárgát 1.5 óra alatt, meg 200k-s repair számlát. Megyek inkább vissza aknakeresőzni.... -
Rehom #51196 Köszönhető gondolom annak,hogy itt trollkodik mindenki... -
#51195 ja, velem is szokott megesik az ilyen! -
#51194 át akarod fogalmazni mikor a felénél jársz, aztán összekavarodik az egész.
velem gyakran megesik
ui: nem, nem én küldtem a pm-t. -
#51193 Ez a topic design nélkül szegényes és unalmas. -
megut3 #51192 Csao!
A gem craftingról szeretnék kérdezni. Ha gyártok egy követ többször, az ugye egyre drágább. Ez időnként vissza esik az origi árra? Vagy megáll egy számnál? -
1Darton1 #51191 Pedig ez aranyos, én is válaszolok rá!
Csak dex+crit dmg kell, semmi más. -
#51190 Szerintem összesen nem vagy 20 éves, de ez a privát vicces :D
Ja de, bocs, most jövök rá, hogy ezen a fórumon mindenki kőgazdag sikeres úr, már bebizonyították páran. -
#51189 napi középszar:
-
#51188 énis kaptam egyébként egy vicces privátot, nem írom az illető nevét, mert ezen kívül normálisan kérdezett, mindenesetre az első mondatán nagyon felröhögtem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szia!
Demon Hunter-rel kapcsolatban érdekelne, hogy te milyen alapon érdemes hozzá felszerelést szerezni.
wtf? -
#51187 ne vitatkozz, mert Jonnika feljelent, és kapsz sárgát....
-
#51186 150+ dex, 100+ vita, 8+ max discipline, többi nem lényeg -
1Darton1 #51185 Indok nélkül szórni a szitokszavakat teljesen normális. Aztán meg olyat tenni, amit szégyellsz mások előtt, de azért is a másik a hibás. Ilyen ez az internetszakma, 3 büfé nem tesz bölcsebbé.