78986
  • elitehun
    az imént esett egy random mob-ből egy legendary, megy is a craft-ba...
  • Psychedelic #51223
    És ilyenkor szokott az történni, hogy valaki berakja 100k buy out-ra, aztán fórumon panaszkodik, hogy neki semmi értékes nem esik, és csak 100k-ért tud mindent eladni ami alig fedezi a javitást. :)
  • jazzy
    A másik ilyen set öv ami dexes gold ahban 59 milla

• Fpocok
    Szerintem meg mindenki bekaphatja a f*szomat, aki talált már zöld set itemet... ÉN MÉG EGYET NEM TALÁLTAM!!! :DDD
    ;(
  • unknown nick
    String of Ears félére lecserélhetnék a módosítókat.
  • j0nNyKa
    lehet azert viszik, mert a gatyan kivul ez a masik hasznalhatonak mondhato set darab, es a 2-es szetbonusz eleg jo
  • unknown nick
    Gyanús volt, hogy megint alig láttam pár órás itemet.
  • jazzy
    Ja csak épp a random property dexterity rajta, ami csoda egy monk övön
  • Kandurex
    Itt a kép hozzá-....és komolyan beszarok (és jelzem, nyakra főre - tele van vele az AH ezzel a cuccal :))

• j0nNyKa
    grat :)
    lehet az AH botok bidelgetik felul egymast
  • Dr DeViLKiNG
    Mi volt az a semmi különleges cucc?
  • jazzy
    képet
  • j0nNyKa
    Nasty auction house exploit, lenyegeben kicsereled hex editorral a bid es boyout gombokat, es bid aron buyoutolsz :DD
  • jazzy
    Ha nem hiszed farmolj magadnak
  • samuka99
    JonNyKa,talán megérted,hogy bárki tud irni az Ö nevében,hogy megbizható,ezért szerettem volna hallgatni 2-3 embertöl legalább.
  • Kandurex
    eszem faszom megáll, tegnap találtam egy set cuccot, semmi különleges, de tök komolyan semmi, felrakom induló!!! 10.000 goldért,...mondom vigyék a fost amennyiért akarják...ma megnézem, csak úgy kíváncsiságból...28M goldnál tart a licit...de komolyan ez vicc :D
  • j0nNyKa
    jatszuk azt, hogy en leirom megegyszer, hogy megbizhato, es te megkerdezed megegyszer, hogy megbizhato-e
    aztan ezt megcsinaljuk minden fel oraban, es atneveztetjuk a topicot "skill megbizhato-e" topicra, jo lesz?
  • samuka99
    Ki az aki vásárolt goldot Skill nevü felhasználótól itt?
    Mennyire megbizható?
  • j0nNyKa
    "SMS protect" nem vasarolhato, hanem (sms alert neven) egy ingyenes szolgaltatas

itt a forumon Skill arul goldot, megbizhato
  • Kandurex
    pontosan, a fele de kafa-vagyok videót, nyugodtan ki lehe hagyni, a lényeg a szívatós affix, a többit mindenki játszva leveri
  • samuka99
    Szeretném megtudni,hogyha goldot vásárolnék Blizzardtól,ahhoz elég a mastercard kártya vagy kell hozzá még SMS protect,ami Blizzardtól vásárolható?
    Esetleg van magyar srác aki goldot eladna,ráadásul vannak visszajelzések erröl?
  • Aradebil2
    na ezért nem csináltam blizz hydrás wizardot
  • Avenger
    Én is hiányoltam a videóból a szivatós affixeket. Vagy nyílt téren egy tremor pack-ot, ami valószínűleg 5 sec alatt zúzta volna le a wizardját. :D (egy lesérült/beakadt tremort mutatott a videó éppen, amint megkapja az utolsó lövést, de azt nemigazán mérvadó)
  • raja
    Számomra meg hihetetlen nevetséges így ez game.
    Ez a nagy taktika?
    Egyszerűen nem értem a Blizzt miért nem engedi játszani az embereket, loot úgy is egyenlő a nullával.
    Goldot kellett volna az első perctől árulni, kínai farmerek jó kis lét akasztottak belőle.
    Igy meg elvesztettek több millió játékost. Az átlag játékos 1-2 órára lépet be, szórakozni akart nem állandóan meghalni, Fejlődni nem tudott mert loot egyenlő a nullával csak repair költsége volt óriási hála blizz áldásos tevékenységének
    Ahba se lehet már eladni szinte semmit.
  • Sunrider924
    Csak azt kiteolta profin amit lehetett, a vortex+teleporter mobot mar nem tudta, oda kellett a clever usage of game mechanics. Ha ugyanaz a pack meg fast affixet is kap, akkor mar az offscreening sem ment volna neki. Ha ez a muki annyira profi lenne, akkor a guide tele lenne a lehetetlen/anti ranged affixes elitekkel, amiken demonstralja hogy stutter stepel meg szar gearel szuk helyeken hogy megy a soul ripper pakk. Mindenkinek lesznek olyan jatekleosztasai hogy gyakorlatilag a palya vegeig a buildjenek konnyu ellenfeleket kap es akkor maris lehet nyomni ezerszam a jotanacsokat youtubeon.
  • McHaals
    azt csinálod rosszul, hogy neki nincs 200k-s repair számlája, mivel profin kite-ol.
  • clio1616v
    gúgl fordittó
  • Hegi90

Kajak nem értem mi a faszt csinálhatok rosszul, gyerek force armor nélkül kitakarítja act3-at feleolyan stattal mint az enyém, én meg szerzek 5 szaros sárgát 1.5 óra alatt, meg 200k-s repair számlát. Megyek inkább vissza aknakeresőzni....
  • Rehom
    Köszönhető gondolom annak,hogy itt trollkodik mindenki...
  • j0nNyKa
    ja, velem is szokott megesik az ilyen!
  • RatBaG #51194
    át akarod fogalmazni mikor a felénél jársz, aztán összekavarodik az egész.
    velem gyakran megesik
    ui: nem, nem én küldtem a pm-t.
  • jazzy
    Ez a topic design nélkül szegényes és unalmas.
  • megut3
    Csao!

A gem craftingról szeretnék kérdezni. Ha gyártok egy követ többször, az ugye egyre drágább. Ez időnként vissza esik az origi árra? Vagy megáll egy számnál?
  • 1Darton1
    Pedig ez aranyos, én is válaszolok rá!
    Csak dex+crit dmg kell, semmi más.
  • jazzy
    Szerintem összesen nem vagy 20 éves, de ez a privát vicces :D

Ja de, bocs, most jövök rá, hogy ezen a fórumon mindenki kőgazdag sikeres úr, már bebizonyították páran.
  • NecroJoe
    napi középszar:

• j0nNyKa
    énis kaptam egyébként egy vicces privátot, nem írom az illető nevét, mert ezen kívül normálisan kérdezett, mindenesetre az első mondatán nagyon felröhögtem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szia!

Demon Hunter-rel kapcsolatban érdekelne, hogy te milyen alapon érdemes hozzá felszerelést szerezni.

wtf?
  • Frank99
    ne vitatkozz, mert Jonnika feljelent, és kapsz sárgát....
  • j0nNyKa
    150+ dex, 100+ vita, 8+ max discipline, többi nem lényeg
  • 1Darton1
    Indok nélkül szórni a szitokszavakat teljesen normális. Aztán meg olyat tenni, amit szégyellsz mások előtt, de azért is a másik a hibás. Ilyen ez az internetszakma, 3 büfé nem tesz bölcsebbé.