Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rongyá farmoltam act 1-et lószar lút act 2-re meg hurka vagyok és nincs is a stash-ben fölös 100 misi a gear-re.
Þór vígi þessi rúnar
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(Tele van stash.)<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk a sok Square-t biztos patch után alakítom át
Flawless-re az tuti! Spórolósabb...
fog kerül mint eddig. Esni fog az áruk, de alig lesz érzékelhetõ.
az egyenlegén. Egy félhivatalos goldseller. <#nevetes1>#nevetes1>
Egyenlõre nem érzékelem a tengernyi
profitot kõcraftból. <#rolleyes>#rolleyes>
+2 õt vettem lvl 4x es itemek (150k/db áron) lvl 45 nél már szomorúan tettem be a bankba😞
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Mert ha lehet, akkor holnap berakom az összes gearem, imádkozom, hogy elmenjen, eladom accountot és Darkspore-zok.
Szóval M.A. elég?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Champion meg elit pakkot csak akkor ölök, ha be tudom akasztani valahová, vagy biztonsággal tudom kiteolni, vortex, jailer, waller esélytelen.
off
900k-s Flawless Star recept volt
vagy mi. Viszont ami Legendary/Set
cucc esett mind az ár rátájának
legalja. Pl. ha egy cucc 500k-33kk a
piacon akkor eddig mindig csak 500k-s
esett.<#levele>#levele><#eplus2>#eplus2>
Ranged karival csapatod?
Tegnap hívtak Act 3-ba farmolni
de inkább nem mentem. :S
off
1 volt level 60-as (és fos) a többi mind 54-55-56-os volt (és szintén fos).
Köszi blizzard...
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként a csatamezõt, örülök ha a sima mobokat meg tudom ölni. De 2. körre már esett pajzs amit másfél milláért adtam el. Bár örülnék ha fegyver esne inkább. De act 3-as fegyverekbõl mindig csak fehéret fogok ki. 😞 De ami késik nem múlik. 😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan