Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Várd meg az 1.3-at. Akkor lesz értelme. Énis ezért tettem le a barbárt...
Rongyá farmoltam act 1-et lószar lút act 2-re meg hurka vagyok és nincs is a stash-ben fölös 100 misi a gear-re.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
😄DD akkor szedj fel egy pajzsot😄

Hegi90
ha Különcnyomi tudja farmolni act2-t, akkor én is akarom 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
epic,de embedes linket ne szúrj be legközelebb mert nem látja senki😊

Aradebil2
sztem várd meg a peccset, addig kezdj másik karit😊

OFF,de sirok😄😄

Hegi90
Van értelme Act 1-en farmolni? Act 2-re hoki vagyok, Act 1 végén meg nem esik semmi értelmes, pedig már nem tudom hanyadik run-t tolom...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egoraptor
És ugye mi esik Infernon sok? Square és F. Square!
(Tele van stash.)<#eljen><#nevetes1>

Mondjuk a sok Square-t biztos patch után alakítom át
Flawless-re az tuti! Spórolósabb...

elitehun
és tényleg :S
arra a részére valahogy nem emlékeztem 😛
Aradebil2
force armor? -.-

Egoraptor
Igen, viszont Flawless Square-al bezárólag, fölötte ugyan annyiba
fog kerül mint eddig. Esni fog az áruk, de alig lesz érzékelhetõ.

elitehun
csökkenteni fogják az árát, pl ami most 20k-be kerül azt csökkentik 200 vagy 250 goldra
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egoraptor
Szegény Juneau, csak tudnám õ is miért
papírkarival játssza a HC-t.<#nevetes1>

Egoraptor
Szerintem van egy muki akinek az összes megjelenik
az egyenlegén. Egy félhivatalos goldseller. <#nevetes1>

RatBaG
arcpálma 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Egoraptor
Jah, majd ha kell veszek.
Egyenlõre nem érzékelem a tengernyi
profitot kõcraftból. <#rolleyes>

elitehun
úgy értettem hogy nem kellett volna eladnod 😛
Carlos
Kiváncsi lennék mit csinál a blizzard a 15% golddal. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
Igaz AH-ban ment el szóval csak 765k
az amit láttam az árából.<#shakehead>

elitehun
még véletlenül se 😄
Egoraptor
El, kellett volna?<#rolleyes>

elitehun
és eladtad a receptet?
4 legendary esett ebbõl 3 kritikán aluli szutyok (wpn/armor) vegyesen, és egy páncél ami viszonylag jó lvl 35 re😊 (kár, hogy a legkisebb karakterem is lvl 51😊
+2 õt vettem lvl 4x es itemek (150k/db áron) lvl 45 nél már szomorúan tettem be a bankba😞
Szerintem is olyan jó, és minõségi program lett ez, mint a bf3 a dicetõl.Csak a blizznek egy szerintem nagyobb égés, mert tõle eddig minõséget kaptunk, a dicetõl meg csak szart, ott ez nem meglepõ.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

Avenger
Nekem három legendary esett eddig, de mindegyik fegyver, szóval szívás. Pedig a páncélok közül némelyiknek még van is értéke.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Ha van mobile autentikátor... ez a windowsos, akkor lehet majd ahzni?
Mert ha lehet, akkor holnap berakom az összes gearem, imádkozom, hogy elmenjen, eladom accountot és Darkspore-zok.
Szóval M.A. elég?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Avenger
Azért szórom ki gyorsan mindet, mert ha feltápolják õket, akkor a mostaniakat 10k-ért sem fogják megvenni szerintem. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Végülis nyersanyagnak -bezúzatni a kováccsal- annál a fajtánál lehet, de haladós itemek, azok jóval többe fájnak😊)
Avenger
28k dps/29k hp-val megyek mf gearben. Hagyományos wizard builddel (hidra, blizzard, arcane orb). Most a templart magam mellé állítottam, néha felfog egy-két halálos ütést. 😊
Champion meg elit pakkot csak akkor ölök, ha be tudom akasztani valahová, vagy biztonsággal tudom kiteolni, vortex, jailer, waller esélytelen.

Elvileg a regieket nem tapoljak. Rajuk fel egy alapos tupirozas, eddig mindig sirni tamadt kedvem mikor talaltam egyet 😊

off

mucsácsó
Jaja, menj csak az RMAH-ba, nem véletlen ez a szar drop...anyjuk picsáját már... 😊
Egoraptor
Kíváncsi leszek mennyire tápolják fel õket 1.3-ban.<#rolleyes>

Avenger
HC barbáromnak 35k-ért vettem legendary baltát, igaz már akkor is fos sebzése volt a többi fegyverhez képest. 😄

Egoraptor
Nekem eddig a legöbbet érõ drop
900k-s Flawless Star recept volt
vagy mi. Viszont ami Legendary/Set
cucc esett mind az ár rátájának
legalja. Pl. ha egy cucc 500k-33kk a
piacon akkor eddig mindig csak 500k-s
esett.<#levele><#eplus2>

Avenger
600ért vették meg a múltkori set fist-et, azelõtt egy rare kesztyût 1,2 millióért. Volt néhány százezres cucc, most meg 1,5 millás pajzs. Gyûlik az új fegyverre, bár jobb lenne ha esne egy. 😊

Ez az amit mondjuk én nem hinnék el😊hogy egy narancsot ennyire olcsón kitegyen valaki.
Egoraptor
Mennyi dps kell oda kb.?
Ranged karival csapatod?

Tegnap hívtak Act 3-ba farmolni
de inkább nem mentem. :S

elitehun
az igen!
nekem a rekord eddig egy fél millás rare chest armor
El kell adni a sok fost es egy jot venni belole 😊. Amugy en se talaltam meg semmi normalisat, 100k folott kb 2 item volt eddig. 3 legendary osszesen volt 120k, es csak low lvl, azota valahogy eltuntek. Ettol fuggetlenul lehet normalis geart venni a talalt penzbol/cuccokbol.

off

Carlos
Tényleg, tegnap act -1 ben szereztem legalább 8-10 rare-t.
1 volt level 60-as (és fos) a többi mind 54-55-56-os volt (és szintén fos).
Köszi blizzard...

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
*csatamezõt farmolom

Avenger
Lehet inkább csak bónusz. 😊
Egyébként a csatamezõt, örülök ha a sima mobokat meg tudom ölni. De 2. körre már esett pajzs amit másfél milláért adtam el. Bár örülnék ha fegyver esne inkább. De act 3-as fegyverekbõl mindig csak fehéret fogok ki. 😞 De ami késik nem múlik. 😊

Mert? így is ugyanaz van...mivel az adott act lootjával nem tudod ezeket legyakni, így ah-zol 😄😄 szal...qva mindegy.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Avenger
Na épp meglett volna a 3. valor stack act 3-ban erre áramszünet. 😄

Ha egy lövéssel ölöd meg az utolsó x championt, akkor x stacket kapsz. Jó kis bug 😊

antgecc
Miért szted hogy fogja az ilyet leverni? AH-s cuccokban, mi másban. Az a baj, ezekhez semmivel sem kell több skill, mint bármely másik packhoz, csak erõsebb gear. Farmold ki, vedd meg. Nagy játék.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lammer
en is act1-ben vagyok wizzel infernon (SOLOzok only!)... low gearrel... de eddig nem volt problema... a lag miatt, nem tudtam jol timeingolni a decoyos teleporttal, mert ugy tuleltem eddig is... leidezgetem a venomos hydrat oszt rohangalok meg teleportalgatok (wizzard, most mit vartunk 😄)... meg a manacsokkentos orbbal neha-neha lovoldozok... meg a magaalahuzosokat is abszolvaltam... hat most nem sikerult 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan