Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
egy darab elittel nem találkoztam o_o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
hát nem tudom, nekem vagy 6-7 kék, 1 sárga meg max ~10k arany, hasonló idõ alatt... pedig volt goblin meg r. chest is. Valamit rosszul csinálok?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zsoltika 007
Ja akkor sry!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Félreértettél valamit nagyon. Szerettem volna megmutatni egy WD másfajta megközelítését ami eltér 90%-ban a "megszokottól". Nem arról van szó, hogy én le tudom e tankolni act 2-ben az eliteket, hanem arról, hogy életképes e ez a fajta build avagy halálra van ítélve.

Nem az én ötletem nem hazudok. Valaki kipróbálta, hogy mi lenne ha.... és én átvettem az elgondolását. Nem azokkal a skillekkel megyek mint õ, kicsit változtattam. A kitalálója - a videói alapján - sikerrel alkalmazza act 3-ban is. Egyetlen hátránya, hogy drága build. De ezt már mondtam - lsd. lejjebb.

Hogy én miért nem act 2-n tolom vele? Mert a splinteres build után geart kellett cserélnem és a DPS-em nagyon leesett, ezért lassan ölök. Ha kifarmoltam a pénzt megfelelõ cuccra, lépek tovább. Itt a példa, hogy egy goblin is csak szerencsével gyakható...

j0nNyKa
van, hogy 6 elit van egy run alatt azon a pici helyen 😊
nálam 0 mf 0 gf gearben átlag 10k arany jön, kékeket / sárgákat lebontom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ronihun
tényleg nem rossz egyébként, nekem nincs 70k dps-m de 3-4 perc volt, resplendant chest elõtt felvettem mf geart és elég sok mindent dobott, sõt két elittel is találkoztam ami act1be elég könnyen ölhetõ és 2 buff nem jön rosszul, nerf inc

...

Aradebil2
watchtower nagyon jó hely, én is ott farmolok mindig, sokáig azt hittem 1005-ban beadja annyira jó hely😊 szinte mindig van benne legalább 3 lootos cucc (elite,láda,goblin)

hol? 😄

Egoraptor
Gold/Hour: 422340<#zavart2>

eott
Remélem csak elgépelted, hogy levélben kapott linkekre kattintgattál, meg gépelted be az adataidat. :S Simán a battle neten próbáld az account recovery-vel visszavenni az accodat (titkos kérdést/választ nyilván tudod). Ha nem sikerül és nem tudsz a valódi blizz supporttal beszélni, akkor email a hivatalos account supportnak és majd reagálnak. A blizztõl jövõnek látszó levelekkel meg vigyázz, mert csak szopás a vége. A titkos kérdés/válasz kombóval mindig vissza tudod venni elvileg az accod. Nézd meg a leveleket, ha a feladó nem [email protected], akkor bizony beszopattak. Nálam is jött ma ilyen például: "Blizzard Entertainment IP restrictions" totál más címrõl, linkkel, amire "amilyen hamar csak tudok" kattintsak. Szóval irány az https://eu.battle.net/account/support/account-recovery.html és szerezd vissza az accod.
unknown nick
Ahh szóval így néz ki egy bot proggi.

j0nNyKa
jó akkor TE nem farmold, a többieknek meg sok sikert hozzá

jah 70k dpssel nem csoda hogy 3 perc.
igen jobb, ha mondjuk neked van 50 a másik 3nak meg 200..
j0nNyKa
1 run, kb 3-4 perc:

elitehun
átlagolódik
Több embernél jobb a magic find, ha igen mennyivel? 😊

j0nNyKa
update: mentem a postom óta 3 runt, mindegyiknél spawnolt a torony, kétszer telt meg összesen az inventory-m kékekkel, és jött kb. 50k arany (0 mf 0 gf)

szerintem érdemes csinálni

Kár hogy nem Recruit a Friendrõl beszélsz hanem Scroll of Resurrectionról. De sebaj.
Hali!
SOS helpet kérnék, amennyiben jól értem a kapot leveleket Blizztõl (2db) akkor meghackelték az accomat!!! (WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ) kedden jött egy levél, hogy :"Due to suspicious activity, the Battle.net account x.y@nyalóka.com has been locked. To restore access to this account, please follow these steps", aztán jött még 1, lényeg:"Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username x.y@nyalóka.com. The e-mail address z***@sina.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change."
Én mindere tegnap figyeltem fel, mivel nem votlam levelezés/pc/game közelben. Aztán persze egybõl agyf@szt kaptam, hogy miez?!?!? Kattintgattam a linkekre amiket találtam, de semmi. A legviccesebb, hogy küldjek ticketet a Blizznek...de ehhhez be kell jelentkeznem, ami meg ugyebár nem megy!
Most kb 1 órája nyomom a Skypot: +44 800 0288246, de csak azt kapom h a vonalak túlterheltek!
HA van megoldás akkor azt egyrészt itt a közösség számára, másrészt nekem priviben is kérném megírni!
A sok server error után még ez is!!! ÁÁÁ
Szal need help!
KÖszi
Mokefic

Nem csak álldogálni kell a poisonban hanem ütni is. Jó vért, jó resist és masszív life on hit kérdése az egész. Ha jó a resist és a life on hit, akkor visszatöltöd az élet veszteséget, ha jó a vért akkor meg tompítja annyira a büdös dagi zúzásait, hogy azt vissza tudod termelni. Aztán ennyi. Nekem is ment infernon úgy hogy a fele alá nem ment az életem. Ha mindkét armor support passzív bent volt akkor 2/3 alá se nagyon... 😄
Igazad van jobb 10K-s sebzéssel 2 perc alatt megölni egy kisebb bandát 😄
Emberfüggõ amúgy és bandában kell menni egy tankkal a dh-val is 😛

ezt hányszor tudjátok megcsinálni? én 1700ftért bármenyiszer.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

j0nNyKa
act1 farming place, kipróbáltam, kb. 3 perc volt egy run, egész jó kis arany esett, illetve 7-8 kék, 1 sárga:

How-to

Make a game with Quests 9 or 10 in Act 1
Take the Northern Highlands waypoint
You are looking for "Watch Tower" (Use visual guide)
Resplendent Chest is on the 2nd level.

berlinboy6329
Act1 nem nagy szám,ott elég nehéz megdögleni..Majd ha act2-ben is így megy,szólj,addig hanyagolom a játékot...Kurva unalmas,alig játszok már vele...Nincs kedvem egy értelmes karaktert felhúzni,monkot v barbot...Azok legalább bírják.De a többi...Szar.Tökömnek sincs kedve perceket azzal eltölteni,h várom a visszaszámlálást.Nincs egy értelmes skillje a WD-nek,ami van,meg 2-t ellövök,oszt szevasz..a többi meg mind simán kaka..

Hex: egy rakás szar,aki ilyet használ annyi esze van.
Petek: one shot.
Acid cloud:zombie bear nyomába sem ér+drágább is.
Zombifal:CD-os.
Firebats:Gyengébb,mint a medve.
Spirit barrage:Splinters jobb,olcsóbb.
Mass confusion..Szart sem ér,hiába vannak confuseolva akkor is engem kergetnek...
Pókok,gyengék,firebomb egy vicc,békák szanaszét ugrálnak kikerülik az összes ellenséget,drágák is,gyengék is...Csupa-csupa fos skill.Amit a medve+splinter nem öl meg,az mástól sem fog megdögleni.

1.0.3 mikor jön?Talán jónak ígérkezik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zsoltika 007
Nekem érdekes módon ment. Haverom recroutolt. Én kaptam ingyé char transfert vagy frakció váltási lehetõséget. És feltöltés után õ meg mountot.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Aradebil2
mass confusiont dísznek raktad be?:S

j0nNyKa
nemtom tinypic-rõl megy-e a linkelés, de ez már beteg:

Hegi90

A WD karimmal elmentem kicsit más irányba. Nem a kiteolós-splinteres megszokott stílus, hanem vmi egészen más. Kiváncsi vagyok, hogy késõbbiekben mennyire lesz életképes. Nem olcsó irány, de nekem jobban bejön mint rohangálni és dartozni.

Bár a videóban megfekszik szegény, ihattam volna potit, spellel healelhettem volna de a cél az volt, hogy megmutassam mirõl is van szó.

Erre találták ki a két külön accountot.

Különc
Valameddig igen

Hegi90: tudás

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
izé, Ghom poison szarjában bírsz állni barbárral?

Hegi90
bemákoltál valami szart act1-be vagy mivan veled 😄

wownál pl még mindig raffal töltök. akinek mos accja van már nem tudja.

Különc
<#mf2> Act 3 Ghomig megy a farm, le vagy maradva öcsi

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egoraptor
Hát ha egy rare ládából 32 runból 0 rare esett akkor annak csak
a kinézete rare láda, vagy nerfelték.

greyfox
Milyen elõnyök pl?
Nem live-ra, vagy psn-re vagyok kíváncsi, merthogy ott sokáig nem is volt alternatíva.

Steam: greyfox

veszel simkártyát ukban és azzal meg tudod oldani.
nekem is minden acc uk. ukból már származott elõnyöm . moból még nem.

jazzy
Uks telefonszámmal lehet ukra, magyar telefonszámmal magyarra. Ha raf miatt angolra állítottad megszívtad nincs rmah, vagy kuncsorogsz hogy állítsák át mert elköltöztél, ha átállítják ugrott a raf.
Carlos
Azt sose fogom megérteni, hogy miért érte meg UK-ba regelni? Vagy mi értelme? Vagy miért?

Þór vígi þessi rúnar

van valaki akinek UKbe regelt accountja van és meg tudta oldani az SMSt?
Aradebil2
azonosításnál nincs értelme, a cucc akkor generálódik le amikor kiesik, nem akkor amikor felismered

Van még jelentõsége az MF cucc cserének ?
Cavern Frost barlangot farmolom a titkos szint cuccér.
Van egy rare láda ott, mielõtt kinytom átöltözök, de eddig 32 runból 0db rare esett, az MF értékem 133, ha ruha nélkül nyitom néha esik rare.
Ha azonosítás elõtt felveszem a ruhát, de nem látnám eredményét.
Kérdés....
- Láda nyitás elõtt ruha csere, van értelme ?
- Azonosítás elõtt ruha csere, van értelme ?
- Másik karakterrel azonosítás magasabb MF el, van értelme ?
- Mennyi MF kell, hogy legyen értelme ?

Az új fiókom: DevLupius

jaj sry köszi😄 még mindig sirva röhögök😄😄

Hegi90
az már megtörtént, még life on hites disznóölõm is van hozzá 😄

Voyager5
szvsz ez jobb

link

Aradebil2

McHaals
egy linket plz, hadd sírjak én is... mert így nem látszik semmi

MadWolf#11626