78986
  • Lammer
    most le vagyok maradva, de piac topic az megszunt?

na... ott szerettem volna feltenni a kerdesemet, de akkor felteszem ide:

realisan mennyi aranyert illetve euroert lehetne feltenni a kovetkezo amulettet? szurtem allres+impairing kombinaciora, de nincs olyan :)

remelem el tudom adni, jo arban, bizok a damage+allres+impairing+health globe komboban :)
  • Skill
    2hban nem olyan jó az az 1000 =(
  • clio1616v
    első 1000+ :)

• Prody
    Az átjött :P
  • 1Darton1
    És fillérekért adhattál el top itemeket.
  • skinnyman
    Jah. Hát kellően nagy resivel és armorral semmi sem lehetetlen, hiszen az effektív sebzés amit a life regen ellensúlyoz az baromi nagy lehet. Pl 900 allres-el és 9000 armorral pl a sebzések 1/4 * 1/4 = 1/16 -át szenveded el, így 2500 life regen 2500 * 16 = 40k sebzést ellensúlyoz másodpercenként, ez mondjuk ahhoz hogy ténylegesen felfogd a sebzéseket vele, max infernó elején elég valamennyire sztem.
    Valami überbrutál gear-rel (nem tudom létezik-e ilyen) pl 1200 allres, 12k armor-ral a sebzések 1/25-e jön csak be alapból, és ha van mondjuk 50% dodge is mellé, úgy 1/50 is kivitelezhető (amin egy pajzs sok blokkal még tovább javíthat). De hogy inferno végén csak úgy benneállj a desecratorokban, szerintem ahhoz még ez is kevés lenne :)
  • Ferrari23
    Ja pl én 270 órát játszottam már és a bevétel 1,7 euró :D:D
  • elitehun
    nem, mert ahhoz hogy ott leadj valamit kell játszani is, nem is keveset.
  • Prody
    Megéri csak azért megvenni a játékot, hogy a végén RMAH-ból jöjjön egy kis píz?
  • Aradebil2
    én nem nyomok ilyen buildet, kandurexet kell megkérdezni, én csak elvi síkon ismerem ezt a spec-et:D és hiszékeny vagyok:D
  • skinnyman
    Hol, act1-ben? Ott még talán viszonylag, ha van elég armor, res mellé. Act4-ben sztem biztos nem, hacsak nincs vagy 15k armor és 1500 allres.
    Most harc közben van 12500 armorom (enchantress buff + hard target + keen eye), 900 allres (alapból), 50% dodge chance (mantrát spamolvs), 1000 life regen, 1000 life on hit, 1.55 attack per sec, és hát azért nem szoktam benneállni a desecratorban act4-ben, legfeljebb nem 1 másodperc alatt nyír ki, hanem 2-3 :) Molten/plague még úgy ahogy elmegy de ha abból is többet aládnyomnak, én azért abban sem maradok benne szívesen.
  • Aradebil2
    2,5k liferegen felett ki lehet állni a molten/plaguet, és desceratort is elég sokáig, shielding/invu mobok esetén elég jól jön
  • skinnyman
    5-ös buff 118 mf Diablo: 4 mocskos szar rare.
    Sejtettem hogy ez lesz, de azért megadtam neki az esélyt hátha.. Nem jött be :D
  • 1Darton1
    Ezen a fórumon nem hiszem, hogy lenne ennyire mazo fanatikus. Keresd meg valami román melee wizard act3 guide-ját, de ne lepődj meg, ha csillagászati összegekről szól majd.
  • 1Darton1
    Miért is akarna egy melee karakter liferegent, life on hit helyett?
    Lehet, hogy csak nekem ennyire egyértelmű.
  • Kandurex
    Jah, a cél a melee karakter act 3. ban is...már most is menne a zúzda..csak elfolyik az élet a molten alatt :((
  • 1Darton1
    Az armorodhoz képest túl sok az allresed. (A hp-d meg az egyéb defstatokhoz képest.)
    Illetve nem értem teljesen, act3-ban is melee-zni szeretnél? Mert az nem biztos, hogy fehér ember pénztárcájának való.
    Rangednek meg fölösleges ennyi def, mert csak néha ütnek meg, és annál ritkábban, minél több a sebzésed.
  • Aradebil2
    most kaptam tippet: lifeonhit, liferegen felesleges, a build akkor a leghatékonyabb ha diamond skin állandóan rajtad van--> allres,eff hp, vmint még több critchance,és ap on crit és gg:) elméletileg...:D
  • Kandurex
    persze, h túl sok...TANK WIZARD RULZ :D papír kari nem nyerő
  • Kandurex
    jah, még van hozzá egy 2k HP/sec regen is :)
  • 1Darton1
    Túl sok az allres, hp, crit, crit dmg.
    Nagyon kevés az intellected (talán attack speeded is), illetve nagyon rossz fegyvert vehettél. Ezért ennyire alacsony a sebzésed. 20 millióból 50k fölött kellene lennie, buildtől függően. Azzal már sétagalopp act3.
  • jazzy
    Én blizz hydrát használok, mivel az arcane orbos wizard gearelését drágának találtam, de múltkor linkeltem statokat, 25k hpm van (most csak 24), 35-38k mf függő damage, 300 allres, crit chancem és crit damagem nincs is, mivel a poison hydra nem critel és az a main damage sourceom.

Bár nem 2 hitelek semmit, kell kiteolgatni, de force armor proccol act3ban, sose 1 hitelnek.

Nem tudom milyen builded van.. de amúgy 30% crit chancehez a 130% crit damage az vicc kategória.

Egyet tudok mondani, menj több damagera, 35-40k körül, ennyi res tök fölösleges, ennyi crit chance ennyi crit damagevel tök fölösleges (akkor növeld a crit damaget, vagy add el a crit chancet), ennyi hp is fölösleges, főleg ha force armort használsz.

És tanulj meg kiteolni, act3 másról nem szól.
  • Szakesz
    Nehogy már azt mondd, hogy 20 millióból csak ennyire futotta. Az igazán elkeserítő lenne.
  • jazzy
    2 hete kb?
  • Frank99
    100%
  • unknown nick
    "amúgy nem hiszed el milyen cuccokat visznek el értelmetlenül magas árakon.."

Igen, mert softban lehet, hogy ki akar találni egy új sarkos buildet, na meg több a pug. Vagy nem tudom mi az oka.
  • Kandurex

pedig tényleg,..egyébként az én cuccom most kb. 15-20M körül van, most fogom még rátolni ezt a 33 millát, + plusz ami vissza jön az eredetiből,...most kb. ott tartok, hogy act 2 rutin sétagalopp, viszont act 3-4...még nagyon húzós :( ...jó rangedként ott is elvagyok...de iszonyat lassan haladva, sok halállal az elit packoknál :(

A mostani statjaim:

Wizard
    HP 38k.
    DPS unbuffed 28k.
    All res 700
    Armor 5.8k
    Critic chance 30.5%
    Critic damage 130%
    2k HP/sec regen
  • Skill
    na de mikor vetted 10mért? mert egyre kevesebbet ér a gold.
  • jazzy
    Ne hülyíts kandúr az én gearem most kb fegyverestül ér 10 millát, mert eladtam a jó cuccaimat és csak mfest vettem :D
  • unknown nick
    Hc-ban nálam rögtön kuka lenne socket nélkül.
  • Kandurex
    hát sajna még mindig 28 -on áll, jó lenne ha elvinnék a másik magasabb árán, végre felszerelhetném a wizardom normálisabb cuccokkal...viszont a mostani áron is bekalkuláltam milyen cuccokat fogok venni, szóval ha így marad, lesz kb. 33M -goldom, kb. 4 tárgyat tudok belőle lecserélni, és még így se lesz azzal übermens wizard...komolyan 100M-200M kell egy olyan gearhez amivel lehet act3-4 -et farmolni :(
  • jazzy
    Van akinek kell a 2-es bonus és ez az egyik értelmes cucc, amúgy nem hiszed el milyen cuccokat visznek el értelmetlenül magas árakon..
  • 1Darton1
    ikszdé
  • Ferrari23
    Feladó: eLiXir
    Elküldve: 2012. 07. 15. 16:02
    Tárgy: Nincs tárgy
    lebuktál te kis álreges köcsög csicska vézna fasz

Kedves Elixir! Ajánlom figyelmedbe a modtopic következő hozzászólását:

Amiben felvállaltam, hogy igenis mindkettő az vagyok! És meg is volt az oka, hogy miért, ami ellen a modik se szóltak semmit. :) Szóval tehetsz egy szivességet, kis **** :D:D
  • Ferrari23
    Ja pénzes AH? :D:D Jó oké bocsi :D:D
  • Laza
    Köszi, de azért ez fájt :)
  • Laza
    Pf, köszi, nem sietik el.
  • Hali23
    AH-ban a Completed fülnél menj a send to stash-ra!
  • Dr DeViLKiNG
    Legalább 1(?) óra mire megjön.
  • Laza
    A pénzés AH-ban vett cucc nem jön meg rögtön? Sikeres a vásárlás, de item az sehol.
    Nagyon olcsón találtam egy király cuccot :)