78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#51464 you gonna have bad time. -
#51463 hiszem ha látom
meg hiába buffolnak skilleket, ha a karakterek alapvető mechanikája lett teljesen másmilyen, mint amire számítottunk
csak hogy ne menjek messzire a wizardtól: szivesen tolnám, ha pl. viable dolog lenne, hogy spamelem a meteort az utolsó előtti rúnával (amitől awesome coldos kinézete van) - dehát könyörgöm, kettőt (se) tudok eltolni a full arcane powerből, ráadásul semmit nem is sebez... -
#51462 az még odébb van neki szerintem -
#51461 Na végre meglett a Like water acsi. -
#51460 Act II-re viszont kell. -
#51459 +dmg a gyorsabb haladás érdekében, act1-re nem kell több
(örtkvéket feleslegesnek érzem berzerker mellett, ->ignore pain szvsz) -
Sunrider924 #51458 Ezzel kapcsolatosan, olvasgattam diablofans topicokat es amit Bashiok mondott, az 1.0.4es class skill changest ott mar class buffoknak "forditottak". Nem talaltam 1.0.4 rol semmit eddig csak szobeszedet, ki tudja. -
#51457 45k körüli hp meg 600+ allres, és act 1 szinte csukott szemmel fog menni. :) -
#51456 Én ugyan nem értek hozzá, de ehhez még farmoljál cuccot és/vagy goldot ha jót akarsz magadnak
Szerk: ja bocs, azt hittem Act 2-be akarsz menni, Act 1-re elég -
unusual #51455 Az all ress kevés. Bár talán Act1-ben még el lehet vele mászkálni kicsit. Szerintem kéne LOH is. bár én még nem vagyok annyira " pro ". :-) -
#51454 igen, amit írt a tag, azzal annyira egyetértenék.. DE az 1.0.3-ig való szopás sorozat egyszerűen kiölte belőlem még a gondolatát is egy normális sebzés balansznak..
dhval smoke screen, aztán ami a csövön kifér -> ez a játékstílus, másmilyen nincs.
nyilván a többi kasztnak is megvannak ezek
azt mondtam sok embernek egyébként, hogy teljesen együttérzek a csalódott barbárokkal - ők arra számítottak, hogy hatalmas kardokkal, meg kalapácsokkal whirwindeznek majd a mobok között, és gyalulnak, ahogy a nagy könyvben meg van írva
erre mit kaptak? jó esetben kard, rossz esetben valami kis fing dagger az egyik kézben, szigorúan pajzs a másik kézben, és 6-ból 7 védekező spell - VICC.
monk ugyanez, a daibo epic jól néz ki egy monknál, ráadásul az előzetes infók alapján "ikonikus" is -> dagger + pajzs, semmi más! ez a jó, hogyne. -
#51453 átértem infernóra barbárral statokról vélemény?:
-
#51452 akkor bocsika...
-
Sunrider924 #51451 Nekem az tetszett, amit a mitigation topicban az OP irt, szerinte az lenne a jo, ha mindenkinek lenne annyi def-je, hogy olyan buildet jatszon amilyet akar, anelkul hogy meghalna ha a mobok csak egyszer is megutik. Nem kivanok senkit meggyozni hogy wizardon meleevel kell menni, nekem ez mukodik a kiteolos nem.
Kicsit meg lennek lepve, ha a dh karidon act3-4 farmolas utan nem lett volna elfekvoben par cucc a wizardod szamara, orulok ha neked semmilyen affix nem ellenfel mar, remelem en is eljutok erre a szintre nemsokara. :) -
#51450 nézd, ha már látványosan szerelmes vagy belém, legalább jártál volna utána, hogy dh-n kívül mással nem játszom.
milyen rajongó már az ilyen, hogy még ezt sem tudod rólam? gáz. -
#51449 Srácok,van valamelyikőtöknek kedve nightmare act2-höz? 4.nek a csapatba? Ha igen írjon! Kb 40 perc múlva kezdünk! -
#51448 mert ahogy nézem a dolgot, a dobott cuccok igenis függnek a játszott időtől is... mert hiába infero, igencsak aljadobálás van....
igaz még csak act two vége felé.... -
#51447 mennyi kemény ember....
van barbárod, kivi vok' hogyan néz ki a statod? hány óra barbálás volt, plusz kép a statról???
köszike -
#51446 hja értem a problémádat
őszintén: fogalmam nincs, te ezekbe a témákba 100x jobban beleástad magad, úgyhogy én újat biztosan nem tudok mondani
én kiröhögök minden affixet, de nyilván az is igaz, hogy molten csíkban szerintem még életemben nem álltam egy pillanatot sem, így könnyű
az tudom, hogy 1.0.3 óta pl. a desecratorban nem halok instant, hanem bírom egy darabig - de ahogy látom, ez egyezik is azzal, hogy te is röhögve álldogálsz benne -
Sunrider924 #51445 Van mas gearem is, ebben armor es resibol probaltam megoldani, azota felhivtak a figyelmem hogy probaljam mashogy. -
#51444 most nem vágom be a szarkazmus táblát
tudom, hogy nem egyszerű a dh, felhúztam már vagy 4et :D
de akkor kifejtem: azokat figurázom ki ilyenkor, akik játék elején sírtak, hogy a dh milyen egyszerű kaszt az ő [képzelj ide egy bármilyen másik random kasztot] kasztjukhoz képest, aztán rerolloltak dh-ra, és rájöttek az igazságra :) -
Psychedelic #51443 Az nem számít, hogy mennyi a playeded, ha több pénzt tudsz kifarmolni mint amit javításra költesz, és infernon nem lehetetlen minden 2. pack, esetleg meg is tudtad csinálni infernot, akkor nincs életed, munkanélküli vagy, és amugy is csak gyerek vagy és örülsz mert itt a nyári szünet!
Amúgy meg nem kell mindent magadra venni, csak próbálom felvenni a fórum ritmusát, itt ilyeneket szokás mondani azoknak akik szerint nem lehetetlen a játék. :) -
#51442 Ám gondoltam, az nagyon olcsó ár érte -
#51441 amúgy meg elvitték 30 mp alatt, úgyhogy privi itt nem segít -
#51440 mert te vagy a boss? -
#51439 Sorry, nem is nagyon leszek mert nincs sok kedvem játszani, ha kell valami akkor priviben (boss verést nem vállalok, te már tudod miért nem) -
#51438 multkor láttam egy olyat 7.5 milláért, csak nem volt rá kessem és te se voltál onlány :( -
#51437 9critchancel miért ilyen builddel nyomod?! -
#51436 Hátha most
-
#51435 Mennyid van? -
Sunrider924 #51434 Ma bongesztem meg nehany topicot, amiben a melee wizardrol theorycraftolnak, es megmondom oszinten ma olvastam eloszor hogy a ds kotelezoen fent kell legyen allandoan, en nem igy hasznaltam eddig, de akkor megprobalom lassuk ugy.
Amit kertel, tessek, ezt is megprobaltam de nem volt eleg. Marmint az agyon ragozott molten/fire chainre nem, masra igen. Csak a tisztanlatas kedveert, a guideokban nem 1500 LoHrol beszelnek hanem 600+ rol.
Az act3as az erdekes dolog, lehet hogy nem eleg a gearem, az emlitett esetben dupla pull volt es bele futottam az enrage timerbe. De azt akkor nem fogadtad el, hogy ki lehet gearelni azt a bleed dotot, en pedig leirtam hogy megoltem az elitet a dotja ellenere is.
Szerintem az a plusz 30% azert sokat szamit. Igen meelenek is kell resi csak nem annyi mint nekem. Hanem 30%al kevesebb ugyanoda.
Az hogy mi mennyit sebez, azt azert keresem hogy lassam mennyi kellene meg. Ha jol sejtem akkor kb 1200+ buffed resi mar eleg lenne act3ba, de az Kuloncnek mar act4re is eleg volt, legalabbis mintha igy ertettem volna.
Kosz az eszreveteleket, johet meg. -
1Darton1 #51433 1 büntetőpont hiányos szlengismeret miatt. -
1Darton1 #51432 Én figyeltem, hogy mi esett, de abból egy tárgy van rajtam, és az is elég teszkós darab. Minden ismerősöm milliókat költött ah-ban, hogy működőképes karaktere legyen, szóval azért nem olyan gyakori, hogy saját/party dropból öltözzön valaki.
Fölösleges nekem bizonygatnod, hogy sokat sebez némelyik affix, mert már én is említettem, hogy úgy van. A magyarázatot pedig már elmondtam, magasabb az alapsebzésük, mint a többinek. Érdekes módon egy valódi melee karakternek nincs gondja ezekkel az affixekkel, ha van rajta megfelelő mennyiségű armor és allres (meg persze ügyesen mozog). És mielőtt a 30% dmg reductionre fognád, ők is elolvadnak res nélkül, szóval nem az bugos.
Azon a shoton 9% crited van, ami nem csökkenti eszeveszett módon a ds cd-jét. Amilyen melee wizard videókat láttam act3-ból, azokon fixen fent van a ds, ha leesik, és éppen cd-n van, akkor agyonverik őket. A nova infernón nem tart túl sokáig, és kevés crittel azt sem lehet ész nélkül nyomogatni.
Act1-2-re nem is kell annyira az a dmg, azt elhiszem. Az act3 életképtelenséged pedig az enrage-es sztorid bizonyítja. Mondjuk azt a 800-as liferegent se láttam a shoton. Mutathatnál olyat is, amivel act3-azni próbálsz.
És elmondom még egyszer, hogy nem ugyanannyit sebez minden tűz csak azért, mert piros. -
Sunrider924 #51431 Latod Darton azt allitja, hogy csak tul van misztifikalva a dolog. Lehet igaza van, de szivesebben vennek vegre valami linket ahol ezt igy vagy ugy tisztazva latom. -
Dr DeViLKiNG #51430 Fogadjunk, hogy kevesebb playedem van, mint itt szinte bárki másnak. -
#51429 demonic hellflyer champ ezért egyhitel 900 allressel diamond skinen keresztül:D -
Sunrider924 #51428 Elmeletileg ez az ami felfogja a bejovo sebzest. Az oldal aljan a Defensive results/EHP. -
Sunrider924 #51427 Ido es szerencse is, nem is tagadtam, de mi tart vissza barkit is hogy generaljon egy karit, huzza fel lvl 30ig es kozbe figyelje hogy milyen a droppja?
Rendben, legyen akkor mesebeszed, de ha gondolod bemegyek veled partyba keresunk plague vagy desecrator mobot es ott fogok allni benne, aztan megprobaljuk ugyanezt a 2 emlitett fire afixes mobbal es kb 30 secen belul megdoglok. Erre gondolom akkor is van valami ertelmes magyarazat ha mindenki mas erti csak en nem.
Life regen azon a screenshoton nincs de van gearem 1500 loh-ra, kb ugyanugy nem ert semmit. Critet is fel tudom vinni 28%ig, de mar 15%tol is mukodik a cm build tokeletesen.
A bejovo damaget elvileg ugy kompenzalom hogy a resi+diamond skin felfogja amikor eppen nincsennek cc-zve a nova altal. Errol szol ez a build ez a facetanking.
A sebzesem meg tul magas mas melee tank wizardokhoz kepest, nem ritka aki 15kval tolja. Nem kell annyira az a damage. Eleg hihetetlenul hangzik, gondolom. Mint ahogy az is, hogy tegnap act3 fallen oppressor champion enragelt es meg 1 percig amig megoltem rajtam ketyeget a dotja 250 sebzessel nekem meg a regen ment 400+al.
Act1-2 nem problema, de ami erdekes, hogy azokban is a molten/fire chain sebzesnel oda kell figyeljek mert megol. Bezzeg Butchernel leszarom hogy hol eg a tuz es meddig. Erdekes nem? -
1Darton1 #51426 Az továbbra is úgy van, hogy hiába nem fizettél érte, az még sokat ér, és másnak tejelni kell, ha hasonlót akar. Te az időddel vagy szerencséddel törlesztettél.
A fire nem bugos, az csak egy urban legend, egyszerűen sokat sebez.
A karaktereden se számottevő crit, se life on hit/liferegen, így nem igazán tudom mivel kompenzálod a sok bejövő dmg-et. Habár, mint mondtam, nem vagyok egy melee wizard expert. Az viszont biztos, hogy a sebzésed alapján inkább act1-2-t éri meg neked farmolni még egy jó darabig.
-
Sunrider924 #51425 Nem tudok ilyen kerdesre mit valaszolni, mert nekem a desecrator nem problema. Felsorolhatok kismillio mas sebzest ami nem problema.
A molten es a fire chains problema, espedig marha egyszeru, kialni belole tokre nem mukodik swarming AI-os mob ellen. Lehetne ragozni, hogy mikent alsz ki te akarmivel a fallen summoner mob addjai altal a foldon huzott molten trailbol amikor horde affixes, vortexes meg akarmilyen cc-zos.
Nem vilagos tovabba az sem, hogy a meregtocsaban vagy desecratorban allok es birom, moltent/fire chaint nem birom(es jelenleg a fire/fizikai resi a legmagasabb). Probalok talalni egy ertelmes valaszt, de se d3 dot mechanikat nem talalok, se leirast, hogy egymashoz kepest miben ter el a desecrator es a plague a molten es a fire chaintol.
Ha tudsz valamit, amit en nem szivesen fogadok akarmilyen linket.