78986
  • Madi92
    Hali!
    Egy kérdés!
    Ha van 78% magic find-om, akkor többet találok, vagy jobbat? És megéri céltudatosan ezt fejleszteni, mert én most ezt tettem, de érdekelne ti, hogy vélekedtek erről!?
  • [SiX] Boci
    Én ezekkel a statokkal öltem inferno Diablot soloban:
  • Hegi90
    már így is elég dmg van, meg bracers helyen pont MF-es cucc van. Még alszok rá egyet, hogy eladjam-e vagy megtartsam.
  • j0nNyKa
    mér nem használod a wizardoddal amúgy?
  • Hegi90
    :)
    amúgy az is benne van, hogy kazsuálfasz lévén alig esik nekem valami, nem szeretnék áron alul eladni valami übertáp cuccot (mert pl. a köv pecsben épp szar lesz ez meg ez a stat, vagy ilyesmire gondolhatok én). Persze nem sok rizikós stat van rajta, de az ember sose lehet elég óvatos.

És noob vagyok, senki nem mond ezzel újdonságot.
  • j0nNyKa
    egyébként szerintem az ilyen kérdések itt sosem arról szólnak ténylegesen, hogy szerintünk mennyit ér egy item - nem szellemi fogyatékosok itt a népek, Hegi sem az, rá tudnak keresni
    ez szimpla e-peen mérés, végülis jogosan :D
  • Dr DeViLKiNG
    Tovább tart belinkelni ide egy kivágott képet, mint ahban rákeresni hasonlóra.
  • Hedgehunter #51497
    Nem talalom az "ez mennyit er" forumot szoval ez mennyi lenne?

• j0nNyKa
    2020-ra!! :D
    egyébként nice cucc
  • 1Darton1
    1000 fölött már nem sok értelme az allresnek, illetve egyre kevesebb. Onnantól már egyéb módokon kell a bejövő dmg-et csökkenteni (legendary spéci statokkal, reduced dmg form elits, melee attacks, skillekből, etc.)
    Azon a shoton nagyon sok a life on hit, ahogy azt említetted is, wizardnak kevesebb is elég, úgyis a ds-re épít.
    Azt is mondják, hogy 100-ig kb. mindenkinek érdemes elvinni a dexterity-t (10% dodge), mert addig nagyon olcsó a dodge.
    Talán egy stormshieldet érdemes beszerezned, vagy egy ahhoz hasonló sacred shieldet, mert az is nagyot dobna.
    És ha továbbra is túlélési gondjaid vannak, akkor még több crit kell. Ez lesz benne majd az igazán drága. Úgy halmozni a critet és a dmg-et, hogy közben több def stat kell, mint egy barbárnak.
  • Hegi90
    mennyire tippelnétek az árát?
  • j0nNyKa
    nem vagyok olyan szívbajos, a mainál durvább szitum nem hiszem, hogy lesz :D
    nagy monitorom van, de belepték egy pillanat alatt a mobok :)
    shielding egyébként valóban az egyetlen affix, amit k*rvára utálok, mindennél jobban
  • who am I 7
    hm, nm-en azért még megfelelő gearbe lehet vele szórakozgatni..de fölötte nem ajánlatos ja, főleg infernon.Szívbajnt majd az ilyen fast genyóktól fogsz kapni szerintem, akik kb 10x gyorsabbak, shieldesek meg attack speedjük szerintem minimum 5/sec :D éljen a fair play :D
  • Hegi90
  • j0nNyKa
    infernon nem vaultozok csak azért, hogy haladjak előre :)
    igazából már hellen sem
    belegondolva a mai naptól kezdve nightmaren sem :D
  • who am I 7
    még jó, h nem infernon voltál :P
  • j0nNyKa
    én ma konkrétan bevaultoztam 2 ugyanolyan típusú elit pakk közepébe (egymáson álltak), az egyik illusionist + mortar, a másik illusionist + fire chain
    vaulton 15 sec cd, szerinted? :DD
    5-10 mpig nem kaptam levegőt, nem dobogott a szivem, stb.
    epic élmény hcn, amikor nincs menekülő spelled, és körbevesz vagy 30 elit mob.
  • Hegi90
    most kaptam ilyenből két bosst is, mindkettőnek fast, teleport, waller + 1 valami affixe volt. Valaki számolja már ki nekem, hogy mekkora erre az esély :c

• Troyan
    ahoj, nektek is akadozik a játék? úgy értem nem az a laggos téma ha szintet lépek és még megy a fight a sok effektel, meg belépek a pályára és tölti az egészet szegénykém az elején, vagy 4 wizard egyszerre nyomja a spelleket és leesik 15 fps-re.

Hanem egyedül vagyok nem csinálok semmit csak futok, a pálya már régen betöltött és finoman akadozik. Mintha a háttér maga akadozna. Rohadtul idegesítő.
  • Különc
    Ezért jelentelek
  • j0nNyKa
    jaja, hanyas is a legnagyobb hc karid?
    ... jaaaaaaaaaa... nem szóltam.
  • Különc
    Mindjárt meghal vele úgyis, kit érdekel hogy néz ki?
  • Hegi90
    Erre eyebleach kell b+
  • Különc
    Likeolom ezt így kéken is, Collector's Editionös fehér vagy ami vásárolható vendortól?
  • who am I 7
    jó telepakoltad :P az enyém kisgatyeszba irtja a poklot

• Frank99
    aha.
  • j0nNyKa
    esküszöm segítő szándékból írom :DD
    jobbat mondok: vegyél valami cloakot neki, ez a templar páncél még szarabbul néz ki rajtad, mint rajtam a terminátor sapka :D
  • who am I 7
    terminátor vagy miafeneez :D
  • Jabar
    Hogy te milyen gonosz vagy!
    Nem is beszélek veled többet! :p
  • j0nNyKa
    fess át minden mást kékre, ez így hányás :DD
  • Jabar
    ha hiszed ha nem, az fehér! :DDD
    csak valamiért a nagyobbik része nem az :p
  • j0nNyKa
    ő, a chest armor legendary, vagy direkt ronda? :D
    nem lenne jobb fehérre festve?
  • Jabar
    Ez meg az én szépségem :)

• Jabar
    ott még túl sokat nem voltam ezzel csak tesómmal coopban de akkor is így toltam igen. (valamilyen oknál kifolyólag nem kaptam meg a belial kill-t és egyedül nem enged át act3-ba, na őt viszont az istennek sem tudom megölni :D )
  • j0nNyKa
    act3ban? :P
  • Jabar
    hát én meg pont nem így játszok dh-val (persze használok smoke-ot), én amolyan pattogós vagyok inkább, csapda, evasive fire és rohangálás :))
  • Jabar
    gondolom hc kari, szerintem ha odafigyelsz pont elég act1-re bár egy kis resist +armor nem ártana még biztos ami biztos :)
  • j0nNyKa
    eddigi legszebb DH-m :DDD
  • skinnyman
    Lol, ilyen statokkal nagy kihívás lehetett hell :)
    Act1-re még sztem jó, ill ha nem, valszeg life on hit hiányzik
  • berlinboy6329
    Éééééééésss felfordult a büdös paraszt is végre.Csak 2100LoH kellett hozzá.Poison felhő csak úgy szívja a HP-t,még a 2100LoH is kevés volt,nem bírtam megmaradni benne.Aztán 15-jére csak meglett.Coopban lehetetlen.Grat annak aki közepes gearben lenyomja.

Próbáltam full tankosan,de beragelt,aztán lenyomtam az alap buildemmel.Nem is volt olyan vészes csak kiteolni kell !lassan!,rohadt felhők sokáig megmaradnak...Harcmezőn viszont elnyomnak,mint a csikket.

Lenne vagy 50 milkám felszerelném fullosra a monkot,nagyon bírja.