Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Þór vígi þessi rúnar
Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name 1 Channeling Lantern
Time of transaction 15 June 2012 11:34 AM BST
Sale price €2.00
Transaction fee €1.00
Paypal transaction fee €0.15
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €0.85
MadWolf#11626
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ez a része nem tetszik... 3 nap, anyám :|
Item name 1 Cleave Prison
Time of transaction 15 Jun 2012 11:12 AM BST
Sale price EUR6.00
Transaction fee EUR1.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR5.00
szar sárga
Szaladok elõle, SS, iránytváltok és követ amikor ss-ben vagyok.
Aztán kijövök az SS-bõl és hogy hogynem megcsap.
Érdekes.
Nálam is elõ szokott fordulni.
Þór vígi þessi rúnar
---
amúgy tegnap végre megérkezett a "drágaszág".
felnéztem AH-ba, voltak jó cuccok hirtelen meg is dupláztam a WD-m dps-ét occóért 😄
mégis csak jó dolog azt AH-bár vannak érdekes és szürreális árak, de nem gond.
Kérdés Wirt igazi lába (Wirt's Original Leg) küldi item? bár már késõ 20K-ért elpasszoltam, ami vicces mert lvl 6-os kék kard volt gagyi DPS-el
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Remélem anélkül is megcsinálják.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
.. hiszen a DH easy mód, ezt sokan megmondták .. 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Köszi meglett a kérdés... akkor küldöm is nekik.
Köszi!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Titkos kérdést úgy látod, ha megpróbálsz pl acc email címet váltani. A választ nem látod, azt tudnod kell. Ha nem tudod szopás, nem rmahzol, legközelebb jobban figyelsz.
Ha ott akarod elkölteni ,akkor nem kell a paypal.
Þór vígi þessi rúnar
Ezt írta a blizz az országváltásra:
Thank you for contacting us regarding a change to the country registered on your Battle.net account.
If you wish to change the country that is registered on the account please provide the following information for account verification:
- Your account name (please do NOT send us your password)
- Your full real name
- Your full address including postal or zip code currently registered on the account
- Your Battle.net Secret Question and answer
and
- A valid proof of residence in the form of legal identification with address or legal identification without address and a utility bill
Please also provide the new country information that you would like on the account.
Updating the country of residence to a different region (for example from Germany to US) may effect any Battle.net Balance you have.
As a consequence, we will only be able to process a country change that also includes a change of region if your Battle.net Balance is less than 20€; £17 or 795 RUB. Any remaining Balance exceeding this will be lost and cannot be compensated.
After receiving the requested information, we will update the country on your account and inform you of the changes made.
Regards,
Game Master Team
Blizzard Entertainment Europe
Nem tudok angolul angyon, pls leírná valaki elõször is h ezeket kinek címezve írjam? valamint a titkos kérdést hol látom? mert már nem is emlékszem mit adtam meg...:S
A battle.net-esrõl nem lehet kivenni pénzt, csak levásárolni lehet a blizzardnál?
Valaki tudna linket vagy egy rövid lényegi leírást eszközölni?
Vagy használjam a winauthot...csak idióta telefonom van,arra nem jó a mobilcucc.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
MadWolf#11626
off
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Pedig a battlenetemen ott van a paypal genyó beállítva a Settings/My payment options-ba.Vagy máshol is kell? <#rolleyes>#rolleyes><#nemtudom>#nemtudom> vagy ez is a szokásos kezdeti "error"? 😄