78986
  • McHaals
    Ez pedig single targetre, pl. bossfight
  • McHaals
    Na akkor még egyszer, most nem felcserélve :D
  • McHaals

nem igazán single target, de tömegben kiválóan használható.
    ha nagyon fogy az életed, akkor módosítsd a rúnákat hp-töltőre :D
    emlékeim szerint valami ilyesmivel szinteztem.
  • BaLeeX
    Kösz a tippeket! :)
  • greyfox
    2 kezes xbow+quiver. Szerintem elsősorban dex, (200+), critical hit damage+ (min. 50%), attack speed.., +esetleg life on hit, de azok már nagyon drágák.
    Nyilván ebből minél magasabb dps-ű, amit meg tudsz fizetni.
  • BaLeeX
    Mi alapján érdemes fegyvert választani DH-nak?

Olvastam, hogy 2 kezes Crossbowot érdemes venni, akkor is ha lassú, de mi az amit jó ha ad? Dex gondolom alap, azon kívül? DPS mennyi legyen?

Napok óta nézegetem az AH-t de egyszerűen nem tudom mit lenne érdemes. Keret rá olyan max 1kk lenne.

Hasonlítás képpen van egy 850 körüli DPS-es egykezes nyílpuskám ami elég gyors, viszont 12k körüli alap és 25k a feltöltött dps-em ami mondhatni nem túl sok...

Bocs ha kicsit általánosnak vagy hülyének hangzik a kérdés csak nem akarom a nehezen összeszedett goldot hülyeségre költeni. :)
  • Sunrider924
    A hivatalos oldalon max 62es ilvl gyuruk vannak,itt , mutasd mit talaltal?
  • MoLc
    Szia ! Barbárhoz nemtudsz hasonló calculatort ? Köszi !
  • denevérember
    Tudna valaki segíteni,milyen buildet érdemes kirakni barbárnak? Most vagyok lv 43. Ha valaki meg tud szánni pár tippel,akkor szívesen fogadom! Köszönöm előre is!
  • clio1616v
    63-as ringet láttatok már?
  • Sunrider924
    Ooo, csak melee dmg reduction, nem baj igy is jo, akkor legalabb ki tudom cserelni a blur passzivot.
  • ShaiHulud
    ossze
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Ha egy sapkában alapból benne van Life 7% és van egy socket is, amibe beleteszek egy gemet, mely ad 13%-ot, akkor összeadódik, vagy a legnagyobbat veszi figyelembe?
    válaszokat előre is köszönöm
  • ShaiHulud
    de minek knockback ha ugyis fagyasztod oket ill diamond skinben vagy? enis melee wizelek de azert mozgolodok is, pl szuk folyosokba, ajtokba stb hogy egyszerre ne tudjon annyi utni (mar ahol van ra mod)
    venom hydra bazi jo damage, majdnem meg 2szerezne az olesi sebesseget eliteknel. (ofc nagy tomegben nem 2szerez mert nem sebez egyszerre mindenkit.)
  • Különc
    Itt a válasz miért és hogyan érdemes DH-nak nézni a fegyver comparet

Szerk: röviden a quivert unequippeld, mert az bezavar
  • greyfox
    ja, ok ;)
  • greyfox
    Hát, ez gyönyörű :(
    Köszi!
  • McHaals
    én is hasonló indíttatásból húztam fel egy dh-t, most GF-MF cuccban Sarkoth-farmra használom. Inkább barb-wiz amit szeretek tolni.
  • Különc
    Nem all damage az
  • Sunrider924
    A magic weapont a force runaval hasznalom ami chance to knockback on hit. Vicces amikor folyamatosan knockbackelem a mobokat, mind akarnak lerohanni es nem sikerul nekik. Nem a damage miatt hasznalom.
    Jol latod, keveset vagy egyaltalan nem mozgok, mivel a mobok mind rajtam vannak en meg befagyasztom es EBvel/Spectral blade-l irtom oket, ez utobbinak is bleed runaja, van nem a range novelos. Ez azert facetanking, nem mozgok, nem kiteolok, ahoz nem kellene eppen ennyi resi vagy armor, ott megoldod force armorbol meg mirror/teleport-al ha elkapnak a mobok. Nekem az a specc nem mukodik, ugyhogy a nehezebbik utat valasztottam, igy megfeleo gear melett csak annyit tudok hibazni, hogy leesik a prismatic es akkor szetutnek.
  • Jabar
    nekem is szokott ilyet csinálni, nem csak fegyvernél, ha a stat-ok gyanúsan hasonlóak/jobbak akkor fel kell próbálni az a biztos.
  • Sunrider924
    Valahol 1.0.3 utan kicsivel irtak, hogy nem mukodik rendesen az item compare(sem).
  • Sunrider924
    Van egy 20% all dmg reduction-os strings of ears kolcsonadva egy barbar haveromnak, aki amugy nem hasznalja, azt be fogom illeszteni a setupba es akkor mar csak 10% lesz a gap a melee classok dmg reductionijaig. Elvileg van meg egy legendary gyuru is, ami meg ad 20%ot. Utana nezek hatha van belole AHban olyan, amin minden szar a dmg reductiont kiveve es akkor olcsoert is megkapom.
  • greyfox
    Es nincs SS-em amugysem.
  • greyfox
    Szerintem nem olvastad elég figyelmesen a hozzászólásom. Amikor kézbevettem +8000-el nőtt a dps-em.
  • Jabar
    Sima vendor fehér. A cloak is (nem templar chest j0nNyKa! :p) csak az úgy döntött hogy a köpenyen kívül nem hajlandó színt váltani :D
  • anadrex
    Amikor lecserélsz egy tártgyat leesik pár buff ezért lehet vele kevesebb. Szerintem a +crit chance jön le, bár nem mondom biztosra mert nincs DH-m.
  • Fpocok
    Barbárok... mit szóltok ehhez a stat kombóhoz? Azon kívül, hogy lehetne több is a block...
  • ShaiHulud
    tipp: magic weapon helyett venom hydra sokkal jobb overall damage lesz, foleg hogy ahogy lejon az irasaidbol nem sokat mozogsz a karival tehat a mobok szepen benne allnak majd a stackelt tocsakban.
  • greyfox
    Tegnap megtaláltam pályafutásom legértékesebb itemét, egy xbow-t, 950 dpsel, 200+ dexxel, crit dmg+, és egy socket. A vicc az, hogy rávittem az egeret, kiírt -16k dmg-et, amikor kézbeadtam +8000dmg. :D
    Szokott ilyet gyakran? :/
  • unusual
    +f az lemaradt. Reggel van még. ;)
  • unusual
    30kk-ból majdnem,hogy bármit el lehet jól szerelni. ;) Szép stat-ok. ;-D
  • Fpocok
    Visszamentem Act1-be kicsit farmolni.
    Másfél óra alatt két Legendary (szarok voltak, nem ez a lényeg...)
  • Hegi90
    ó, nem is figyeltem, hogy mighty weaponre is ad külön bónuszt :)
  • [SiX] Boci
    Weapon Master passzív skill weapon típus függő bónuszt ad. Mighty Weaponnel minden ütés +3 rage-et generál így elég ritkán fogyok ki rageből, és ha ki is fogyok akkor is gyorsan maxba tölt.
  • Hegi90
    amúgy csak véletlen, hogy mindkettő mighty sword, vagy van valami előnyük is?
  • Madi92
    Oké, akkor még fejlesztgetem! Köszi! :)
  • Különc
    Szép, de ő nem dps barb
  • Hegi90
    jobbat.
    Megéri, egészen addig a pontig, amíg nem ölsz annyira lassan, hogy jobban megéri kevesebb MF, hogy adott idő alatt többet ölhess. Nem rég olvasgattam, és szerintem ~100 MF (+NV) elég.
  • j0nNyKa
    jobbat, meg.