Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonnaszámra van legendary az ah-ban..ráadásul jóval xarabbak mint a rarek..én is találtam már egy tucatot, de az alja mind.Amik meg a legjobb legenderyk, azok is xarok 😄 szal, nézzél szét ah-ban, dugig van vele...van már 5 euróé is..meg 10-20 ezer aranyért legendek...kb csak dísznek van a játékba.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

gépre is van authentikátor : http://www.wowwiki.com/Battle.net_Mobile_Authenticator
http://code.google.com/p/winauth/

még csak most kezdtem használni. szóval nem tudok segíteni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

én se értem. Ki a F..szom fog fizetni 200 eurókat egy fegyóért amit használ 1 hétig és megunja a játékot? Egy vicc a pénzes ah most!
j0nNyKa
<#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

elitehun
az összes androidos telóra le lehet tölteni tudtommal.
van valakinek HTC telója illetve tudja e valaki, hogy van e hozzá authenticator?

unknown nick
Bernard Madoff US legbefolyásosabb üzletemberét is lazán lecsukták, mert manipulált. Ugyanaz a kategória lenne majdnem, ha rejtetten árfolyamot befolyásolva odapakolgatná Blizz a cuccot.

elitehun
nekem is durván 80-90 órám van és még egy se esett XD
eddig 90 óra után 1 legendery esett msot 5 perc alatt 2
j0nNyKa
nem lehet ennyire egyszerû, abban nem lenne semmi trollkodás
igenis blizzard feltöltések!
sõt, amit te raksz fel legendary-t, azt sem te találtad, hanem a blizzard adta!

Az 😄😄😄 Blizzard feltöltés 😄😄😄:
Hányjátok még a hülyeségeiteket kééérlek!!! 😄

Rengetegen vannak akik a Legendary cuccaikat tartogatták az RMAH miatt. Ennyire egyszerû.
A világ azon részén komolyan veszik a törvényeket. Apróbb szépítésekbe még belemennek, de durva törvénysértésbe nem.

Ezt csak simán hidd el, nem kell képzelõdni mindenféle összeesküvésekrõl. Van bõven elég ökörség, amiben hihetsz még. Számos agymosó szélsõséges idióta terjeszt hasonlókat.

Fpocok
Ki büntetné meg? Ki ellenõrizné? Ugyanmár...

Parasite Eve 2, best game EVER!

clio1616v
miért lenne büntetés?

olyan ez mint a szerencsejáték... szórakozásod pénzbe kerül és te pedig fizetsz érte, saját szándékodból jóhiszemûségbõl költöd el a nehezen megkeresett pénzed

egy szava nem lehet senkinek, sehol nem ígérték, hogy õk nem tesznek elérhetõvé Legendary cuccokat, amikkel játszhatóbb a játék

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Az a watch tower farmolós pálya, ha coopba együnk, akkor nem jó 😄 Akkor nincs 4-5 elite csak 1 max 2 + nincs láda....

clio1616v
nyugi nem dobja ész nélkül 😊

amit AHban látsz az 99%-ban blizzard feltöltés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Az már erõsen törvénysértõ lenne azért.
Bõven pörög náluk a számla így is, semmi értelme nem lenne a büntetést kockáztatni.

Fpocok
Ha paypalozni akarsz, akkor kell SMS szar is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kakaoskalacs
Srácok kérdésem ak övetkezõ lenne , Legandary cuccot mikor dob a játék ? Nightmaren ActII ben járok és még egy leganadary fegyvert vagy cuccot sem láttam , ne is számitsak semmire? : D

Tudom AH tele van leggendary cuccokkal de az nem olyan mintha én Lootolnam.. : ) Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

clio1616v
azért az is érdekes, hogy a Blizzard telenyomja az AH-t real money-s legendary itemekkel 😄

csak akkor miért kell fizetni a játékért...

vannak már ilyen játékok egy rakással, ami ingyenes és utána a cuccok fizetõsek, hogy haladni lehessen benne

TVelvet
Elég az authenticator, vagy kell sms szar is? Angliába vagyok regelve...
unknown nick
Na akkor fogom abba hagyni a gémet, eddig nincs bajom vele. 😊

Ha viszont money-t visznek HC-ba bye-bye. Vissza only SC2.

1000 köszönet! Még beestem 6-kor, hogy megvehessem a Diablo-t! 😊

Nagyon nagy a készlet hiány a boltokban. Amikor a Starcraft2-õt vettem nem volt ilyen gond. Pedig azt is szinte rögtön megvettem megjelenés után.
Lehet h kevés Diablo-t rendeltek a boltok? 😊
CalebJoe
250-ért majd vissza lehet vásárolni a halott HC karaktert is<#eplus2>
2 napi farm utan vegre megvan a liquid rainbow.....
unknown nick
Engem is mozgat a kíváncsiság, de csak és kizárólag az. Szerencsére only softcore-ban van. Bár HC cuccokat árulnak aukciós portálokon, viszont én olyan elvetemült vagyok, hogy magáért a játékért játszom nem a $$$-ért 😊

Sima AH az oké. Nem kedveltem D2-ben félnapokat tölteni trade channeleken.

Carmang
Érdekes. Így viszont a lehetetlen drop-rendszer mellet, hogyan tudnak majd értelmesen játszani? Kíváncsi vagyok "hová fajul" a dolog.

Laza
Vagy pár kvát 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

drágább egy fegyvert mint maga a játék, hehe 😄

CalebJoe
anyád ad 250 eurót egy játékban egy fegyverért ennyi pénzért küldhetnének egy replikát is a fegyverbõl<#levele>
Frank99
thx!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Különc
Egyébként te ki vagy? Broafka-Savmacska díjat kapod is tõlem rögvest

Szerk: eddig rejtve voltak a hszeid azért nem láttalak eddig, bocs

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egoraptor
LoL, mekkora<#nevetes1><#eljen>

j0nNyKa
act3 hatalmas 😄D

Egoraptor
hm, hát úgy lenne pörgõsebb, ha ugyanazokat nem lehetne megvenni a goldos ah-ban...de szerintem mindenki átfogja rakni rmah-ba.Ez inkább csak a 500-1M goldé kapható cuccokra vonatkozik.a 50-150M -es cuccokat, ha valaki tudja, lehet inkább megveszi 100 dolcsié..mert annyit összefarmolni 150M-et, nem fél óra..ha meg van rá 20 rudija, akkor hadd szoljon 😄 Viszont, 500-1M-et könnyebben össze lehet szedni, azokkal sajnos csak nagyon nyomott áron lehet szerintem labdába rúgni rmah-ba 1-5 juró...(talán).

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Fabio Capello
okés, köszi 😊

j0nNyKa
lehet én vagyok a hülye, de ezt a hsz-t ma már láttam egyszer 😄

j0nNyKa
kapsz emailt, igen

Ma Crit DMg-t felnyomtam 100%-ról 225%-ra......lett még hozzá 5k DPS is plusszban /fegyver ugyanaz/ ,passzivok ugyanatok! namármost éppen a felét sebzem critre mint eddig.......WTF?

másik bosszantó dolog a projectile,köcsög,bomba dobáló mobok oda dobják a szarjaikat ahová épp vaultozom....WTF? und HOW?

Én inkább csak élvezem.

Fabio Capello
Egy gyors kérdés - RMAH-nál is szükséges az AH rendszeres látogatása, hogy sikerült e eladnom a cuccomat, vagy ha paypalra kérem a pénzt, úgyis kapok e-mailt, hogy bejövõ pénzem van?

Ma egyébként a game megint legendary szórós napjában van, ma már 3at dobott...

Én a foci EB-vel vagyok így, hogy jól lehet vele keresni 😄😄 Kinek mi jön be 😄

Hajrá!!!

Simán jó ez a RMAH. Egész jól is lehet vele keresni, reméljük mûködni fog még egy darabig.

Akinek segítség kell, annak olcsón megszámítom!

Ha PP-vel akarod nyomni, elég az sms -es is.

Carlos
Da.

Þór vígi þessi rúnar

Frank99
Srácok!

Kell authenticátor a real money-hez?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak