78986
  • j0nNyKa
    kérek screenshotot a karakteredről
  • Fpocok
    lol cyntia...

• Frank99
    igazad van, én is így gondolom.
    az a baj, hogy ha dob is valami értelmesebbet, már régen előbbre vagyok a cuccban. Valamiféle fejlődés hiányzik, ami a te karidhoz kapcsolódik...
  • yesname #51661
    Hopp 300 az MF-em. Hopp. Te is értetlen vagy? A rendszer teljesen logikátlan, lazy designon alapul. Hogy programozó létedre ezt nem látod... A baj veled van, nem kicsi...
  • j0nNyKa
    veled. szedjél össze minimum 150 mfet, és gyere vissza utána.
  • yesname #51659
    Tényleg ilyen értetlen vagy? Mennyit játszottál Te D2-vel, Titan Questtel és társaival? Hogy nem sokat az biztos. Igen, ritkábban kéne esnie és ez nem baj.
    Mindenhol működött a LOGIKUS/ÉSSZERŰ rendszer és nem távoztak el az emberek... Ilyen hangorkán pedig az itemizáció miatt sehol sem volt, nem véletlenül. Hmm. Érdekes, kivel van a baj?
  • yesname #51658
    Na az nagy baj, hogy le van írva a probléma szó szerint szájbarágósan is (millió helyen) és még sem érted...
  • Dr DeViLKiNG
    A piros felkiáltójel akkor is ott volt, csak most ez hogy nem írja az összeget egy új "feature".
  • Ferrari23
    Nem az előzőnél odaírta egyből összeg meg jött mail, nem piros felkiáltójelezett, azt hittem ez valami bibit jelent...
  • cateran
    Azert eddig valahogy megoldottak a hack and slash jatekokban.....
    Nincs alternativa? Az a rettenetes, hogy de bizony van...Nem 1 es nem 2 jatek jelent meg a stilusban a D2 es a D3 kozt es bizony van koztuk sokkal jobb is (csak nem annyira hypeolt)mint a D3.
    Kapasbol az orok favorit: Titan Quest+Immortal Throne 2006-bol (igaz, illik hozzatenni, hogy a kiegeszito nelkul nem annyira utos...)Koroket ver itemziacioban, ujrajatszhatosagi faktorban a D3-ra.
  • 1Darton1
    Akkor az előzőnél becsuktad a szemed.
  • Ferrari23
    Már a 2.! :D Remélem lesz folytatás....
  • 1Darton1
    Eladtad az első tárgyad rmah-ban (Gratulálunk Önnek!), és várnod kell egy kicsit, amíg megérkezik PayPalra.
  • Ferrari23
    Köszi! :D Elsőre mást akartam írni így belekavarodtam!
  • j0nNyKa
    arra most azt jelent (?), hogy feldolgozás alatt van. vársz 1 napot, és megkapod.
  • Fpocok
    Processing = megvették, csak kell még két nap, míg feldolgozzák és megkapod pénzt.
  • 1Darton1
    Ha ilyen módon "logikusan" lenne felépítve az itemizáció, akkor sokkal, de sokkal ritkábbaknak kellene lennie a sárga dropoknak, és kiemelkedően ritkának a magasabb szintűeknek. Akkor pedig ez lenne az oka az eltávozásnak.
  • Ferrari23
    Erre most mit jelent?

• who am I 7
    Nem értem a problémát...2 hónapja jelent meg a játék és sírnak a loot miatt..jó én is csapkodom az asztalt néha, de estek már jó itemek, nem 1.Viszont, AH nélkül anno nem tudtam volna inf act4-et befejezni tuti.Saját lootból még tuti tartana.Én meg azt mondom, h türelmetlenek az emberek és pont.D2-nél nem voltak ennyire..bár a közönség se teljesen ugyanaz..sok helyen logikátlan a blizz lépése, de ez van...lehet köpködni őket, én is szoktam :) A probléma az, h nincs értelmes konkurencia.
  • yesname #51645
    Ha átnyálazod Blizz fórumokat akkor rájössz, hogy bizony a loot a fő oka az eltávozásnak. Magasan az első helyen áll. Logikátlan az itemizáció 100%-osan és nem rewardol. Ahogy látom nálad az a baj, hogy csak két végletben tudsz gondolkodni (ha mindenkinek top item lenne, akkor az nem lenne jó).
    Nem kell top item mindenkinek, elég lenne ha az itemizáció logikusan lenne felépítve, ahogy már írták és látják többen is:
    Magasabb szintű tárgy primary statjai magasabb tartományban szerpeljenek, több tulajdonsága legyen, a topoknak (legendary, set) egyedi tulajdonsága is legyen stb. és logikusan csoportosítsa a tulajdonságokat.
    Na ez így működne, ahogy tíz éven át működött/működik D2-nél is, illetve megy más hack and slasheknél is.
    A baj az, hogy ezt a játékot az AH-nak csinálták, és nem fordítva vagy pedig egyszerűen időspórolás/lustaság miatt ezt válaszottták, mert nincs vele gond, hiszen nem kell gondolkodni csak RNG-t dobni rá.
  • Fpocok

• who am I 7
    kb ugyanez esett, csak 727 armor, 2 socket , mf helyett viszont health globe genyó van :/
  • 1Darton1
    Ha segítségül hívjuk a matematikát, akkor csupán a fegyver dps-éből és a dex-különbségből adódóan neki több mint kétszer akkora sebzésének kell lennie.
    Mert ugye például az 1350 dex az 1350% (13,5-szeres) base dmg, szemben az 1900%-kal (19-szeres). Ez majdnem másfélszeres különbség. A fegyveren is 30%-nál nagyobb diffi. Hamar összejön az, a többi statról nem is beszélve.
  • Fpocok
    Szerintem ha 10milliért adtál el egy itemet egy kör alatt, akkor ne panaszkodj.
  • berlinboy6329
    Ennyire?22K?

Az a baj nem nagyon akarok mást venni,mert akkor sok életet vesztek.48K-m van.

A chestem nem socketes,de ad 220 vitát meg 4% lifeot.Most ha lecserélem,akkor oda egy csomó élet.Olyan rohadt drága minden,hogy nem tudok szinte semmit se venni.Pénzt keresni meg sehogy se lehet...

Ha nincs pénz,nem lehet act3-at farmolni,ha nem lehet act3-at farmolni,nincs jó item.Ha nincs jó item,nincs pénz...200 óra alatt EGY item esett,amit 10milláért el tudtam adni.Abból talán 1-2 slotra tudok venni valami értelmeset,ami van olyan jó,hogy biztosan nem kell csrélni.
  • Hegi90
    ias-t kihagytad pl. egyébként 600 dex meg +250 dmg igenis sokat számít, nagyon.
  • Különc
    Reported
  • j0nNyKa
    tehát jobb a fegyvere, illetve neked valamiért kétféle crit damage-ed van, és mégis többet sebez.
    mistery.
  • berlinboy6329
    Vmi nagyon nem jó..Csávókámnak,akit streamen néztem SEMMIJE nincs,ami nekem ne lenne....

41crit chance,nálam 41,5
    231 crit dmg,nálam kb 130/267 Dual wield-el,de nála shield volt
    979-es fegyó,nálam 727-es
    1900dex,nálam 1350

és mégis 22000K-val többet sebez.Ne mondja nekem senki,hogy 250 dmg ennyit dob a sebzésen,mert a WD-vel már egyszer megjártam.600dex,meg nem dobhat 22000-ret még +250dmg-dzsel sem.
  • j0nNyKa
    ezért jelentelek.
  • Különc
    Nagy fába vágtad a fejszéd, aki berlinboynak ellent mond annak annyi
  • Hegi90
    "Van 19-23K-m,ami semmi"
    ...
    "+22000 sebzést akarok kapni.2 millából."

2 milla nem lesz rá elég
  • Jabar
    röviden: felejtsd el.
  • berlinboy6329
    Jóféle dmgnövelési módszert vki?(MONK)

Van 19-23K-m,ami semmi és nem akarom beszopni,mint a múltkor WD-vel,hogy elszórtam egy halom pénzt arra,hogy 768-as kardot 906-os baltára cseréltem és kaptam kb +2000 sebzést.

+22000 sebzést akarok kapni.2 millából.

Van egy 727-es fegyóm sockettel,70 crit dmg gemmel.Gondoltam veszek egy 885-ös fegyót sockettel,aztán eszembejutott a WD..
  • Fpocok
    Nem rossz, nem rossz...
    [spoiler]
  • lamadragoon
    linket tudsz róla adni?
  • Akra
    Gondolkodtam,hogy át gearelem magam "Krippi" féle gearbe. Nos 100 milla sem lenne elég rá. De megközelíteni meg tudnám :D
  • Sunrider924
  • denevérember
    Hali! Tud valaki segíteni mibe öltöztessem a barbárom? Lv 43 vagyok.. Egy pm-et szívesen elfogadnék valakitől! Köszi előre is :)
  • lamadragoon
    hi. act 3/4 monk gear érdekelne kb 20 millám van rá.