78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#51704 köszi -
Savmacska #51703 8. rare packom volt benne 3elite is. 2sárgánál tartok, egy 55 és 57... Nem csoda h 3naponta játszok max 50percet... -
#51702 Jogos ügyes vagy :P
-
#51701 + -
#51700 megdöglend? -
#51699 hát szerinted mit csinál egy DH egy sarokba zárva avanger desecrator molten rock giant-ek ellen? :D -
#51698 Én vevő voltam a hírre. Nem sok ilyen történik és okulni is lehet belőle. -
#51697 Ja hogy el is dobtad a karaktert ? -
#51696 mennyiért? :) -
#51695 -
#51694 -
who am I 7 #51693 én sem értem, hogy mi evvel a probléma...a játék kapcsán jött a hír, és ez van.Mindenkinek ott a példa okúlni belőle. -
#51692 -
#51691 na hát mindenesetre avanger rock giantek ellen semmiképp nem okos dolog sarokba menekülni hcn, mert be találnak zárni abba a bizonyos sarokba :DD -
#51690 Ne zavarjon, hogy nem a fórumot illettem negatív véleménnyel hanem azt a bizonyos gamer oldalt ahol kint a hír...
Szánalmas az, hogy ilyen hírekre egyáltalán van igén sőt tovább megyek, hogy az ilyet egyáltalán hírként kezelik...
Persze ez személyes vélemény... -
#51689 Eladók a köv itemek:
[IMG][/IMG] -
#51688 Mivel a fórum címével megegyező hír, így szerintem van itt helye. Szánalmas az, hogy valaki mindig kurvára negatív... -
#51687 Szerintem a TQ+a kiegje odaveri még most is a dio 3-at. 2-őt lehet nem, de azzal nem is tudom összevetni mert kimarast az életemből.
De a TQ-t aki nem kezdte anno el, még most se késő. Hihetetlen nagy játék volt! -
#51686 Már egy "Gamer" oldalnak is ilyen híreket kell kitennie, hogy olvasók legyenek ? Nagy bajok vannak itt kérem szépen... BLIKK kategóriás lassan minden offline és online sajtóanyag... szánalmas... -
who am I 7 #51685 a tajvani goldmaffia nem ismer határokat... :D inkább vett volna 1 botot :D -
who am I 7 #51684 összességében objective az volt a legjobb dió klón.A lenti, csak az én szubjektív véleményem..na meg túl földhözragadott volt nekem :) dio sokkal betegebb.No de mind1 is am, már elmúlt :) -
#51683 Szerencsére ezek a hírek nem súlyosbítják a sztereotípiákat a kockákról, gamerekről és azokról, akik hobbiként tekintenek erre -
#51682 dejavu. tajvan, kávézó, 2 nap játék, blizzard, butaság. -
#51681 :-(( -
#51680 én tegnap 2 act1 runt mentem, az elsőnél kb 15-20 ilvl 63-as cucc esett (néztem is nagyot) és a többi is 60-62, 1-2 db kissebb, mindezt 0 mf+valor,
a második körben vettem fel 100 mf-et, már az első pack is dobott sárgát, mondom na ez jó lesz, a kör végére 1!!! lvl 60-as cuccom volt, a többi mind kissebb :p
ez már csak egy ilyen elbaszott játék :DD
hozzáteszem a sok 60-63as cuccból 1 közepesen jó gyűrű és egy so-so xbow volt, de legalább vendor jó pénzt adott értük :p -
#51679 Majd ha nagyon nem lesz mit csinálnod, adj neki még egy esélyt ;) -
who am I 7 #51678 akkor velem van a baj, a sacreddel is jóval többet játszottam mint a tq-val :D:D sorry :( :D -
#51677 pedig tényleg jó kis cumó volt, főleg a kieg, ott a világot is nagyon eltalálták
nem azt mondom, hogy egy diablo2-re rávert, mert nem - de élvezhető volt többszöri végigjátszásnál is, és ez manapság már nagy szó -
who am I 7 #51676 nekem kb 280as mf-em van 5-ös valornál.Act 1-en 1 run alatt 1 db ilvl 63as rare sem esett :D ezzel a gearrel act2 végét tudom még farmolni gond nélkül.Ott asszem 1 run alatt 1 v. 2 db 63as rare esett.Viszont legendary meg set asszem csak act1-ben esett.Funy -
#51675 Your loss.
TQ egy iszonyat jó H&S, és ugyan az alapkoncepció már létezett, de nagyon jó ötleteket pakoltak bele. (pl a hybrid classok zseniálisak, sokkal sokkal változatosabb, mint a dio)
A grafika\animáció pedig igényes volt, nem egy sacred féle okádék. -
who am I 7 #51674 Annak nincs, aki a diohoz szokott.A TQ nekem nem konkurencia ez esetben (kb 5-10 órát játszottam vele össz, meguntam delete)..béna karakterek, béna mozgás béna itemek, nameg...az örök érzés, hogy csak egy koppintás.Ezek ált. grafikára jobbak...nem marad zsé és fantázia a mozgásokra, a spellekre az atmoszférára..zene meg kb tizede karakteres.Szóval, ezek egyszerű klónok számomra, ha valamelyik is jóval többet mutatna mint dió, akkor már rég avval játszanék..de nem, sajnos.
Szóval, mindenki más..nálam, nemhogy köröket ver, hanem annyit nem ér, h a vinyón legyen. -
#51673 mf ide vagy oda, tényleg egy nagy szar az item generálás, de ez van.
szerintem fel lehet fogni úgy is hogy sok cucc esik ami vendornál goldért eladható ezzel szerezhetsz pénzt pl javításra és néha-néha (nagyon néha) esik egy-egy értelmesebb darab ami használható/cserélhető/eladható.
A színeket el kell felejteni, gondoljatok minden tárgyra mint fehér és máris megszűnt a probléma, más játékokban is sok a szar és ritka a nagyon jó cucc, itt is így van (bár azért csinálhattak volna kicsit szűkebb kereteket legalább ilvl-ek szerint ill. tulajdonság csoportosítást). -
#51672 nincs több kérdésem. -
#51671 priv ment, nem akarok offolni -
#51670 összejön a GW2 ára RMAH-ból, így lehet annak is adok majd egy esélyt.
-
#51669 igen igen, tudnál nekem is ajánlani valamit? -
#51668 mondj akkor valamit, amivel mostanában érdemes játszani? -
#51667 MINDENKIT JELENTEK!!!!
Téged, őt, magamat... -
#51666 trollololok, de nem bírom kihagyni:
Minek erőltetitek még ezt a szarfos gamet? :) -
#51665 Minek? NV nélkül 214 az MF-em. Ha elhiszed elhiszed, ha nem nem.
De tényleg elég értetlen programozó vagy, hogy ennyire leragadsz egy MF-nél. Vagy még cska korán van?
Az Mf-nek semmi köze nincs az itemizációhoz és a logikátlan, átgondolatlan felépítéséhez.