78986
  • unknown nick
    "Minek erőltetitek még ezt a szarfos gamet? :)"

Mert a hibái ellenére nekem a legjobban tetsző hns most. Pont amiatt a fícsörök miatt amiért sokan utálják.
  • yesname #51743
    :D
  • yesname #51742
    Olvasd el megint az egész hsz láncot és talán rájössz. Én az itemizációról beszéltem, hogy úgy rossz ahogy van és elsősorban ennek köszönhető az elégedetlenség és nagy számú lemorzsolódás. Ugyanis minden logikát és következetességet nélkülöz, ezt pedig nem veszi be az emberek gyomra olyan játéknál ami éppen az itemizáción alapul és élvezhetőségi szintje, illetve élettartama attól függ.
    Erre mondasz olyant, hogy jobb lenne-e ha a saját szám íze szerint csinálnák a játékot, továbbá hogy akkor is megunnák az emberek, plusz olyan hülyeségeket amik sehol sem állják meg a helyüket.
    Pl. A többi hack and slasht annyian ki sem próbálták (ez szerintem nem igaz).
    Vagy persze, hogy többen elégedetlenek, mert többen is játszanak (holott nem a releváns, hanem az elégedettek/elégedetlenek aránya).
    Van igazság abban, hogy akkor is megunnák az emberek (nagy része), de nem mindegy hogy megunják vagy úgy hagyják abba, hogy szar a rendszer és elégedetlenek vele, illetve hogy teszik ezt már 1-2 hónapon belül vagy rengetegen játszanak vele 1-2 év múlva is.
    Szeirntem nagyon elbeszéltünk egymás mellett, de alényeg hgoy reményeim szerint az első expansionban (mihamarabb) orvosolják ezeket az ostobaságokat. Ha nem, akkor ott lesz végleg sírba téve a játék véleményem szerint mindenkinél.
    (Addig is stílusnál maradva Path of Exile, Torchlight 2, Grim Dawn.)
  • Hegi90
    40 óra csak?
    challenge accepted
  • j0nNyKa
    mert nem a játékról szól a hír, hanem egy szerencsétlen hülyéről, aki halottra függte magát, beszennyezve ezzel a gamer közösséget
    sajnálom, mert emberélet, de nem én tartottam pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig addig ne álljon fel a gép elől, amíg nem áll meg a szive.
  • who am I 7
    objective le tudnád vezetni azt, h egy játék kapcsán leközölt (halál) hír, miért bulvár?Erre azért nagyon kíváncsi lennék, és legfőképp miért is haszontalan...na, szal kíváncsi vagyok a bizonyításra, h ez egy haszontalan 'csög bulvárhír és semmi értelme.A hülyeségeddel meg senkit sem tudnál rávenni semmire, értelmes érvek kellenek nem lehülyézés.
  • 1Darton1
    Nem igazán tudom kibogozni a logikád. Ha azt mondanám neked, hogy inkább tanulj, mert bőven rád fér (ahelyett, hogy a számítógép előtt ülnél), Te sem vennéd magadra.
    Én ügyet sem vetek a zugújságírókra, ne aggódj. Ami igazán idegesít, azok a végtelenül buta hozzászólások, amik szerint okulni lehet a bulvárhírekből. Mert az tényleg a legalja.
  • 1Darton1
    Egy dolgot nem értek. Hogy miért kell rögtön értetlennek nevezni valakit, aki nem ért egyet veled? Nekem is van véleményem, amit kifejtek, és neked is. Viszont Te rá is akarod erőltetni azt másokra, és aki nem hódol be, az rögtön hülye. Persze meg sem próbálsz érveket ütköztetni, csak kinyilatkoztatsz, és mindig ugyanazt.
  • Hegi90
    Gyerunk sczni
  • who am I 7
    hahaha most ment el egy 45 jurós wizard lootom (ring) és megért volna 70et is sztem..bár annyié nem vitték :D vagy csak rosszkor raktam ki
  • antgecc
  • Savmacska
    Kicsit OFF de amivel kungen játszik annak mi értelme van ? :D
  • cateran
    Ne aggodj, kesobb sem lesz jobb:D En mar 2-t DE-ztem (3x kiesett ugyanaz, ugyanazon a helyen, ugyanazoktol a moboktol, csak 3 kulonbozo napon)van meg par affenesetuggyaminek elrakva....
    Valami oknal fogva hajtok rajuk pedig semmit sem ernek, csak helyfoglalok:S A H&S oszton dolgozik:D Eddig minden jatekban az volt a top tier es a setek...Itt azok a rare sargak, amik total gyakoriak....
  • Avenger
    Én szinte már utálom ha legendary esik. Sokkal nagyobb csalódás mintha a 63as rare lenne a szar, mivel rohadt ritkán esik... :D
  • Savmacska
    Ez a 3. legendarym... mindig úgy megörülök, de egy kalap szar eddig mind, és még a 60+ -t sem érik el :(
  • Avenger
    Mint a legendary cuccok nagy részéért: Elismerő pillantást és sírva összeborulást. :D
    Ez ráadásul még 60-as sincs szóval 3 encrusted hoof-á esik szét. :(
  • who am I 7
    2 nagypofont
  • RatBaG #51727
    alapanyag új fejléchez

• Savmacska
    Esetleg ezért kaphatok valamennyit ?

• Avenger
    Én egy 700 dps-es 1h crossbowot passzoltam el 3 vagy 4 EUR-ért, amit már lvl 50en is lehetett használni. Talán socket is volt rajta, már nem emlékszem.
  • Voyager5
    Mert erre is fos az AH.
  • who am I 7
    tőlem még 1 ilyen lev reduce cuccot sem vettek..pedig nem drágán adom őket, plusz nagyobb dps-ek.
  • who am I 7
    akkor nem kellett volna már rég meghalnia?18 évig hogy él el az olyan? :D:D:D:D másrészről, azért a kávézóban melózok mondhatták volna neki, h 24 óra eltelt 1 huzamban bro, lépjle vagy mi nemértem, ott a kávézók nonstop tolják? :D
  • Susarc
    találtam egy ilyen kis cukorfalatot szintezni:P eléggé fain:) kicsit jobbat rollolok mikor azonositottam /mondjuk +300-500dps/ és milliárdos vagyok:P

ui: mennyiért lehet ezt mondjuk elpasszolni? az a baj mint 60-as item FOS,de ha azt nézzük,hogy 44-től használhatod úgy már debasz a cucc!:))

• McHaals
    kell hozzá némi degeneráltság, vagy az életösztön abszolút hiánya, hogy 40 órán át ne állj fel a gép elől.
  • antgecc
    Én ugyan nem okultam belőle, szimplán csak értetlenül vakartam a fejem, hogyan létezhetnek ilyen degenerált barmok. De vannak ilyenek és talán elolvassák a hírt és talán elgondolkodnak. Ha nem, hát nem, engem nem érint. Az én véleményem az, hogy jó tudni, hogy ilyen megtörténhet, mert meg is történt.
  • who am I 7
    teljesen jó lecke, ha te is olyan szellemi sérült vagy, akkor ne d3azz 40 órát egyhuzamban mert meghalsz, jó tudni nem? :D:D:D:D:D Am, sehol sem említik egyébként, h szellemi sérült volt.Másrészről, szokd meg a "szenzációhajhász" híreket inkább, mintsem fölöslegesen agyvérzést kapj miattuk, bár a te dolgod.
  • yesname #51717
    Válaszodból megint csak az derül ki, hogy valóban nem érted!
    Nem az én ízlésem szerint kell alakítani, hanem következetesen, logikusan. Hack and Slashben ez az első ahol nem így van. Ezekből itt tulajdonképpen semmi sincs az itemizációban. A Hack and Slash alapja pedig az itemizáció. Vond le a következtetést, hogy ennek az elszarása teljes mértékben hova vezet rövid távon.
    És igen lehet azzal jönni, hogy sok millió játékos elégedetlen, mert megint csak azt tudom mondani nem érted. Arányokról van szó. Nem arról, hogy többinél csak 2 millió játszott vele, itt meg 8 millió és persze hogy több az elégedetlenek száma itt. Igen darabra több, de az arányokat kell nézni. Pl. Ott 2 millióból 100 ezer volt elégedetlen, itt 8 millióból 6 millió.
    Mellékesen azokat a játékokat amire azt mondod, hogy 10-15 millióval próbálták ki kevesebben (már ez a szám is baromság, de legyen), szinte az összes Diablós (Hack and Slash kedvelő) kipróbálta, mivel ebből a stílusból annyira nem vagyunk/voltunk eddig túl jól ellátva.
  • Különc
    Olvass Blikket tankönyv helyett htx
  • 1Darton1
    Valaki elmesélhetné, hogy mi a fészkes fenét lehet abból okulni, hogy egy súlyos szellemi sérült meghal. Az ennyire durva defektussal bírók sajnos meg szoktak halni, ez inkább szomorú, semmint tanulni lehetne belőle. Az meg különösen ízléstelen, hogy bulvárhírt csinálnak belőle, aztán olyan emberek csámcsognak az ügyön, akiknek fingjuk sincs az egészről, mert csak félinformációkat kaptak.
  • Fpocok
    Egész faszán beindult az üzlet... az utóbbi két napban 9000FT jött össze. Most is tele van pakolva rmah a cuccaimmal, illetbe táskámban is van még egy pár cucc... most van időm mással is játszani :D
  • j0nNyKa
    ez kurvajó, köszi
  • Marfy
    Tömörítsd be az egész D2 mappát és kész.
  • 1Darton1
    De pont azt írtam le, hogy értem, vagy ez nálad egy fétis, hogy mindenkit értetlennek tartasz?
    Teljesen világos, hogy sokaknak nem tetszik/megunták a játékot. Viszont nekem az a véleményem, hogy jelentősen nem különbözne a jelenlegi helyzet, ha bármilyen más módon oldották volna meg az itemizációt, a nehézséget, a pónik vérszomját. A többségbe bele van kódolva, hogy bármit megunnak rövid idő alatt, különben nem is működne a jelenlegi világgazdasági modell.
    Hogy neked talán jobb lenne, ha pontosan a Te ízlésed szerint alakítják a játékot? Na, az engem pont annyira érint meg, mint Téged az én elvárásaim.
    Említhetsz a Diablóhoz képest nevenincs játékokat, amit néhány ezer fanatikus rengeteg ideig játszott, és az nekik úgy tetszett, ahogy van. Ők szeretnék, ha minden játék ahhoz hasonlítana, ezt is megértem. De a Diablót ennek többszöröse fogja játszani még nagyon sokáig, akik jelenleg is többé-kevésbé elégedettek.
    Lehet azzal jönni, hogy sok millió játékos elégedetlen, ami a többi játéknál nem volt így, de ez csak azért történhetett meg, mert azokat a játékokat 10-15 millióval kevesebben próbálták ki eleve.
    Vannak objektíven nézve is ordító farkashibák, de én azt állítom, hogy a nagy tömegeket ezek nem különösebben befolyásolják. Nekik kell a szokásos konzolos játék, amivel elpötyögnek egy kis ideig. Aztán vagy elégedettek, mert azt kapták, amit akartak, vagy elégedetlenek, mert azt kapták, amit akartak. De elégedetlennek lenni divatos. Meg mi az, hogy egy játék nem váltja meg a világot? Felháborító.
  • greyfox
    Regisztráld battleneten, és bármikor letöltheted a cd-ket, mindenféle gányolás nélkül.
  • hatalomxy
    Sziasztok!

Ne haragudjatok az offért, de a Diablo 2 fórum elég halott:S
    Tudnátok segíteni?
    Ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a d2+lod-ról, az megoldható?
    Úgy értem, hogy mind a 4 cd-t beraknám image-be, aztán kiírnám őket 1 dvd-re. Ez működne crack meg minden hülyeség nélkül?
    Single érdekel.
  • BlazeH
    érdekes statisztikák:

https://docs.google.com/presentation/d/12roPnPd1QVO3b_cLlGDYpgb29nQUthr5D5NR5FtOmJQ/preview?sle=true#slide=id.p
  • Különc
    Nem piros, bocsi, ezt is failáltad
  • Marfy
    Naponta szoktunk menni egy Vault kört, ha esik valami értelmes eladom, ha nem az sem érdekel. Ezt is csak unalomból teszem, illetve hogy a haverokkal együtt játsszak, ha ők nem lennének valószínűleg már én sem tolnám.
  • UltraZord
    kondiban ezt mondták neked mikor meglátták a piros kéztőcsontodat?