78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#51785 -
#51784 valóba joggal.... (nekem is van öreg, életem...)
de akkor miért is kell tovább hergelni a topicot?
csak hogy be legyen zárva? erre gyúrtok? sztem én pl. el vok' nélküle, de érdekes, hogy hirtelen olyanok is megjelentek, aki soha nem voltak itt.. -
#51783 nem, van életem
de állandóan ezen a topikon röhög mindneki -
#51782 lehet igazad van.
sokat írtál ide? csak úgy kérdem..... -
#51781 vicc ez a topik, zárassátok már -
#51780 bezony, ezért kell egy mínuszt tolni az ilyenre....
aki amúgy soha nem szólt ide hozzá, bezony troll.
és pont Ő ír a trollokról??? -
megut3 #51779 Jah pont rájöttem :D, más gámmal miért megy? -_-\\\\\\\\ -
#51778 dokumentumokban kerested már a képet?
-
clio1616v #51777 pláne ne, ha nem windowed full screenre van állítva -
megut3 #51776 Ha prtscr el próbálkozom, akkor a topikot fotózza a d3 helyett, hiába van a d3 megnyitva. -
#51775 ne próbáld meg a print screennel csinálni. -
who am I 7 #51774 [URL=http://us.battle.net/d3/en/blog/6744632/]Goblin "song"[/URL] -
megut3 #51773 Jah 3700-4700 block amount
Engem pl act 2 n 1 olyan bogár izé kinyír, mikor rám küldik a kis bogarakat...
1140 poison ressel XD -
clio1616v #51772 ennek a büntetés topikban a helye -
megut3 #51771 Ti hogy fotózzátok a d3 as cuccaitokat?
Nálam a lightshot 2.6 sem viszi.
Van egy pajzsom, arra volnék kíváncsi, h eladható e és ha igen mennyiért rmah n?
1091 armor
19% chance block
77 all ress
crit hit chance 5%
vissza sebzés 1452
1300 +hp a heal globekért.
-
#51770 talán a végén kell...
ha belefutsz a köcsög 4-5 féle varázst" használó (egyszerre) 3-4 db elite packba, tök nyolc -
#51769 Baromság. Elolvastad egyáltalán? Mert én igen... csak annyi, hogy egy bizonyos szint után már nagyon kevés védelmet ad a resist... egy bizonyos mennyiségig viszont KELL! -
megut3 #51768 És akkor RMAH n, meg sima AH n miért az ALL ressses cuccok kelnek a legjobban? -
#51767 amúgy ez nekem szólt :-))))) -
#51766 valóban
dps ezerrel + vit. -
#51765 Hagyjátok a rest a p*csába. -
Kösz hogy belinkeltél, legalább látni, hogy tényleg egy zsírosbajszú szakadt dagadt lúzer vagyok -
megut3 #51762 Kéne egy kis help...
Valaki elmagyarázná mit kezdjek a karimmal h act 2 t vigye?
Barbár:
15200 dps
8547 armor
1030 fölött az összes resistem
poison 1140
15k hp
Milyen célt tűzzek ki? Milyen számokat érjek el?
SKillek: ignor pain(bliss runa),
furious charge(dreadnaught runa),
warcry (impunity runa),
wrath of the berserker (thrive on chaos)
frenzy (side arm)
revenge( vengeance is mine)
Előre is köszi!=)
Ui: Természetesen inferno -
#51761 és?
így volt. :-) -
#51760 na ma első farm elég zsírosra sikeredett, persze hogy ilyenkor nem tudom az itemeket berakni ah-ba:( -
#51759 http://whimsyshire.com/ -
#51758 Hát ma rájöttem,hogy mindig van lejjebb.
NÉGY 61-es item act 2-n!!! -
saiyanjin #51757 És azt hogyan kell megnyitni, vagy magától adja az adott terepen ? -
#51756 Póni pálya megnyitásához -
saiyanjin #51755 Sziasztok !
A "Black Mushroom" és a "Wirt's Bell" account bound cuccok mire jók ???
Előre is köszönöm,Üdv! -
#51754 Azért röhögtünk ki, mert te röhögtél ki engem, amikor én írtam helyesen, te pedig újra leírtad helytelenül, csak hogy tiszta legyen
Jonny: én már megtanultam a Blikk bulvárhírekből, hogy ha GTA San Andreassal játszom vagy a Counter-Strike-kal akkor lehetséges, hogy kimegyek az utcára és halomra lövök mindenkit aki szembejön az utcán, mert hogy ez is egy hír amiből tanulni lehet -
who am I 7 #51753 ennyi hülyeséget :D egyik se a dió miatt történt, amivel itt próbálsz erőlködni :D:D:D:D bitch please, nameg, hagyjuk már tényleg ezt.
Sztem rip szerencsétlen, és ne fikázzátok tovább, h hova került fel meg miért meg mennyire bulvár meg szenny meg mittomén pont -
#51752 várjál várjál most jön az, amit itt tanultam: "csak megnéztem, hogy figyeltek-e" :DD -
#51751 na igaz, de akkor is...
:-() -
#51750 "newton - alma eset."
Az kamu mese :D -
#51749 hehe
a múltkor egy nyelvtani hülyeségem miatt röhögtek ki, erre a fagyi visszanyal....
-
#51748 newton - alma eset.
lownúb -
#51747 komolyan mondom olyan hülyeségen rugóztok, hogy az eszem áll meg tőle!
Mondjuk a koromnál fogva úgy néz ki, hogy nem eszem meg az ilyet, de nem mindegy ki milyen cikket rak be valahova???????? -
#51746 ok, nem bulvár hír :)
kérdezek párat:
- ha mondjuk engem épp leszopnak diablozás közben, az a gamestarba való, vagy a ckmbe?
- ha diablozás közben feltalálok valamit, amiért nobelt kapok (mint einstein az almával), az a gamestarba való, vagy egy tudományos magazinba? ha az einstein - alma eset most történik meg, tudományos magazinba kerül, vagy gasztronómiaiba az alma miatt? esetleg mindjárt egy szakácskönyvbe?
- ha összeveszek mondjuk veled diablo közben a bneten, megkereslek, és kiverem a felső fogsorod, azt hova tennéd: gamestar, vagy a helyi (esetleg országos) napilap címlapja? -
who am I 7 #51745 evvel játszott, eközben halt meg...közvetetten kapcsolódik hozzá.Ezt nem tudjátok megmagyarázni miért bulvár :D csak, hogy nem a játékról szól.Nem, valóban..a játék gép követelménye sem a játékról szól, mégis kapcsolódik.Ez meg egy ilyen dolog..ezért még sztem nem bulvár, másrészről, semmiféle gamer közösséget nem szennyez be, ettől még..autókban is halnak meg emberek..