78986
  • Frank99
    31073 error a tárgy berakásakor.....
  • Avenger
    Bugos az a kijelző szerintem... 0,25-ért van fent, csak valami miatt megvenni 0,31-ért lehet(biztos valami extra profit blizz-nek).
    Legalábbis amikor tome of secrets-t raktam be 0,25-ért, rákeresve ugyan arra a mennyiségre nem lehetett 0,25-ért vásárolni, csak 0,26-ért. Lehet goldnál is ez a helyzet csak nagyobb réssel.
    Lehet ez azért is mert a 2*15%-ot csak így tudja egész összegben levonni.
  • Braikingboss
    Mivel elméletileg lehet venni 0.25-0.3 euróért 100k goldot így inkább azt veszik ha veszik és annyi pénzért goldos ah-ban lényegesen több craft alapanyagot lehet venni.

• megut3
    Most ahogy néztem 0.31€/100k, én már tegnap föltettem 0.28 ért, de hiába árulom, még azóta is a 0.31 eset jelzi ha nézem a vásárlási lehetõségeket. Detto ez a crafting matyval.(az el kel egyáltalán?(0.25€)
  • Omlás
    meg te sem.. :]
  • Braikingboss
    Tegnap óta kezdte ezt de akkor csak pár itemre vagy pár próbálkozásra berakta de most már mindenre error 31073.

Hivatalos fórumon is ez most a top téma :D
  • Avenger
    Mindenki reggel hétkor rakja be a cuccait AH-ba? Errort dob mindenre... :(
  • Marfy
    RMAH, 0,25Euro/100K gold.
  • Dondark
    Goldot hol tudok eladni és mennyiért kb? :)
  • cateran
    Olyan buszke vagyok a Bli$$re...

"Rare items are colored yellow. These items are tough to find, and there is a good chance that they’ll be extremely useful. Rare items contain multiple special properties, but they need to be identified to reveal those properties."

meg hogy

"Legendary items are colored orange. These items are the things of myth, and are extremely rare, but immensely powerful. If you are fortunate enough to find one, rejoice!"

Szep elgondolas volt a weboldal keszitesekor, kar, hogy kurvara nincs igy....jah, forras
  • elitehun
    többször kell próbálkozni, egyszer csak beadja
  • saiyanjin
    Thnx a helpet,viszont sajnos az Oázisban nightmare fokozaton kimaradt a extra ingredient.
  • Frank99
    naja
    én már semmin.
    sztem szarrá hackelik, + botolják.

hülye aki vesz eredeti játékot.... egyre inkább ezt mondom.

egy igen barom.
  • Dr DeViLKiNG
    Szar az ah, mégis mit csodálkozol? :D
  • Frank99
    meg az sem, hogy volt az AH-ban 10 cuccom, 1-et elvittek 10200 goldért, tettem helyette másikat.

most belépek, van 7 db tárgyam, és semmi a completedben, aranyam nem lett több...

mivan???
  • Frank99
    meg ez sem
  • Frank99
    ez sem idevaló.

jó ez így, sztem
  • j0nNyKa
    első körben cifut, aztán antiherot, ha még él
  • TVelvet
    Design-t visszakapjuk még? Vagy kit kell leszopni érte?! -.-
  • Dr DeViLKiNG
    Soká lesz az még.
  • Frank99
    a lehet így lesz....

:-)
  • UltraZord
    pvp tuti, a többi meg a szokásos szépen adagolt kis adunk elveszünk. Talán most majd többet adnak majd.
  • samuka99
    Hagyjátok abba a sok sirást,inkább vegyétek meg gw2-t :D
  • Frank99
    és mi lesz????
  • Frank99
    meghalt a gáma.
  • UltraZord
    majd a guild wars 2 megjelenése előtt fognak visszatérni a nyaralásról
  • Dr DeViLKiNG
    Azért látszik, hogy a blizzard mennyire foglalkozik már csak d3-al. A legendary buffos patchnek még mindig nyoma sincs, havi 1 ban hullám, meg mostanában már a forumra se büfög be senki semmit tőlük.
  • Frank99
    érdekes....

annak tudatában, hogy pár nappal ezelőtt ua.a flame-ért mindenki 2 sárgát, jonny brávó 1-et kapott... miután ezt írta nekem:

"szerintem a kollégák az ilyen nyomorult megjegyzéseidre várnak / vártak
    egyébként ha kilógna a fejed a seggedből, látnád, hogy én vagyok az egyetlen, aki próbált figyelmeztetni, hogy következményei lesznek annak, ha folytatod ezt az 5 éves stílust, dehát akár el is mehetsz a picsába, nekem nem lesz kevesebb az életem, ha kirakják a fórumról az idióta fejed"
  • UltraZord
    azok csak szemet hunynak a johhnyka meg a kolonc haveruk randalírozásán
  • unknown nick
    Ez igaz, néha azon gondolkodom, hogy az sg adminok falmelnek, hogy növekedjen a fórumok olvasottsága.
  • unknown nick
    Ha már pajzs, akkor szerintem az egyik legfontosabb a "block %" és az nincs rajta.
  • tommygear
  • Frank99
    ez nem magyarázza a szándékos flamekeltést, amit azok csinálnak, aki nem topiclakók.

:-)
  • unknown nick
    Nem azért, szerintem de az ide irkálók nagy része maga is a topikon röhög, akkora bocs a kifejezésért állatkert. Kinek-kinek a maga szemszögéből :D
  • Frank99
    rmah semmit nem fog érte adni.

goldban talan 30000,-
  • megut3
    Köszönöm szépen, ez legalább őszinte volt...
  • Frank99
    teljesen felesleges ide raknod.
    normális választ (erre meg főleg!!!) nem kapsz.
    tényleg.

• megut3
    Mennyit érhet, ha van valaki olyan kedves?(€ ban, ha egyáltalán ér valamennyit)

http://egyebek.szolnokikutyasuli.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/18912721

És szerintem nem muszáj senkinek látogatni a topicot, ha van életed akkor miért nézegetsz olyat, ami nem tetszik?
  • samuka99
    kéretik törölni ezt a forumot,ilyen szánalmas magyar mentalitással találkozni,az már fáj szinte.

• Frank99
    az utolsó mondatomat olvassa remélem olyan is, akit a topic bezárására hergelnek a "lények"....