78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#52153 nos ez ilyen 200 juró -
#52152 Nap lootja.
-
Rehom #52151 48600??? -
#52150 inf act 1. nekem elég jól dob aranyat.
cemetery az összes kinyiló (asszem 3) lejárattal....
a napokban 48600 volt az eladott cuccal együtt....
ui, nekem a 48600 gold jó volt.... -
Skill #52149 overpower crushing runa már javítva lett? ha nem akkor ahhoz loh és már megy is.
mert a zöld trutyi prcoloja a lohot + az ütések is. szóval lényegében 4secig healel. onnantól tényleg már csak annyi kell , hogy legyen elég defed /hpd. -
Traky70 #52148 Különc taktikája is 100%-ig működőképes, de ha egyszerűen akarod megoldani barbárral, akkor pár 100K-ért veszel 2db, egyenként 800LOH-es sword-öt, vagy dagger-t min. 450-500dps-el valamint revenge, iron impact, aztán ráfekszel a frenzy-re... -
#52147 Igen, kénytelen leszek ezt csinálni... Viszont a gold drop így sokkal kevesebb lesz.
Valaki meg tudja erősíteni egyébként, hogy plan-t Hell Act3-4 is dobhat? Azok elvileg iLv60+ cuccok? -
#52146 Pár oldallal ezelőtt írtam Ghomról tank barbár POV -
#52145 hell act3-act4-et farmolsz, amig nem birod inferno act1-et, es igy tovabb
ez volt a terv, ez lett megvalositva, vegulis ezzel nincs is baj -
#52144 "Szuper" ez az infernó fokozat. WD-vel is elakadtam, az első rare pakk kinyír a temető felé vezető úton. Az előtte levő fél órát meg elég nevetséges lenne újra meg újra farmolni, hogy összeszedjek lét AH-zni...
Alap cuccok kraftolása a lv10-es kovácsból pedig lutri, vagyis egy csomó pénz...
Tényleg érdekelne a Blizz véleménye, mit gondoltak a Release előtt, hogyan fognak így farmolni az emberek jobb cuccért, vagy plan-ért?
-
#52143 így van. -
#52142 Semmi :) -
Noodlee #52141 Valaki összefoglalná, hogy mi történ az elmúlt kb. 600 kommentben?
Az egyszerűsített moderáción kívül? -
setchoo #52140 Sziasztok!
Régi nagy kedvencem a Diablo II. Mielőtt megvenném a III-at szeretném kipróbálni. Valakinek van még fel nem használt kódja? Privátban kaphatnék egyet?
Köszönöm szépen! -
#52139 De nem ír ilyet, hogy a többi benn lenne... eltűnt a maradék. -
#52138 szerintem 3.5 öt vettek meg a 6ból a többi még eladásra vár -
#52137 Barbi cimbim pont tegnap húzott át rajta, egy szó: overpower :) -
#52136 Valaki megmagyarázná?
Most akkor buktam a harmadát? Vagy még benn van? Vagy visszakapom majd? Vagy ez volt a beugró?
Emennyire látom, buktam. -
Dondark #52135 DPS calculator bocsi :) -
Dondark #52134 Jó DPS generátort tudnátok linkelni witch doctorhoz? :) -
#52133 A TryHard tutorialos pali is kezdett egy streamet -
#52132 Haha! Első Legendary-m, a második karimmal, először Hell-en, Spire lv2-n, ~76 óra után.
-
#52131 Ghomra tudnátok valami jó taktikát mondani, mert már idegbajt kapok tőle, 4 karakterrel akadtam el :D, pedig egyik sem annyira gyenge.
Néztem egy rakat videót, de valahogy nem akar összejönni... :/
DH-val 1/4 életét leszedtem, csak tovább nem bírtam. Barbival sebezni nem tudom, de ahhoz képest ,hogy 950 allresistem simán hullok, még ha szépen kiállok a ködből, akkor is. WD-vel viszonylag kiegyensúlyozott, de nem tudom annyira lassítani ,hogy ne legyen mindig a nyakamban. :/ -
#52130 Diablo III digitális kulcs 10 ezerért eladó!!!!!!!!!!!!!!! :D akinek kell privátüzi -
Sheol #52129 Na hát erről a winauth-ról még nem is hallottam; köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem! -
#52128 off
Részemről befejeztem a theorycraftot prot játékos vagyok és zerggel lettem mid master koreai szerveren no comment...
bye sg
on -
1Darton1 #52127 Igen.
Valószínűleg nem.
Igen.
Szerezz be valamilyen fajta authenticatort (butatelefonosat vagy winauth-ot vagy fizikait), mert nagyon sok olyan böngészőbeli biztonsági rés van, amin keresztül könnyedén eljuttathatják a férgeket bárkihez. Persze ebben az esetben is kicsi rá az esély, hogy a Te e-mail/jelszó párosodat kibogarásszák, de simán megtörténhet, és akkor nem fogsz örülni. -
#52126 kiraktam bannerbe, mint uj topic szabalyzat
like
viszont cserebe megkernelek ra, hogy legalabb kapjon egy id-t az a gyonyoru piros hatteru div, hogy bele tudjam style-olni valahogy a bannerbe -
#52125 [nagy]Mivel nem sikerül megegyezni - és jelenleg a nyomát se lehet látni ennek esetleges sikeréhez, innentől a topikban egyszerűsített moderáció lesz, ezért jelenleg házigazda se kell:
- aki becsmérli a másikat vagy annak játékbeli teljesítményét: ban
- fenyegetés, kirekesztés, flood, szándékos offolás / flamekeltés: ban
- folyamatos butáskodás: ban
- proxys kicsibék és újregek, valamint disznófülű lepontozós álregek: ban
- aki moderációs problémákat itt beszél meg: ban
- moderációval való humorizálás, tiszteletlenség: ban
- jogvédés, politizálás, cigányozás, zsidózás: ban
Egy kis segítség:
1. A tapasztaltabb játékosok legyenek elnézőbbek a kezdőkkel szemben, utóbbiak pedig használják jobban az eszüket és olvassanak sokat mielőtt kérdeznek valamit.
2. Nem kötelező kommentelni. Ha Géza kérdez egy full baromságot vagy trollkodik/flamel, ne reagáljatok rá - foglalkozzatok a játékkal. Játék != Diablo III topik
3. Nem kellenek ide a hurtful mémek, pláne nem kép formában. Walltexteket tessék spoilerbe tenni, a nagyméretű képek pedig linkbe.
[nagy]
-
#52124 azert a "vegre", es a "protoss buff" kifejezesek egy mondatban eleg durvak :D
kb. 1 eve szedtem ossze, hogy megjelenes ota a protoss hany buffot, es hany nerfet kapott, ugyanigy a tobbi fajra - vicc kategoria :D
azota ahogy nezem, tartja a tendenciat
na de ezzel ha gondolod vonuljunk at sc2 topicba -
#52123 kar
jobb otletem pedig nincs. -
#52122 Ahh végre 1 év kellett eltelnie ahhoz, hogy buffolják a protoss air-t bye-bye dio3 :) -
Sheol #52121 Sziasztok!
Hallani még acoount feltörésekről?
Végül is volt köze hozzá a public games-nek?
Nincs authenticatorom, de mivel nem tudok egy értelmes társaságot összeszedni akikkel folyamatosan lehetne együtt játszani, kénytelen leszek idegenekkel. :(
Szóval tudtok-e valami biztonsági kockázatról? -
#52120 fuck no. (:
Ha bevállalnám, annyit tudnék tenni, hogy naponta 1x rákérdezek, hogy mi történt az elmúlt 200 hozzáoszlásban (dolgozom este 10re érek haza), és ha van valami renitens azt rendbe teszem. Egész nap nem tudom a topicot nézni sajna. :( -
#52119 +1 -
Archenemy #52118 elég tanulságos... -
#52117 ha TVelvet vallalna hazigazdasagot, ot sikerulne megszavazni? mashol bizonyitott, nem mellesleg fuggetlen az itteni hisztiktol
szoval ha vallalja, akkor: TVelvet +1 -
#52116 The dark underbelly of Diablo III botting - interjú egy bothasználóval -
#52115 Low DPS Challenge
"I'm going to be running a competition to see who can find the lowest DPS ilvl 61-63 item." -
#52114 Hmm. Most hogy jobban megnézem mik estek... elég sok minden jó cucc :D