78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#52113 Csak szerencsétlen kör volt. Megesik. Én ma act1ben kurva jó itemeket találtam... lightning monkok megnyalnák a 10 ujjukat. -
#52112 Ha minden alregeddel szavazol, azt észre fogjuk venni, remélem tudod -
#52111 ez a normális sajnos -
unusual #52110 Üdv. Infernó Act1 farmolok kb 1 hete nem esik semmi értelmes. :( / 255MF 5-ös valor-al / Én vagyok " unlucky " vagy mi a köldökszösz? -
#52109 Nekem annyi gondom volt, hogy eltűröd a játékon túli személyeskedést, hogy folyamatosan lehülyézik az embert, ha mer kérdezni. Ez a nagy fölényeskedés sehova nem való.
+1 Frank99 -nek, meglátjuk mi lesz -
#52108 énis. -
#52107 Kösz hogy nem vok-ozol, kiráz tőle a hideg, és iszonyú gyerekes. -
#52106 Régebben aktívabb voltam, de is írtam már... fail -
#52105 Na látom mindenki új HG akar. Szívesen átadom másnak, ha ő jobban fogja tudni.
Aláírom nem figyeltem 24/7 a topikot (munka/barátnő mellett nem is lehet)
Amikor tudtam tisztogattam. Na de nem mentegetőzök, ti döntésetek. -
#52104 hogy lehet szavazni házigazdára? akkor inkább frank99 legyen, ha már muszáj választani, de póruljártál lenne a legjobb!!!!!!!! -
#52103 Én Jazzy-ra szavazok. -
#52102 Én rohadtul "örülök", hogy napokon át azért bőgted tele a topikot, hogy bezárasd. Ezért kibaszott felesleges volt.
Elég régóta regisztrálva vagyok SG-re, így tisztában vagyok vele milyen a társaság a fórumon, de sose gondoltam, hogy még mindig van lentebb...
Komolyan, megérte ez?
Az ember azért olvasgatna itt értelmes tartalmas eszmefuttatásokat, erre ez a színház megy. Ha sérelem ért intézd el privátban az illetővel, azzal hogy itt baszod fel magad a szarságokon, és reagálsz megint csak a hülyeségre kurvára nem érdekel senkit. Nem egyedül vagyok gondolom, aki tényleg értelmes dolgokat szeretne itt látni attól függetlenül, hogy milyen a játék állapota. Engem még mindig leköt és találok benne kihívást és azon töröm az agyam, hogyan tudom elérni a céljaimat, mégha nehezen is megy. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy ezt az állandó farokméregetést, meg nekemvanigazambibííí szarságokat abba lehetne már hagyni. Senkit nem érdekel.
-
1Darton1 #52101 (*en bloc - csigazabáló kifejezés, van rá sok szép magyar szó is)
Egy darab sárga jeles jelent meg, aki ráadásul a legbékésebb és legjóindulatúbb azok közül, akik akkor belekeveredtek. Ha Őt is sikerült kihoznod a sodrából, akkor nem ártana elgondolkodnod. -
#52100 ezt már nem én fogom eldönteni, a moderátor topicban egyszer lesz döntés.
a sárga jel úgy ám block volt... sorry, neked nincs.... -
#52099 Mondd már meg az istenért, én melyik vagyok, aki elsőként szavaztam? Sárga jeles, vagy soha nem láttál? -
1Darton1 #52098 Összeszámolhatjuk, hogy neked mennyi - a játékkal kapcsolatos - konstruktív hozzászólásod volt. Aztán megnézhetjük azokét is, akiket folyamatosan sárral dobálsz.
Ez egész jó fokmérője lenne a fórumhoz való építő hozzájárulásnak. Szoros versenyben lennél a read-only fórumlakókkal, akik legalább a flame-ekben nem vesznek részt. -
#52097 tudod mi a baj? fel lett téve egy kérdés,
a HG kérdése: 5 percen belül az öaszes sárga jeles itt volt, (meg egy pár, akiket itt soha nem láttam.....) , vállvetve: NEM kell!!!!!
várjunk, hátha jön más is....
helyette megint flame van.
egyet kértem + vagy -
ennyi.
-
#52096 erről szó sincs.
megint flamelsz. -
#52095 én már korábban leírtam, de sokan nem értik, hogy egy dolog, hogy ki nyit topicot, és egy dolog ki ír bele először.... van hülye (igen van, aki először beleír, ehem...) onnantól az első beleíró volt a nyitó... ez lehet nem így van most, de 10-en éve így volt. a hülye oda is beír, ahova nem kellene,. Úgy gondolom sokan vagyunk így (szándékosan nem írok vok'ot, mert az is fáj egyeseknek)
amúgy annyira nem érdekel.... itt nem erről beszélünk. -
Psychedelic #52094 Látod és igy akarsz te házigazda lenni, hogy 10 mp alatt bizonyitod, nem érdekel más, csak hogy bezárasd a topicot.
Azért nem kell házigazdának lenni, hogy bosszút állhass a sérelmeidért... -
#52093 sztem szépen eléritek, hogy topic zárás lesz.
amúgy igazuk lenne. nagyon is. Ha ennyit sikerült elérnem, örülni fogok,
talán utána letisztul a topic. -
Psychedelic #52092 Remélem az 5 emberben Frank99 lesz és pisztácia, meg még 3 ilyen félkegyelmű. :)
Mondjuk nem értem Frank99 miért akar házigazda lenni, neki élete van és családja, hogy lehet a kettőt össze egyeztetni? Hiszen mindenkit le no liferezett aki 2 óránál többet játszik, most mégis lenne ideje arra, hogy egész nap felügyelje a topicot?
Viszont a ki hord női bugyit topicnak én megszavazom Franket házigazdának, ennyi idő után járna neki, elvágre ő nyitotta. :) -
#52091 elixir for prezidönt... :C -
#52090 Jhonny csinálnál egy szavazást?:) berakunk 5 embert ozt jóvan :) -
#52089 Velem együtt akkor kettővel minuszban vagy, Frank.
(van egyáltalán negatív szavazat?) -
#52088 Ah, nem akartam gonoszkodni.. -
#52087 volt egy felkiáltó, meg egy kérdő utána.
kinek mi fáj....
:))) -
#52086 miért szerkesztetted, én jót nevettem :D -
#52085 köszi.
így jó? -
#52084 Akkor kezdem. Isten ments, ne. Politizálni meg tilos sgn, ergo én törölném az aláírásodat. -
#52083 akkor szavazzatok. kösz -
#52082 sztem szavazzanak a lakók. aztán meglátjuk.
de ha előjönnek a "soha nem írtak ide" akkor meg lehet alma.
-
#52081 ilyen nehéz értelmezni azt a 3 sort az adatlapon?
wow -
#52080 Nem a moderátori mailre kell írni, ott ugyan hogy ellenőrzöd le, ki fia borja az illető?
Kell egy szavazás, ki támogatná a lehetséges házigazda jelölteket. Majd ha ez megvan, akkor akkor lehet egy levelet írni a [email protected] címre, ahol szerepel a topic linkje és a támogató hsz.-ek száma. -
#52079 Remélem vannak olyan okosok a modik, hogy belátják email nélkül is: teljesen alkalmatlan vagy ide házigazdának.
Elég megnézni, hogy miért van most 2 felkiáltójeled. -
#52078 ja nem.
csak most szólt hozzá kettőből, háromból 2001 óta, vagy hogyan is????
rejtőzik -
#52077 Ki regisztrált ma? -
#52075 ebben igazad van. -
#52074 ja, ma regisztrált????
troll. -
#52073 de a többi, az idevaló....
igazad van.
az olyan commentelő is, aki ide nem is szólt soha. Vagy Igen?