78986
  • 1Darton1
    Akik az elején dh-t vagy wizardot indítottak, ők sok ezer eurót kerestek pár hét alatt. Ez egy ilyen játék.
    Most már csak ah-manipulálással lehet annyit keresni, és nem a szó szerinti játékkal.
  • Lunki88
    Jézusom! Ez komoly? :D Ennyit kaszálni egy játékon.
  • Sunrider924
    Arra vagyok csak kivancsi, hogy neked mi a szempont, miert varsz amig 2 tab megtelik unid itemekkel, es nem azonositod oket azonnal amint kiesnek.
    Olvastam topicokat hogy kinek mi a heppje ezzel kapcsolatban, egy dolog ugyanis teny, a roll az akkor tortenik, amikor a cucc kiesik a mobbol nem pedig amikor azonositod. Szoval csak kivancsi vagyok a te hozzaallasodra, en soha nem birtam varni, max 5 cucc utan azonositottam mindet.
  • Lammer
    ahhh hulye vagyok, igazad van! :D htx! :)
  • SLICK
    ja megvan, nem láttam a videót :D
  • SLICK
    ez bizony epic loot! Gratulálok! Hol esett?
  • Aradebil2
    bot socketbe max emeraldot, intet nehezen tudnál bele rakni:) mf, goldfing nem tudom pontosan hogyan működik, de mf-nél kb a 1/4-3-át kapod meg az ő mf-ének
  • Lammer
    [irigykedik] :)
  • Fpocok
    Gratulálok!
  • Lammer
    skacok!

Mit erdemes bot socketbe berakni ami a followernel van? (encha)? intes kovet, vagy sebzoset? tudom a sebzesuk nem sok vizet zavar... mert a skilljuket hasznositjuk... en elso korben intet ado ko"re gondoltam, mert az resit is ad neki (elivleg) :)

(bizos volt mar 120x megkerdezve, a followernel levo" targyak tulajdonsagai szamitanak valamit? monster xp, magic find, stb...)

htx elore is ^^
  • Aradebil2
    ez volt már? 5 milkából dh act3 solo budget gear-rel
  • Frank99
    48600 volt az eladott (vendor) itemekkel együtt, de azok is 500-1500 közöttiek voltak, talán 20 perc volt....
    Azóta is voltam ott, 10-20 k között most is van. Ez valami kiugró volt, több moob is dobott nagy csomag (1.000 gold) feletti aranyat.
  • NecroJoe
    Ez mindig ilyen volt, aki játszott valaha D2-t olyan szinten hogy pl uber tristarmot csináljon a simán tudja. Farmolhattad az Ist-eket fél éven át (én most télen csináltam, a botnak 24/7 egy hónap volt kifarmolni a geart uberre), kreálhattad a játékokat hogy 'O zod N 7 Ist' alkudozhattál agyhalottakkal órákon át (komolyan, sokszor éreztem hogy kifarmolni a fizetőeszközt egyszerűbb mint lezavarni a tradet), hát kurvára nem volt ez jobb sose.

Most is látszik pl amikor pár hete eladogattam az undieket hogy onnantól hogy emberekkel kell beszélni hirtelen az egész beleáll földbe, kötekednek hogy identify-oljam, a poén rámírják hogy 500 gold, rámírják hogy 5M aztán hihi csak vicceltem, stb.
  • Agaba72
    No offense de egy játékot szerintem alapvetően a játékért magért játszik az ember. Ha nem élvezem magát a játékot nem játszom vele. A blizzard ezzel a RMAH-val egy olyan új dolgot hozott be a játékok világába ami nem biztos, hogy szerencsés mert tetten érhető, hogy valamiféle haszonért játszik már a játékos nem pedig a játékért magáért, így ez egyfajta munka lesz, nem játék. A haszonszerzés lehetősége rabul ejtheti a játékost és "játszik" akkor is mikor már nem is élvezi. Ez szerintem rossz a játékok fejlődésére nézve.
    Én személy szerint addig (és akkor) játszom vele ameddig élvezem magát a játékot nem tovább, bár tény , hogy nekem ez az item vadász folytonos hentelés bejön mint játék élmény míg sokaknak unalmas.
  • Rehom
    gart!:)
  • NecroJoe
    Ha valakit érdekel, elment 250 euróért.
  • Rehom
  • who am I 7
    blizz féle random tré...mf, act nem számít kb :D eskü megvan, h kb hány ilyen itemet szórhatnak szét, és random legenerálják x mennyiségű usernek.Hogy mi alapján választják ki a usert nem tom.
  • j0nNyKa
    dh-val ha smoke screenben kapsz desecratort (meg talán moltent), illetve diablonál tűz karikát, akkor bebugol a hpd
    megoldás: vegyél le, meg vissza fel egy olyan itemet, ami ad vitalityt
  • Dr DeViLKiNG
    Szerencsére ez a bug sincs a játék kezdete óta benne. És egyáltalán nem is zavaró, hogy aztán nem lát semmit sem az ember az miatt a szaros villogó piros felesleges effekt miatt (amit persze ki sem lehet kapcsolni).
  • Szakesz
    Az okát pontosan nem tudom, de hasonló velem is történt már. A lényeg, hogy ugyan én azt látom, hogy percekig 1HP-val rohangálok, de például egy partyban a többiek mégis a valódi HP-mat látják.
  • BlazeH
    az mondjuk gyanús volt hogy súrolta a tűz és utána percekig kb 1 hp-val rohangált, de biztos nem fake :)
  • Fpocok
    Az szép baszki :D
  • BlazeH
    Athene most nyomta le naked DH-val inferno Diablot...
  • Dr DeViLKiNG
    Az a lényeg, hogy másnak esik a perfect storm az első mobból, meg a 40 millás fegyver 10 perc alatt.
  • Ferrari23
    Napok óta nekem se ad lószart se, eljutottam oda, hogy napi 20 percet se játszok, mert mi a lófasznak..... Elindítom esik pár fos, aztán 15-20 perc után kilépek picsába, mert megunom + belegondolok mi a faxnak cseszzem vele az időt semmi értelme.... Értelmesebben is el tudom tölteni..
  • jazzy
    Ne. Én nem lépek be. Jót tesz ideg ellen.
  • Dr DeViLKiNG
    Kb 160 óra a3/a4/goblin farm mellett 0 azaz NULLA 1 millió feletti értékű loot. Kezdjek kurva ideges lenni?
  • McHaals
    hát az sem rossz...

• denevérember
    Srácok van valaki most nightmare act 3 ban? Ha igen írhatna 1 üzit aztán tolhatnánk együtt :)
  • Rehom
    Nekem egy rendes run act1 inf. általában 400-500e 1-2óra vagy még annyi se!
  • McHaals
    48600 gold 1 nap alatt?
    hmm.
    kb 250+ gold find és 100+ MF van a DH-n, sarkoth run max 1 perc, egy kör 3-5 ezer arany.
    tehát átlag 20-25 perc alatt jön össze 48600 (ebben benne van a sarkoth 50% spawn, üresjárat kb 30mp)
    napi 3-5 milliót össze lehet vele szedni, más kérdés, hogy ehhez a teljesítményhez már bot kell
  • NecroJoe
    Mivel semmi személyeset nem raktem a videóba, meg eleve kisérleti jellegű az egész nem láttam értelmét annak hogy bármit hozzátegyek. Szar szar szar (mégtíz szar) fasza szar repeat..
  • Hegi90
    ebay esélyes, helyedben vennék egy lottót is.
  • Psychedelic #52159
    Ez az év lootja inkább, legalábbis piszkosul megkell magát a rendszernek eröltetnie ahhoz hogy ennél jobb fegyvert dobjon, 100% crit dmg, socket, maxos life steal, és a dmg is elég nagy, ráadásul balta, igy pörög a passiveból a crit rate.

Az egészel csak 1 hiba van, hogy max 250 eurot lehet kérni érte, jóval többet érne. Goldban ennél sokkal szarabb fegyverek is több száz milláért vannak...

Vicces volt ahogy a videoban meglátod a statokat, és már mész is a következő itemre, én ott visitottam volna 10 percig ha ezt meglátom. :D
  • NecroJoe
    Komolyan mondom fingom sincs hány runt mentem, elég lehetetlen tűnik nekem is hogy ilyen kevésből összejön 2 tab, de asszem egy kicsit dob azért a mennyiségen hogy van ott pár kasztspecifikus szar aminek 62 a max szintje. Megyjegyzem a legutolsó itemért (az öv az üres slot felett) másfél órát szoptam 5 valorral, de komolyan kínomban már minden szarba lementem de nem esett ki, resetelenem kellett. Az új gameben kiesett kb a 7. pakkból.
  • Susarc
    PAZMEG! ez odabasz! socket és default 100% crit? JESUS CRIST!:D és ráadásul axe ami még 50% crit dmg Barbároknak.....GZ!
  • NecroJoe
    Act2. A runok számát max tippelni tudom, szerdán kezdtem, szerdán csütörtökön mentem asszem 2-3-at, pénteken vagy négyet, ma meg vagy hat-hetet. Unbuffed 210+ MF-el indulok, Vaultba vagyok bementve, zoltánra meg ilyenekre nem megyek.
  • berlinboy6329
    Act2-t farmolod v csak ott vagy?
    Hány runból jött ez össze?
    MF?
  • NecroJoe
    Ma identfy-oltam két tabnyi max szintű cuccot, ha valakit érdekel: