Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki inferno act1 help/farm ?! (wizard)

nagy a gyanúm egyébként, hogy a smoke screent tovább fogják nerfelni, pl nem lehet majd lõni míg tart... merugye menekülésre, és nem sérthetetlen halálosztónak lett kitalálva eredetileg. csak szerintem elõbb megvárják mit lehet kihozni a DHból az ias nerf után, és majd akkor csap le a nerfbalta.

ha 103ban eléggé lecsökkentik a mobok sebzését, akkor még "jól" is kijöhetünk belõle, legalábbis balance szempontjából, talán lesz értelme a life steales cuccoknak, allresnek, hpnek DH-n is

j0nNyKa
igen, ez sajnos feature - en sem ertem a dolgot, ragelek is erte nehanapjan, de igy 1 honappal a megjelenes utan mar tokeletesen leszoktattak vele a vaultrol - smoke screen helyettesiti frankon, foleg ugye tactical adv-val

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
ma mar villantottam egy szarkazmus tablat, ugyhogy te most nem kapsz
ha neked 2 hetig nem mukodott az ah, akkor mi nem egy ah-rol beszelunk
de tenyleg, nem dolgoznak semmit, a heti patcheket is meseorszag unikornisai szarjak teszik elenk (vagy esetleg a lent emlitett portas / biztonsagi or)
az uj legendary itemek, az 1.0.3-mas nagy patch, illetve a pvp, meg tudjafranc miegymas - azon sem dolgozik senki az egvilagon (max ugye a portas)

nálam olyan van, hogy üt...elõtte vaultozok..el is jön, de a vault végére meghal.Ez se normális, az tuti.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

sWbFII
Amit megjelenéskor kiadtak a kezükbõl az nagyjából jó volt, de azóta hogy szinte semmi nem történt az számomra vicc. 2 hetet vártam csak arra hogy AH mûködjön...
Megkapták a pénzüket aztán csókolom? 😄

"Not Weaken.... Weeeaken"

j0nNyKa
mert ez pont igy tortenik, szar az egesz, a helyi portas / biztonsagi or dobta ossze az engine-t, a netkodot, mindent.

j0nNyKa
az elso amit irsz, az sima reflexhiany, nem jatekmechanikai hiba
a 2. tenyleg bug, plague / desecrator tuz - ss kombonal johet be
vegyel le magadrol egy vitality-t ado targyat, tedd vissza, es megjavul

sWbFII
Háhá, miért van az az érzésem hogy egy ember dolgozik a játékon , az is másodállásban és éjszakai mûszakon, valamint õ a takarító a kertész a biztonsági õr , az ügyeletes orvos, a karbantartó és a portás is egyszerre. És közben EB-t néz és sörözik.

berlinboy6329
Hát az velem se,nem is arról van szó,hanem arról,h nem "kapcsol be".Lûtom,hogy az égben van az akármilye,mindjárt lecsap,tizedmásodpercek vannak,SS be,semmi...Csak halál.Meg 0-ra szokott lemenni az életem,szanaszét bugosodik a HP gömb állandóan.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

idén, ne várd mostanában

sWbFII
Üdv,(nem olvasnám végig mert kurva hosszú és sok az off téma is, szóval megkérdem századikként 😄 )Mit tudtok mikor kerül be a várva várt pvp?

Nem nagyon látom hogy olyan húúde nagy frissítések érkeznének, miközben a hetek pörögnek. Kicsit csalódtam bevallom.

j0nNyKa
nalam sosem tortent meg olyan a kb. 200 ora jatekom alatt, hogy ha idoben nyomtam ss-t, megsebzett barmi is.

berlinboy6329
spirit walkkal is ez van.Követnek.Azon baszom még fel magam,mikor BIZTOS vagyok abban,h a dmg elõtt nyomtam SS-t mégse aktiválja és szevasz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

aa nem rossz az, ha megvan a küldi akkor goblinozgass.Persze, ha van idõd akkor nv buffal.Nekem is volt asszem pók xopás..coopba csináltuk meg 😄 az nagyon féreg volt...mint, ahogy minden unfair infernon..Kedvencem, amikor vaultozok és ahova érkezek oda csap le a monszta, az nagyon fan, tiszta matematikai zsenik 😄 de olyan szinten..azok a nagy fallen genyók, amikor ütnek 😄 az elitek szokták azt csinálni, elindítják az ütést, és amikor rácsapnak a földre, képesek 0.1mp alatt 180 fokot is fordulni 😄 tiszta szégyen...a másik, ha smoke screenelek, soxor mintha nem is csinálnám..ugyanúgy követnek a mobok.
Én a prepen az utsó rúnát használom..legnagyobb fun mikor 2.jára sem triggerel 😄😄😄😄😄 aztán mehet ss orrba szájba 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Igen ott a küldi alatt a pack nem dob semmit, mert az npc dobja a lootot, akit a küldiben meg kell ölni. Nincs ott semmi hiba, kapod a lootot az eventert, pont ugy ahogy a többi ilyen event után se a mobok fogják adni a lootot hanem a végén a láda vagy akármi.
jazzy
Én csak a számmal tudok karatézni, meg álmos is vagyok, tessék megvenni a cuccaimat rmahból mire felébredek jóéjt.
unknown nick
Off:

Szép koreográfia, de az emberek 90%-a kizárt, hogy élesben azokat a mozdulatokat eladja. Talán képzetlen ember ellen, de még az is tud meglepetést okozni. Pl. ami a videon van veszélyes, ha valaki elhiszi, hogy szembe mehet egy késsel 😊 Már egy utcai csibész lehet olyan szinten, mint egy képzett, aki bele van szorítva a stílusa kereteibe.

Harc elsõ szabálya, a legjobb, ha elkerülöd a konfliktus helyzetet, aztán futsz és utána ütsz csak. Azt akarom kihozni, ha vki _hobbi_ szinten sportol akár gyúr nem rosszabb, mint a verekedés. Sõt a hosszútávfutás a legegészségesebb és leghasznosabb 😄

On

Különc
Szép, de hogy téged idézzelek: ugyanúgy 1 ütés és fekszik bárki, amit a videó is bemutat, nem értem ezt az érvelésed

Hogy legyen valami ON Topic vonatkozása is: van egy néhány része Szegednek (is), ahol elég Inferno difficulty van, jó ha van egy kis resist

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
<#eljen>
Kedvcsináló (1:15-tõl):

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
az nice, szeptembertõl én is akarom kezdeni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Carlos
10 pénz 1 hónap, 3 hónap 25k.

Þór vígi þessi rúnar

A gyúrás, a sport és a kinézettel való foglalkozás határterületek, ne mossuk össze õket.
Ha a szellemi tornagyakorlatok kárára végzed õket, akkor leszel bunkó paraszt. Akár az értõ olvasás is áldozatul eshet.

j0nNyKa
mennyiér oktatják?

Carlos
Hmm... vannak gyúrós haverjaim. Nincs bajom a gyúrással, sok jó tanácsot adnak. Jómagam Krav Magázok(tam, mert most kényszerpihenõ inszalagszakadás miatt)

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
mármint aki neten keresztül szakérti, hogy aki testépít, az gyenge - na majd az az ember fogja 1 ütésbõl megfektetni (valami számomra ismeretlen okból)
ühüm
anyway, wrong topic

Kifejeztem a meglepetésemet azzal kapcsolatban, hogy Õ szépirodalmi mûvek elemzését és kisdedóvó foglalkozásokat várt a gyúrós topiktól.

Carlos
Ok, hogy gyúrsz, de mit ér az?
Vastagabb kar de ugyanúgy egy ütés és fexik.
Persze szép a klasszul kidolgozott izomzat, de csak esztétikai nem funkcionális.

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
Ha sportolsz és foglalkozol a kinézeteddel akkor egy bunkó paraszt vagy, nem érted izomagy? :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
Ma már nem csak kapálásból és állattartásból lehet megélni, hanem guess what internetes streamelésbõl is

j0nNyKa

jazzy
Mér mi a probléma?
SLICK
azért ilyen szinten nem tudnám tolni... Élek rendes életet is a játék mellett 😊

j0nNyKa
öhm, gondoltál már arra, hogy reflect ellen idõzíted a tentaclest a smoke screennel?

SLICK
na a mostani munkám mellett ez nem nagyon megoldható sajnos.. na meg eleve kell egy nagyobb tõke is hogy beindítsak egy ilyen "vállalkozást"...
ja és egy jobb net amivel streamelhetek is... :|

Hát a csákó valószínûleg segélybõl él, vagy nagyon gazdag apu anyu, esetleg valami jó biznisze van ami mellett nem kell dolgoznia. Így teljes munkaidõben tud Diablózni, ami minimum beteg. Szerintem ne akarj olyan lenni mint õ, de persze szíved joga.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Hegi90
Ja, eliteknél jobban kiadja.

Különc
Végülis jó amit mondasz, de én esetemben 10 másodpercenként 4 másodpercig 92,5%-ra feltornászom a dmg reductiont csak armorból elég meggyõzõ

Hegi90
könnyebben lehet vele kerülgetni a szunyogokat, másrészt kiteolás közben brutál módon jön a hp a sok hit miatt. Ja, és a gyors ranged geciket is jó vele utolérni. De majd kipróbálom a leapet.

streamelj napi 16 órában, szerezz aktív 1-2k nézõt vedd meg a 6 properties bs recepteket, és hirdesd, hogy craftolsz egy kis borravalóért.

Különc
Sprintet mire használod? Hogy gyorsabban visszaszaladj Act 1-re? Van most egy überbrütál build amiben van sprint, de nálad nem ez a helyzet, cserélném leappel 300%-os armorral, sokat segít ha CDre nyomod, nem beszélve arról, hogy menekülésre ill. szúnyogölésre is a legalkalmasabb skill szerintem = megvárod míg megáll és lõ > mögé leap > profit

Wrath of the berserker egyetlen jó rúnája az insanity szerintem, azt ajánlanám illetve mostanában wrath helyett threatening shoutot tolok falterrel (-attack speed a moboknak)
Ennek hátránya, hogy goblint szinte lehetetlenség megölnöm, ha nem tudom beszorítani sehova

Elsõ dolog amit tegyél meg, hogy szabadulj meg a strengthes socketektõl és cserélj ki mindent vitalityre
Nyakláncot, chestet sürgõsen cseréljél, kesztyûd vállasod talán a fejesed is rendben van

Mindkét gyûrût a vállad felett hajítsd ki a szemetes felé, egyik sem jó, nem ad vitalityt így nincs + armorod se, strength harmadlagos stat, nadrágod sem ad resistet

TL;DR : amely slotokon nincs resisted minimum 35 azokat cseréld

Carlos
Ok, akkor viszont csilliárd évig tart mire megdöglenek...

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
Ez a kingkongor gyerek is hogy bírta így megszedni magát? 250 millája van...

Már bocs hogy így rácsodálkozok dolgokra, de nekem annyira hihetetlennek tûnik, meg a 170k dmg is...

És nem jövök rá, hogy mit hogyan csináljak, hogy ennyire pro szinten toljam ezt a játékot.

Hegi90
lol 😄DDDD

jaja a dye-al bekent armor sokat segít!!44!

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hegi90
Jó ötlet, majd kipróbálhatnánk.

Ám szerinted melyik most a leggyengébb cuccom? Én a sisakra tippelek, de kíváncsi vagyok a te véleményedre is.

Különc
Physical és Fire res hangyafasz, armor shouttal legyen meg 9k, de ha gondolod majd holnap letesztelem neked Act 2-õt hogy leveszek egy kis geart magamról

Szerk: az a két res legyen 800, többi nem annyira életbevágó

Szerk2: használj enchantresst és valami dyet a ruhádra, mert így gány vagy

TVelvet
ismerõs.... 😞
Tatyla
egy jó tanács ne lõj elemental arrowal reflect damage-nál....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
Tele a tököm ezzel a játékkal.
Act 2, DH:

-Champ 1: Reflect Damage, kivégzem magam pillanatok alatt.
-Champ 2: magához rántós melee faszkalap. Instant halál akármilyen távol is vagyok

Mással eddig nem akadtam össze.
A kedvencem a magához rántós szúnyog volt, aki a saját mérgében repkedett és mihelyt magához rántott kilõtte a szúnyogjait. Instant halál...

FASZOM EBBE A JÁTLÉKBA!!! <#boxer>

Þór vígi þessi rúnar