78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#52233 Én 40 perces köröket tolok Act2-ben. 20 pakk. Kurvára nem akarok én ilyen belial féle baromságokon romantikázni. -
#52232 setup menubol a serialt, aztan ujrahuzas utan restore menube beirod -
Orgi #52231 Sziasztok,
mobilos authentikátort használok és újra kéne húznom a szoftvert a mobilon, ezzel törlődne az app. Mit kell elmentenem (authentikátor code, serial) vagy hogyan kell kivitelezni ilyesmit, próbálta már valaki? Előre is köszi! -
#52230 Act2...
elejétől Alcarnusig,aztán Dahlgur WP-k körül egy kis kör,Ancient path-tól fel a lépcsőn,Desolate Sands WP körül egy kör,Vault of the assassin egy kurva jó hely 6+ pakkal,aztán sewers és a végén Belial. -
clio1616v #52229 ah-ból majd :)
felhúzol 1-2 karit 60ra és máris van rá goldod -
Ferrari23 #52228 Hol csapod a köröket? -
#52227 Ja és még egy design és egy set fegyó is esett 2. körben. -
#52226 Bizony 63-as mind.2 gyűrű van,mint írtam is,ami 60+61-es úgy 23.Most toltam 2 runt,előbb abból jötek össze.Mondjuk cheatelek is,mert használom az exploitot,ami minden champ packból dob cuccot,ha egyszerre halnak meg.De act2 tele van futkorászós köcsögökkel,akikből nem mindig jön össze.20 pakkból kb 4-5X tudm megcsinálni. -
#52225 Jó, de az ilyen cuccot még valahonnan össze kéne szednem :) -
#52224 Csak eszük van nem farmolni annyi mf-ben mert megdöglenek a picsába.MF cucchoz is pénz kell,nem kevés,hogy ne fordulj fel benne. -
Ferrari23 #52223 Vagy ha neked 63-as esik ennyi 0 mf-fel akkor a faxom se tud eligazodni ezen a játékon :D:D -
Ferrari23 #52222 Azok szerintem lvl63-asok... -
#52221 Én kb ennyit(21+2 ring) 2-ből.0 MF. -
Ferrari23 #52220 Kihat! Nekem napok óta alap 50% mf-fel többségben lvl 60 alattiak estek, most felvittem alap MF-em 150%-ra és már a legelső körben 9-ből 6!! 60 vagy 61-es.... Ilyen véletlen nincs.... -
#52219 Ezt ma asszem 5 körből szedtem össze.
-
#52218 Megjegyzem én úgy gondolom hogy hülye aki MF nélkül farmol. Unbuffed 180+ körül nem nagy szám felrakni, és elmondhatod hogy amit lehet megtetted. Én most 215-el kezdek. -
#52217 szerintem kihat... Rengeteg runt mentem már act 2-n és 1-en is egyaránt... Kandurex remek tanú rá, vele toltam sokat. Alig esik ilvl63-as (sárga) cucc.
Ha NecroJoe kevés runból rövid idő alatt ennyi ilvl61+-os itemet halászott ki akkor ott igenis van befolyása a magas MF-nek. Vagy akkor hatalmas mákja volt. De ennyi mák nem létezik. -
clio1616v #52216 simán farmolható act1-2
kell hozzá 10k armor és 1200 allres és olyan 15k damage -
#52215 Arra hat ki hogy több sárga és kék esik. Ez magával hozza hogy több 63as sárga esik x killből vagy idő alatt. -
#52214 NEM hat ki. Arra kihat amit mondtál, de az egyik alma a másik körte. -
#52213 De kihat..Ami esik fehér vagy kék,az lehetne akár sárga is és ott lenne a helye a többi közt a stashben.
Bár én most menteme gy kört és esett 13 sárga 63-as amiből 3 volt 62-es mert az a max,ami egy monk helm,egy mojo meg egy amulet volt.Esett még egy 57-es ring is,amit feltettem 7 milláért,de még ha el sem viszik,a legolcsób akkor is 3,6milla, ami rosszabb,mint amit találtam. -
#52212 Nem hat ki rá, hogy milyen ilvl cuccok esnek. -
#52211 Na akkor ezek után senki se mondja, hogy nem kell a magas MF. Ha nem mentél sok runt és mégis ennyi ilvl61+ -os cuccok esnek akkor igen is kihat rá az MF. -
#52210 Valaki eltudja nekem magyarázni ezt az üzletet? Hol lehet hogy eladni , és milyen szintű cuccot? -
Sunrider924 #52209 Hm akkor lehet roszul ertettem, azt gondoltam te naponta betolsz 2 tabnyi unid cuccost. Legtobben vagy nem tudjak vagy nem akarjak tudni, hogy nem az azonositaskor tortenik meg a statok leosztasa a targyra vagy csak szimplan spekulalnak, hogy ha sokat azonositanak sorban egymasutan, akkor lehet hogy csuklik egyet a rendszer. -
Ferrari23 #52208 Köszi akkor megy a goldba... -
#52207 hát ez nem egy RMAH érett példány maradjunk annyiban -
#52206 Elsőre nagyon nem tűnik nagy számnak... -
who am I 7 #52205 grat lehet ebay tényleg jobb lett volna, így kaptál 211 jurót, úgy kitudja, 400-500ért megvették volna. -
Ferrari23 #52204 Valami profi RMAH-s megmondaná mennyiért lenne ezt érdemes kitenni?
-
#52203 Imádom, amikor bejön ez a bug. Most kivételesen sötét volt, a ládát ott is hagytam... most vettem észre :D
-
nepszter1 #52202 Re-enable your card with PayPal
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.
pontosan ezt írja ki a paypalom mikor hozzá akarom rendelni . A kártyámmal semmi gond nincs steam-en tökéletesen tudok játékokat venni . k&h bankom van ha esetleg ez valamit számít -
1Darton1 #52201 Ha leírnád a problémát (nem ilyen szeret, nem szeret alapon), akkor talán tudnánk segíteni. -
#52200 hogy kell olyat, hogy nem szereti a bankod a paypalt? csak mert paypal nélkül egy esetben RMAH-zhatsz: ha bnet balance-ra kéred a pénzt. -
#52199 Moivációt ad hogy minden nap haladok, mert gyűlik a cucc. Nincs olyan nap hogy na, 5 órát tolam és nem haladtam semmit. -
nepszter1 #52198 Szeretnék eladni való pénzes ah-ban cuccokat csak 1 baj van a paypal számlám nem működik ugyan is a bankom nem szereti azt. De a kártyám tökéletesen működik . -
#52197 Pont ezt akartam mondani én is. :) -
#52196 Ha érdekel keress rá ebayen mert szerintem már fent van 800ért. -
#52195 Üdv skacok , Nightmaren már a 2. actban tartok de ha rá akarok valakire csatlakozni a menüből max az act 1 pókos boss küldire tudok csatlakozni meg ami az előtt van .. valami ötlet? :S -
#52194 én a run végén azonosítok, egyrészt gyorsabb a farm és a végén az ident is, másrészt pedig különválogatom őket 61+ és az alattiakra, így nagyjából látom azt is hogyan aránylik a két kupac (ez csak érdekesség:D), valamint kukázhatom azonnal a 61es alatti fegyókat pl