78986
  • unusual
    25-30k-hoz nekem elég. Vagy kell 300+ LOH.
  • clio1616v
    20k hphoz nem :)
  • SLICK
    Act 2. de ne kérdezd hogy miből esett, mert akkor vettem észre mikor mentem a Vendorhoz eladni a fölös itemeket
  • unusual
    Több kk 1 körből????? Én csak álmodok róla.....A legtöbb gold-om eddig 800k volt.....És nekem semmi ilyen több kk-s cuc nem esik.....Pedig alap 192MF-em van + erre jön rá az 5ös valor. Na mindegy.....Aszem megint leteszem a game-t pár napra.....
  • unusual
    600-800 all ress is elég szerintem..... ;)
  • markastor
    Melyik Act?
  • SLICK
    És kiesett az első Gem receptem ~270 óra játék után egy Perfect Star Esmerald személyében :D
  • SLICK
    na így akartam kihozni én is, ahogy írtad :)
    Alap esetben kékek vannak nekem is 63-as szintűek, a magas mf meg segíti hogy azok is sárgák legyenek.
  • jazzy
    Adnék egy tockost minden alkalommal amikor valaki 8 millát kiszed egy runból, meg még 3at azért ha leírja, hogy semmi egetverő nincs ebben.
  • berlinboy6329
    Jóvan,de közbe szünetelek is,nem csak játszok.

kb 40 perc 1 run,pont annyi,mint Act1,de nem mértem még pontosan.

Runoltam még egyet,jól nézett ki a loot,aztán nem lett semmi eget verő.1 amu 4 gyűrű,2 63-as fegyó, a végeremény egy 3 millás gyűrű és egy ~5 millás fegyó,csak már nem fér AH-ba,mert tele van.
  • ceb1t
    van valaki aki eladná a diablo3 accountját személyes átvétellel pesten?
  • cateran
    Warrior`s Rest...A Pus Spitter nevu legendary crossbow most esett ki 4. alkalommal, most kivetelesen nem sima mobbol, hanem elitebol..az elozo 3 is itt esett csak eppen sima trash mobbol (skeleton archer)
    Semmi osszeeskuves-elmelet, de kicsit nagyon gyanus....
  • j0nNyKa
    ja hogy neked 4 run 6 ora
    nem szoltam :)
  • berlinboy6329
    Még nem ment el,csak betettem..

800-as wand AP on crittel,max AP-vel meg sockettel,meg egy 120dexes 40MF-es amu.

És kb. 6 óra alatt.
  • Ferrari23
    Én is mentem most egy kört act 2 be, 45 rareból 2!!! 63-as, az is fos...
  • j0nNyKa
    nemar, kb. 2 ora alatt csak 3 millat kerestel? :(
  • berlinboy6329
    4 run 1 tab ilvl 63,mind fos.

Kettőt tudok eladni össz 3 milláért.
  • Sunrider924
    Mint mondtam ennyi a hivatalos, minden mas spekulacio:
    magic find Ez meg korulbelul a nesze-semmi-fogd-meg-jol esete.
  • NecroJoe
    Ez kb egybevág a példám gyakorlati lecsapódásával, de csak mivel a számokat egyáltalán nem gondoltam végig naivnak tűnhet. Nézz rá mégegyszer a példámra, de most úgy hogy az itemek pontozása marad, de a játékos MF-ét elosztod öttel és annyit adsz hozzá, mittudomén +200 MF-nél 50 pontot. Nagyon kicsit javul a drop és annyi.
  • Sunrider924
    Ha megengeded, akkor hozzaszolok, nem ugy mukodik az mf ahogy irod, ezt csak szeretnenk de sajna nem igy tortenik. Az se mervado, hogy masok tapasztalatbol mit vezettek le, az lenne a mervado, amit a hivatalos game guideba ir a blizzard, de ok okosan csak a keplet felet engedik latni. Amit elarultak az annyi, hogy amikor esik egy targy egy mobbol akkor a rendszer dob hogy eldontse a targy minoseget(quality). Legendaryval kezdi, aztan megy sorba lefele a tobbin i63,62,61. Amikor a rendszer dob azt nezi hogy a legendaryra pass vagy miss. Ha pass akkor legendary lesz, ha miss akkor veszi a soron kovetkezot(i63) es arra is megint dob. Igen itt a kerdes, mennyit kell dobjon hogy pass legyen? Erre a blizzard nagy ugyesen nem valaszolt. Miutan eldol a roll soran hogy milyen quality legyen a cucc a rendszer megint dob hogy hany drb affix(stat sor) legyen a cuccon. Aztan mindegyik affix eseteben megint dob a mennyiseget illetoen. Az mf annyit csinal hogy noveli az eselyt hogy a dobasod pass legyen ne miss. Az altaluk megadott peldaban konnyu okosnak lenni, mert azt mondja hogy ha a bossnal van 4% esely hogy i63at dob akkor x mf 4% +4%*x eselyel fog esni. A problema csak annyi, hogy jelenleg senki nem tud semmilyen mob/bossrol hogy milyen %al dob akarmit is. Mint mondtam ezt a reszt a blizzard nem tisztazta es addig, amig ez igy marad, mindenki azt varial bele amit akar.
  • Susarc
    jól mondod
  • NecroJoe
    Elbasztam a relációjelet, <100 - sárga
  • NecroJoe
    De ha az +200 MF annyit csinál egy run alatt hogy hogy 5 kéket átállít sárgába akkor az több sárga mint 0 MF-el nem? Ha az átállók között volt 63-as akkor több 63-asod esett azon a runon a több MF miatt. Azt hogy az alapitemek a mob gyomrában hanyas szintűek nyilván nem változtatja.
  • NecroJoe
    Az MF kb így működik:

Vannak mondjuk minőség szintek, tegyük fel:
    >100 fehér
    100-200 kék
    200< sárga

Van egy boss, van benne 6 item (csak a példa kedvéért)
    220-as balta
    150-es öv
    110-es sisak
    50-es íj
    -50-es kalapács
    -200-as kesztyű

Odamégy 0 MF-el
    esik egy sárga balta, egy kék öv és kék sisak, többi fehér

Odamégy 120 MF-el
    Esik sárga öv balta sisak, kék íj, két fehér

odamégy 200 MF-el
    Esik négy sága egy kék és egy fehér
  • Carmang
    Múlt héten linkelt valaki egy statisztikát, hogy a tárgyak mennyiségét nem befolyásolja, hanem a minőségét. Vagyis több sárga, kék esik, kevesebb fehér. Elég sok farolásba ölt idő után állította össze valaki, szóval mérvadó.
  • jazzy
    Én tudom, hogy nem hat ki, de nem állok le vitatkozni a topic krémjével mert úgy kibasznak innen, hogy a lábam nem éri a földet azért, mert leírom, hogy ne maradjanak suták. Maradjanak csak ha nem hiszik.

Egyébként ez sem igaz. MF arra hat, hogy azok a cuccok amik alapból is kiestek volna milyen "színben" esnek ki. Ennyire jó a nagy mf. Több mftől nem esik több item. Csak nem fehérben és kékben esik ki, hanem sárgában.
  • NecroJoe
    Nem az ilvl-re hat ki, hanem a mennyiségre. Több cucc --> több magasabb szintű cucc ugyanannyi killből.
  • jazzy
    Akkor kihat! A blizzard, az összes theorycrafter és Kripparrian is mind hülye! Nektek van igazatok!
  • Lunki88
    Ilyen quake 3 szerű hangot képzeltem el. :D
  • Carmang
    "with a big announcer that calls out kills"

Remélem nem valami hangos vásári bemondó lesz, mint az UT2k4-ben
  • Carmang
    Gondoltam egyből :) Elővettem újra a barbárt, azzal farmolgatok, elég jól jön a pénz (naná! minden akkora hulladék, hogy megy vendor-nak). De a "fun factor" miatt nem lesz hosszú életű, ezt már most látom...
    Egyébként egy új karit felhúzni nagyobb költséggel jár szerintem (állandóan új cuccokat venni), mint farmolni egy hatvanassal.
  • Lunki88
    Zoltán Cool!
  • Carmang
    Azt írja, hogy nincs több próbálkozási lehetőséged a kártyát PayPal-on felvenni. Néhány dolgot el kellene küldened nekik, hogy beazonosítsanak, és tudd használni a kártyát. De ha tudsz angolul, akkor nem mondtam újat. Ha nem tudsz, akkor ne is próbálkozz. Az "így jártál" tipikus esetébe futottál bele.
  • j0nNyKa
    Key points on PvP and future updates:

Form a team of four players through matchmaking or form a team.
    10 minute long matches, deathmatch style.
    Fast action with a big announcer that calls out kills.
    Loot fixes first in patch, PvP coming a little later in a patch.

• Ferrari23
    Ezt a legendary pottyanást se értem :D 50-60 órán át semmi, aztan most fél óra alatt esett 2, igaz mindkettő kalap szar. Legutóbb is így volt...
  • nepszter1
    Tudna akkor valaki segítene ?
  • NecroJoe
    Persze sokszor megyek másfele is csak úgy, de ez szerintem a legoptimálisabb. A szaros zoltán szerinem nem ér annyit hogy ne Vaultban kezdjen az ember.
  • NecroJoe
    Belépek egyből vaultba rak, azt kitakarítom (7-12 pakk)
    Sewer WP - Sewer, ha megvan a kígyó pakk kilépek (1-2 pakk)
    Black Canyon WP - WP körüli zónát takarítom, ha kedvem van visszamegyek lefele a hídon, ott is lehet pár pakk meg event (3-8 pakk)
    Road to Alcarnus WP - körbefutom goblinért elfutok jobbra a hídon, összehúzom a szart, bossokat megölöm, ha sok trash marad beugrok valamelyik lejáratba és onnan teleport (1-2 pakk)
    Path to the Oasis WP - Cistern akármi clear (1-3 pakk)
    Ancient Path WP - Elfutok a sivatagig goblint nézni

Trasht egyáltalán nem ölök.
  • ceb1t
    eladó diablo3 accountot keresek, pesti személyes átvétellel! Írjatok ha érdekel valakit!
  • TVelvet
    Leírnád mely helyeken mész ?