78986
  • McHaals
    a d3-at is a videók miatt vártam ennyire, aztán meg...

na jó, amikor felkapja a tüzesbödönt, és behajítja a kunyhóba, az égő szörnyek meg rohannak kifelé, az epic.
    de ez a sok gesture, meg tereptárgyakkal való interakció... majd meglátjuk, ha ki lehet próbálni
  • mucsácsó
    :)
    További infók ITT.
  • mucsácsó
    Elment a kedvem a Diablo 3-tól... :D Szerintem eszméletlen brutál.. :|
  • rogan99
    ja, hogy használni kéne a war cryt. Mindig tanul az ember valami újat:)
  • rogan99
    Hogy jön ki ekkora resist a 2kezes barbinak? Ha összeadom a cuccokon lévő reseket meg hozzáadom az int tizedét csak 500 körül lesz, honann jön a többi?

Hasonló reses cuccokban nekem csak 500 resem van. Mit hagyok ki?
  • eLiXir
    sziasztok, hogy vagytok? jó játékot mindenkinek!
  • Fpocok
    A vicc, hogy bármi is lenne ott... foggalmunk se lenne, milyen tárgy :D
  • Hegi90
    azért kíváncsi lennék mi lehet annyira érzékeny tárgy, amit ki kellett húznod :D
  • Fpocok
    JA, és most excelbe kiírtam, mit mennyiért raktam be, így nem fogok idegeskedni, hogy akkor ez most hány eurós volt... ? :D
  • Fpocok
    Három nap után sikerült beindulnom megint... reggel eladtam a set darabot 10millióért, ma este meg egy 22 eurós cuccot vittek el. IM BACK BABY :D
  • Dr DeViLKiNG
    Legalább ma is volt értelme benézni ahba..
  • SLICK
    csak próbálkoztam, de ugye elő kéne fizetnem, hogy normális minőségben tudjak streamelni... Nekem nem igen vagy fent, vagyis én nem emlékszem rád :|
  • Susarc
    nekem fél órája dobott 30 MF-el 3 raret:P 61*2 és 63....:D mondjuk kuka volt mind ,de érdekes akkor:DD
  • berlinboy6329
    Dehát nullát nem is lehet megadni még kezdőbidnek se..Fosok rányomni,még elnyeli az összes pénzem a bugos szar..Pedig fasza gyűrű volt.
  • Dr DeViLKiNG
    5ös valor goblin micsoda durva lootot dob. 2 kék meg egy 57es rare.
  • j0nNyKa
    igen, ingyen van.
  • berlinboy6329
    Hogy létezik az,hogy van egy item,amire bideltem,aztán ugye bekerül az auctionömbe és látom,hogy mi van vele.Na most az a cucc mióta felkerült,1d11h-tól bideltem rá.

1d6H-tól azt mutatja,hogy current bid 0.NULLA!!!Mi az,hogy NULLA?Túlbideltek előtte,aztán mikor legközelebb néztem,0.Dafuq?Ingyen van?
  • Lunki88
    Neked van steamed is nem? Mert akkor fent vagy a friend listámon. :D
  • McHaals
    hát ja, jelenlegi árak mellett ez a karakter sok százmillió arany...
  • Dr DeViLKiNG
    Látom kezdenek kikerülni az arab karakterek.
  • SLICK
    igen barbár a fő karakterem, abba ölöm a pénzt és megvan a végső elképzelésem is csak ugye pénz hiányában próbálok még tudatosabban ah-zni. Van hogy napokig keresek mire találok egy igazán jó itemet elérhető áron...
    Jelenleg egy 2 socketes all reses ilvl63-as nadrágot keresnék sok str-el és vitalityvel, mert az sokat dobna a resistes védelmemen. És nem halnék meg annyiszor.
    Ha gondolod vegyél fel barátnak és nézd meg a karakteremet... Sixth2Babe#2922
  • j0nNyKa
    legalább már ott tartunk, hogy beszélhetünk offenzív beállításról... (gondolom barbárod van)
    ez már pozitív :)
  • SLICK
    Hát az tény, nekem nem sikerült, igaz pár cuccom nem üti meg a mércét ami kellene. Jó, a kardom is csak 1140 dps-es nem tudtam 52k-nál nagyobb dps-t kicsikarni a karakteremből. Átváltottam dual-wieldre... igaz azok se nagy fegverek a dps-em is kicsi de jóval gyorsabb vagyok ja és 50% a crit chancem... 260% a crit dmg...
  • SLICK
    Hát beszarok :D Eladtam egy 1 kezes Axe-t amin csak attack speed volt meg egy minimális dexteritiy és vitality socket nélkül 10200000-ért :D
    Na jó 1083 volt a dps-e :)
  • BlazeH
    nálam így is megnyitja, de ok legközelebb 'okos' leszek
  • j0nNyKa
    ilyen kategóriás cuccokban ha egy kettétört rozsdás serpenyő lenne nála, akkor is végigzúzna infernon
  • samuka99
    talán legyél olyan okos,hogy oda irsz még www-t.
  • Hegi90
    67% dam redu, 6170 armor? wat
  • SLICK
    hát a faszom eldobom :o
    És még hogy nem jó a 2 kezes fegyveres barbár
  • Hegi90
    "forbidden", ó az irónia.
  • Traky70
    MF-el kapcsolatban egy meglátás (barbárral farmolok):
    - alap 180% MF (DPS 18K) cuccban egy act 2 run nálam 2óra
    - alap 0% MF (DW,DPS 49K) cuccban 45 perc
    Mivel az MF-nek nincs köze az item lvl-hez, szűrje le mindenki a gyakorlati tanúlságot.
    Persze ha van csilliárd goldos cucc, amviel van DPS és MF is, ott már megéri :)
  • BlazeH
    Így néz ki egy barbár 400 óra után:
    http://i.imgur.com/HMkbj.jpg
    (nem az enyém)
  • j0nNyKa
    igazából 1-1 mákos drop kell hozzá, vagy pl. craftingból jól össze lehetett kapkodni
    mégjobb, ha AH-manipulálgatsz egész nap, azzal lehet igazán jól keresni
  • cateran
    DH+Bot (pl Demonbuddy)+Sarkoth (act 1)+ gold find=sok-sok gold/ora
  • Juhasz27
    Azt nem értem honnan van a gamereknek 30-50 milla aranyuk ?!
    Ha nekiállok farmolni 1 hónap alatt nem gyűjtök össze,nem hogy 10 millát,de még 1-es sem.
  • j0nNyKa
    najó, ez totál jogos volt :DD
  • Juhasz27
    "én nem ismerem a milliót, mint kifejezést"

Én a 200k-s kifejezést sem ismerem :D
  • McHaals
    kk=kaka
    ööö vagy nem? :)
  • j0nNyKa
    én nem ismerem a milliót, mint kifejezést, úgyhogy...
  • Dr DeViLKiNG
    Ezt a kk-t is el lehetne már felejteni. Nem a retardáltak között vagyunk usaban.