Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos az sem mindig!
a drop táblát hogy act 1-2-ben is eshet lv63
cucc. Ahogy eddig volt beállítva baromság volt.
(Csak Act 3-4-ben)
Ez nem sírás, inkább a hülyeség realizálásának
hangja.<#eplus2>#eplus2>
Ezért lesz jobb solozni infernot mert könnyebb is lesz, na meg jobb loot. Az tuti én nem vennék pénzért cuccokat, 100m gldért meg végképp...
Az hogy könnyítenek infernon az miért baj? Infernonak nehéznek kell lennie ez jogos, de semmi átmenet nem volt act 1-2 között... Én pl hiába tápoltam fel magam már, de kínlódok csak. Pedig jó gearem van és jó skilleket is használok..
RMAH érdekes kérdés. Ha nerfelik infernót és a 6 éves Jócóka is tudja majd farmolni act3-at, akkor nem biztos, hogy rászorul arra, hogy a Te itemedet vegye ki, sõt ha kellõen mákos, akkor õ is fog berakni az RMAH-ba cuccokat. A gazdag külföldi kevésbé skilles játékosok meg majd generálják a kellõ forgalmat az RMAH-nak.
Normál gémer el tudott vergõdni vmelyik classal inferno act2-3 környékére, rájött, hogy gear>>>>>skill, valamint nem sírja tele a topicot <#awink>#awink>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Én megjelenés napja óta tolom, naponta-kétnaponta 1-2 órácskát, és rohadtul nem idegelem magam rajta. Ha esetleg már frusztál, hogy Belial negyedszerre csap le, akkor kilépek, és mondjuk betöltök egy másik JÁTÉKOT, megnézek egy FILMET vagy elmegyek végre aludni.
Itt a nyár, lófingató meleg, tele az ország jobbnál-jobb strandokkal, foci EB, stb. Nehogymár annyira lúzer legyen valaki, hogy egy játék hiányosságain rugózik folyamatosan!? 1992-ben, az akkori 386SX típusú pc-men is voltak idegesítõen nehéz játékok, mégsem vágtam ki a gépet az ablakon, hanem kerestem egy olyat, ami bejött.
Most lehet azzal jönni, hogy "DE NEM EZT ÍGÉRTÉK"...ÉS? Viktor 450,-Ft-os benzint ígért? Gaál Noémi elárulta, hogy idén nyáron is lefõ a herénk? Szüleid elmondták, hogy az élet folyamatos szívás? Na ugye! Mit várunk egy profitorientált játékfejlesztõ cégtõl?! Rekodrszámban értékesítették a játékukat, szóval már mind a Bahamákon kortyolgathatnák a koktélokat, ahelyett, hogy a userek panaszait kezelgetnék. Nem szeretetotthon, hanem PROFITORIENTÁLT CÉG!
Kipróbálod a portékájukat, és ha tetszik, megveszed. De utána ne nyavajogj, hogy ez is szar, meg az is szar. Naponta jelennek meg játékok - rengeteg ingyenes is - nem kötelezõ pont ezzel játszani.
Én felpakoltam a gépemre, és majd talán 2-3 év múlva fog onnan eltûnni. Lassan haladon, LVL60, de még csak most végeztem Hell Act2-vel, és nem érdekel, hogy esnek-e ultrabrutál cuccok, vagy hányszor halok meg egy-egy elite pakknál. Diablo 2 pontosan ugyanilyen volt, nem is igazán értem a nagy sírás-rívást.
UFF
(orrba szájba mindenki dh-t kreál, aztán kiderül, hogy annyira nem is egyszerû act2-3-at farmolni vele, ha fakezû vagy)
A mage sem sokkal egyszerûbb, és ráadásul messze nem olyan jó a focus dmg-e.
Én azt javasolnám, hoyg azt folytatsd, amelyik tetszik, és amelyikkel a legobban szórakozol.
Steam: greyfox
És az RMAH-t ki fogja használni
amibõl rakat pénz bejön nekik?
Define 'normális gémer'<#rolleyes>#rolleyes>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Egy 20-as és egy 40-es szintû Wiz és DH-m van. Melyiket érdemesebb felhozni?
Köszönöm.
Már a játék megjelenése elõtt mondtam, hogy az AH mint koncepció, gerincre teszi a játékot. A cimbim azt mondja, hogy az RMAH óta a GMAH-ban vagy nincs értelmes cucc (neki értelmes, amit használni tud infernó act3-4-ben) vagy az gold dealerek teszik be 100m+ goldokért.
Persze ez jobb megoldás, hogy casual friendly-vé teszik a gamét, aki meg normális gémer és eddig is képes volt infernón boldogulni, az most majd halálra unja magát..
én már kerestem bõven pénzt rmah-n, 2 munkahely / barátnõ / stb. mellett
hogyisvanez?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
érthetõ, mivel õk hozzák a pénzt, végeredményben ez is
csak üzlet. 5% HC játékos felé sosem fog hajlani a pálma.
Amikor már nem nolifer egyetemisták vagy gimisek lesznek... JA TUDOM.
Sírnak meert nem tudnak Diablo 4-et tolni, mert munkanélküli segély mellett nem fér bele. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Erre kék posztban még nem nagyon reagáltak, pedig a hivatalos fórumokon nyomják a cry me a rivert..
nekem akkor szokott 3 esni, ha az egyik tome
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amikor már a fejlesztõk is beismerik, hogy szar, akkor ne mondd azt, hogy jó, mert bizony akkor neked rózsaszín napellenzõd van.
Þór vígi þessi rúnar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
szar így a drop tábla + megnövelt
mob sebzés party-ban + etc. akkor ott
csak van valami gond is nem?
De védjed csak helyettük is.
<#eplus2>#eplus2>
Ha act1 könnyû az a baj, de ha act3ban megölnek az a baj, ha nehéz de nem ölnek meg az jó, de olyan nincs Ha nekem gyakran esik legendary másnak meg nem az a jó, de ilyen sincs. Azt nem tudja az ember elviselni, ha õ neki kevesebb ideje van ezért a másik elõrébb jár. Ez szörnyû állapot, hogy én csak act1et élvezhetem amíg õk act3at, rohadt iskolások, dugják fel a nyarat, miért nem születtek õk is 10 évvel hamarabb.
Itt az a baj, hogy használhatatlan szart állít elõ még a kovács is😊nemhogy a szunyogok btw dobtak act2 ben egy nadrágot, ezzel 9 -re emelkedett a használhatatlan narancsok száma.
Szerk: lehetne a neve: iWorkcore
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Azt mondta, csak egy ne történjen: ne legyen könnyebb az infernó.
Viszont rengeteg buildet kipróbáltam már (wizard only) és nagyon sokszor a build és playstyle változtatás hozta meg az eredményt.
Én továbbra is állítom, hogy a játék legnagyobb hibája maga az AH