Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Másrészt napi 1-2 óra edzéssel nem mászok 6000+-os hegyet, nem úszom át a Balatont hosszában, és nem futok maratont.
Valószínûleg nem lehetetlen egyik sem, hiszen sokan megteszik, de nem nekem való. Nem picsogok miatta a hegymászó, úszó, futó topikokban. Tudomásul veszem, hogy egy olyanoknak való, akik az életükbe be tudják illeszteni az ehhez szükséges felkészülést.
Persze szart semm értek, de érdekesnek érdekes 😊
Steam: greyfox
Nefürgyé le!
off
Pár ember a kezdetek kezdetén köztük én is nekiállt melee-vel. Szopás volt nem kicsit, nagyon... Hangot adtunk neki.. válasz? "Toljad DH val az a jó...." De én nem akarok DH-t. válasz? "nem kötelezõ játszani"
Jaaa, hogy ha dolgozok, családom van és csak napi 1-2 óra megy akkor kuss a nevem....
Most kicsit nerfelnek infernon, hogy az ACT II cuccokat ne ACT III ból kelljen kiszedni, mindenki FÕLEG a DH-k nyávognak, hogy iWorkcore, meg casual szar lesz, ja meg a kedvencem "A Blizz megmondta hogy nezéz lesz nem?" Nem kötelezõ játszani!!!!
Nehéz legyen ne lehetetlen!!!
IAS nerf után is lesz átlag 50-60k DPS.... minek a nyávogás? más jobban megszívja... pl. monk
off
off
off
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
off
off
Ilyen gyorsan kivásárolják õket? 😊
Grand sovereign helm recept elment amúgy 5.5 millióért 5 perc alatt 😊
Lehet meg kellett volna tartani és rmah-ra gyártani belõle. 😞
kezdõ bid-et mikor berakta?
De különben buyout nem hátrány ha van.
Mas: Authenticatort lehet meg venni valahol bp-en? hihetetlen hogy mindenhol elfogyott. Androidos telo nem opcio.
off
off
Vedd meg, játszd ki, vegyél mást szindróma.
Szerintem egy Inferno Act 2 nehézség Diablo 2 után 2-3 évvel nem okozott volna gondot.
Þór vígi þessi rúnar
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
akkor majd lesznek BoP és BoE itemek. Szerintem.
Pl teljesen jól eltelt a hétvége... szombaton kizúztunk ausztriába, este hazaértünk.
Vasárnap kertet basztattam pizzat rendeltünk, szundi. Este foci volt. Játszottam vagy 2 órát egész hétvégén.
Nem hiányzott egy percig sem a játék.
Þór vígi þessi rúnar
emelkedését, se a goldah/rmah árak csökkenését.
Teljesen pozitív.
Gaál Noémit meg hiányolom a tévébõl. Bikiniben persze...
Þór vígi þessi rúnar