Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
LOL...
Életképtelenek vagytok! Esetleg nézzetek szét mennyiért megy a gold és akkor talán lehet, hogy nem ilyen gyökér módon kéne reklámozni ezt a fos oldalt.
<#violent>#violent>
Þór vígi þessi rúnar
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Parasite Eve 2, best game EVER!
ez se rossz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
off
Ha nem, akkor lehet jobban jár a RMAH-val 😞
Részemrõl téma lezárva, nem trollkodni szeretnék, csak közöltem a véleményem.
Steam: greyfox
ha bevezetik majd az eurot 1 db papirpenzt fog kapni mindenki a ho vegen
akkor vagy ongyilkos lesz vagy elmegy innen
ez a hely maga a halal
Ez relatív, kinek-mi az igénye.
Az anyjával élt és volt pénze kólára és pizzára, géptuningra dögivel - valakinek ez elég, de gyanítom évi 2 nyaralásra, lakásrészletre, rezsire, autóra, családfenntartásra édeskevés.
Én nem azt mondom, hogy nem éri meg egy egy itemet bedobni az AH-ba, és örülni, hogy elpasszoltam, de erre megélhetést nem szívesen alapoznék 😊)
Persze addig mindenképpen érdemes kihasználni!
De ne nevezzük már megélhetésnek 200 eurót 😊)
Ismerek nem 1 olyan embert aki igen jól megél, virtuális gold eladással. Igaz nem Diabloból, hanem más játékból jön be a lóvé, és azt sem lehet mondani, hogy ideig-óráig, mert már több éve nyomják.
off
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
off
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
persze láttam, hogy itt-ott lehet csalni, csak azt ahogy látom, erõsen büntetik:d
Estefelé, ha leszel akkor ránézhetünk komolyabban··
Nem baj , ha nem vagy tank, csak bírd az ütéseket:d
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
off
Azért a 10k armor (leap után 32k) és a 75% körüli resistek + jó sok life regen és Life on hit mellett már nem olyan veszélyesek 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
off
Mondjuk amikor kezdtem act 2-t nekem a "mezei" szúnyogköpõk is halálosak voltak. Azóta kicsit felcuccoltam armor és resistbõl...