78986
  • markastor
    Én tök jól elvagyok act 1 farmmal casual gamerként. :)
  • Susarc

mindig is jókat mondott!
  • Susarc
    egész előző héten szó szerint sick statos fegyók estek socket/crit dmg/ life on hit/life steal minden jóság...egyetlen szépséghiba volt az összessel!!!! még 500 dps-t sem érte el egyiksem:S:(
  • j0nNyKa
    ha valakit még érdekel az ilyesmi, fél órás Kripp interjú
  • Különc
    Na a dolgozó (casual) játékosoknak is unalmassá vált, cirka két héttel a kockák után, a szerencsések láthatták inferno diablot exploittal, most már végképp nem tudom kik játszhatnak még
  • j0nNyKa
    nem
  • oneal1
    nem, ráadásul elég bika most a gép szóval nem értem:S
  • Fpocok
    A LOSTos papírokat hogy lehet megcsinálni egy könyvvé? Megvan mindegyik oldal.
  • unusual
    Én mindig kimaradok a jóból.....
  • BlazeH
    Arra már gondoltatok, hogy egy programozó szándékosan hagyta benne a hibát, szólt pár haverjának, és az RMAH indulása óta mocskosul meggazdagodtak?
  • Marfy
    Jó lehet a nyaralás hogy a D3 fórumra írkálsz , vagy ez lenne a függőség :).
  • BlazeH
    Na ennyit az inferno diablo killemről :)
    http://diablo.incgamers.com/blog/comments/rolling-restart-on-servers
  • BlazeH
    Ja bocs akkor semmit :) Részemről lezártam.
  • denevérember
    Ez az érzés nekem komolyan az első napon volt... aztán elmúlt...
  • BlazeH
    Nem tudom mivel érdemeltem ki a jelzőt, de hasonlóan jókat kívánok neked is, kedves fórumtárs.
  • McHaals
    én sem tervezem, hogy eladom, megvárom míg kijön hozzá 1-2 patch... de az biztos, hogy már nem várom annyira, hogy hazaérjek a melóból, és indítsam a játékot.
  • denevérember
    Én is hasonlókban reménykedem,de hogy kivegyék a rmah-t az teljességgel lehetetlen... A többi viszont előbb vagy utóbb,be fog jönni!
  • BlazeH
    Nem veszik ki. Csak csinálnak egy harmadik játékmódot az sc és a hc mellé. A hc-n most sincs rmah, simán lehet 3. mód rmah nélkül.
  • BlazeH
    Ez szerintem butaság. Ha megcsinálják d2 szerűre a lootokat (1.04), jön a pvp (1.1), csinálnak egy rendes end gamet, ami akár lehet egy endless dungeon is unique bossokkal (kieg?) akkor sokáig szórakoztató maradhat. Végső esetben még laddert is lehet csinálni resetekkel, RMAH nélkül. Szóval nem temetném annyira a dolgot. Simán lehet belőle egy d2 szintű élményt csinálni, szóval nem temetném annyira a gémet...
  • BUKSAGe
    78.131.70.160
    (78-131-70-160.pool.hdsnet.hu)
  • denevérember
    Az tényleg jól jönne... :)
  • Frank99
    remélem ha hazamegyek a nyaralásból, lesz valami élvezet-javító patch..
  • BlazeH
    Rohadjak el én is letoltam inferno diablot wizard exploit-tal.
    Mentségemre legyen mondva végig rongyolva act3-4-en mf gearben, de SEMMI nem esett ami többet érne 20k goldnál. 4 inventory-nyi sárgáról beszélünk...
  • McHaals
    én mindig próbáltam adni még egy esélyt... de valahogy mindig úgy állok fel a játéktól, hogy megint elcsesztem egy csomó időt a semmire.
    Élvezet-faktor: 2/10
  • pisztácia
    Mindenki hatalmasat csalódott a játékban, ezért mindenki depressziós lett... én sztem az egész játékot az AH baxta el. Most elég olcsón lehet venni fullos dolgokat is, de ha megveszem akkor mit csináljak?
    50 körüli itemeket is fillérekért megveszed, és röhögve végigfutsz. Buildnek semmi értelme. Mondjuk ki. Elbaszták!
  • McHaals
    igen, az egyetlen dolog, amiért mostanában belogolok kb. az ah
  • Marfy
    Az a baj hogy mindenki azért játsz(ott)ik, hogy essen valami cucc és eladhassa (köztük én is), nem pedig pedig a játékélményért, ami valahol érthető is, mert nem túl sok mindent nyújt a játék.
  • McHaals
    a géped nem fogja vissza valami?
  • oneal1
    hali!

nem voltam itthon egy pár napot, most indítom a játékot és az egész olyan mintha valami slow motion modban menne...

nem akad csak nagyon lassú

másnak volt ilyesmi probléma?
  • McHaals
    elgurult a gyógyszer, vagy direkt kötekedsz?
  • Fpocok
    kifogás.txt
  • McHaals
    inkább a blizzard rohadjon el, hogy ilyen fostalicskát csinált ebből a játékból. se időm, se türelmem, se pénzem, se aranyam nincs act3-4hez.
    most legalább az exploit segítségével mentem egy act3-4 kört, hogy lássam milyen (semmilyen, még annyi eladható sem esett, mint act1-2ben)
  • Fpocok
    Mintha írta volna valaki, hogy már fixelték.
    ÉS rohadjon el mindenki, aki exploitol.
  • McHaals
    ninja-patch volt a wizardoknak? nem akar halhatatlan lenni...
  • yesname #52439
    Hétvégén Path of Exile open beta weekend lesz. Érdemes kipróbálni. Nem csak megnézni, belemélyedni a rendszerébe és játszani vele.
  • Fpocok
    Szerintem első körben rakd be sok pénzért, ha tudod... utána esetleg egy picit kevesebbért. Ha nem megy el, tanuld meg.
  • jan5650
    Szerintetek ez eladható ? :
    http://us.battle.net/d3/en/item/plan-demons-carapace

Azon gondolkodom, hogy beadjam magát a tervet az Realm Money AH-ba viszonylag több lóvéért (30-100 Euro), vagy inkább tanuljam meg, és próbáljam meg eladni a mintegy 400.000 goldból előállított külön set darabokat a RMAH-ban (3-9 Euro)?
  • McHaals
    próbáld ki a torchlight 2-t, egy kis felüdülés
  • Kandurex
    most kicsit én is így vagyok, bár reggel beléptem egy fél órára...de...valahogy untam...megint 5 buff hajkurászás, esik a szar, esik...de ha jobb esne akkor mi lenne? semmi...

depresszió ON
  • pisztácia
    Ugyanígy vagyok én is. Van összesen kb 150 óra játékidőm, de már nem akarok belépni.