Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inferno – Act III and Act IV
iLvl 61: 24.1%
iLvl 62: 16.1%
iLvl 63: 8.0%
de mégis, mennyivel messzebbre? két képernyõnyirõl fog jönni az áldás??
AH-t úgy néz ki majd másik peccsben foltozgatják, ami ebben van az kb semmi...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Fixed a position desync bug (aka “rubberbanding”😉 that could happen when some movement skills (Strafe, Whirlwind, Tempest Rush) ended because the player ran out of the appropriate resource
Fixed several issues where a player’s character would get stuck or “rubberband” while moving if their movement speed was slowed in any way"
Parasite Eve 2, best game EVER!
akarhattak itt valami hasonlót, csak az a baj, hogy jelenleg rossz irányba haladnak 😊 RMAH-t nem értem, állítólag nem lehet visszautalni a kesst PayPal-ra, szóval mi értelme. Farmolja ki a goldot akinek kell valami oszt vegye meg...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Jóska Pista x. hó y napján bevásárol rmah-ból, mondjuk 500 euróért, y+4 napkor jön a reset.........Jóska Pista meg néz, hogy hol a cuccosa.....hm csak én érzem úgy, hogy (pláne amerikában) a blizz akár perelhetõ is lenne?
Más.
Szerintem ez a nerf egy nagyobb összefüggésben nézendõ.
Nehéz a játék>sokáig tart
Könnyû a játék> hamarabb ráun a tömeg........és mi jön nem sokára, ami tuti havi lóvé? Jelentkezzen akinek van wow accja de már nem játszik vele......és ha a d3 az ígérteknek megfelelõen, hónapokig, évekig tartana.........nem is menne máshova.
Ennek a játéknak hosszú távon, szerintem csak hc-ban lesz értelme.
A játék eddigi nehézségérõl: pont a hónap fordulón léptem át inf act IV-re, monkkal.....pajzsom sose volt.
Ha a fél fizumat nélkülözni tudnám én is táp lennék és nem kéne fosnom a fast desecrator elitetõl, hogy az ss végén visszaránt bele a vortex-szel és körberak arcane sentryvel. Mert valljuk be azért tereptõl függõen faszául kijönnek náluk a képességek, néha már annyira, hogy szerintem tényleg a "portás" nyomogatja össze a skilleket nekik, csakazért is, mert 5 perce nem haltam.
Softcore-ban DH, HC-ban ne indíts ranged karit elsõre.
off
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
elkövetõ Kripparrian és társa! Barbár+Mage
Blizard gusztustalan reakciója:
"Bashiok
@Bashiok
Követés
People think that was the first HC Inferno clear? Weird. Webcams r 2 legit 2 quit. hay HAY"
mert állitólag az úgy volt,hogy Jay Wilson virágot visz bárkinek személyesen aki elsõnek leveri Infernó HC-ban!!! és az a durva,hogy még a Nerf elõtt letolták! nagy GZ nekik és dögöljön meg a szájkaratés Blizzard+
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
lassan Tank öltözék. "
Hát, hogy pörögjön a RMAH <#eplus2>#eplus2>
Steam: greyfox
Damage affix"
Mondjuk amúgy sem érte már meg õt farmolni, drop ninjanerf után.
Így meg pláne nem.
Amúgy nem értem ezt a politikát hogy miért kell mindenkinek
lassan Tank öltözék.
"divided evenly between themselves and you"
Ezt nem olvastam.<#eplus2>#eplus2>
170% damage skill, 1 mobot üt +
az adott mob mögötti területet.
A NT azért érte meg, mert ugyan jóval kisebb területre hatott, de ott többször is lecsapott. Így viszont nem éri meg.
Én nem értem, ez akkor egy bug volt? Mert enélkül totálisan használhatatlan skill..
Miért nem limitálták mondjuk 3-ra?
Steam: greyfox
Tooltip has been updated for clarity: "Your Zombie Dogs heal 50% of the damage they deal as Life divided evenly between themselves and you." (The functionality of the skill has not changed.)
Problem?
/sarcasm
Þór vígi þessi rúnar
csapkodnak ki a gömbbõl elég durva AoE sebzést okozva
ha több mob közé lövöd.
Akkor átállunk arra.
Viszont hol az a sor,ami azt mondja,h a wd petek többet érnek,mint egy zsák fos?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
been reduced"
act3, here i come <#idiota>#idiota>
off
a lövedékek. Normás sebességgel kellene haladniuk.
Pl. LB-nél azért halad lassan mert ugye kis villámok
csapkodnak ki a gömbbõl elég durva AoE sebzést okozva
ha több mob közé lövöd.
"Diablo III patch 1.0.3 is now live in Europe!"
Nem komolyan gondoltam, hanem így van. Tájékozódni nem szégyen.
off