Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
lassan Tank öltözék. "
Hát, hogy pörögjön a RMAH <#eplus2>#eplus2>
Steam: greyfox
Damage affix"
Mondjuk amúgy sem érte már meg õt farmolni, drop ninjanerf után.
Így meg pláne nem.
Amúgy nem értem ezt a politikát hogy miért kell mindenkinek
lassan Tank öltözék.
"divided evenly between themselves and you"
Ezt nem olvastam.<#eplus2>#eplus2>
170% damage skill, 1 mobot üt +
az adott mob mögötti területet.
A NT azért érte meg, mert ugyan jóval kisebb területre hatott, de ott többször is lecsapott. Így viszont nem éri meg.
Én nem értem, ez akkor egy bug volt? Mert enélkül totálisan használhatatlan skill..
Miért nem limitálták mondjuk 3-ra?
Tooltip has been updated for clarity: "Your Zombie Dogs heal 50% of the damage they deal as Life divided evenly between themselves and you." (The functionality of the skill has not changed.)
Problem?
/sarcasm
Þór vígi þessi rúnar
csapkodnak ki a gömbbõl elég durva AoE sebzést okozva
ha több mob közé lövöd.
Akkor átállunk arra.
Viszont hol az a sor,ami azt mondja,h a wd petek többet érnek,mint egy zsák fos?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
been reduced"
act3, here i come <#idiota>#idiota>
off
a lövedékek. Normás sebességgel kellene haladniuk.
Pl. LB-nél azért halad lassan mert ugye kis villámok
csapkodnak ki a gömbbõl elég durva AoE sebzést okozva
ha több mob közé lövöd.
"Diablo III patch 1.0.3 is now live in Europe!"
Nem komolyan gondoltam, hanem így van. Tájékozódni nem szégyen.
off
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
LOL...
Életképtelenek vagytok! Esetleg nézzetek szét mennyiért megy a gold és akkor talán lehet, hogy nem ilyen gyökér módon kéne reklámozni ezt a fos oldalt.
<#violent>#violent>
Þór vígi þessi rúnar
Parasite Eve 2, best game EVER!
ez se rossz.
off
Ha nem, akkor lehet jobban jár a RMAH-val 😞
Részemrõl téma lezárva, nem trollkodni szeretnék, csak közöltem a véleményem.
ha bevezetik majd az eurot 1 db papirpenzt fog kapni mindenki a ho vegen
akkor vagy ongyilkos lesz vagy elmegy innen
ez a hely maga a halal
Ez relatív, kinek-mi az igénye.
Az anyjával élt és volt pénze kólára és pizzára, géptuningra dögivel - valakinek ez elég, de gyanítom évi 2 nyaralásra, lakásrészletre, rezsire, autóra, családfenntartásra édeskevés.
Én nem azt mondom, hogy nem éri meg egy egy itemet bedobni az AH-ba, és örülni, hogy elpasszoltam, de erre megélhetést nem szívesen alapoznék 😊)
Persze addig mindenképpen érdemes kihasználni!
De ne nevezzük már megélhetésnek 200 eurót 😊)
Ismerek nem 1 olyan embert aki igen jól megél, virtuális gold eladással. Igaz nem Diabloból, hanem más játékból jön be a lóvé, és azt sem lehet mondani, hogy ideig-óráig, mert már több éve nyomják.
off