78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#52518 Nem tudom, mit vannak így oda többen az exploit kihasználása miatt. Lenne varázslóm, én is nyomnám bármiféle erkölcsi megfontolás nélkül ugyanis soha nem fogok tudni akkorát szarni a Blizzardra, amekkorát ők szarnak erre a játékra, és a community-re. -
#52517 de legalább "legális". Illetve Különc nyitott ajtó analógiája szerint nincs vele semmi probléma. -
Noodlee #52516 "egyszerre elnyomni a teleportot és az archont"
Ettől lesz a wizard halhatatlan?
LOL -
#52515 azér egy nati szettet megvenni picit... elérhetetlenebb dolog, mint megnyomni egymás után 2 gombot :D
de valóban, a nati szettel eléggé túllőttek a célon -
#52514 ok, nincs tovább értelme az életemnek -
#52513 Aranyosak ezek az emberek, akik csak azért védik az exploitolókat, mert láttak egy olyan nevet aki a pici lelküknek szörnyű estéket okozott, forgolódtak az ágyban vérben forgó szemekkel, nyáladzva, hogy na majd jól beszólok mostantól mindig. Ez a d3 topic és valahogy mindig feltűnnek azonnal.
De mindegy mit írok, azt is írhatnám, hogy csak a nyomik esznek répát, rögtön jönnének oltani akkor is. Micsoda sérült lelkek. -
#52512 I wanna be like Kevin -
#52511 +1
Amúgy ne keverjük össze a single játékot egy multipalyer, online játékkal. -
#52510 "Házakba meg nem megyek be mert mostmár büntetlenül lelőhet a tulaj, ha nem tetszik a képem :)"
Barokkos túlzás, de szerencsére javul a helyzet
/off -
BlazeH #52509 Anno az idddqd-t is kipróbáltam funból, most ezt is.
Házakba meg nem megyek be mert mostmár büntetlenül lelőhet a tulaj, ha nem tetszik a képem :) -
#52508 Örök élet mellék kell a gear is különben lassan halad az ember szóval IDKFA .. -
#52507 Akkor csak beírni hogy IDDQD -
#52506 elég venned egy nati settet, és tessék ott az exploitod -
#52505 én is már csak azért farmolok, hogy rmah-ban eladjak egy-két cuccot aztán visszajöjjön a 60$ -
BlazeH #52504 Nem kell a kurzort magadra tenni... Persze ezt csak a pontosság kedvéért :) -
#52503 pff... hozzád sem szólok többet :D -
#52502 látszik, hogy nagyon fáj neked, de gondolom azért mondod, mert egy hónapja farmolják így infernot és elárasztották cuccokkal az ah-t neked is. És akkor már emlékezzünk meg a bughaxor barbárokról is Crushing Advance al úgy vissza healelik magukat, hogy soha nem halnak... -
#52501 attól, hogy én nem exploitolok, rajtam kívül még százezrek fognak, semmit nem változtat az egészen. Max én járok rosszabbul. Amúgy már release óta bent van a bug, a botok szétfarmolták magukat ennek köszönhetően, szóval már rég nem tegnap lett elbaszva az emberek játéka.
Undorító? Talán. De egyébként neked se meg Fpocoknak se lett belőle sok hátránya.
És mondjak valamit? Egy szétfarmolt dps barbár/monk még így is gyorsabban végig tud menni act3-an mint akármelyik wiza. És ezt nem csak azért mondom, mert fostalicska mindkét karim gearje, hanem streamerek se exploitoltak sokan max funból, redditen is ez volt az általános vélemény. -
azon agyalok, hogy ha jönne valami hasonló kaliberű DH bug, venném-e a fáradtságot, hogy megnézzem
.. vagy inkább felhúznék 21re egy másik torchlight 2 karit -
cateran #52499 Nem mondom, hogy nincs igazad, az exploitolas csalas es a csalokat buntetni kell. Sajnalatos modon mar 2 honapja tul vagyunk azon a ponton...az akkori "clever use of game mechanic" es "0 day exploits" voltak akik sokkal nagyobb es jogtalanabb elonyhoz jutottak, mint azok, akik m ost kihasznaltak valamit. Ne ertsd felre, nem mentegetem magam es a tobbieket, igen csaltunk, igen jogtalan elonyhoz jutottunk es igen, kurvara nem erdekel, mint ahogy az sem erdekelt, hogy esetleg ban lesz a jutalmam erte. A D3 egyszeruen nem erdekel mar, csak azert logoltam be, mert kivancsi lettem az exploitra... -
#52498 Ha ezzel kihasználsz egy programozási hibát vagy bármilyen hibát, akkor bizony nem, bocs ha újat mondtam, alá is írtad installkor
Magában a játék vételével nem ragadod magadhoz a teljhatalmat, nem tudom Wowoztál-e, beszarnál ha annak a szerződését (de szerintem bármely Blizzard játékét) elolvasod
Meg gondolom belátod, hogy a kurzort magadra téve egyszerre elnyomni a teleportot és az archont az nem éppen "nem állíthatom be úgy a skilleket, ahogy akarom?" -
#52497 jaj de aranyos, emlékszem ~10-12 éve amikor csaltam a need for speed 3-ban, pont ezzel magyaráztam :)
ah, a nosztalgia.. :D -
#52496 Akkor, ha veszek egy játékot, nem állíthatom be úgy a skilleket, ahogy akarom?
Már bocs, de ritka nagy hülyeséget írtál le... inkább azt kéne kirúgni a Blizz-nek, aki nem vette észre a hibát... -
cateran #52495 Jah..nagyon lerontja a jatekelmenyt...vagy varjunk csak..sokkal inkabb hack and slashnek ereztem a jatekot(bar ertelemszeruen ez a god-mode nem lenne nyero hosszu tavon meg nekem a "rohadt csalonak sem")es nem 1 kibaszott hit and runnak.... -
BlazeH #52494 Alapvetően egyetértünk, úgyhogy részemről is lezárhatjuk. -
#52493 tegnap du. négytől hajnal 3-ig nyomtam act3-at, és kb 5 darab cucc, ami ér is valamit. Azt hiszem te elég jól jártál... -
Rogerke #52492 srácok a rollout kihat azokra is akik nem wizzel ölték le diabot?
mert tegnap nagynehezen sikerült legyakni :S -
#52491 "Igen, ők hagyták benne a bugot, de senki nem tart pisztolyt senki fejéhez, hogy használja is. Végeztem, nem válaszolok."
Ennek analógiájára például ha nyitva egy ház ajtaja és te bemész kirabolni, akkor nem rablás.
Legalábbis BlazeH szerint -
#52490 Engem nem érdekel mi volt jobb és rosszabb, közöltem, hogy szánalmas aki exploitol. Nem kell magyarázkodni. A haltak pedig 1l. Én pedig nem voltam DH, nem használtam a Force Armor exploitot se, mégis haladtam.
Ennyi, nem kell magyarázkodni, aludj jól este, én egyetértek Fpocokkal, az összes exploitoló accát banra kéne vágnia a blizznek. Igen, ők hagyták benne a bugot, de senki nem tart pisztolyt senki fejéhez, hogy használja is. Végeztem, nem válaszolok. -
#52489 imba skill, hogy halhatatlan vagy? öhm.. aha. -
BlazeH #52488 Az se volt jobb, hogy DH haverok néhány héttel a megjelenés után 4 playerben farmolták inferno póni levelt. És nem sokkal többször halltak mint én tegnap este... Ők is rohadt exploiterek.
De egyébként egyetértek ez egy exploit, egy nem szándékosan benne hagyott bug, ami igazságtalan előnyt jelent azokkal szemben akik nem használják. De ettől még jól fogok aludni, hogy kipróbáltam. Pénzt nem kerestem vele, de goldot se többet 100k-nál. Imba skillek mindig voltak, ez most kicsit imbább az átlagnál. -
#52487 Az, hogy nem exploitolok. Nem csalok. Tudom ez rohadt meglepő. -
BlazeH #52486 Melyik része? -
#52485 Ez nem igaz. -
BlazeH #52484 Akkor nem értem mi tart vissza, hogy kipróbáld ezt a játékba épített OP skill kombót :) -
#52483 Jól sejtem, hogy 2 hónapja 60-as wizarddal játszok only? -
BlazeH #52482 Jól sejtem hogy nincs 60-as wizardod? -
BlazeH #52481 Nem vagyok büszke. De ezzel tudtam rávenni magam hogy 5 nap után újra elővegyem a játékot. Nem okoztam senkinek ezzel kárt. Nem tudom miért kéne rosszul éreznem magam miatta. -
#52480 Másképp az életben nem látja inf Diablot -
#52479 A "megyek én is exploitolni, mentségemre legyen, hogy" embereknek gratulálok. Büszkék lehettek.