Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki paypalozott már help pls.
First name Last name bankszámlára kiutalásnál számít? Nyilván a bankszámlámon fordítva van, mint itt. Tehát first name keresztnév, last name vezetéknév, ezt így felismeri?
Másik, bank névhez az otp bankot hogy kell beírni? Otp Bank Nyrt. ? Vagy elég hogy Otp Bank?
First name Last name bankszámlára kiutalásnál számít? Nyilván a bankszámlámon fordítva van, mint itt. Tehát first name keresztnév, last name vezetéknév, ezt így felismeri?
Másik, bank névhez az otp bankot hogy kell beírni? Otp Bank Nyrt. ? Vagy elég hogy Otp Bank?
Barbárral rendszeresen Molten, vagy Plagued, nehogy a közelébe tudjak menni. Bónuszként lézeres, vagy Frozen. A nagyon szimpi WW-t kénytelen voltam Seimic Slam-re cserélni.
Aztán Cathedral lv2-n meguntam, mikor jött egy Molten + Mortar champ pakk, tehát elfutni sem volt értelme.
Indítottam egy WD-t.
Kérdés:
Aki "has life", és nem farmol goblint, köcsögöt, mittomén, mennyi lóvéval érte el az elsõ karija a 60-at? Az enyém olyan 970k-val.
Aztán Cathedral lv2-n meguntam, mikor jött egy Molten + Mortar champ pakk, tehát elfutni sem volt értelme.
Indítottam egy WD-t.
Kérdés:
Aki "has life", és nem farmol goblint, köcsögöt, mittomén, mennyi lóvéval érte el az elsõ karija a 60-at? Az enyém olyan 970k-val.
Egy óra mire hazaérek... addig kész legyen.
de amilyen a formám mostanában, biztos jegelik a szervert 6 órára...
de amilyen a formám mostanában, biztos jegelik a szervert 6 órára...
azt írja now live, lófaszt live, még mindig 1.02 van
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondom én valaki össze nyomkodja a skillekt neki, és a jailert vagy frostot arcane-nal szereti 😊
DH-val nekem rendszeresen reflect dmg,mortar és waller az amik közül 1 mindig van rajtuk...
Nah!
4 elite festering woods, eddig 4/4 reflect dmg. MOST mondja azt nekem valaki azt hogy ez random...
- a lofaszt azt random.
4 elite festering woods, eddig 4/4 reflect dmg. MOST mondja azt nekem valaki azt hogy ez random...
- a lofaszt azt random.
meg a kislányok, mint te is pénzkidobás
Fpocok, AntiHero, Különc, elitehun köszönöm a gyors válaszokat! <#worship>#worship>
Amit nem lehet felvenni, megenni vagy megdugni az pénzkidobás.
Tehát a legjobb befektetés a juh.
Tehát a legjobb befektetés a juh.
kicsit drogos feje van az hótziher😄
valójában egy lejáratot kell megtalálni, ha az megvan megáll a visszaszámlálás, ha olyan karival vagy akár végig is lehet rusholni.
De nem frissít semmit. (EU szerver)
Nem halsz meg, csak kiírja hogy FAILED és nem lesz láda, vagy sort of
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Tudtommal NEM HALSZ MEG, csak nem kapod meg a zsíros lootot a végén.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy the crumbling vault nevû helyet találtam a sivatagban.
Azt mondja a fickó aki áll elõtte, hogy ez egy ilyen idõzített dungeon, és ha nem érek idõben a végére, akkor meghalok.
Na most HC karival ez nem leenne valami egészséges.
Aki járt már ilyenben, mondja már meg, hogy mi a helyzet!
Azt mondja a fickó aki áll elõtte, hogy ez egy ilyen idõzített dungeon, és ha nem érek idõben a végére, akkor meghalok.
Na most HC karival ez nem leenne valami egészséges.
Aki járt már ilyenben, mondja már meg, hogy mi a helyzet!
Nem kell restart csak taskmanagerben kell bezárni, mert még fut... ha lefrissítette magát teljesen megszûnik a "hiba".
Az normális hogy:
játék indítás után, belépek accra, de még mielõtt karakter választáshoz érnék frissítésre szólít fel, ami következtében újra kell indítanom a játékot. Ez megtörténik és az újrainduláskor azt írja hogy a játék már fut. Kapok egy darab OK gombot, ami bezárja a kliens és kész.
Már 3x megcsináltam ezt, gépet újraindítottam stb stb stb...
játék indítás után, belépek accra, de még mielõtt karakter választáshoz érnék frissítésre szólít fel, ami következtében újra kell indítanom a játékot. Ez megtörténik és az újrainduláskor azt írja hogy a játék már fut. Kapok egy darab OK gombot, ami bezárja a kliens és kész.
Már 3x megcsináltam ezt, gépet újraindítottam stb stb stb...
1.0.3-ból a fagyira:
•Frost Explosion •Frost Explosion damage has been reduced by 70%
•Duration of freeze has been increased
•Damage dealt to players while frozen will now break the effect
•Players can now use defensive cooldown while frozen
•Players can no longer avoid being frozen by doing high amounts of amount to Izual
•Bug Fixes •Izual will no longer spawn twice if a player skips his introductory cut-scene 😄
•Frost Explosion •Frost Explosion damage has been reduced by 70%
•Duration of freeze has been increased
•Damage dealt to players while frozen will now break the effect
•Players can now use defensive cooldown while frozen
•Players can no longer avoid being frozen by doing high amounts of amount to Izual
•Bug Fixes •Izual will no longer spawn twice if a player skips his introductory cut-scene 😄
Nem bántottál meg, mert leszarom, hogy ki mire költi, nem én dolgozom érte + nem nézek le senkit emiatt, ha úgy értzi megéri, hát na, valakinek meg a modellezés pénzkidobás.
Köszönöm szépen! Akkor nem sietek haza.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
mindenesetre en meg 1 petakot nem toltam be a jatekba azon kivul, hogy megvettem, de mar tobb penzt szedtem ki belole, mint amennyibe kerult
de ahogy gondolod.
de ahogy gondolod.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Elõre is elnézést kérek ha megbántalak és a többieket is akik ezen lovagolnak. Neked mi közöd ahhoz, hogy más mire költi a pénzét? Nyilván én sem költenék rá, de ha neki van elég pénze ahhoz, hogy erre költse, akkor miért ne tehetné? Miért kell ezért lenézni?
item eladáskor te állítod be, hogy IRL vagy játék számlára menjen a pénz
Ez miért hülyeség? Azt amit IRL keresel pénzt elköltöd egy játékba ... az nem az? PP-ról fizetsz elvileg dollárt vagy eurót, de ha az accon van az már Blizz acc dollár vagy euró, mert az már kereskedelmi forgalomban nem lesz használva, csak item vásárlásra, mivel "visszautalni" nem lehet a Paypalon keresztül a te számládra... Margyarul olyan ez mint a többi mmo-nál a bonus itemek amiket Item Mallból vagy Marketból vagy ahogy nevezik-bõl veszel hogy jobb legyél mint a többi hülye aki szintén veszi ugyanazért. Annyi különbséggel, hogy itt goldért is vehetsz olyat. Akkor még mindíg nem értem. Lehet velem van a baj, de inkább veszek pulcsi,t nem chestet oszt azt én hordom nem egy rakás egyes meg nulla.
Üdv!
Most akkor megy már az 1.3-as patch? Még mindig a melóhelyen vagyok...
Most akkor megy már az 1.3-as patch? Még mindig a melóhelyen vagyok...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
elso nekifutasra: "RMAH-t nem értem, állítólag nem lehet visszautalni a kesst PayPal-ra, szóval mi értelme."
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/