Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt mondja a fickó aki áll elõtte, hogy ez egy ilyen idõzített dungeon, és ha nem érek idõben a végére, akkor meghalok.
Na most HC karival ez nem leenne valami egészséges.
Aki járt már ilyenben, mondja már meg, hogy mi a helyzet!
játék indítás után, belépek accra, de még mielõtt karakter választáshoz érnék frissítésre szólít fel, ami következtében újra kell indítanom a játékot. Ez megtörténik és az újrainduláskor azt írja hogy a játék már fut. Kapok egy darab OK gombot, ami bezárja a kliens és kész.
Már 3x megcsináltam ezt, gépet újraindítottam stb stb stb...
•Frost Explosion •Frost Explosion damage has been reduced by 70%
•Duration of freeze has been increased
•Damage dealt to players while frozen will now break the effect
•Players can now use defensive cooldown while frozen
•Players can no longer avoid being frozen by doing high amounts of amount to Izual
•Bug Fixes •Izual will no longer spawn twice if a player skips his introductory cut-scene :D
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
de ahogy gondolod.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Most akkor megy már az 1.3-as patch? Még mindig a melóhelyen vagyok...
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Inferno – Act III and Act IV
iLvl 61: 24.1%
iLvl 62: 16.1%
iLvl 63: 8.0%
de mégis, mennyivel messzebbre? két képernyõnyirõl fog jönni az áldás??
AH-t úgy néz ki majd másik peccsben foltozgatják, ami ebben van az kb semmi...
"Fixed a position desync bug (aka “rubberbanding”) that could happen when some movement skills (Strafe, Whirlwind, Tempest Rush) ended because the player ran out of the appropriate resource
Fixed several issues where a player’s character would get stuck or “rubberband” while moving if their movement speed was slowed in any way"
akarhattak itt valami hasonlót, csak az a baj, hogy jelenleg rossz irányba haladnak :) RMAH-t nem értem, állítólag nem lehet visszautalni a kesst PayPal-ra, szóval mi értelme. Farmolja ki a goldot akinek kell valami oszt vegye meg...
Jóska Pista x. hó y napján bevásárol rmah-ból, mondjuk 500 euróért, y+4 napkor jön a reset.........Jóska Pista meg néz, hogy hol a cuccosa.....hm csak én érzem úgy, hogy (pláne amerikában) a blizz akár perelhetõ is lenne?
Más.
Szerintem ez a nerf egy nagyobb összefüggésben nézendõ.
Nehéz a játék>sokáig tart
Könnyû a játék> hamarabb ráun a tömeg........és mi jön nem sokára, ami tuti havi lóvé? Jelentkezzen akinek van wow accja de már nem játszik vele......és ha a d3 az ígérteknek megfelelõen, hónapokig, évekig tartana.........nem is menne máshova.
Ennek a játéknak hosszú távon, szerintem csak hc-ban lesz értelme.
A játék eddigi nehézségérõl: pont a hónap fordulón léptem át inf act IV-re, monkkal.....pajzsom sose volt.
Ha a fél fizumat nélkülözni tudnám én is táp lennék és nem kéne fosnom a fast desecrator elitetõl, hogy az ss végén visszaránt bele a vortex-szel és körberak arcane sentryvel. Mert valljuk be azért tereptõl függõen faszául kijönnek náluk a képességek, néha már annyira, hogy szerintem tényleg a "portás" nyomogatja össze a skilleket nekik, csakazért is, mert 5 perce nem haltam.
Softcore-ban DH, HC-ban ne indíts ranged karit elsõre.
BF3 is ebben az évtizedben jött ki.
off
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
elkövetõ Kripparrian és társa! Barbár+Mage
Blizard gusztustalan reakciója:
"Bashiok
@Bashiok
Követés
People think that was the first HC Inferno clear? Weird. Webcams r 2 legit 2 quit. hay HAY"
mert állitólag az úgy volt,hogy Jay Wilson virágot visz bárkinek személyesen aki elsõnek leveri Infernó HC-ban!!! és az a durva,hogy még a Nerf elõtt letolták! nagy GZ nekik és dögöljön meg a szájkaratés Blizzard+