Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne túlozzunk, olyan nagy %-ban nem emelkedtek a ráták.De talán mondhatjuk azt, hogy a béna effektive aimbot, az idióta és idióta párosításu affixek, túl hpzott szörnyekkel, nem épp innovatív.Tulajdonképpen, akár minden szõrnyek a duplája is lehetne a hp-ja, az eliteknél még ennek az 5x-öse, és minden eliten mindig minden kombó lenne...a loot pedig lvl30-40-ig lenne, akkor az a játék szavatos, és élvezetes?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nincs 15% levonás, ha a Balance-ra küldöd a pénzt, csak a -1 euró.
Inkább a közelgõ, már US-en levõ patch óriási gáz. Nagyon könnyû lesz a game. Eddig a nehézség szvsz jó volt, a karikat, képességeket kellett volna balanszolni.
Most gáz hogy 1 hónap alatt eljutottak ide? Mi lenne ha eleget tennének a sok sírásnak, és az lenne a játékban amit itt a legtöbben akarnak? Már 3 nap mulva befejezték volna a játékot, ennél sokkal durvább gearben. 😊
Még mindig nem nehézség kérdése, hanem gearé.
ez mondjuk így elég gáz...hogy 1 hónap alatt a hc is kipörgetve 😄 jó, egy 0-24-es csókától, meg azért wizz, barbár jól kiegészítette egymást gondolom.kemény
1 ajrót levon mindenképp, nem tudtad?
Battle net accountra:
Sale price €1.25
Transaction fee €1.00
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €0.25
Ez milyen 15% levonás?
Sokra megyek vele... 😊
Sale price €1.25
Transaction fee €1.00
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €0.25
Ez milyen 15% levonás?
Sokra megyek vele... 😊
Þór vígi þessi rúnar
én egy barbival normalon. igazából mázli is kell hogy abba az irányba indulj ahol a lejárat van.
Valaki ennek a végére eljutott már úgy, hogy normalon nem infernos gearrel rontott be? Ha igen hogy? Egyszer soloban mentem le egyszer a haverral, de buktuk, még a környéken se volt a vége...
Gondolom megkapták a balfaszok, hogy azért nem így kéne reagálni.
LoL.
Ennyit a blizzard-ról...
LoL.
Ennyit a blizzard-ról...
Þór vígi þessi rúnar
"Bashiok @Bashiok My apologies Kripp and Krippi, looks like you were 1st HC Inferno clear. (my spreadsheet deciphering isn't what it used to be) Congrats!"
"Jay Wilson @Angryrobotics
@Kripparrian To Kripp and Krippi: /hug
Kinyitás
Válasz Retweet Kedvenc"
hehe
"Jay Wilson @Angryrobotics
@Kripparrian To Kripp and Krippi: /hug
Kinyitás
Válasz Retweet Kedvenc"
hehe
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Igen én is olvastam ilyet, hogy csak korai idõkben volt gáz. De gondolom az gáz, hogy bank névnek csak Otp Bankot írtam..
Én is olvastam egy irást, hogy paypal regnél irjuk forditva, a fisrt namehez a last nevet stb. Mert az otp-nél is ebben a sorrendben van. De nem kell, én normálisan adtam meg és semmi gondja vele. Meg valahol utána is olvastam, hogy régen gond volt, de már ezen nem akad fent a paypal.
Nekem nincs vele gondom, eddig minden utalásom simán ment a bankhoz. Szóval, nyugodtan meg lehet adni a first namehez a first nevet, a last namehez a last nevet, nem gond ha nálunk ez forditva van irva.
Nekem nincs vele gondom, eddig minden utalásom simán ment a bankhoz. Szóval, nyugodtan meg lehet adni a first namehez a first nevet, a last namehez a last nevet, nem gond ha nálunk ez forditva van irva.
lál <#worship>#worship>
Én meg elbasztam vagy 1,5 millát azóta a res+ armor gearre, amit inferno act 2 ben le kellett hajítanom mint a tinicsaj a melltartót, mert DPS nélkül halott vagyok 😊 Most megnerfelik és jön a FÁÁÁKK, lehet nem kellett volna eladni mindet 😊
Én meg elbasztam vagy 1,5 millát azóta a res+ armor gearre, amit inferno act 2 ben le kellett hajítanom mint a tinicsaj a melltartót, mert DPS nélkül halott vagyok 😊 Most megnerfelik és jön a FÁÁÁKK, lehet nem kellett volna eladni mindet 😊
A diablo3.hu-n (vagy hol) írta valaki, hogy a paypal-nál a név sorrendnek meg kell egyezni a bankkártyán lévõ, név sorrenddel.
Az, hogy hogy van nem tudom, csak gondoltam leírom, nem árt pontosan utána nézni.
Az, hogy hogy van nem tudom, csak gondoltam leírom, nem árt pontosan utána nézni.
Köszönöm, a számlaszámot meg nyilván egyben kötõjelek nélkül igaz? Elbasztam, mert Otp Bankba nem írtam bele az nyrt-t, szal valszeg vissza fogja utalni és chargeol 1500 Ft-ra, gz.
Hááát, a legdrágább cucc, amit vettem AH-ban, asszem 30k volt...
A 60-as fegyót (~200Str, és ~200Vit) 8k-ért vettem 😊
A 60-as fegyót (~200Str, és ~200Vit) 8k-ért vettem 😊
Úgy hogy AHban eladtam amit tudtam meg vettem is ezt-azt (max 100k plusszal) nekem is 1M volt lv60-ra. De akkora már 40M volt egy 1000+ dps-es tûrhetõ statos fegyó 😊
Otp Bank Nyrt.
A név sorrend elvileg már mind1. First name last namehez az van megadva amit jelent, müködik.
A név sorrend elvileg már mind1. First name last namehez az van megadva amit jelent, müködik.
Már említettem, de említem még1x.Az ilyen hárdkór vérninjapistik, nyugodtan mehetnek normálon szerzett gearben inferno-t takarítani, mutogathatják a camnak, hogy rajtuk normál szerkó van és így zúznak.Ha meg csak overgearrel tudnak õk is haladni úgy, h 0-24be tolják, akkor lehet, h mégiscsakinkábbcsittbekénelennije, buksije 😄
Aki paypalozott már help pls.
First name Last name bankszámlára kiutalásnál számít? Nyilván a bankszámlámon fordítva van, mint itt. Tehát first name keresztnév, last name vezetéknév, ezt így felismeri?
Másik, bank névhez az otp bankot hogy kell beírni? Otp Bank Nyrt. ? Vagy elég hogy Otp Bank?
First name Last name bankszámlára kiutalásnál számít? Nyilván a bankszámlámon fordítva van, mint itt. Tehát first name keresztnév, last name vezetéknév, ezt így felismeri?
Másik, bank névhez az otp bankot hogy kell beírni? Otp Bank Nyrt. ? Vagy elég hogy Otp Bank?
Barbárral rendszeresen Molten, vagy Plagued, nehogy a közelébe tudjak menni. Bónuszként lézeres, vagy Frozen. A nagyon szimpi WW-t kénytelen voltam Seimic Slam-re cserélni.
Aztán Cathedral lv2-n meguntam, mikor jött egy Molten + Mortar champ pakk, tehát elfutni sem volt értelme.
Indítottam egy WD-t.
Kérdés:
Aki "has life", és nem farmol goblint, köcsögöt, mittomén, mennyi lóvéval érte el az elsõ karija a 60-at? Az enyém olyan 970k-val.
Aztán Cathedral lv2-n meguntam, mikor jött egy Molten + Mortar champ pakk, tehát elfutni sem volt értelme.
Indítottam egy WD-t.
Kérdés:
Aki "has life", és nem farmol goblint, köcsögöt, mittomén, mennyi lóvéval érte el az elsõ karija a 60-at? Az enyém olyan 970k-val.
Egy óra mire hazaérek... addig kész legyen.
de amilyen a formám mostanában, biztos jegelik a szervert 6 órára...
de amilyen a formám mostanában, biztos jegelik a szervert 6 órára...
azt írja now live, lófaszt live, még mindig 1.02 van
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondom én valaki össze nyomkodja a skillekt neki, és a jailert vagy frostot arcane-nal szereti 😊
DH-val nekem rendszeresen reflect dmg,mortar és waller az amik közül 1 mindig van rajtuk...
Nah!
4 elite festering woods, eddig 4/4 reflect dmg. MOST mondja azt nekem valaki azt hogy ez random...
- a lofaszt azt random.
4 elite festering woods, eddig 4/4 reflect dmg. MOST mondja azt nekem valaki azt hogy ez random...
- a lofaszt azt random.
meg a kislányok, mint te is pénzkidobás
Fpocok, AntiHero, Különc, elitehun köszönöm a gyors válaszokat! <#worship>#worship>
Amit nem lehet felvenni, megenni vagy megdugni az pénzkidobás.
Tehát a legjobb befektetés a juh.
Tehát a legjobb befektetés a juh.
kicsit drogos feje van az hótziher😄