78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#52558 leet!pro
na megnézem mindjárt, mennyi intem van, komolyan összeszedek 1750-et, ha nincs annyi, fegyver már megvan 850, és megpróbálom megint. úgyse fog menni, de ilyenkor legalább lelkesedek valamennyire. -
#52557 ahah, és ráadásul 1337-kor írtuk be mindketten
proság van. -
#52556 "did not happened", like :) -
#52555 did not happen... ha már angol menőzés van. -
#52554 1750+ int kell, meg egy 850+ dps fegyó, más nem. -
#52553 wowban egyszer hunterral kite-oldam egy sárkányt fél órán át stormwindig
azt érdekes mód élveztem. ezt már nem tudom sajnos, mivel eredménytelen (nekem)
persze az is benne van, hogy béna vagyok, de valahogy nem vigasztal, hogy vannak nálam jobbak.
nem akarok jobb lenni, d3-ban, mert nem élvezem.
jön egy exploit, kipróbálom, kicsit élvezem, aztán mikor hotfixelik, megint nem élvezem. -
cateran #52552 screenshot or did not happened.....es a felmillas fegyot is szamold...80k/slot vagy egyszerubben 800k a gearre..szeretnem latni mik azok amikkel act 3 FARMOLHATO (nem nyogvenyelosen 100 halallal, hanem farm statusz..) -
#52551 Itt van példának Hegi aki már agyfaszt kapott aztán mentünk 1 runt és utána mondta, hogy könnyebb.. Tudom, nehéz elfogadni ha valamivel nem te vagy a tökéletes egyed, de bizony vannak nálad jobbak. Attól mert neked nem megy, másnak igen. Én szar melee vagyok és képzeld elfogadom a tanácsokat! -
cateran #52550 Bullshit..vilageletemben ranged karikkal toltam, ez az 1. jatek ahol fel-ala kell rohangalnom veluk... -
#52549 ha egy héttel ezelőtt szólsz megmutatom, de nem rég kukáztam a régi gearemet wizáról. Ha a félmillás fegyót nem számítom (mert egy sima kék 1.4 aspd fegyóval is elél az ember), a maradék gear simán kijön félmillából. -
cateran #52548 Esetleg 1 ranged horde/illusionist kombot? -
#52547 Azzal már csak az 50 milliós gear tud bármit kezdeni ha nem tudsz kiteolni. Erre sajnos nincsen aranyos, buksisimogató válasz. Meg kell tanulni kiteolni, vagy rerollolni Wizardról. A rangedek élete a kiteról szól a legtöbb játékban ha egyedül mész. -
cateran #52546 Sot extrakent kerhetnem a nagy melee sebzesu, teleporter groupot? -
#52545 Ez a "félmillióból megveszem a geart és végigütöm infernot" kurvára nem mérvadó, mivel semminek sincs fix ára. Van olyan, hogy olcsón be lehet húzni egy tök jó tárgyat... szóval amikor ilyenekkel jöttök, hogy 1 millából olyan gearem van, akkor nevetek. -
cateran #52544 Haten pedig szeretnem latni a gearlistat,ami 80k gold/ slotbol lett osszerakva, act 3 farmhoz eleg es 1 videot, ahogy az alapbol fast vagy leap kepessegu, esetleg fast affixes, neadjisten jailer/frozen/teleporter affixes groupot oli.... -
#52543 én is eléltem 10k hp-ból. pár másodpercig.
nem voltam melee, és jött a ranged elit, a behúzós elit, a lézerkardos elit, az alámrakós elit, meg a bármilyen elit, amit a low dps-nek köszönhetően fél óráig kite-oltam, jobb esetben behúzva még egy pakkot...
ha nagyobb dps-re mentem, akkor low hp, low res, ha rámnéztek elhasaltam.
nagyobb armor-res-hp, akkor meg nincs amivel megöljem a mobokat, mert én hiába nézek rájuk csúnyán, annyi nem elég. -
#52542 Én amúgy egyet értek veled ami a wizardot illeti, csak gondoltam pontosítok :D -
#52541 A wizard viszont nem melee. 10k hpval is elél simán. -
#52540 Azért az túlzás, hogy félmillából "farmolta". Inkább csak végigküszködte magát. -
Dr DeViLKiNG #52539 Azért szerencsére még nem tartunk a wow szintjén, ahol hónapokig leszják az exploitokat, meg a botokat(ezeket évekig is), pedig ott aztán fizet is az ember a fair szolgáltatásért. Na majd meglátjuk mi lesz itt fél év múlva. -
#52538 -
#52537 Pro akkor lennék, ha Kripparrian szinten összeraknék 445,514 goldból egy geart barbárnak és megölném Diablot. Ezek után nem tudom miért hiszitek, hogy Wizard 800kból nem csinálja meg ugyanezt. -
#52536 szerintem amúgy egy average d3 játékos act1-2-ben toporog. -
#52535 hát ha ennyi pénzből összeraksz egy geart, amivel tudom act3-at farmolni, akkor ünnepélyesen kinevezlek pro-nak :D -
komonyi #52534 Valaki egy trialos kódot tudna nekem adni? -
#52533 Pro? Én egy mezei maximum average játékos vagyok. -
cateran #52532 aham..lassuk csak..fejes, vallas, mellkas, csuklo, nadrag, cipo, amulet, 2 gyuru, fegyver es ha 1 kezes, akkor offhand is)
Ez 10-11 slot...800k-bol act 3-ra...ohh whatever... -
#52531 igen tudom, sok pro van, aki megoldja, de én nem tudom 15 millióból sem, mert béna vagyok (de ez már más kérdés).
próbáltam 10 féle buildet, kite-olóst, facetankost, egyikkel sem jutottam túl messzire, pedig belelöltem nem kevés órát a játék és az ah előtt.
egyedül barbárral boldogulok valamennyire act3-ban, de az is már izzadtságszagú, 20-adik javításnál már nem a kovácshoz megyek, hanem az exit diablo gombot keresem. -
#52530 sőt direkt rakták bele :) -
#52529 Wizarddal 500 DE MAX 800kból ha rosszabb nap van ahban összerakok olyan geart amivel lehet farmolni act3at, ez a kifogás már so last year.
Ezt kifarmolni meg semennyi idő kb act1ben, max pár óra ha szerencsétlen vagy. De ha pénzben nézzük is kb 400 Forint. -
#52528 Akkor ezért hagyták még bent az exploitot :D -
#52527 komolyan mondom, ha lehetne, már égne a kereszt a házam előtt, Jazzy te meg a fehér csuklyában üvöltenél, mert kipróbáltam egy exploitot?
vagy mire fel ez a hőbörgés? meg hogy rohadjak meg á lá Fpocok.
erre már nem is tudok mit mondani.
Igen, kipróbáltam, mert kb ennyi esélyem volt arra, hogy egyszer szólóban is végigmenjek ezen a foson. Belefáradtam a kínlódásba, az órákon át való farmolásba, hogy hátha esik valami upgrade (háhá) vagy valami, amit eladhatok, és abból veszek upgrade-t (háhá), vagy esetleg rmah...
örülök neki, hogy te ezeken már túl vagy, én nem. és nem is leszek,mivel nem éri meg a belerakott időt, nem nyújt annyit, hogy megérje órákon, napokon át tolni.
nem izgatott nagyon, hogy esetleg banolhatnak miatta (bár erre kicsi az esély), de erre a felhördülésre igazán nem számítottam.
-
#52526 Nem érted? Kinevetem ezeket a "blizzard beleszart a tálkámba" nagy exploitolókat, akik 2 sárgáért egész nap izomból mennek exploittal, mert gonosz blizzard milyen szemét volt velem és ahogy védik a kis elgondolásukat egy fórumon.
Általános véleményem, hogy minden játékból ki kell rakni az exploitolókat. Ki beszélt itt csak erről? Mindet.
Szerinted ez rinya? Szerintem kilóméter magasról leszarom, hogy 3 sárgával többet farmol exploittal vagy kevesebbet, én kiszedtem már eleget ebből a játékból, be se lépek 2-3 hete, már ezer éve szétbaszta az egészet a botolás, meg az ah exploitok.
Miért zavarna, hogy jancsika 250.000 damages gearben feszít, leszarom.
Jön majd a patch, megint farmolok, megint kiszedek x*100 eurot a játékból aztán megint lerakom a köv legendary patchig.
Akinek nem inge nem veszi magára pedig minden kommentre érvényes. -
BlazeH #52525 1.04 mielőtt valaki keresztrefeszít. -
BlazeH #52524 Xfire statisztikák alapján tegnap este jelentősen megugrott az aktív játékosok száma :)
Kiváncsi leszek az 1.4-nek lesz-e ekkora hatása :D -
#52523 Azért aranyos volt a Blizztől, hogy majd' 24 óráig bent hagyták (még az USA hotfix után is!)...
Persze hotfix leírásnál egy szót nem ismernének be az egészből.
Oh, classic Blizzard. -
Dr DeViLKiNG #52522 Mire fel ez a rinya nem értem. Csak azért mert publikus lett egy exploit. A többi játékban maradt hasonló miatt miért nincs sírás?
Óriási előnyhöz juttatta az embereket egy olyan játékban, ahol a büdös életben nem fog senki sem haverokon kívül mással játszani? Nem, de ha így is lenne az miért zavar mást? -
#52521 :DD -
#52520 short story of diablo III -
BlazeH #52519 Akinek van pénze az natit vesz rmah-ban, akinek nincs az megpróbál archonná változni teleportálás közben.