Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Olyanról nem, hogy 62+ után 😛
mukika
legalább az Indestructible itemek ára feljebb fog menni...

Avenger
Valóban <#ravasz1> Akkor terjesszük csak el ezt a módszert gyorsan.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
mielõtt bemész act 3 -ba farmolsz kicsit javítási költségre 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor nem, ha éppen te vetted meg elõle....
Remélem hogy ezt sokan csinálni fogják, mert a rutinos ah vadászok egy pillanat alatt kiszedik a "haver" elõtt.

Avenger
Kiskapunak jó, de amikor a milliós fegyveredre azt dobja majd a havernak, hogy unavailable, akkor azért szívás. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ez mekkora hülyeség 😄D

Avenger
Nem túl jól gearelt wizardként engem inkább az elitek útvonal keresési módszerének javítása zavar. 😄 Sok pakk el tudott mélázni azon, hogy a gödör körül kergetõztem velük, és néha megállt és várta ahogy szétlövöm a túloldalról. 😊

nekem eddig is csak szar esett, nem fogom észrevenni a változást 😊

És meg is van a megoldás a magas repair költségekre. Újabb kiskapu?
"HIGH REPAIR COSTS SCREWING YOU OVER ?
1. sell your gear on the gold auction house for 100g (minimum price)
2. a friend of yours instantly buys the gear
3. your gear is repaired for 15g (15%blizzcut@100g)"
Lvl 50+ után drágul a javítás.

Olvasgatom az us fórumot, ott írja egy srác, hogy 3halál után 25k a javítási költség. DH-k (vagy a rangedek) mit fognak tudni csinálni? Ekkora költséggel nem hiszem, hogy megéri majd act3/4-ben esni-kelni, ha szopatós elit grp érkezik. Vagy a csökkentet inferno dmg-ek miatt, életképes megoldás lehet a rangedek számára is a resistek feltornázása?
Kandurex
no akkor még is jól olvastam 😊, bár a változás ténye így engem is érint 😞

Avenger
Eleinte errõl volt szó, de a patch note-ban azt olvastam, hogy 53-tól felfele drágul. Bár gondolom a 60 fölöttiek durvábban drágulnak.

Kandurex
no az lehet, félreolvastam valamit

jazzy
Szó nem volt ilyenrõl sosem.
Egoraptor
Ha végigolvasod akkor az 1.2-höz viszonyítja az 1.3 Act 3-ban
való farmot és ott nem esnek úgy a cuccok neki mint ahogy
eddig 1.2-ben esett. Hogy is van ez akkor?<#rolleyes>

Kandurex
attól függ, ha jól emlékszem csak a lvl 62 vagy mennyi item felett drágul a javítás...nekem nem fog <#idiota>, sose voltak 10 millkóim jó cuccokra

Egoraptor
"...Gearre kb. 5 millát költöttem..."

Cool story bro

Avenger
*most

Kandurex
az az elvárás, hogy az 1.03 után belépsz, és azonnal esnek a legkirályabb cuccok <#lama>

Avenger
A csizma kophat ha sokat szaladgál vele az ember. 😄 Egyébként marad akkor act 1, mivel act 3-ban azért halok rendesen. 😊 Act1-ben meg 5 valor + bucser max 2-3 halál, ha valamit benézek. Úgy olvastam amúgy, hogy 4-6szoros lesz a javítási költség. Eddig 7-8k közt volt pirosból feljavítani magam, mosz lesz vagy 30-40k. 😞

yesname
"...elégnek kéne lenni ahhoz, hogy saját erõbõl..."
"...Gearre kb. 5 millát költöttem..."

Tehát nem saját erõbõl toltad le.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

jazzy
Ja us fórum tele van, hogy a repair cost szörnyen magas és mi ebben a vicc? A gear egy része akkor is romlik, ha nem is ütnek meg...

" am one of the many players that have gotten "stuck" with red gear and massive repair bills (mine is currently 32,540)"
Avenger
Nem mértem még 😊 De elképzelhetõ. Mondjuk ha sokat könnyítettek, akkor simán jó lehet. Eddig azért volt sok problémás champ pakk, sokszor estek/keltem. 😊 Míg act 1-ben fullos mf gearrel halál nélkül végigtudok menni bucserig.

Egoraptor
Már panaszkodnak hogy 1.3 után alig esnek a jó cuccok...
klikk

jazzy
Tart egy run act3ban 5 stackig átlagban négyszer addig?
Avenger
Eddig mennyi volt az esély inferno act 3-ban 63-as cuccokra? Nem tudom, hogy act 1-et farmoljam a 2%-al vagy maradjak act 3-ban 8%-al, de jóval lassabban haladva.

jazzy
A karakterek szintje valóban csak 60 lehet max, viszont a mobok infernon azért nehezek, mert act1ben lvl61-esek, act2ben lvl62-esek, act3-4ben lvl63-asok és ennek megfelelõ szintû geart dobhattak eddig maximum. Tehát amit ott látsz az item level, nem karakter level, ami jelenleg max 63, ezt eddig csak inf act 3-4 dobta, most már act1 is dobhatja kis százalékban.
jazzy
Nekem 155 óra playedem van.
Kandurex
server down :/

Tatyla
mi ez a fordulat?ez majdnem olyan mintha ugy dontottel volna hogy at operaltatod magad 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LOL SZOPPEDLI BLIZZ!😊

pisztácia
Üdv!

Olvasoma changelog-ot, és ezt nem értem:
Items

•General
•+ Attack Speed bonus values on weapons and armor have been reduced by 50%
•This change does not apply to quivers
•High-end items (items level 61-63) will now drop in all Acts of Inferno and Acts III and IV of Hell difficulty

mi az hogy items lvl 61-63? Csak 60 lvl, van nem?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

j0nNyKa
uhum

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

skinnyman
Gemek craftolásánál tényleg csak 2-8 szinten fogják csökkenteni a költségeket, vagyis 8as szintig szarér-hugyért (100 arany) lehet craftolni, onnan meg megy tovább a mostani 40 ezertõl induló arany árakkal? :S

Regards,

szerintem nyugodj le, mielõtt agyvérzést kapsz egy játék kapcsán 😄😄😄😄. A már-már proli stílust meg nyugodtan félreteheted, abból még sosem volt probléma.
Egyrészt én mondtam, h gáz.Másrészt, ha tudnád, h mi folyik körülötted, akkor másképp reagálnál.Szal, te sírsz a "2 órás van életem" alakok miatt..kicsit úgy érzem, h túl komolyan veszed a "feladatod".Szerintem nyugodj meg kicsit, és ne bántsd õket.A vérkockákat sem bántja senki.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nincs isten
itt fÕleg

ennek mi az elõzménye? sry ha voltmár, sok a komment, lehet átsiklottam rajta
Szerintem te vagy az értetlen. Ki az isten beszél arról, hogy könnyü lesz ezutan? Hol irtam ilyet? Kit érdekel a patch note? Mit nem értesz abból amit írok? segitek elmagyarázni, csak mond mi nem világos.

Valaki megjegyezte, hogy elég gáz, hogy 1 hónap elég volt ahhoz, hogy valaki diablot öljön infernon HC-ban. Erre irtam én, hogy és akkor mit mondana, ha olyan lenne a játék, amilyennek a síró emberek szeretnék.

Senki nem beszélt a patchröl, meg hogy könnyü lesz ezután a játék, szóval mielött okoskodsz itt nekem, olvasd már végig mi is volt a téma, gondold végig, és ha még mindig biztos vagy abban, hogy érted mi történik körülötted csak akkor postolj.

Irtam 1 rohadt feltételezést, hogy mi lett volna ha. Erre te jösz itt azzal, hogy nincs igazam mert a patch miatt nem lesz könnyü a játék, és lehülyézel kb... meg megkérded tõlem, hogyha még nehezebb lenne a játék, akkor szerintem az szavatos és élvezetes lenne e. Mi köze ennek ahhoz, amirõl én beszéltem?

És az alap téma se arról szólt, hogy degáz, hogy xy 2 órát tudok csak játszani mert van életem alak 1 hónap alatt kijátszotta, hanem hogy a legkockább ember kijátszotta 1 hónap alatt és valaki szerint ez gáz. Ahhoz, hogy a 2 órát tudok csak játszani, mert van életem de 8 órát sírok sg fórumon mert szar a játék alak, akkor se fogja soha az életben HC inferno diablot megölni, ha olyan szintre nerfelik a játékot, hogy a mostani normal act 1 elsö zombi is durvább lesz diablonal.
Közben meg leáll a szerver, vagy vmi hasonló...
Btw, azok akik megakadtak infernon, nincs gear, idõ, van életük, szar a drop stb. Leirhatnák pontosan mennyi played timeal is vannak. Pusztán kiváncsiságból. Mert már sok MMO-ban észrevettem, hogy legtöbbször 2x annyi idõt töltenek játékkal azok akik aztán sirnak, hogy valami nem megy, mert nekik van életük, meg amugy is nehéz és lehetetlen a játék.

Nekem kb 200 óra volt a barbáromban, amikor soloban megöltem diablot infernon. Gearre kb. 5 millát költöttem, igy nem is valami túl jó. Dropból nem esett semmi ami használható lett volna, vagy akár sokat érne. Tény, act4 Kripparian stilusban ment, és kerülgettem a champion packokat, de corpse runolni nem fogok, hogy 10 halál után leverjek valamit. De diablo meg az összes boss meghalt.

200 óra playednek elégnek kéne lenni ahhoz, hogy saját erõbõl, letold infernon diablot.
és te mirõl beszélsz?én csak feltételeztem egy dolgot, amit nem rád értettem, de a neked szánt kommentem be írtam.Másrészrõl, úgy tûnik még mindig nem sikerült megértened neked sem, h valószínû KÖNNYÛ még mindig nem lesz inferno, és hidd el hogy a 2 órás játékosok még így sem fognak holnap után már über gearben szaladgálni hc dh val inf act4-en...remélem így már nem lesznek álmatlan éjszakáid 😊 patch note-ot pedig olvasgass.

Át lehet tenni a wow-ot vagy a diablo 3at egy másik bnetes accountra ? Tehát hogy külön legyen a kettõ.

Get a life!

Miért beszélsz másról? Ki mondta hogy nehezíteni kéne.
Én csak annyit mondtam, ha a játékot úgy adják ki, ahogyan azt itt a sok sírós szeretné, hogy már lvl 60-at elérve is kiesett volna 10 db legendary, hogy minden egyes butcher runra esne legalább 1 használható loot, hogy ne legyen szopatós pack, hogy azok is végig tudják verni infernot akiknek van életük és csak napi 2 órát tudnak játszani, mert az asszony nem enged többet, akkor az ilyen kripparian félék, 3 nap alatt ölték volna le diablot HC-ban infernon. És akkor ha valakinek gáz, hogy 1 hónap alatt eljutott valaki eddig, mennyire lenne gáz, ha azt kapta volna a nép amiért most itt sirnak naphosszat.

Sajnálom, hogy nem sikerült megérteni, és szerinted ha valaki azt mondja mi lett volna HA könnyü a játék, az azt jelenti, hogy az illetõ még nehezebb játékot szeretne.
Eladnám accomat rajta wow cata, d3, 3m gold 60as monk 54es barbár 37es wizard és 30as dh, ragnaros serveren alliba minden karakterbõl 85ös, jó gearrel van mind, kb 200k goldal 2hónapig még töltve, elsõ tulaj, titkos kérdés-választ mindent adok hozzá.

Tudom nem idevág, de s.o.s lenne 😊 Akit ez a komment zavar, attól elnézést kérek.

Get a life!

unknown nick
Lehetetlen kritérium 😊

Fõleg DH-val, mert az meghalt 60-on. Nekem nagyon szimpatikus kari. Látatlanban azzal kezdtem, mikor a népszerûségi listán, szavazásokon utolsó volt. Szerencsétlenségemre mindig sikerül kifognom az imba kasztot, fajt. Nem baj, halott 😄 Szvsz leginkább bele illik a gémbe. HC-ra nem jó választás, csak ha olyan tímmel megy az ember, ami ésszel halad.

AH-t használom, arra van tervezve a game. Dio2-ben is volt trade csak az ircen, meg a jsp-n ment. Rohadt kényelmetlen volt. Most bele rakták ingame miért ne használná valaki? HC-n egyébként sem könnyû, nehéz árban jó cuccot találni vagy egyáltalán nincs kínálat. Annyira szerencsére nem elborult az AH, mint sc-ben csak illikvid kicsit.

elitehun
azt az 1.1-es patchben akarják
Ha hc-n végigviszed DH-val, úgy hogy 1x-se mész végig még1x ugyanazon a pályán farmolás céljából + AH-t nem használod, és legyakod akkor tuti könnyû lesz tényleg 😄 de én azért kíváncsi leszek rá.