Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
király, kösz!
😄😄😄 jogos

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Nekem 20 euróból lett 16.2 és persze a forint is erõsödött közben szóval mire hozzám jutott még egy 100ast buktam.

Egoraptor
Csak az új drop esélyeket írták le, azt nem hogy mennyi volt a régi.
Lehet 16-ból lett 8.<#eplus2>

A szar sárgákból eddig sem volt hiány...😄 Mondjuk azt nem tartom rossznak hogy elvileg,hangsúlyozom ELVILEG😊 nagyobb az esély arra hogy actI-ben is kapj high end itemet...de h ez meg is valósul majd az más kérdés...😊

jazzy
A3-4.
denevérember
Pontosan mi a teendõm ezzel a programmal?

In space no one can hear you scream.

elitehun
Ja és WhimsyShire az hova tartozik? Mert pl hellen egy ütésbõl kinyirok egy mobot (act 1 ugye), de whimsyshire-ben sokkal többet birnak, és nagyobbat is ütnek, tehát az tuti nem act1-hez tartozik.
jazzy
Illetve beenged, de start gamere semmi még 😄
yesname
Sajnos ahogy kinéz éppen hogy rosszabb lett a drop rate. Illetve jobb lett, mert több szar sárgát dobál, viszont kevesebb jó sárgát. (US fórumok alapján.) Nézõpont kérdése ugye. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

elitehun
hát, champ-eket kell majd ölni, amúgy a NV is +mf-et meg +gf-et ad (szintenként +15%), tehát elvileg az se számit chesteknél.
jazzy
Megy a szerver.
Ok. Az rendben van hogy jobb lesz(elvileg) a drop rate a normális cuccokra...de miért kell a MF hatását ennyire lecsökkenteni? Sok értelme nem nagyon lesz ezentúl MF gearben mászkálni,elég az 5ös NV aztán kész.
Illetve ez a magasabb javítási költség sem tiszta...ezzel mi a cél? MIt akarnak balanszolni ezzel? 20-30k-t fizetni majd pár halál után? Hát nagyon kíváncsi vagyok...😊

mukika
windows phone-ra is van ingyenes, de van ilyen is, tökéletesen mûködik. winauth

jazzy
Akkor töltsd le a windows phoneos verziót. (bár lehet csak wp7re van).
Carlos
Pénzkidobás???
LoL... Akkor rábasztál, ez nem neked való dolog...

TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

denevérember
De ha pl nem akarok kidobni pénzt,és windows phone-om van... Akkor mi a megoldás?

Carlos
Valószínû felnyomták az accukat.
Vegyetek authenticatort vagy töltsétek le az androidos verziót ingyér...

Továbbá nem célszerû más holnapokon ugyanazt a jelszót használni, mint ami a bnetes jelszavad.
Ugyanis azt is csinálják, hogy feltörik a Diablo3 fan oldalakat és szépen próbálkoznak az ottani felhasználónév/jelszó párossal a bneten.
És sokan olyan lámák, hogy ugyanazt használják.

Þór vígi þessi rúnar

denevérember
De még is több haveromnak (akit személyesen ismerek szóval nem kamu) egyik napról a másikra ott állt a karaktere talpig bugyiban.... akkor az mitõl lehetett? Senki nem tudta rajtuk kívûl a jelszót....

Carlos
Jaja... 😞

Þór vígi þessi rúnar

sose volt ilyen gond, EA marketingesei terjesztették a hazugságot

mukika
inferno whimsyshire-t viszont kb. megölték ezzel az új patch-el. mf ugye már nem számít sem a felhõkre sem a pinatara... 😞

jazzy
Zsír megkaptam a pénzt még így is, hogy a bank nevéhez nem írtam be az nyrt.-t 😊
denevérember
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék hogy megoldódott már ez az "account kipakolós" dolog? Mert most lesz újra kapható a játék,és én azért nem akarom megvenni,hogy egymagamba játszak csak stb stb... Szóval tudtok valamit már errõl? Vagy itt mindenki magányos farkasként tolja,nehogy kipakolják?

jazzy
Jaja be van spájzolva pár stat + crit + crit dmg + indestructible..
jazzy
Olyanról nem, hogy 62+ után 😛
mukika
legalább az Indestructible itemek ára feljebb fog menni...

Avenger
Valóban <#ravasz1> Akkor terjesszük csak el ezt a módszert gyorsan.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
mielõtt bemész act 3 -ba farmolsz kicsit javítási költségre 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor nem, ha éppen te vetted meg elõle....
Remélem hogy ezt sokan csinálni fogják, mert a rutinos ah vadászok egy pillanat alatt kiszedik a "haver" elõtt.

Avenger
Kiskapunak jó, de amikor a milliós fegyveredre azt dobja majd a havernak, hogy unavailable, akkor azért szívás. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ez mekkora hülyeség 😄D

Avenger
Nem túl jól gearelt wizardként engem inkább az elitek útvonal keresési módszerének javítása zavar. 😄 Sok pakk el tudott mélázni azon, hogy a gödör körül kergetõztem velük, és néha megállt és várta ahogy szétlövöm a túloldalról. 😊

nekem eddig is csak szar esett, nem fogom észrevenni a változást 😊

És meg is van a megoldás a magas repair költségekre. Újabb kiskapu?
"HIGH REPAIR COSTS SCREWING YOU OVER ?
1. sell your gear on the gold auction house for 100g (minimum price)
2. a friend of yours instantly buys the gear
3. your gear is repaired for 15g (15%blizzcut@100g)"
Lvl 50+ után drágul a javítás.

Olvasgatom az us fórumot, ott írja egy srác, hogy 3halál után 25k a javítási költség. DH-k (vagy a rangedek) mit fognak tudni csinálni? Ekkora költséggel nem hiszem, hogy megéri majd act3/4-ben esni-kelni, ha szopatós elit grp érkezik. Vagy a csökkentet inferno dmg-ek miatt, életképes megoldás lehet a rangedek számára is a resistek feltornázása?
Kandurex
no akkor még is jól olvastam 😊, bár a változás ténye így engem is érint 😞

Avenger
Eleinte errõl volt szó, de a patch note-ban azt olvastam, hogy 53-tól felfele drágul. Bár gondolom a 60 fölöttiek durvábban drágulnak.

Kandurex
no az lehet, félreolvastam valamit

jazzy
Szó nem volt ilyenrõl sosem.
Egoraptor
Ha végigolvasod akkor az 1.2-höz viszonyítja az 1.3 Act 3-ban
való farmot és ott nem esnek úgy a cuccok neki mint ahogy
eddig 1.2-ben esett. Hogy is van ez akkor?<#rolleyes>

Kandurex
attól függ, ha jól emlékszem csak a lvl 62 vagy mennyi item felett drágul a javítás...nekem nem fog <#idiota>, sose voltak 10 millkóim jó cuccokra

Egoraptor
"...Gearre kb. 5 millát költöttem..."

Cool story bro

Avenger
*most

Kandurex
az az elvárás, hogy az 1.03 után belépsz, és azonnal esnek a legkirályabb cuccok <#lama>

Avenger
A csizma kophat ha sokat szaladgál vele az ember. 😄 Egyébként marad akkor act 1, mivel act 3-ban azért halok rendesen. 😊 Act1-ben meg 5 valor + bucser max 2-3 halál, ha valamit benézek. Úgy olvastam amúgy, hogy 4-6szoros lesz a javítási költség. Eddig 7-8k közt volt pirosból feljavítani magam, mosz lesz vagy 30-40k. 😞

yesname
"...elégnek kéne lenni ahhoz, hogy saját erõbõl..."
"...Gearre kb. 5 millát költöttem..."

Tehát nem saját erõbõl toltad le.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

jazzy
Ja us fórum tele van, hogy a repair cost szörnyen magas és mi ebben a vicc? A gear egy része akkor is romlik, ha nem is ütnek meg...

" am one of the many players that have gotten "stuck" with red gear and massive repair bills (mine is currently 32,540)"