78986
  • BlazeH
    Nem nyomtad meg véletlenül a teleport után az archont?
  • Madi92
    Hali!
    Pár napja nem játszottam, most lépnék fel, erre nem enged be!?
    Valami account locked cucc, írtak e-mail-t is, de annyira nem jó az angolom, hogy értsem is..
    Valaki valami ötlet, hogy ez mi?
  • BlazeH
    exploit!! fújjjj!
    http://www.youtube.com/watch?v=ofA0D9rwunY

(Szóljatok Hedgehunternek)
  • Aspyrin
    nagyon kösz!
  • BlazeH
    Nem tudom te hogy vagy vele, de az én önbecsülésem már tini időszakom óta jobban formálják a munkahelyi sikereim, mint egy számítógépes játék. De a zsebpszichológusok biztos jobban tudják ezt is.
  • McHaals
    és íme a leírás is monkhoz, angolul persze
  • McHaals
    tessék, MONK build
  • Hegi90
    ja, csökken az e-pénisz, mi?
  • 1Darton1
    Egy exploit nem feltétlenül azért gáz, mert másnak esetleg kárt okozol (bár ezt sem árt megfontolni), hanem azért, mert a saját önbecsülésed rombolod vele minden alkalommal. Persze ehhez idő kell, mire rájön az ember, nem fogja mindenki megérezni ezt a tini időszakában, rosszabb esetben sosem.
  • Aspyrin
    valaki dobjon meg egy infernot túlélő monk builddel, plzthxbai :)
  • Szaruman
    Érdekes. És vhol sztem igaza is van.
  • McHaals
    kite-oltam fél óráig egy paladint is :) ez sem nagy dolog, de pl warriort és rugót is. imádtam minden másodpercét.
  • Hedgehunter #52586
    Nyitni kell egy forumot neki.... :)
  • yesname #52585
    Tudom, hogy nyuszi van mellé írva, de az szerintem inkább egy bagoly :)
  • j0nNyKa
    a nyuszik aranyosak, kortól függetlenül. amúgyis azt mondtad nem szólsz hozzám, megmondalak.
  • Fpocok
    Tényleg? És mivan az aláírásoddal? :D
  • j0nNyKa
    mondom, nem él a hotline sajnos
    a riadólánc pedig gagyi, az ovisoknak való
  • Fpocok
    Kell csinálni egy exploit riadóláncot :D
  • j0nNyKa
    sajnos nagyon sok az sg user, és nehéz mindegyiknek külön privit írni, amint új exploitot találunk :[
    az sg-diablo-exploit-hotline pedig épp nem él, úgyhogy marad az, hogy... dunno, olvasol
  • Hegi90
    még életemben nem láttalak ebben a topikban, majd pont neked fogunk küldözgetni privátot minden eseményről, ugye?
  • BlazeH
    Írd meg a számod. Küldünk róla sms-t legközelebb.
  • Hedgehunter #52577
    Egy privat jo lett volna azert....:)
  • cateran
    Most azonnal ugorjunk neki a jateknak es irany az exploitvadaszat:D A D3 kollektiva megmutatja ki az eger a gaton (vagy ki a legeny a lanyon?:S:D)
  • j0nNyKa
    bocs, hogy rögtön írtunk róla, és nem hamarabb :)
  • Hedgehunter #52574
    legkozelebb ha expoit van irjunk rola... Ma tudtam meg es kiprobaltam volna....
  • j0nNyKa
    maradjunk annyiban, hogy úgy skizózzuk egymást, hogy kiraknak mindkettőnket, mint macskát szarni, lásd új topic szabályzat :)
    lapozzunk.
  • cateran
    Mondjuk DH-val kezdtem, de viszonylag hamar (lvl 40 kornyeken) rajottem, hogy nem nekem talaltak ki, szoval atvaltottam wizardra, azzal elmasztam eloszor act 2 elejeig (ahol is -meg nerf elott- konnyed kacajjal dongolt a foldbe par leaping trashmob)aztan atmentem monkra, de az se tetszett igazan, bar act 1 kozepeig elmasztam vele...aztan jott a tank buildes barbar, amivel asitgatasok kozepette elmentem act 3-ig..csak eddigre mar veszettul untam az egeszet:D
  • Noodlee
    Haver, te tuti skizó vagy.
    Van, amikor totál normálisan tudsz válaszolni az idióta kérdésekre, és van, amikor a normális kommentre idióta módon reagálsz.
    Ha nem lett volna a végén a szmájli...
  • Hegi90
    Ne felejtsd ki, hogy kevesebb játékossal kevesebb a kereslet is...
  • jazzy
    Pálmarc
  • jazzy
    Hiába van kevesebb játékos, mivel a meglévő item nem megy sehova, max betörik, de azért nem veszi meg senki, hogy betörje. Ergo kevés játékossal is egyre több az item.

Egyébként én is act1et farmoltam a végén, mert egyszerűen jobb itemeket dob nekem. Nem kéne drop rate szerint, de mégis. Act3ban gyakorlatilag nem találtam jó fegyvert. Mikor átmentem act1be pár nap alatt 3-4 fegyvert adtam el 1-2 milla között. Stb.

Ettől függetlenül ha akarom, tudom farmolni act3-at, de minek.
  • j0nNyKa
    magyarázzam el neked külön, hogy miért volt jobb.. áh nem
    igazad van, ELÍRTAM! a mai napig nem tudtam, hogy az óra-perc formátum hogy néz ki magyarországon.
    köszönöm neked, hogy megtanítottál rá!
  • Noodlee
    13:37 "ha már proság van"
  • cateran
    Csak mivel egyre kevesebb jatekos van, igy nem lesz egyre tobb item, ugyebar:P (cikizz csak, elirtam, nincs mentsegem, max magyarazatom)
    Amugy -bar igazat adok abban, hogy a csalok vesszenek-a Bli$$-nek kutya kotelessege lett volna mindent, de tenyleg mindent megtenni az ilyesmik ellen. Tudtak,hogy lesz RMAH, tudtak, hogy valodi penz lesz a tet...es megis, tobb bug, exploit es egyeb jatekmechanikai hiba maradt bent, mint 1 atlagos betaban. Nem mentegetem az exploitolokat, de megismetlem:Most mar lofutyyot sem szamit igazan...az 1. par napban/hetben illetve az rmah megjelenesekor szamitott Figyelembe veve a runom eredmenyet act 3-4-ben, (ami eppen nem mervado, de akkor is:P) nem nagyon eri meg elmozdulni act1-2-bol...
  • jazzy
    a, Azért mert lenézem a csalókat. Azt nem értem téged ez miért zavar?
    b, Mert az árak mindig lefele mennek? Mivel egyre több az item az idő előrehaladtával? Didnt happened.
  • cateran
    Akkor csak azt nem ertem, hogy
    a, mit zavart teged az exploit?
    b, honnan tudod milyen arak vannak most ahban?
  • McHaals
    1725 int,na még akkor valamit hozzárakok :)
    a koponyával én is sokat szoptam, és sajnos nincs is túl jó, majdnem 300 dmg csak.
  • Hegi90
    ja meg a koponyát kifelejtettem, annak meg 300+ damage kell vagy ha az nincs akkor legalább crit%. Mivel az AH koponyakeresésre teljesen alkalmatlan, ahhoz kell kempelni rajta sokat, hogy értelmeset láss. De ebből kifolyólag olcsó minden. 300+ damage, 150+ inteset vettem valami 100k-ért, ami viszonylag jónak számít.
  • jazzy
    Egy sárkányt kiteolni annyi, hogy féloldalasan futsz és cdre leraksz egy trapet, de mondjuk kiteolj fél óráig pvpben egy értelmes embert.. az már más tészta.

Egyébként azt nem mondtam, hogy élvezetes is. Én is untam.

Másrészt cateran, 3 hete nem léptem be, szerintem majd pont egy ilyen akárkinek a fórumról fogok videót készíteni meg fölöslegesen költeni a pénzemet, hogy bizonyítsam. Szerinted mennyire érdekel engem, hogy hiszed-e vagy nem? Szenvedj ha akarsz, erőlködj ha akarsz, engem maximálisan hidegen hagy. Főleg ezzel a hozzáállásoddal.

Heginek segítettem, mert nem így állt hozzá, meg mert normális. Nekem ez bőven elég.

És még kiegészítésképp: Ki mondta, hogy 80k / slot? Én örülök, hogy ismered az általános iskolás osztást, de képzeld, nem kötelező minden slotra 80k alatt költenem. Tudod, ha 30kból veszek övet, akkor a másikra több marad!
  • cateran
    Jaja, jogos...