78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#52638 na erről beszéltem, de leugattak, megutáltak, és rohadjak meg, mert hetek óta először élveztem a d3-at :) -
#52637 hahah -
True Story :( -
Dr DeViLKiNG #52635 Komolyan bazzeg már hülyét kapok a lootjaidtól. Mármint hogy állandóan ilyen cuccokat találsz... -
#52634 Megvolt a 2 tabnyi szemét azonosítása, ezeket dobta a gép. A cipőt belőttem, a vállashoz hasonlót nem igazán találtam egyik AHban sem.
-
clio1616v #52633 pont most bővítettem, de már tele van 6 bankos altom :D -
#52632 Nem szűkös egy kicsit? Mé nem veszel nagyobb bankot? :D -
Aspyrin #52631 roni? -
clio1616v #52630 FYI
-
#52629 naja... ehhez az exploithez amúgy is jó cucc kell, mert itt azért nem vagy halhatatlan... -
unusual #52628 Ilyen cucokban + ennyi lovéval mi nem expolit? :) -
Ferrari23 #52627 Fpocok + McHaals köszi! -
#52626 legyen minimum 20% block, adjon all resistance-t, nem árt ha van rajta még vit + str/dex/int (attól függ mivel használod)
block amount is számít -
#52625 kevés a blokk, nincs stat, nincs all resist... add el vendornak. -
Noodlee #52624 Szerintem jó cucc. -
#52623 Youtube nézettség. -
#52622 Remélem ez vicc volt -
#52621 egészen pontosan 3319 goldot. -
Ferrari23 #52620 Pajzsot használok, ahhoz értők :D Ér ez valamit?
-
#52619 -
#52618 Megtekintések száma után az alatta futó reklámokért pénzt kap. -
#52617 hogy csinál belőle pénzt? -
#52616 igen, és ez nem összeesküvés-elmélet, hanem tapasztalat nálam is -
#52615 Ez a másik dolog, amit utálok. Van egy ilyen exploit, és mit csinál? Há pénzt csinál belőle, kirakja a netre, hogy mindenki lássa/használhassa...
MÁS: 2 körül vettem cuccot 5 millióért, most beléptem, nézem, hogy eladtam 19 euróért... lol -
sanyiiiii #52614 olcsó cuccok
Hátha valaki talál benne használhatót. -
Susarc #52613 melee-vel játszom-- plague+molten+jailer 100% ban
ranged-el jövök mortar+reflect 100%b an...
-
#52612 Marha egyszerű, ha a neveden szólítottak meg a levélben akkor a blizzard küldte, ha nem, akkor nem. Ha már működik akkor ok. -
#52611 de nagy a csend, mindenki a kripp'sploitot próbálgatja? :D -
#52610 a következő történt:
nincs authenticatorod, feltörték a bnet accodat, így valószínűleg egy csupasz karaktert/ládát fogsz viszontlátni, 0 arannyal.
menj be gmailba, változtass jelszót (ha ugyanaz mint bnet-acc jelszava, láttam már ilyet)
utána klikk a reset password linkre:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html
nagyon jól nézd meg, hogy milyen oldal jön be! inkább copy-paste a linket az emilből.
-
#52609 istenem
kérlek szépen, változtass jelszót azon az oldalon, amit jazzy adott. -
Madi92 #52608 Jó közben rájöttem, elírtam valamit, sry! -
Madi92 #52607 Parancsolsz?:D
Nem tudom mi az a scam. -
#52606 Ez nem scam egyébként?
Nem adathalász e-mail ez? Tehát gondolom tényleg nem tudsz belépni a játékba? Hetente kapok ilyen leveleket és mindig át akarnak baszni -
Madi92 #52605 Igen, de ott meg azt mondja, hogy nem jó az e-mail.. mivel lockolták.. -
#52604 Please click this link to choose a new password:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html -
#52603 Mar nezem is... Koszi.... :)
(nem jott egy privi sem amugy):( -
Madi92 #52602 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Due to suspicious activity, the Battle.net account [email protected] has been locked. To restore access to this account, please follow these steps:
Step 1: Secure Your Computer
In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.
Step 2: Secure Your E-mail Account
After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.
Step 3: Choose a New Password
You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html
*Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.
If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support at http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy
Bocs, ha nem lenne jó a spoiler...
-
#52601 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
big -
#52600 ez cumi... esetleg másold a mail, hogy tudjunk segíteni. -
#52599 Ha belinkeled az emailt többet tudunk segíteni mint így.
Blaze unalmas már.