Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Most ezzel akartál balanszolni hogy jobb(?) lett a drop?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
NV buff random champ-ekre tetszik
damage nerf meg nevetséges, infernón wizarddal azért szerintem illene kiállni Siegebreaker charge-jából, well, not anymore 😄
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Így a játék neve tényleg csak névleges, ha a
valós tartalmát akarná tükrözni akkor
Aukciós Ház Online lenne.<#zavart2>#zavart2>
Drop: 2 db kék, 1 db sárga. Item level 54....
Javítás: 0 halál --- 1.620 pénz
off
Nekem is az a célom, hogy legyen egy jó karakterem, de nem fogok ezért 1 évet farmal tölteni, amikor jóval elöbb is megvan ha használom AH-t. Még mindig nem az ördög mûve.
Miért baj az ha esik egy item ami xy karinak jó, és eladom majd a pénzen veszek valamit ami nekem jó?
A másiknak aki szerint pedig ha 5 millát költök a gearre az nem saját erõ, miért szerinted ki ütötte ki nekem azt az 5 millát? Ha magam farmolom ki tradelek, AH-zok, az saját eröböl van, mindenki megtudja csinálni, ha nekem is adnák a cuccot a kisbarátaim az nem saját erõ, az igen, ha farmolok, és eladom ami esik AH-ban, majd abból geart veszek. Ezt a magatalálós dolgot hagyjuk már, csak egy baromság azt gondolni, hogy majd AH nélkül mi simán felgearezzük magunkat, csak abból amit találunk.
tart a maintance. Ki tudja mit szúrnak még el.
Telítõdik a piac így akarják lassítani a dolgokat.
Persze ez is csak ideiglenes megoldás.
Nálatok vettek már valamit egyébként? Nálam nem pedig occsón adtam. 😄 Arany AH_ban már vettek 2-3 dolgot is.
Buffing item drops across the board is a bait and switch tactic. Blizzard says "Hey look at these higher numbers you getting next patch!" And you think to yourself " Awesome i cant wait to farm and see how many more good items i get!"
Mean while logic tells you that buffing everything isn't even a buff at all. Your chances of getting that great item are still the same. Now here is the real truth, since they buffed by a % across the board one number greatly outnumbers them all. The 24% ilvl 61 far out weighs the 16% and even more on the 8%. Now i wonder what drop % of ilvl 60 items are if ilvl 61 are 24%. It has to be at least 30 or better.
Ezt nem tesztelik? De godmode diablo HC Inferno kill az van persze!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Don't Cry...
Gratulálok... lámák...
Þór vígi þessi rúnar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A botosoknak.
ELmegy melózni, vagy szundi, a bot meg kalapálja a nerfelt goldot. De ígyis bejön valamennyi.
Egy átlag player meg játszik, kiesik a kevés ami szarra se elég.
Esküszöm direkt szopatják a Real Player-eket, hogy vegyenek goldot majd az RMAH-ban a kínaiaiktól. (hát lófaszt, elõbb veszek egy magyartól okosba, mint hogy tömjem ezeket a geciket pénzzel). <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Kivéve a gold de azt is le nerfelték.Javítás.