Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ezt nem tesztelik? De godmode diablo HC Inferno kill az van persze!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Don't Cry...
Gratulálok... lámák...
Þór vígi þessi rúnar
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A botosoknak.
ELmegy melózni, vagy szundi, a bot meg kalapálja a nerfelt goldot. De ígyis bejön valamennyi.
Egy átlag player meg játszik, kiesik a kevés ami szarra se elég.
Esküszöm direkt szopatják a Real Player-eket, hogy vegyenek goldot majd az RMAH-ban a kínaiaiktól. (hát lófaszt, elõbb veszek egy magyartól okosba, mint hogy tömjem ezeket a geciket pénzzel). <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Kivéve a gold de azt is le nerfelték.Javítás.
Nem nem, nagyon sok olyan cucc esik ami a másik kasztnak sem fincsi, hanem használhatatlan. (Ijjak garmadája)
Párhuzamosan szinteztem az összes karaktert:) (wd/Dh/B még hátra van(52-58)
Utána jön a neheze.
Utána már csak az AHbol vagy RMAH-bol tudsz fejlõdni.(tömni a blizz zsebét)
Mondom ezt kb. 100 óra inf. act1 farmolása után, 1 értelmes cucc nem eset.
Eljutottam act1 közepéig, de idõnként teljesen fityfirity csoportok megfingatnak. Rosszul osztom ki a képességeket és emiatt kérek tanácsot. Most zombi ktyáim és köcsögös pókjaim vannak, hozzájuk zombi mocsár.
Köszönöm.
... és tényleg, gecikönnyû lett, hajnali 1-kor még 4 ezreket kaptam, most meg 900-1200 között
... elõre iWorkcore
RFAD
DH 222k to 124k, OUCH!
Lehet kárörvendeni, tudom pár embernek hiányzott már nagyon, a többieknek csak érdekességképpen.
Þór vígi þessi rúnar
Teszt gyanánt act1et próbálom be, félek act3-ban szétszednek, mint bolondgyerek a mesekönyvet..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A WD az elsõ karakterem, ott tanultam meg, hogyan is mûködik az egész. 60+ óra, nightmare act 1.
A kiváncsiságból indított DH lány (40+ óra) nagyon megfogott, utol is értem vele a WD-t, most véletlenül pont ugyanott vannak, de majd elõremegyek valamelyikkel.
Tegnap indítottam egy varázslólányt :) nagyon aranyos :)
Így egész jó, hogy többfelé vannak és teljesen másmilyen skillekkel kell operálni. A DH azért is haladt gyorsabban, mert a WD-vel már tudatosan gyûjtöttem neki a cuccokat. Ami nem kell, szétszedem, vagy eladom merchant-nak (AH-t nem használok). Figyelem a loot-ot a többi karakter szempontjából is, rakosgatom a gemeket, húzom a kovácsot és a gemest, ilyesmi. Figyelem az acsikat, és próbálom összeszedni a legtöbb infót a történetrõl, minden küldetés után beszélek mindenkivel.
Könnyed szórakozás, ha van egy kis idõm. Gyerek mellett ennyi pont elég is nekem.
Inferno-n a jó loot reményében SZÓRAKOZVA játszani.
De valszeg ez nem fog összejönni...
Þór vígi þessi rúnar