78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
BlazeH #52678 Úgy tudom hogy ez már régebbi és már régebben javították. A lényege az volt hogy egyszerre haljon az egész pack, de pontosan nem tudom, nincs monkom. -
#52677 elmondja a videóban -
#52676 hm, és egyáltalán hogy lehet ez létrehozni? -
#52675 te is fiam brútusz
scn hetek óta nem játszottam, hcn meg miután elorynkettő is eldőlt, meguntam -
#52674 Na már te se, omg -
#52673 ilyesmi droppal lenne kedvem kb. újra belépni.. -
BlazeH #52672 Az még nem akkora gond. Az már nagyonbb, hogy így a champ pack minden tagja fixen dob sárgát. -
#52671 NA ez is hányás... multiboxing vagy mi. -
BlazeH #52670 Ez már volt?
http://www.youtube.com/watch?v=ECBxuy8PUEI&feature=plcp -
#52669 jaj ne az a... tüzes lóf*sz? meh, az tényleg elég használhatatlanra sikeredett -
BlazeH #52668 az az utolsó rúna által adott hydra változat, amit senki nem használ, mert szar -
#52667 amint elmondod, miaza mamuthidra -
jocika #52666 Ennek a második felére esetleg valaki?
Az első felére a magyarázatot köszönöm. -
BlazeH #52665 Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy léteznek olyanok akik képesek megkülönböztetni, és szétválasztani a kettőt. Részemről lezárva. -
#52664 Én majdnem eladtam a csizmám, pillanatrta megálltam, mert megláttam a zöld +statokat, csak nem találtam végre valami hordható cuccot? Nem, valami szar cipőben mentem kb act3 felétől :) Monk-al publicban teszem hozzá, nagyon fel se tűnt, 2 csapatot skippeltünk össz-vissz. -
#52663 Ó je acsi!
/fap -
cateran #52662 Igen, ha megolod a "fobosst" Jay Wilsont. Az osszes benti mob a devekrol van elnevezve, de amugy semmi speckos dolog. -
#52661 Ha valakit érdekel... még nem mentem be. Ad valami acsit érte azt hiszem, nem? FoS?
-
#52660 -
1Darton1 #52659 Nekem ugyan eszembe se jutna megkérdőjelezni a munkahelyi sikereid miután végigexploitoltál egy játékot. Ez teljesen természetes bosszúállási mechanizmus. -
cateran #52658 loh-life on hit, ah-n - auction house-on (aukcios hazban)
-
jocika #52657 Nagyjából értem, a loh az a leech of hit? Mi az az ah-n?
Elnézést, de nem vagyok teljesen otthon ebben a szlengben.
Tudnál te esetleg, vagy valaki más, varázslóra is hasonló tanácsot adni? Az is hell-ben van, csak a vége felé; én eddig annál a karakternél szinte csak az int-t és vit-et néztem.
Ja, még egy kérdés; tényleg annyira használhatatlan a mamuthidra? Többször is próbálkoztam, de mindannyiszor vissza kellett vennem a mérgezőt. Mellette blizzard és teleport van. -
#52656 Se crit chance,se loh.Ottan semmire se figyelj.Majd ah-n..crit chance kell neked 32+,crit dam,1000+ loh,40K+ HP,minél több dmg.35K+.
Dupla resist,vit mindenre meg sok dex.
Ezzel röhögve viszed inf act2-t.Azt farmolom. -
jocika #52655 Ez miért nem jó monk-nak? Most értem a hell act3-ba és érdekelne, hogy milyen jellemzőjű cuccokra figyeljek. -
#52654 hahahaha...Én meg az egyik gyűrűmet.800k volt,asszem,akkor még le voltam égve.Vennem kellett egy pótgyűrűt 300K-ért. -
#52653 Nagyon sok cuccal az a gond hogy attól hogy *OKÉS* statok vannak rajta még egyáltalán nem biztos hogy azt bárki felvenné. Kurva jól néznek ki ezen a statok, de senki nem fog 250-es VIT-re keresni Allres nélkül. Akinek meg DPS kell annak kevés a DEX, a VIT meg közel kuka stat. Critchanceről MF/GF-ről nem is beszélve. -
Rogerke #52652 Hatalmas a szórás legócsóbb 2m, legdrágább 30m. 2misis után az első 8m buyouton 5egész valahány millió biden és szarabb statsok vannak rajta mint az enyémen sőt még kevesebb is. CHALLANGE ACCEPTED! -
#52651 Tegnapelőtt összetörtem a chestem miután egy missclick-el kicseréltem. Azóta inkább nem török semmit. -
#52650 szerintem középgyenge, 100k, de szűrj rá a crit dmg, vit, dexre, lőj alá 10 ponttal és onnan állítsd buyout szerint növekvőre -
Dr DeViLKiNG #52649 Remek, sikerült berakni a 4 milliós gatyát 400k-ra, és el is vitték.
-
Rogerke #52648 Köszi poision resis monknak szerintem nemrossz :) de berakom 2m buyout nélkül köszi a helpet : ) -
Dr DeViLKiNG #52647 Az a baj, hogy se dhnak, se monknak nem jó. Hasonló van bennt 2 milliós bidtől, de nincs rajta bid (igaz 2 órája van bennt). Én 1.9 millióra raknám be buyout nélkül. Ha van valami marha aki megvenné, az úgyis bidelni fog rá.
Fú de segítőkész vagyok. Azt hiszem orvost kéne hívnom. -
Rogerke #52646
ezt beáraznátok nekem, mert nemigen megy a rákeresés : /// -
#52645 Kösz, az már elment annyiért. :) Egyszer amúgy szívesen dumálnék veled egy félórát skypon vagy hasonlón. Nem tudom konkrétan miről, de asszem jó lenne :) -
Rogerke #52644 Elnézést a +20% dob még rajta : D -
Rogerke #52643 Hasonló vállast adtam el, 17 júróért. Vit hiányában huzza le az árat : / -
Dr DeViLKiNG #52642 Első körben beraknám 150-250ig. És utána kb 50-esével lefele, ha nem megy el. De amúgy ez mindenre igaz.
Az a cipő is vagy 50 euro. -
#52641 Ööö, ezt dicséretnek veszem. De hány euró a vállas? DH-k bírják az ilyen cuccokat nem? -
#52640 -
#52639 :DD true story