78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1Darton1 #52718 Stoppernek hívják, igazi hightech cucc. -
#52717 Persze, már rég van erre program - sajnos. -
unusual #52716 Iszonyat jó az AH 1 hete nem tudok semmit se venni bid-el,mert 1-2mp-vel a vége előtt rám bid-el valaki.....Van ilyen program már erre is,vagy ennyi makker van a világon? -
#52715 Vajon egy seven sins recept legendary buff után 10x vagy 20x drágább lesz mint most?:) -
#52714 Erősödött az euró.. -
#52713 basszus ma bellogoltam 7 millából eltűnt 2????????? -
#52712 Persze hogy több sárga esik. Mivel ha rare-re van hasra ütök 5% esély, akkor 200-as MF-el ez 15% lesz (darabonként). -
#52711 Allressel igen, mivel a tűz fizikai sebzésű és nem tűz. Hogy miért azt ne tőlem kérdezd. -
#52710 Hát, szerintem ezek opciók. Valaki munkában is megteheti hogy felteszi 'magát' egy imidzsre (mittudomén tetováló lány aki nagyon vágja a virágmintákat vagy vérhányós metálzenekar) valaki meg nem. Itt mindenki játszhatná a játékát, de azt látom hogy 99% erőlködik meg görcsöl. Kiváló példa az MF.
Leírtam például hogy szerintem kb hogy működik az MF. #52250
Erre itt jött a feszengés hogy ó kurva blizzard nem tiszta az integrálós MF képlet meg először lepasszolja hogy legendary true/false meg a többi faszság, miközben arról van szó hogy HA FELRAKOD AZT A KURVA MF-ET TÖBB SÁRGA FOG ESNI. Most nézd meg, két hónappal a játék megjelenése (és 12 évvel a D2) után mindjárt bejön valami balfasz és ebbe beleköt a rejtett képletével. -
#52709 Múltkor például haveromat, akinek 500 órával nem esett semmi 2M-nál értékesebb nem tudtam meggyőzni arról hogy a tetves zoltán levágását felejtse már el mert a ráfordított idő századát nem éri meg (mert akkor ugye nincs Vaultban kezdés), de nem bazzeg hisz dob 3 sárágát meg 5 kéket meg csak 15 sec meg blabla, de azt hallgathatom hogy én vagyok a mákos meg vegyek lottót. Ja, MF geart nem vesz fel mert 'úgyse esik semmi' van viszont 200 goldfindja. Ennyi erővel hányhatnék a falra is. -
cateran #52708 Csak 1 gyors kerdes mindenfele flame nelkul: Te is ugy vegzed a munkad, hogy olyan lesz, amilyen lesz, aztan ha nagyon gebaszos, majd helyrehozod? (vagy ha a vasarlonak nem tetszik es reklamal, csak akkor, amugy nem erdekes?)Ha igen, akkor merem remelni, hogy nem olyan helyen dolgozol, ahol esetleg komoly gondot okozhat a "beleszarunk kemenyen" filozofia. -
#52707 Azt tartom érdekesnek amúgy, hogy nekem úgy esnek jó cuccok, hogy kurvára nem görcsölök értük.
Mehettem volna chestet farmolni május 20.-án, de leszartam
Mehettem volna goblint farmolni bármikor, egyszer kipróbáltam 2 órára, haverral, mondtam hogy kösz én ezt nem
Warcraft 2 óta játszom az összes blizzard játékka, nyilván látom a hibákat, de soha a kurva életben nem fogok görcsös baromságokat posztolni fórumokra hogy ígyszar meg úgyszar meg QQ. Tudom hogy majd helyrehozzák. Tudom hogy az új legendary változtatással kaszálni fogok. Tudom hogy a PVP patchel kaszálni fogok.
Mehettem volna szopni ACT2-be de én inkább másfél hónapig ACT1-t farmoltam meg AH-ban flipelgettem. Most van egy egész jó MF gearem ACT2-re, azt farmolom két hete. Mehetnék szopni/hisztizni ACT3/4-be, de nem megyek.
Most például úgy gondolom hogy a két tab unid összegyűjtése nagyon faszán megadja a folytonos haladás illúzióját, ezt élvezem ezt csinálom. -
Rehom #52706 Valaki tudja,hogy az "expired" dolgot ,hogyan tudnám eltüntetni ah-ból? -
#52705 Paypal-nál nem tudja valaki MKB bankot hogy kell megadni az accountnál mert sehogy se fogadja el? -
Rehom #52704 és ott a nataly set egyik része :| -
#52703 #52236 -ban írtam, kb azt tartom, de nem túl keményen, néha lenézek oázisba meg hasonlók. Mostanában 220 MF-el indulok. -
Dr DeViLKiNG #52702 Le tudnád írni pontosan hogy mész a2-ben? Kipróbálnám wizardal, hogy mégis mennyire gyűlöl a játék. :D -
#52701 Pegnapi identify-olás:
-
Dr DeViLKiNG #52700 Ez bazd+ tuti zsákos frodó volt, meg a 4 csizmája.
-
1Darton1 #52699 Abban a d3-ban, amivel én játszom 9k armorral és 900 allres-zel alig sebez a tűz act1-2-ben. -
Susarc #52698 jól van akkor csak nem én vagyok totál hülye:)) Arcane mobot nem láttam ma még /ma ynomtam vissza magam tankra előtte mindegy volt milyen sebzést kapok 1 shot:D fel se tünt:P/
"I have to agree, fully buffed I have around 1700 res but Arcane Enchanted and Molten drop me in milliseconds."
igazából ez azért vicces,mert ahogy utánnakutakodtam ez már vagy 1 hete van....és erre bezzeg basznak hotfixet tolni!
a magés meg barbáros bugot is kipróbáltam azt fixálták néhány óra alatt....
( ráadásul olyan kurva peches vagyok,hogy még a csit alatt se esett semmi használható item:D/ -
Ry0K3N #52697 firere jelenleg nem hat a resist, hogy miért kérdezd a nagyszerű blizzard programozókat -
cateran #52696 Tuti, hogy nem a desecrate stackelodik rajtad? Mert ekkora (sac/kb 8000) armorral es ressel csendben asitozva kellene alldogalnod a tuzben (mondjuk kis reg vagy loh nem art:D vagy 9-10k armor:D) -
Susarc #52695 amikor 25k-n van az armor /iron impact/ akkor is lepörög,de csak a tűzben.....nemvágom -
1Darton1 #52694 Tunkolj egy kis armort is magadra. -
Susarc #52693 gyerekek miért olvad el a karim a tűzben? mikor épp arra van a legnagyobb resistem 1250.....bármit kibirok act1-2-ben kivéve ha akármilyen tűzsebzésü mob jön akkor game over -
#52692 Elég hozzá 1 acc is. Exploit vagy bug, kinek mi. -
#52691 4 acc-kal van bejelentkezve, mindegyik karinak saját drop... -
#52690 Volt, és ez azért tényleg nagy geciség, ráadásul Blizzard is támogatja. Akinek van pénze, annak 4x-es drop, hát persze. -
Off:
Nekem is tetszik nagyon.
Igazából amíg nem lesz Diablo3-ba pvp addig keresnék valami más játékot.
Ezt a kettőt nézegettem.
-
#52688 off:
Secret World nagyon bejön nekem! -
#52687 (Bontott) Diablo 3 CE eladó!
(mindent adok hozzá, csak a játék kódját nem)
Érdeklődni PÜ-be!
Esetleg Guild Wars 2 vagy Secret World-t beszámítok. -
#52686 Velem ma volt olyan, hogy egy pakkból kétszer két sárga esett... azt hittem, hogy két pakk volt, ennek könyveltem el... de most ezeket olvasva... -
#52685 de mondom, health linkes mobbal már többször csináltam, hogy egyszerre haltak, és nem jött elő ez az exploit -
Tisszi #52684 Más skillel nem nagyon lehet megoldani hogy pont ugyan akkor haljanak, ezért kell az Exploding Palm. Ha akkor hal meg amikor rajta a dot, felrobban és megöli a többit is egyszerre.
A rúna pedig azért kell, nehogy leessen mielőtt meghal a mob. -
#52683 csalással jobban élvezem a játékot -
#52682 Még hiányzik a "csalással jobban élvezem a játékot" komment még -
#52681 lehet, de nem értem, miért
na de mind1 is, megvolt a mai exploit is :D -
BlazeH #52680 Gondolom kell hozzá az impending doom monk skill. -
#52679 mondjuk azért érdekes, mert pl. health linkes pakkokat rendszeresen öltem anno úgy, hogy egyszerre haltak - a 3 nv buff bug működött is, amíg nem javították, de ilyen multi-dropot sosem csináltak..