Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Necro
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Infernótól Locust felejtõs, dartból csak a splinter jó. El kell döntened milyen buildet akarsz. Ranged v melee, nem mind1. Most a speed nerf miatt lassabb animokkal kell számolni ha dartozol
Én melee wd vagyok act2-ben, de költséges build. Cserébe viszont nem kell izgulnom, h ha eltalálnak hulla vagyok.
Fontosak a passzív skillek, nálam -40% a damage reduction. Tömegben 10k+ healelek /sec, ha odafigyelek és nem hõsködök egész jól megy minden. De mint írtam nagyon gear függõ build, könnyen elcsusszannak a milliók Ah-n.
Ideális esetben a gear (nekem mint melee), ha legendaryban és setben gondolkozik vki, az árak induló árak
Helm of command 4+ m
Justice Lantern 6+ m
Zunimassa's Plague 4+ m
Zunimassa's Vessel 8+ m
Zunimassa's Journey 6+ m
Egyéb X+ m
Ebbõl a sapek és a justice gyûrû must have a block% miatt.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
#46122-re ment
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azért van aki próbálja jó irányba terelni a népet "Shut up you whiny biotches and pay to repair your gear LIKE A MAN!" <#nevetes1>#nevetes1>
D2-ben az itemizáció minden tekintetben mérföldekkel jobb, mint itt 😞
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az még elfogadható, hogy esik másik karinak vlaami erõs amit elad valaki és magának vesz belõle mást, de nekem ez sem ok.
Nekem az kell, hogy nekem dobja, mert így lehet neki örülni és így van meg a várakozás a beazonosításnál igazán.
Arra gondolok, hogy monjuk locusttal és kite-al + köpõcsövezés és spirit walk-al mennyire lehet "haladni" és túlélni?
Nem tudom, de így valami életképesebb karin kell gondolkodni, mint a dh, mert a javítási költség brutális.
Steam: greyfox
Yesname-nak igaza van a végén már csak a farmolás számit fõleg infernon de az meg már rohadtúl unalmas hogy golt miatt toljon végig az ember 326-szor egy pályarész meg szerintem inferno egy csalás mer ah-nélkül nem lehet teljesiteni
Nekem inkább az okoz örömöt, amikor x óra játék után eljutok oda, hogy mondjuk könnyen végig tudok menni act2-n.
De annak nem látom értelmét, hogy azon bosszankodjam, nem esik ki nekem 1 db 200 vit 100 str 70 all res armor item, mert ilyenek kellenének, esik más és a játék adta lehetõségeket kihasználva, megtudom szerezni azt amire szükségem van.
De ne eröltessük rá a játékra ezt a dolgot, hogy csak ugy lehet ha magad ütöd ki, régen se igy volt, a legjobb itemeket, high runakat, azért nem szórta ki neked a játék, a különbség annyi, hogy ott nem voltál ezekre az itemekre kényszerülve mert meg lehetett csinálni gyengébb itemekben is hellt.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Regards,
Most ezzel akartál balanszolni hogy jobb(?) lett a drop?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
NV buff random champ-ekre tetszik
damage nerf meg nevetséges, infernón wizarddal azért szerintem illene kiállni Siegebreaker charge-jából, well, not anymore 😄
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Így a játék neve tényleg csak névleges, ha a
valós tartalmát akarná tükrözni akkor
Aukciós Ház Online lenne.<#zavart2>#zavart2>
Drop: 2 db kék, 1 db sárga. Item level 54....
Javítás: 0 halál --- 1.620 pénz
off
Nekem is az a célom, hogy legyen egy jó karakterem, de nem fogok ezért 1 évet farmal tölteni, amikor jóval elöbb is megvan ha használom AH-t. Még mindig nem az ördög mûve.
Miért baj az ha esik egy item ami xy karinak jó, és eladom majd a pénzen veszek valamit ami nekem jó?
A másiknak aki szerint pedig ha 5 millát költök a gearre az nem saját erõ, miért szerinted ki ütötte ki nekem azt az 5 millát? Ha magam farmolom ki tradelek, AH-zok, az saját eröböl van, mindenki megtudja csinálni, ha nekem is adnák a cuccot a kisbarátaim az nem saját erõ, az igen, ha farmolok, és eladom ami esik AH-ban, majd abból geart veszek. Ezt a magatalálós dolgot hagyjuk már, csak egy baromság azt gondolni, hogy majd AH nélkül mi simán felgearezzük magunkat, csak abból amit találunk.
tart a maintance. Ki tudja mit szúrnak még el.
Telítõdik a piac így akarják lassítani a dolgokat.
Persze ez is csak ideiglenes megoldás.
Nálatok vettek már valamit egyébként? Nálam nem pedig occsón adtam. 😄 Arany AH_ban már vettek 2-3 dolgot is.
Buffing item drops across the board is a bait and switch tactic. Blizzard says "Hey look at these higher numbers you getting next patch!" And you think to yourself " Awesome i cant wait to farm and see how many more good items i get!"
Mean while logic tells you that buffing everything isn't even a buff at all. Your chances of getting that great item are still the same. Now here is the real truth, since they buffed by a % across the board one number greatly outnumbers them all. The 24% ilvl 61 far out weighs the 16% and even more on the 8%. Now i wonder what drop % of ilvl 60 items are if ilvl 61 are 24%. It has to be at least 30 or better.