Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mar szetrohogtem az agyam, a 10ik oldalon jarok es akkor jott ez a komment:

I agree completely. anyone who was playing this game for some type of self-satisfaction or remote feeling of enjoyment should be checked for a tumor. I personally was playing this game Because i like to constantly Facepull 2 mobs and catch a #%!%-shaped spear in the eye.it's the best feeling ever!

Nem birom abba hagyni a kacagast, a kollegak neznek hogy biztos a hoseg teszi <#idiota>
Fpocok
1 halál =3600gold

Parasite Eve 2, best game EVER!

Biztos vagyok benne hogy a diablo ah-ban mindkét szelekción a blizzard saját cuccai van eladósorban, és nem az átlagos embereké.
legalábbis a drágább cuccok.
jazzy
nagyon ratyi ez így, hogy kettõt lövök fél percenként, unalmas, csukott szemmel játszok miközben eszek, semmi pörgés nincs a játékban..
gazgoblin
Scoundrel egész jó: Cold dmg bow és mellé multishot...szépen lassítgat mindent. Cuccnak meg KÉK IAS+vit ring/amu hogy legyen vagy 60-70k hpja, sebzése úgyis mindegy...

plafon 50k-ból megvan a gearje, próbát megér hfgg

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Láttatok már olyat hogy nem voltak kiírva elite groupnál az affixek? Most 2x is belefutottam ilyenbe...izgalmas volt 😄

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Nekem meg par ora amig hazaerek, addig is megerositheted hogy tenyleg ilvl 61+ looteso van act1 be?
Más szóval a Nerf = gyengítve
Módosítottak ezt meg azt, változtatni nem tudsz.
Hell act 4 ben járok az alulgearelt wd vel (lvl 58 as) a cuccai 51 környékiek)D bácsitól tartok kicsit, de majd megnézem az aht <#idiota>
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGBYUSHER

Leírnátok léci hogy az mit takar? 😊
a 17%os kesztyûm is 7%os lett 😞

Hetek óta lehetett tudni, hogy Nerfelve lesz. 1000 helyen írták.
jóreggelt....
Egy 22%os attack speedes bowra licitáltam tegnap 1,3 milláért, erre ma 10%os lett belõle!
Hogy a fenébe??? :|

Zseni!😄

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Carlos
Mennyire érdemes levenni? 60?

Þór vígi þessi rúnar

Most teszteltem act2-t, most nem vagyok a legjobb gearben, összesen 42k hp, 9k armor 15k dmg, block 23%, egyedül a resist magasabb 1000 körül a legjobbak, 900 az átlag, cuccok 80%-a 60-61-es item lvl. Lazán lehet haladni act2-ben, olyan packok amiktöl eddig sirva fakadtam, pl szunyog champion ami moltent huzza elöttem, vagy bejött 1 dupla pack, plague fire chain, villamok minden szar, és egy helyben állva letudtam ölni. Szerintem igy 1.03-ban a barbár lett az uj demon hunter. Mondjuk igy se éri meg szerintem act2-t farmolni, hiába halnak könnyen, 5x annyit kell futkosni mint act1-ben, ahol van vagy 10 champion pack amit wp utan 2 mp-el el lehet érni, itt meg keresgetheted õket.

Még jó hogy eladtam minden tank geart a kariról rmah-ban, nincs már szükség justice lanterre meg string of ears-re kb, se stormshieldre, kb kellöen jó cuccokban még 2h-val is simán lehet majd haladni, és szétcsapni 2 mp alatt a packokat, csak legyen elég all res, meg sok hp és dmg.
jazzy
Aztak.. igazad van, minden fullon volt 543523 fokban, visszavettem, megnézem így. Bár azért teljesen fullon sem halt bele eddig a vga hûtésem.. 20 perce fújtam ki az egész gépet 1 porszem sincs benne..
Hali!

Hell Act2-be járok lvl 56 monk a blood and sand questnél, és problémába ütköztem pedig eddig haladtam mint az álom, semmi gond nem volt a kék és az arany mobokkal de egyszerüen itt nem tudok haladni meghalok állandoan :S a halál oka a "lézer" és a tûzgolyós mobcsoportoknál van.

Milyen cuccokat érdemes vennem, hogy tudjak haladni tovább..?

*hotkeyen kívül
Nekem a hotkeyen belül minden beálllítást elfelejtett patch után. Lehet, hogy a maxfps-ed visszaugrott a default 150-re?
Egoraptor
Ez mekkora.
klikk
Szarkazmus ftw!

jazzy
Sõt.. most 26% windowsban..
jazzy
NA pont ezaz, fõleg kint a menüben melegszik rohadtul, windowsban 30%on pörög, belépek ahzni 60-65%ra felmegy a ventilátor és így már olyan mint egy hajtómû..
ismert 1.03as bug
NecroJoe
Találtam egy ilyen fost, és mivel nem vagyon találtam hasonlót az AHban, kéne egy kis segítség a beárazáshoz, már ha ér valamit:

Necro

elitehun
at fps kijelzõ másnál se megY? nálam folyton 0-át mutat
Kandurex
érdekes, mert a laptopom is kikapcsolgatja magát, igaz nem ezen játszok, ezen csak AH -zok, de furcsa :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jazzy
Amúgy vagy nagyon meleg van, vagy valamit elbasztak, mert patch óta úgy pörgeti a vga hûtõt mint az állat..
Tyler Durden
Barbival valóban most jobban lehet haladni, nekem act1 volt nehéz, most egész szépen haladok. A másik melee class-t viszont megszopatták rendesen ezzel az ias nerffel, jelenleg kb azzal tudom életképesebbé tenni, ha minél több LoH-t stackelek rajta.. Act3ban ami eddig ment, seperc alatt összekaptam 30k repair costot :S

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

jazzy
Ez komoly, hogy a3 lószart se dob? megyek a1be én is :d
Azért jóval könyebb lett most a játék, act3-ban, ahol eddig instant összecsaptak barbárral, most böven lehet bírni a dmg-et, úgy hogy kb a fele gearem eladtam barbárról rmah-ban. Farmolni nem éri meg, mert ebben a gearben elég lassan lehet haladni, de játszható szerintem. Persze a többi karival lehet szar, de barbárral egyszerûbb lett az élet.
Épp annyira mint másik karakterek. Van ami gyorsabban öl és hal, van ami lassabban.

Infernótól Locust felejtõs, dartból csak a splinter jó. El kell döntened milyen buildet akarsz. Ranged v melee, nem mind1. Most a speed nerf miatt lassabb animokkal kell számolni ha dartozol

Én melee wd vagyok act2-ben, de költséges build. Cserébe viszont nem kell izgulnom, h ha eltalálnak hulla vagyok.

Fontosak a passzív skillek, nálam -40% a damage reduction. Tömegben 10k+ healelek /sec, ha odafigyelek és nem hõsködök egész jól megy minden. De mint írtam nagyon gear függõ build, könnyen elcsusszannak a milliók Ah-n.

Ideális esetben a gear (nekem mint melee), ha legendaryban és setben gondolkozik vki, az árak induló árak

Helm of command 4+ m
Justice Lantern 6+ m
Zunimassa's Plague 4+ m
Zunimassa's Vessel 8+ m
Zunimassa's Journey 6+ m
Egyéb X+ m

Ebbõl a sapek és a justice gyûrû must have a block% miatt.
yesname
Melee kari szopás valóban. Ez most a damage nerf miatt változni fog szerintem. Bár a karakterosztályok közti balance ettõl nem javul.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tatyla
most 54-es a WD-m es jobban haladok most hellen mint nm-en de ezt a kopocsovezest felejtsd el majd hazaerek linkelek buildet mert most telefonrol irok...
#46122-re ment

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

US fórumon világvége hangulat a repair cost emelés miatt.
Azért van aki próbálja jó irányba terelni a népet "Shut up you whiny biotches and pay to repair your gear LIKE A MAN!" <#nevetes1>
yesname
Peches vagy, mert nekem itt már esett 1 set, meg 5 legendary kb. 250 óra játékkal. Igaz szart sem érnek 😄
D2-ben az itemizáció minden tekintetben mérföldekkel jobb, mint itt 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Abban más, hogy neked esik és nem Inferno Act 1-ben összekalapált goldbol veszed meg. Ezt mindenki meg tudja csinálni, nem kell hozzá szerencse, elég a farmolás vagy egy bot, illetve venni goldot RL-ért.
Az még elfogadható, hogy esik másik karinak vlaami erõs amit elad valaki és magának vesz belõle mást, de nekem ez sem ok.
Nekem az kell, hogy nekem dobja, mert így lehet neki örülni és így van meg a várakozás a beazonosításnál igazán.

Azért az óriási különbség, hogy D2-ben legalább elvileg esett vmi legendary/set. Itt most eddig mindösszesen esett 1 legendary és 0 set. Két accounton, olyan 10 megkezdett karakterrel, azon egy már 60-as.
Csak mert én elég régóta ütöm Barbárral act1-et, próbáltam kerülni az AH, de valahogy nem nagyon jön össze olyan könnyen az act2-es gear. 250+mf van rajtam, így farmoltam, esnek ritkán jobb cuccok, de az hogy valaki egy melee karakterrel ah-nélkül könnyen megy act2-be nem tartom reálisnak. Azért bizony nagyon sokat kell dolgozni. A másik fele, hogy az AH-ból kivett jobb geart 90%-ban nem melee karakterek farmolták össze magasabb inferno fokozaton.
yesname
Ez az ami nagyon nem igaz. Alapból az esélye ennek nagyon erõsen lecsökken, hiszen megveszed AH-ban ami kell. Innentõl kezdve, pedig annál is jobb kéne hogy essen.

elitehun
és miben más ha jó cuccokért farmolsz?
greyfox
Witch doki hellen mennyire életképes?
Arra gondolok, hogy monjuk locusttal és kite-al + köpõcsövezés és spirit walk-al mennyire lehet "haladni" és túlélni?

Nem tudom, de így valami életképesebb karin kell gondolkodni, mint a dh, mert a javítási költség brutális.

Steam: greyfox

elitehun
de az ah mellett ugyanúgy megmarad az öröm és az izgalom hogy hátha valami jó esett
act1 skeleton kingnél kiirja hogy game terminated error 25000 volt valakinek ilyen mert nekem ez az elsõ? 9 szintû demon hunternél barbárnál nem találkoztam ilyennel.
Yesname-nak igaza van a végén már csak a farmolás számit fõleg infernon de az meg már rohadtúl unalmas hogy golt miatt toljon végig az ember 326-szor egy pályarész meg szerintem inferno egy csalás mer ah-nélkül nem lehet teljesiteni
yesname
Van mindegyikbõl.

Nem tudom, ezek szerint én vagyok rosszul összerakva, engem nem mozgat hogy magam üssem ki az IK setet, pláne hogy nem is túl jó. Eshet jó item most is, nálam is megvan az öröm, ha vmi durva esik ki, mert tudom, hogy ezért kaphatok jó pénzt, amiböl szerezhetek jó itemet a karakteremre.
Nekem inkább az okoz örömöt, amikor x óra játék után eljutok oda, hogy mondjuk könnyen végig tudok menni act2-n.

De annak nem látom értelmét, hogy azon bosszankodjam, nem esik ki nekem 1 db 200 vit 100 str 70 all res armor item, mert ilyenek kellenének, esik más és a játék adta lehetõségeket kihasználva, megtudom szerezni azt amire szükségem van.

De ne eröltessük rá a játékra ezt a dolgot, hogy csak ugy lehet ha magad ütöd ki, régen se igy volt, a legjobb itemeket, high runakat, azért nem szórta ki neked a játék, a különbség annyi, hogy ott nem voltál ezekre az itemekre kényszerülve mert meg lehetett csinálni gyengébb itemekben is hellt.
berlinboy6329
Elég jók a rare dropok.Csak szar mind.Két kör,2 zsák rare.5-ös buffal goblin dob 3 raret,0 MF-fel,pakkok meg 2-3-at.Butcher run,temetõ meg festering woodsot néztem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ranged karid van?