Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Elite pakkokra meg bossokra vonatkozik.
Hát ez ilyen... vagy ez, vagy az. Vagy dps, vagy jobb loot esély.

Parasite Eve 2, best game EVER!

elitehun
champ-eknél
MFfel kapcsolatban kiokositana valaki? Most akkor mire hat? Mert ládákra, hullákra, köcsögökre nem ha jól értem? Mikor érdemes felvennem mert miatta lényegesen kisebb lesz a DPSem?
gazgoblin
<#worship>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Bassza meg, azt irjak hogy poniland droppot is nerfeltek.<#rinya>
elitehun
nekem tegnap adta be vagy 2-szer, a maradék kb 7-8-ban meg láda volt
Azért az valahol érthetõ hogy az õrizetlen ládákból ne essen holdrobbantó lándzsa, hanem meg kelljen dolgozni a lootért (Láncos pajzsos vortexes pakk ami végigkerget a fél mapon, kb ilyen😊
Érdekes nekem azaz event régen megvolt még valamikor májusban. Utóbbi két hétben viszont egyszer se jött elõ (10-20 runból). Úgylátszik visszarakták, a ládát meg kivették + mf nem hat ládákra. Bossok is csak egy rare-t dobnak. Lassan már tényleg csak a champ pakkok maradnak.
Ennyit arról hogy mindenki úgy játszhatja ahogy szeretné.

Egoraptor
Gob még ott van act 2-ben
bár nem tudom fog e dobni valami
jót.

Majd este napi farm után megírom.

elitehun
eddig se spawnolt mindig.
Mar tegnap se mindig spawnolt hanem berakott helyette egy kicseszett event-et, hogy talald meg az arusnak az elveszett csecsebecsejet. Ami viszont furcsa hogy standard 4 elite pakk mindig megvolt, lada ide vagy oda.
Carlos
Majdnem mindegy, mert a MF-al nem lehet boostolni a rare dropot. Eztis kiokosították.
Komolyan mondom én már csak röhögök ezen a játékon!

Þór vígi þessi rúnar

És a chest maradt a watch tower lvl2-õn? Azt írta valaki, hogy mostmár nem mindig spawnol a végén.

azért jó ha van túlélésre esély😊 legyen a moboknak is cd jük😊 (vagy dvd)
ez is ismert 1.03 bug
vagy úgy kéne, hogy mindig minden távolságról az összes lövedék mindig telibe találjon 😊 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

gazgoblin
nagyobb a "minimum" lõtáv, ha jól emléxem

Avenger
Lehet az is egy affix, hogy rejtett affix. 😊 Közel mész és akkor bamm firechain jailer molten. 😊

Amúgy a mortart elcseszték. Nem úgy volt patch notes-ban hogy nagyobb hatótáv? Most meg lõnek rám és egy fél képernyõnyire sem megy el a lövedékük. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

😄😄 pedig fájt...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Carlos
Azt gondolják, ha nem látod mi van rajtuk, akkor nem fáj annyira. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

sztem Championok voltak...4 db kékes színû...de affixet akkor sem írtak ki,pedig volt nekik bõven.😊

Act1 watch tower farm, ahanyszor belepsz a waypointra mindig tele van azokkal a kicseszett landzsadobalo kecskekkel .
Avenger
Azok a rare szörnyek, amiket te láttál.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

mit lehet ezen annyit nevetni ?
Mar szetrohogtem az agyam, a 10ik oldalon jarok es akkor jott ez a komment:

I agree completely. anyone who was playing this game for some type of self-satisfaction or remote feeling of enjoyment should be checked for a tumor. I personally was playing this game Because i like to constantly Facepull 2 mobs and catch a #%!%-shaped spear in the eye.it's the best feeling ever!

Nem birom abba hagyni a kacagast, a kollegak neznek hogy biztos a hoseg teszi <#idiota>
Fpocok
1 halál =3600gold

Parasite Eve 2, best game EVER!

Biztos vagyok benne hogy a diablo ah-ban mindkét szelekción a blizzard saját cuccai van eladósorban, és nem az átlagos embereké.
legalábbis a drágább cuccok.
jazzy
nagyon ratyi ez így, hogy kettõt lövök fél percenként, unalmas, csukott szemmel játszok miközben eszek, semmi pörgés nincs a játékban..
gazgoblin
Scoundrel egész jó: Cold dmg bow és mellé multishot...szépen lassítgat mindent. Cuccnak meg KÉK IAS+vit ring/amu hogy legyen vagy 60-70k hpja, sebzése úgyis mindegy...

plafon 50k-ból megvan a gearje, próbát megér hfgg

Láttatok már olyat hogy nem voltak kiírva elite groupnál az affixek? Most 2x is belefutottam ilyenbe...izgalmas volt 😄

Nekem meg par ora amig hazaerek, addig is megerositheted hogy tenyleg ilvl 61+ looteso van act1 be?
Más szóval a Nerf = gyengítve
Módosítottak ezt meg azt, változtatni nem tudsz.
Hell act 4 ben járok az alulgearelt wd vel (lvl 58 as) a cuccai 51 környékiek)D bácsitól tartok kicsit, de majd megnézem az aht <#idiota>
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGBYUSHER

Leírnátok léci hogy az mit takar? 😊
a 17%os kesztyûm is 7%os lett 😞

Hetek óta lehetett tudni, hogy Nerfelve lesz. 1000 helyen írták.
jóreggelt....
Egy 22%os attack speedes bowra licitáltam tegnap 1,3 milláért, erre ma 10%os lett belõle!
Hogy a fenébe??? :|

Zseni!😄

Carlos
Mennyire érdemes levenni? 60?

Þór vígi þessi rúnar

Most teszteltem act2-t, most nem vagyok a legjobb gearben, összesen 42k hp, 9k armor 15k dmg, block 23%, egyedül a resist magasabb 1000 körül a legjobbak, 900 az átlag, cuccok 80%-a 60-61-es item lvl. Lazán lehet haladni act2-ben, olyan packok amiktöl eddig sirva fakadtam, pl szunyog champion ami moltent huzza elöttem, vagy bejött 1 dupla pack, plague fire chain, villamok minden szar, és egy helyben állva letudtam ölni. Szerintem igy 1.03-ban a barbár lett az uj demon hunter. Mondjuk igy se éri meg szerintem act2-t farmolni, hiába halnak könnyen, 5x annyit kell futkosni mint act1-ben, ahol van vagy 10 champion pack amit wp utan 2 mp-el el lehet érni, itt meg keresgetheted õket.

Még jó hogy eladtam minden tank geart a kariról rmah-ban, nincs már szükség justice lanterre meg string of ears-re kb, se stormshieldre, kb kellöen jó cuccokban még 2h-val is simán lehet majd haladni, és szétcsapni 2 mp alatt a packokat, csak legyen elég all res, meg sok hp és dmg.
jazzy
Aztak.. igazad van, minden fullon volt 543523 fokban, visszavettem, megnézem így. Bár azért teljesen fullon sem halt bele eddig a vga hûtésem.. 20 perce fújtam ki az egész gépet 1 porszem sincs benne..
Hali!

Hell Act2-be járok lvl 56 monk a blood and sand questnél, és problémába ütköztem pedig eddig haladtam mint az álom, semmi gond nem volt a kék és az arany mobokkal de egyszerüen itt nem tudok haladni meghalok állandoan :S a halál oka a "lézer" és a tûzgolyós mobcsoportoknál van.

Milyen cuccokat érdemes vennem, hogy tudjak haladni tovább..?

*hotkeyen kívül
Nekem a hotkeyen belül minden beálllítást elfelejtett patch után. Lehet, hogy a maxfps-ed visszaugrott a default 150-re?
Egoraptor
Ez mekkora.
klikk
Szarkazmus ftw!

jazzy
Sõt.. most 26% windowsban..
jazzy
NA pont ezaz, fõleg kint a menüben melegszik rohadtul, windowsban 30%on pörög, belépek ahzni 60-65%ra felmegy a ventilátor és így már olyan mint egy hajtómû..