Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Hogy van akkor ez, valamit félre értek?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
szvsz nem a játék szar hanem user error van folyamatosan 😄
Szerintem HC miatt kapott nerfet a monk. Általában ilyen tímmel mentem 3 monk+én 2m+1b+én. Néha beesett egy-egy másfajta kari is.
Most meg mi van? Ki sem tudom nyírni az elite packokat én nem tudom mit gyengítettek, de jó 10 perc eredménye sok halál és 36 ezer gold javítás egy olyan elite pack ellen amit update elõtt max 1-2 halállal vagy halál nélkül kinyírtam volna. Most úgy érzem itt az ideje pihentetni a játékot...
Ha ez volt a céljuk akkor sikerült.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
1 kapcsold ki játékban a két fps korlátozót opcióban és/vagy
2 a driverben az elõre reprodukált képernyõk számát emeld meg, és/vagy
3 uott az energiagazdálkodásnál adaptívról állítsd teljesítményre
Nálam elég volt az egyes pont és minden oké.
azt elég nehéz lenne kitalálnia a játéknak, hogy milyen stílusban játszol és az alapján becsülni, hogy átlagos lövésnél mennyi crit eséllyel számoljon, és akkor ebbõl hozzon ki neked egy nagy globális dps-t, nemde? ... mondjuk tényleg írhatna ki x-tõl y-ig értékeket, de az meg a stat összehasonlításnál nézne ki érdekesen, "ha ezt a kesztyût felveszed, akkor -256...+800 között változik a dps" 😊
Állítom - már írtam ezt régebben - a karakter indításakor vmi befolyásolja a szerencsét. Van olyan része a pályának, ahonnan már 4 legendary itemet szedtem ki, pedig nem is ott játszom legtöbbet. Van olyan pálya ami fossa nekem a különbözõ "plan"-okat.
100000000%+1 gear based. Van elég pénzed semmi nem gond... 400.000-600.000 ezres sebzéseket is lehet látni a videón.
Ja, Gothic 2-öt tolom szóval érvényes a válaszom ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Regards,
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Þór vígi þessi rúnar
..hogy szeptemberre megunjuk a dio3-at és visszamenjünk Pandáznííí !

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10