Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak ne utálnám annyira ezt a hardcore koncepciót.
Egy másik helyen feltelepítettem a diablo3-t nem a dvdrõl, hanem a battlenet accountomon belûrõl.
Feltelepítem, és amikor beakarok lépni a játékban, azonnal letítlja, és azt az üzenetet kapom hogy valaki illegálisan hozzáférhetett az accomhoz.
És hogy cak akkor tudom újra használni ha megadom a cd kulcsom elsõ 6 számjegyét. Ez nár kétszer történt velem amikor máshol akartam használni.
Mi a fenét lehet ilyenkor tenni hogy máshol is tudjak játszani ?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
walleres elitekkel vigyázzatok, rámkúrták a wallt, beleragadtam, majd mikor lebomlott az a xar, hiába nyomtam bárhova egyhelyben állt és csak lõdözött..úgyhogy meg is purcantam...majd spawnon sem tudtam mozogni...csak lövöldözni, úgyhogy teleport és vaultozás után tudtam nagynehezen újra menni 😄 gigalol
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Butcher:
Fixed an issue where the corner panel fires in the Chamber of Suffering were doing twice as much damage as intended.
Bug:
Monsters with the Reflects Damage affix will no longer reflect Follower damage back to the player.
Más.
Valaki kérdezte napközben, hogy a sírós "has life"-osok mennyit öltek bele eddig a játékba. Én ~84 órát a barbárba (múlt hét szombatig, azaz megjelenéstõl számítva 1 hónap, Cathedral lv2-n adtam fel). Tudom, hogy gyûjthetnék még csomó lóvét farmolással, de az nekem érdektelen.
De most, hogy 60+ cuccok eshetnek Hell III-tól, ezt a véleményemet hivatalosan is megváltoztatom 😄
(azért a WD-t most már befejezem)
Ami vicces volt, hogy Siegebreakert vagy 5 percig öltem:d Azannyukat telibe:d Várom a pandát , ott legalább a hc az tized magunkon múlik s nincs ekkora RNG
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
26k hp-m van, pl. a skeleton king 66k-t vert rám 😊
0res, fisi-fosi armor.
Mondjuk eddig legalább sebeztem, most az attack speed és NT nerf miatt ha mondjuuk fele annyi idõ alatt ölök, akkor hogyan meneküljek ugyanannyi discipline-ból? Azt cserébe megduplázzák? 😊
Steam: greyfox
Hogy van akkor ez, valamit félre értek?
szvsz nem a játék szar hanem user error van folyamatosan 😄
Szerintem HC miatt kapott nerfet a monk. Általában ilyen tímmel mentem 3 monk+én 2m+1b+én. Néha beesett egy-egy másfajta kari is.
Most meg mi van? Ki sem tudom nyírni az elite packokat én nem tudom mit gyengítettek, de jó 10 perc eredménye sok halál és 36 ezer gold javítás egy olyan elite pack ellen amit update elõtt max 1-2 halállal vagy halál nélkül kinyírtam volna. Most úgy érzem itt az ideje pihentetni a játékot...
Ha ez volt a céljuk akkor sikerült.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
1 kapcsold ki játékban a két fps korlátozót opcióban és/vagy
2 a driverben az elõre reprodukált képernyõk számát emeld meg, és/vagy
3 uott az energiagazdálkodásnál adaptívról állítsd teljesítményre
Nálam elég volt az egyes pont és minden oké.
azt elég nehéz lenne kitalálnia a játéknak, hogy milyen stílusban játszol és az alapján becsülni, hogy átlagos lövésnél mennyi crit eséllyel számoljon, és akkor ebbõl hozzon ki neked egy nagy globális dps-t, nemde? ... mondjuk tényleg írhatna ki x-tõl y-ig értékeket, de az meg a stat összehasonlításnál nézne ki érdekesen, "ha ezt a kesztyût felveszed, akkor -256...+800 között változik a dps" 😊
Állítom - már írtam ezt régebben - a karakter indításakor vmi befolyásolja a szerencsét. Van olyan része a pályának, ahonnan már 4 legendary itemet szedtem ki, pedig nem is ott játszom legtöbbet. Van olyan pálya ami fossa nekem a különbözõ "plan"-okat.