Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
az igen, mindenem jobb mint neked kivéve az all res. ja meg a liferegen. Mondjuk act 1 nekem is pite volt, act 2 a szopó
amúgy pedig 13k életem van 9k dmg(buffal 15k) allres 664, liferegen 3300/sec, 609life regen/kill és 94 liferegen/hit, buffolva rezekkel lehet szépen haladni elõre 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

unknown nick
Nincs monk-om. Mások panaszkodnak a nerf miatt, nem tudom összevetni. Én csak annyit láttam eddig, hogy HC-ban kegyetlen erõs népszerû túlélõ kari.

A demon hunternak van egy olyan passziv skillje hogy sharpshooter ami másodpercenként 3%al növeli a critical hit chancet. Neked eltelt az a x másodperc hogy elérje a critical hit chance a 100%ot ezért ad többet a crites kesztyû mint a 100al több dexes 😊

majd ha lvl60 leszel és lesz rajtad 5 NV buff akkor lesz érvényes az állítás 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Azt írták, hogy 1.3 után minden boss dob min. egy rare-t. 2x levágtam Maghdát nulla rare. Ugyanez volt Buchernél is. Hellen vagyok 55-ös szint.

Hogy van akkor ez, valamit félre értek?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

ez nem feltétlen igaz... nem azt mondom, hogy nem kell de meg lehet csinálni nélküle is... mivel a monk egy buff-os kari így el kellene olvasni hogy melyik skill mire jó és meglesz a megoldás 😊

elitehun
csakhogy egy monknak lényeges eleme az ias. legalábbis a legtöbb monknak.
Nem tudom milyen builddel játszol, de nekem erõsebb lett a monk... mondjuk IAS nem volt csak fegyveren így a patch errõl az oldalról nem érintett. kicsit átskillezve most úgy néz ki, hogy +4-6k dmg-em van és túlélem egy elit és egy champ pakk (egyszerre a 2, inf act 1)áldásait...
szvsz nem a játék szar hanem user error van folyamatosan 😄

Ha mar neked ilyen nyilvanvalo akkor magyarazd el ugy hogy en is megertsem. Komolyan erdekel. Nem kizart hogy tanulok valamit.
unknown nick
"A másik melee class-t viszont megszopatták rendesen ezzel az ias nerffel"

Szerintem HC miatt kapott nerfet a monk. Általában ilyen tímmel mentem 3 monk+én 2m+1b+én. Néha beesett egy-egy másfajta kari is.

BaLeeX
Látom valami remek update volt. Eddig is csak szívtam Inferno act1-ben DH-val, farmolgattam kicsit, de rengeteget elvitt a javítás a sok haláltól. Természetesen normális cucc sosem esett.
Most meg mi van? Ki sem tudom nyírni az elite packokat én nem tudom mit gyengítettek, de jó 10 perc eredménye sok halál és 36 ezer gold javítás egy olyan elite pack ellen amit update elõtt max 1-2 halállal vagy halál nélkül kinyírtam volna. Most úgy érzem itt az ideje pihentetni a játékot...

Ha ez volt a céljuk akkor sikerült.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Elnézve blizzard forumot nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt,th blizzard
nincs, guglizd meg
Gondolom 100on van a crit chance a sharpshooter skill miatt, azt vedd ki és nélküle nézd meg igy jóhogy faszságot mutat ember 😄

Ati van,arra vmi ötlet?
Ha nvidia káryád van az alábbiakat tedd:

1 kapcsold ki játékban a két fps korlátozót opcióban és/vagy
2 a driverben az elõre reprodukált képernyõk számát emeld meg, és/vagy
3 uott az energiagazdálkodásnál adaptívról állítsd teljesítményre

Nálam elég volt az egyes pont és minden oké.
de én még mindig nem értem, ha crit chance felkúszott 100-ra, akkor azzal számol, ebben mi a hiba? vedd ki a passzívot, vagy dobj le egy tárgyat, rögtön láthatod a SS nélküli értéket (igen, a stat összehasonlításnál is, mindig azt a különbséget mutatja, ami éppen azokkal az értékekkel van, amikor rávitted az egeret)

azt elég nehéz lenne kitalálnia a játéknak, hogy milyen stílusban játszol és az alapján becsülni, hogy átlagos lövésnél mennyi crit eséllyel számoljon, és akkor ebbõl hozzon ki neked egy nagy globális dps-t, nemde? ... mondjuk tényleg írhatna ki x-tõl y-ig értékeket, de az meg a stat összehasonlításnál nézne ki érdekesen, "ha ezt a kesztyût felveszed, akkor -256...+800 között változik a dps" 😊

Nem írtam oda, de ez még pecs elõtt volt. Egy kezemen megszámolom hányszor esett sárga item abból a ládából pedig volt, hogy 20x is mentem egy nap.

Állítom - már írtam ezt régebben - a karakter indításakor vmi befolyásolja a szerencsét. Van olyan része a pályának, ahonnan már 4 legendary itemet szedtem ki, pedig nem is ott játszom legtöbbet. Van olyan pálya ami fossa nekem a különbözõ "plan"-okat.
Mivel beléptem és már a menübe láttam hogy a kép nem olyan éles tudtam hogy valami nem stimmel,haver meg mondta hogy a patchel resetelék a beállítást vagy mi. Magától meg tuti nem kezdene el szaggatni szóval tuti nem én basztam el valamit....
Az elõbb olvastam valahol hogy a barbár az új dh , a legerõsebb karakter lett a D3-ban. Miért is? 😊

elitehun
nálam nem, és tudtommal más se irt ide ilyet még. persze attól még lehet a patch
Egoraptor
Már megérte!<#nevetes1>

Blizzard leszophat 1 talig apró majot,szaggat a játék az új peccsel fuckye!!!!
jazzy
Fasza, mert ugyanúgy farmolom act3at mint eddig, ugyanannyi cucc esik, csak 6x annyiért javítok. Cool! 😄
Akkor ezek szerint nerf volt ott is mert eddig 10bõl 9x dobott ott sárgát

Tinman
Tökéletes példája annak, hogy miért ekkora fail a játék.

100000000%+1 gear based. Van elég pénzed semmi nem gond... 400.000-600.000 ezres sebzéseket is lehet látni a videón.

Ja, Gothic 2-öt tolom szóval érvényes a válaszom ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Van mégegy ilyen láda Highlands Crossingon is a barlang alján. Nekem az õrtornyos láda 10bõl ha 1 sárgát dob, de a barlangos szokott. Nem tom miért.
Aradebil2
új vagy ugye?😄

skinnyman
Jobb (perfect square és afeletti) gemeket hogy érdemes szerezni most? Dobni gondolom sehol semmit nem dobnak. Szóval ah vagy craftolás marad...

Regards,

Mas, a watch tower resplendent chest 2 runbol 2szer jelen volt.
Akkor nezd igy, a crit dmg az nem egy allando valami a dex ertekkel szemben, a DH pasziv dinamikus buffja miatt csak elmeletilgeg van 100% crit chance gyakorlatban dinamikusan ugral a resetelodes es a stackelodes miatt. Szoval van fix +100 dexem( ha a ket kesztyu oszehasonlitast nezem), de le van szarva hogy primary attribute nekem mert egy 20% extra crit dmg( ami nem is allando, mert nem krittelek minden lovesnel) az kenterbe veri. Erre mondtam hogy ez meg mindig hulyeseg, csak eddig az IAS volt ilyen, mostmar eltunt a kepbol, szoval a blizzard lelkesen meghotfixeli majd a crit dmg-et is.
Csak gold, a recept a followerek melletti árusnál kapható, a megfelelõ nehézségi fokon, act4 utolsó küldetésénél.
mondjuk ehhez még hozzájön persze, ha van egyéb crit dmg növelõ cuccod, is, de kb mindegy, mert az a 20% akkor is több lesz, hacsak nincs 200% crit dmg növelésed más forrásból

Aradebil2
töröld ki a peccs fájlokat (pontos helyet most nem tudok mondani)az segíteni fog

NecroJoe
Tud valaki innen neogaf-ra postolni? Kéne egy kis segítség, de a jutalom sem marad el. 😊

Necro

Segitséget szeretnék kérni vkitöl aki találkozott már ezzel a problémával ...peccs után ujra akarta instalálni magát a játék ..10x proba után ujra instaláltam...felpecseltem megint mindent...elakarom inditani a gamet de megint az instalálás jön ...annyira nem vagyok ideges csak kicsit bosszant...minden ami blizzard engedélyezve van a tüzfalon...a helpet és az ötleteket elöre is köszönöm......
ezen mondjuk én se értem mit kell fennakadni, az a 100+ dex a fegyó alapdmg-nek 100%-át adja a sebzéshez. ha pl már volt 1300 dex-ed ezelõtt is, az kevesebb mind 10% növekedés, szemben a crit 20%-val...

Mi kell hozzá, hogy NM-re meg Hell-re felfejlesszük a Staff of Herding-et? Csak gold vagy valami más egyéb is?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Erdekes hogy mit hivsz jonak es mit rosznak. Tehat az neked rosz ha a magasabb ilvl cuccon gyakorlatilag 2x annyi hasznos stat nem tudja hozni a 20% crt dmg bonust. Egyaltalan erted te miert nerfletek az IASt? Kitalalod melyik lesz a kovetkezo nerf target?
Egoraptor
Megy a rák!
GW 2 hamarabb kijön!
<#eplus2>

Carlos
Aki a D3-ig wowozott úgyis visszamegy, aki meg eddig se tolta ezután se fogja. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Nem értitek ,hogy mire megy itt a Játék !...

..hogy szeptemberre megunjuk a dio3-at és visszamenjünk Pandáznííí !
Egoraptor
Lottó online!
Nothing new, move along.

greyfox
Egy jó lvl55-ös item és egy szar lvl 62-es?
Mi ebben az új?

Steam: greyfox

Hat amig az eredmeny ilyen, addig megnyugodhatunk mert a Blizzard tudja mit csinal( oh wait)
Aham. Köszi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Látom elsõ Hc diablo kill is nagy loot volt. 3 db fostos magic...
Egoraptor
Eddig a Magic Weapon hamis dps értéket írt ki
az összegzésben amit valójában nem kaptál meg,
gyakorlatilag már patch elõtt is 15k sebzésed
volt csak 23 volt kiírva. Mindez csak akkor
igaz rád ha nem voltál tele attack speed-es
cuccokkal. Mert akkor azok miatt esett a DPS-ed.