78986
  • Susarc
    ez kb semmit nem ér.....2 kezes 800-900 DPS től kezdődik amit értékesiteni is tudsz és érdemes is!
  • Lunki88
    Első sárga dropom inf act I-en. :D Mennyi goldot merjek ezért kérni?
  • Dr DeViLKiNG
    Feleslegesen.

Sold, Destroyed, or Lost Items
    Customer Support cannot assist in restoring sold, destroyed, or lost items. Items that are salvaged for crafting materials are permanently destroyed.

The 12 most recently sold items can be recovered from any vendor through the Buyback Items tab. The Buyback Items tab is cleared when your character leaves the game. Sold items that no longer appear on this tab are permanently lost.
  • Susarc
    teljesen jól működik act 2 ben 57k dps 475% crit dmg figyelni kell merrefele rohanok,de mint irtam pár hete counterelnek szinte minden inditott játékban....

ACT1 joke 1 perc alatt végig zuzok egy mapet a mobok csak pislognak igaz itt sokkal kisebb a bejövő sebzés még ha leszögeznek vagy berántanak is oda elég a hp regen búven ACT2 ben már nagy a bejövő sebzés,de eddig ezzel sem volt gond

ACt3-ra kéne resist is a gearre,de az meg ugye több milliós tétel darabonként ezért lenne optimális ACT2,de igy nem lehet.....:S
  • Susarc
    arra nincs pénzem van 2k-s regen meg insane DMg,de az utóbbi pár hétben meglőtték ezt a buildet.....elegem van a tankolásból és nem is lenne baj ezzel,de 90%/ ban counter pakkokat kapok.....igaz ez a ranged karimra is az is kinszenvedések árán tud haladni....

nem is beszélve arról az apróságról,hogy az egyik main abilityt mikor rage-t kapsz a critekért/sry kaphatsz/ azt itt boritékolom nektek,hogy ninjanerfelték!
    49% critem van egy futásra tolok egy tornádót ami azthiszem 3x üt meg egy mobot futok a szélek mellett jön mögöttem 10-15 mob tehát másodpercenként ez olyan 30-50 ütés és egyetlen kurva rage pont sem jön be! szép lassan elfogy a kari......

épp eleget játszottam a WOW-al,hogy tudjam a peccs nótok szart se érnek,mert rengeteg belepiszkitás van a játékokba amiről nem esik szó.....

• jazzy
    Miért kérdezed a megoldást, ha magad is tudod mi az?
  • baga
    nehogy már ne legyen erre valami orvosság, nem a világ vége de pl. wow-ban lehetet ticket-et írni és visszakaptam a user. itt erre nincs lehetőség?
  • Dr DeViLKiNG
    Nagyon egyszerűen. Sehogy.
    Máskor odafigyelsz.
  • TurboX
    sok loh-el az maga a kánaán
  • Sunrider924
    Az ugy volt, hogy azt en meg se talaltam
  • baga
    sziasztok

véletlenül eladtam az egyik kb. 50 millás itemet, hogy tudom visszakérni, mi ennek a modja.:(
  • Susarc
    Igazad van most kaptam 11-.nek egy Vortexet......
  • TurboX
    azért a "minden egyes" erős túlzás

am: berserker
  • berlinboy6329
    Én állandóan arcanet meg frozent kapok monkkal.
  • Susarc
    megbassza a büdöskurvaélet a Blizzardot már! átmentem WW buildbe MINDEN EGYES KIBASZOTT CHAMPION PACK JAILER!

ezer 1 százalék,hogy mikor ossza a "random" affixeket a mobokra nézi a szetupodat és bizonyos dolgokat nagyobb?! / almost FIX!/ esélyel kaphatnak meg a pakkok!
  • sata75
    én találtam már olyat amin egy se volt....

• Lunki88
    Ilyen statokkal inferno act I-en van esélyem? Már egy ideje hellen farmolom a goldot hogy legyen pénzem all resist cuccokra, de egyelőre még csak 300 körüli minden elemre a resistem. :/
  • Sunrider924
  • Dr DeViLKiNG
    Hát, érezd magad szerencsésnek. :D
  • Sunrider924
    Megmondom, mert ugysem tudod uberelni, a +1 vitalityt :)
  • Dr DeViLKiNG
    Mit kell überelni rajta?
  • Sunrider924
    Meg lehet probalni uberelni
  • Dr DeViLKiNG
    Üldözési mániátok van.
  • Dr DeViLKiNG
    Mert a templar skillesebb.
  • Facek
    Miert van az, hogy a templarnak van 1900~ armorja, 21k elete es 100~ resistje, nekem van 27k eletem, 880~ resistem, es ram 10-14k-t sebez act2-be, templarra meg kb 1 negyed eletet vesz le egy loves (a constructorok amikbol van tuz-poison-villam) ?
  • skinnyman
    Ez amúgy RMAH-n is működik? Mert az az online csalás egy egészen új formáját tenné lehetővé.
    Az adatbázisok tanárom biztosan megbaszta volna azokat akik úgy írták meg, hogy nem szerveroldalon ellenőrzi az ilyeneket, kevés amatőrebb dolog létezik ennél. Mi lesz a következő, SQL injection? Pl tárgy nevekre lehet keresni és oda beírsz valami finom SQL kódot akkor mi lesz? Ki se merem próbálni :D
  • MEdievil
    Goldfarmerek botjai spamelik szét az összes channelt és azt aztán nagyon nehéz lenyomozni. Még sem tesznek ellene semmit akkor mit vársz?
  • skinnyman
    Annó amikor erről hallottam már akkor is alig hittem el, de hogy azóta sincs kijavítva, az valami botrányos.
  • Lammer
    egyebkent ezert nem jar ban??? gondolom mar paran panaszkodtak... szerintem az lenne a korrekt, ha kibannolnak oket a 'csaba :)
  • Szaruman

Remélem, h lámacsarnok is lesz megint :)
  • joeyecc
    Üdv mindenkinek!

Mivel korábban jó kapcsolatban voltam az oldallal, gondoltam megosztom az itt lévőkkel, hogy pár hónapja ismét megnyílt a rakanis.hu fórum. Amennyiben van kedved tagja lenni eme szerény diablos közösségnek is, szívesen látunk.

További jó fórumozást!
    -joey-
  • Fpocok
    Jól olvastad. Blizzard akkora balfasz, hogy a szerver oldali AHT te tudod befolyásolni a kliens adatainak átírásával.
  • Noodlee
    ?
    Mi az, hogy kicseréled a kettőt?
  • Kandurex
    de jó, buktam vele vagy 10 milkát..:(
  • anadrex
    Tegnap nekem is vitték el így 2 cuccom, néztem is rajta, hogy mi a ****?
  • Kandurex
    egyébként működik még az a bug, hogy a bid, buyout kicserélése és bid áron lehet megvenni a cuccot? mert nekem tegnap, ha csak nem én vagyok a hülye, bid áron vitték el egy cuccomat :(
  • McHaals
    én lecserélném, sokkal szebb ez
  • Tisszi
    akkor linkbe
  • Tisszi
    Nemtudom le a cseréljem a mostanit erre, elég op.
  • Lunki88
    Ennél azért sokkal többért láttam hasonló fegyvereket. 30-40k aranyat még könnyen fizethetnek érte.