Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
*Dessan was slain by The Butcher*

Ijj, égõ

PunkZoli: mutatkozz be kérlek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mert különccel övék a fórum, tuti kispajtások!
Tyler Durden
Egy igen vagy egy nem is elég lett volna <#awink>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Én nem érzek nagy változást. Kicsit tovább tartanak az elitek, jóval kevesebbet halok és szarabb a loot.
Összességében fel fognak értékelõdni a jobb tárgyak, és paradox módon ezzel párhuzamosan a gold is. Az én szempontomból pozitív változás, hogy stabilizálódik a gazdaság. Csak aztán nehogy mellélõjek ezzel a jóslattal.

Különc
Nekem nincs javítási költségem, mert nem tudnak megölni, a játék így tökéletes ahogy van *keresztbe tett ujjak*

Kérem a névkiemelésem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

unknown nick
"Ez a patch egyértelmûen hogy amennyi jó dolgot hozott, legalább annyi szart is. És elnézve a hozzászólásokat elég sok embernek nem tetszenek bizonyos dolgok, most miért ne írhatnánk, írhatnák le? "

Arra a Blizz topik való. Ott mehet whine. Ez olyan értelemetlen, mint az SCII topikokban a szájkaratés balance vita. Értelmetlen...L2P, alkalmazkodj. Nem csak blizz oldaláról kell a módosításokat acceptálni, hanem aradebil kedvenc szójárásával a metagame-t is figyelembe kell venni és hozzá idomulni.

j0nNyKa
akkor most ki fogod birni, hogy ne reagalj. kibirod, mert okos vagy! mondom, kibirod!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A fórumozók patch nem tetszésére mégis ki kezdte az ugrást, meg beszólást?

Szóval állj a tükörbe puppykám, és mondjad az elõzõ mondatod magadnak 😄😄

j0nNyKa
olyan cuki ahogy ugrasz mindenre 😊
like a puppy 😊

ToCsEk
egy ilyen gear mennyibe fáj?

btw vagy egy monkom, 12k dps 26k healt, 395allres, tudom lófos, de hol kellene farmolnom goldot vagy itemet? vázatörés nem ad csak 2k goldot, watch tower láda is csak kéket dob, szóval?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Te meg inkább ajánld be magad a blizznél "a világ legnyagobb blizz ***** címre"

Rohadtul unalamas, hogy bárkinek valami nem tetszik a gaméba abba te egybõl belekötsz. Ez a patch egyértelmûen hogy amennyi jó dolgot hozott, legalább annyi szart is. És elnézve a hozzászólásokat elég sok embernek nem tetszenek bizonyos dolgok, most miért ne írhatnánk, írhatnák le?

Nem kell elolvasni fuss át rajta, azt ennyi...

j0nNyKa
esetleg olvass patch notest

Tyler Durden
A mostani patchben a droprate-et is variálták? 5ös Nepha buffal 1 sárgát dob butcher meg jailer. Nem nem 1x hanem kb 5-6 runban kaptam 1 sárgát 5ös buffal <#gonosz3>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Act3-ban szenvedek vele, van olyan pakk ami ellen simán esélyem sincs. Valamint az a 3-4k dps amit buktam a monkkal az nekem sajna bazisok. Persze kicsit átskilleztem meg majd gearelõdök és minden okés lesz, de ettõl még megyek a szopórollerrel 2 kört..

Tyler Durden
Persze vágom, hogy ilyesmi áll mögötte, csak ilyenkor kezdõdik a pvp meg HC miatt balanceoljuk a PVE SC gamerek játékát is, amitõl kb már a wowban a batyum televolt (: Mondjuk nem kellett nagy jóstehetség, hogy levágja az ember itt sem lesz másként..

Frank99
érdekes egy game, az biztos..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

j0nNyKa
kap egy nev kiemelest az elso nem hisztizo hozzaszolo

3300 az armorom, 32k az élet és 1 ütés pá 😄

berlinboy6329
Indíts normális karit,ami nem hal/gyúrj cuccra....2300~ armorom van meg 450 all res 30K HP-val..Tökéletesen elvagyok.

nálam,mikor elõször megjelenik a sárga bácsi 20K a javítás,nem vészes,egy run alatt 3x megkeresem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Na aszem akkor errõl ennyit 😄 Most javítottam 40 k ért erre belefutottam egy pack odarántanak 1et üt halál, nem tudok mit csinálni ellene, mert mire lemegy élete addig 1x odaránt magához és KO 😄 Javítás megint 30k 😄
Kb 5 perc alatt 70k repair 😄

Blizz ezt is csak azért találta ki, hogy takarodjon a jó nép AH ba, meg RMAH-ba...

shaba23
Sebaj, majd azok, akik a köcsögrunnal meg buggal meg exploitokkal milliókat kerestek, majd jól tönkre mennek a repair miatt és jól helyre áll a gazdaság.
Még játszok 2-3 órát és a 800k-m 0 lesz 😄

Na eladtam 10k árut, javítás 40k 😄😄😄😄

shaba23
ha arra gondolsz, hogy nem spawnolt, akkor igen, meglett az achi.
ToCsEk
voltmár? enter nyomj mert imgurúú

értelmetlen affixek helyett tolhatták volna ezeket mint d2ben 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

berlinboy6329
gondoltam a DMg-bõl azért írtam,h DH-val meg halok,mert hiába van több dmg-e,nagyon gyengék a skllek.Skilleket át kell nézni,hátha van vmi jó kombó.Act2-ben siralmas a helyzet.Összeszedtem 5 valort DH-val,7-et öltem,de elég szar volt.Haltam,mint hülye.WD-vel még nem néztem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lyceum pályát javították már?

DH vagyok 😄

berlinboy6329
WD vagyok 23K dmg-el,az összes pakk egy vicc act1-ben.Bemegyek,medvék,loot.DH-val meg halok.

nézed meg hogy nem kapcsolódott e ki a vertical sync .. én is néztem hogy mivan, ugrál/akad a kép .. a pöccs kikapcsolta vmiért.

Ezt azzal magyarázom, hogy a damagem 51K volt, most 40K ugyanazzal a cuccal

berlinboy6329
nekem esett elõbb egy 63-as Archon armor Leoric's manor elõtti champ packból,de ótvaros volt.Akadnak jó cuccok azért.

Felmentem VÉGRE 1 milla felé.Vettem is egy kesztyût 100k-ért.1 run alatt 73K visszajött.

Találtam pajzsot 24% block,64 all res, kevés str(35),1000armor.

+ elitek eddig act 1 be infernón nem okoztak gondot, most ja 😄😄😄

+ eddig full beállítással ment a game, most úgy szaggat.... Szóval jó lett ez a pöcs..

Nekem alapból 202% a MF-em 2 valor után minden elite dob két rare, de hiába 60-61-es szintûek, raklap szarok mint eddig...

berlinboy6329
Vki mondja már meg,hogy mi köze az IAS nerfnek a Valor változtatásnak,meg skillváltozásoknak az FPS mérõhöz,a zombi medvékhez,meg egyéb cuccokhoz,amit a patch elbaszott?Hogy sikerült ezt véghez vinniük?

yesname
Hát csesszék meg. Most fordult elõ velem 3x, hogy elite packot leöltem és semmit sem dobott csak goldot. Ami még talán elviselhetõ lenne, de a Nephalem Valor sem frissült és bukta.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

jazzy
Agreed, 30-35 millás gearem cserélhetem újra 😊
Tatyla
patch véleményem pár szóban:

kurva anyád blizzard...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Én hasonló cuccban birom még egy darabig. Az az enrage timer... kap egy olyan cuccot, hogy ha közel mész hozzá, folyamatosan veszi le a hpdat. Ellene nem tudsz mit csinálni. Elvileg csak pár perc múlva múlik el, amikor full hpra töltõdik az élete.

Parasite Eve 2, best game EVER!

skinnyman
Ez a halál átok meg érti valaki hogy mûködik?

Kifogtam valami jó kis fallen champ groupot ami alapból is elég erõs volt, és illusionist volt így 5ször annyi volt belõle, de legalább jailelt folyamatosan, és arra nyomta még rá a molten-t és arcane-t orrba-szájba, így lényegében folyamatosan be tudott zárni, szórta alám a moltent, mellém az arcane-t és olyan kurva sok volt belõle hogy megmozdulni alig bírtam tõlük. Néhány halálból kín keservesen el is jutottam addig hogy már csak talán 3 maradt (persze az illusionis miatt az is inkább 15 volt) annak is minimális élete, erre hirtelen elkezdték nyomatni az a rohadt halál átkot, ami úgy öl meg néhány másodperc alatt, hogy 6000es armorom és 600as allresem van. Futkoráztam körbe fél percekig nyomogatva a piákat meg töltõ cuccokat hogy mikor múlik már el és egyszerûen soha nem akart elmúlni csak amikor meghaltam, és amikor több halál után percek múlva visszamentem, akkor is azonnal baszták rám a halál átkot, arra nem volt idõm hogy a waypointon rákattintsak a falura olyan gyorsan megölt.

Egyetlen javítás után amikor észrevettem hogy ez a kis móka kb 40 ezer aranyamat vitte el úgy hogy közben egy fillér hasznot nem hozott, nemes egyszerûséggel kiléptem.

És ez egy szaros fallen champ group volt act2 legelején, miközben act1-ben becsukott szemmel nyomom le butchert fél perc alatt anélkül hogy az életem észrevehetõen lemenne. Meg elvielg a patch is gyengítette a szörnyeket.

A szörnyek amúgy még túl is lettek volna élhetõek talán, de emiatt a halál átok miatt esélyt nem adtak.

Szóval mikor múlik el ez a kurva átok és mit lehet ellene csinálni azon kívül hogy meghalni és kilépni a játékból?

Regards,

Jagi
Feltolták a D2-õs sok K defes fullos enigma, meg CTA, Andihelm, spiderweb kombó javítási k0ltségére, a kvótát, betyár... amit árulok AH-ban hátha fedezi ay új gearig.

unknown nick
Én a softcore-t mérföldekkel jobban büntetném, itt már soha nem veszik el ladder reset-kor az item, mert olyan nincs. Valamit valamiért.

pisztácia
Most öltem le Kulle-t act II-be, 5-ös valorral... egy sárgát, és 5 kéket dobott. De kb Hell act I-re is kevesek...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Nálam egy halál 3600goldba került 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

+ amit összesedek szir szart, mindent eladva ad pár K-t logikus 😄😄

unknown nick
Ah úgy értem már, nekem még nem volt lehetõségem halál után javítani és melee sem vagyok. Bár ha olyan oldalról nézem a javítás olyankor nekem pár 10x milla 😞

Te mit tolsz? Diablo 3-at és 1.3 patch-t?

Nekem eddig volt a repair nagyon sok halál után teljesen tönkrevágva a cuccot 7-9K, most pár halál után (tehát nem elmenve teljes tropáig) is 28-30K

Jagi
1 halállal meg hettek a fielden 13k

konklúzió: Dex vit ignore dura loss gear oszt kabbe Blizz