Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Felmentem VÉGRE 1 milla felé.Vettem is egy kesztyût 100k-ért.1 run alatt 73K visszajött.
Találtam pajzsot 24% block,64 all res, kevés str(35),1000armor.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
kurva anyád blizzard...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kifogtam valami jó kis fallen champ groupot ami alapból is elég erõs volt, és illusionist volt így 5ször annyi volt belõle, de legalább jailelt folyamatosan, és arra nyomta még rá a molten-t és arcane-t orrba-szájba, így lényegében folyamatosan be tudott zárni, szórta alám a moltent, mellém az arcane-t és olyan kurva sok volt belõle hogy megmozdulni alig bírtam tõlük. Néhány halálból kín keservesen el is jutottam addig hogy már csak talán 3 maradt (persze az illusionis miatt az is inkább 15 volt) annak is minimális élete, erre hirtelen elkezdték nyomatni az a rohadt halál átkot, ami úgy öl meg néhány másodperc alatt, hogy 6000es armorom és 600as allresem van. Futkoráztam körbe fél percekig nyomogatva a piákat meg töltõ cuccokat hogy mikor múlik már el és egyszerûen soha nem akart elmúlni csak amikor meghaltam, és amikor több halál után percek múlva visszamentem, akkor is azonnal baszták rám a halál átkot, arra nem volt idõm hogy a waypointon rákattintsak a falura olyan gyorsan megölt.
Egyetlen javítás után amikor észrevettem hogy ez a kis móka kb 40 ezer aranyamat vitte el úgy hogy közben egy fillér hasznot nem hozott, nemes egyszerûséggel kiléptem.
És ez egy szaros fallen champ group volt act2 legelején, miközben act1-ben becsukott szemmel nyomom le butchert fél perc alatt anélkül hogy az életem észrevehetõen lemenne. Meg elvielg a patch is gyengítette a szörnyeket.
A szörnyek amúgy még túl is lettek volna élhetõek talán, de emiatt a halál átok miatt esélyt nem adtak.
Szóval mikor múlik el ez a kurva átok és mit lehet ellene csinálni azon kívül hogy meghalni és kilépni a játékból?
Regards,
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Nekem eddig volt a repair nagyon sok halál után teljesen tönkrevágva a cuccot 7-9K, most pár halál után (tehát nem elmenve teljes tropáig) is 28-30K
Regards,
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Egész nehéz ez a játék, már 11es szinten vagyok, és még effective modeal is nagyon nehéz a játék idáig, sokszor ölnek meg!!
Ideje újra gearelni azt hiszem.
Act 2 eddig egész jól megy, egy láthatatlan kígyó champ pakkot hagytam ki eddig csak. A force armor rúnáját is átraktam crit % növelésre, mert egyszerûen kicsit ütnek a mobok.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Kurva anyád blizzard?