Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
De nagyon lassú a Frenzy is...
Þór vígi þessi rúnar
Ó, tényleg, köszi a tippet, én tõrrel próbáltam agyonszurkálni 1centirõl.
Steam: greyfox
(amugy nem nagy szam mindig ugyanazt csinalja ugyanabban a sorrendben,szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni...)
DH: 82K dps-rõl 65.
Barb: 13.5K-ról 9.5K dps.
Köszi.
Semmi sebzésem nem volt act 2-n a barbárral. Plussz megint valami eszement kombós elite jött össze. (elõtte 2 champ csapatot gond nélkül lecsaptam, amik semmit sem dobtak) akik úgy becsomagoltak, mint a szart. Javítás 3 halál után kábé 15-20K.
Watchtower 5-6 próbából egyszer spawnolt abban sem volt láda, és csak 2 champ group volt, szóval szerintem ezt is nerfelték stikába.
Act 1 vége butcher-rel: 3 rare összesen (Valorral, mf gear-rel), mindegyik szar.
Szóval itt valami nagyon el lett (megint) baszva, 60-re levéve a Foreground FPS-t szaggat mint a picsa. (elõtte sose csinált ilyet). 100-ra visszatéve csak néha. 150-en meg hangos a gép. Ezt is elbaszták.
A Chat meg egy rakás szar lett... Köszönjük blizzard. Így lehet elbaszni még jobban valamit ami már amúgyis szar volt.
Þór vígi þessi rúnar
-az összes beállítás resetelõdött
-0fps-t mutat a számláló
-ugyanazon a beállításon idõnként beszaggat a játék, amin eddig fix60fps-t produkált, hihetetlen idegesítõ
-csiga sebességgel lõ a dh (ez érdekel a legkevésbé)
-a chat nem jegyzi kinek írtam utóljára, újra rá kell klikkelnem a nevére.
Felõlem a contentel csináljanak amit akarnak, de technikailag ne legyen már szarabb a játék egy javítástól 😄
Steam: greyfox
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van ebbõl a játékból magyar nyelvû verzió?
Ezzel mi van? 50 runbol egyszer sem talaltam meg. Se normalon, se nighton. Hellen vagy infernon lesz?
Battletag: coolpet#2467
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
De nem menõzni akartam csak tényt közölni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
- elsõre sikerült!
- 1x se haltam meg!
- chateltünk diabló ölés közben! (ezek veszekedtek közben 😄)
- Szart se sebez Diablo
- Clonok elõl futok-futok, eltünnek egy idõ után... (Kár velük leállni harcolni!)
Unalmas. könnyû... nagyon gázul könnyû lett az inferno diablo...
bossok konzekvensen 2 rare-t dobtak így nekem.
8 cumót tettem be AH-ba, remélem legalább 1-2 elmegy, egyik se godly, de azért nagyságrendekkel jobbak, mint amiket korábban kapartam ki act1-bõl. ez pl olyan igazi diablós
act2 nekem most szopóroller, kicsi a dmg a nether nerf után + lagos a netem itthon, és az a pillanatnyi kihagyás túl sokszor végzetes. de talán act1-ben így majd jobban tudok gyûjteni a jobb gear-re. összeségében nálam pozitív a mérleg, látom a fényt az alagút végén
Get a life!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha a melee-vel eddig nem lenne elég szopás, tessék, itt a szarnak a pofon :S Ekkora szívást...
Regards,