Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egoraptor
Look! More hidden footprints.

Tyler Durden
Nem kell neki, szimplán nem verik agyon. Kb az van amit tegnap írt Különc pár affix tudja szopatni a többi esélytelen ellene..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

greyfox
Sosem volt az, akkor miért írják, hogy a barbi az új dh 😊

Steam: greyfox

Carlos
Annyit csináltam, hogy vettem egy 700-as kardot 750 life on hit-tel (nagyobbra nincs pénzem). Ezzel 9.5-rõl felment 11.5-re.
De nagyon lassú a Frenzy is...

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Mikor lesz egy DH halhatatlan infernon? 😊
greyfox
"szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni..."

Ó, tényleg, köszi a tippet, én tõrrel próbáltam agyonszurkálni 1centirõl.

Carlos
DH-val 33K hp?
You doin' it wrong...

Þór vígi þessi rúnar

greyfox
Mikor lesz egy barbinak akkora sebzése? 😊))

Gondolom infernorol beszelsz ami azert fura mert en DH-val ugy vertem le hogy a resim nincs 100 folott(csak talan a fire,tobbi alatta).Pancel se nagy szam,es sose 1hitelt pedig csak 33k hp-m van. Es kozben anyammal skypeoltam -.-
(amugy nem nagy szam mindig ugyanazt csinalja ugyanabban a sorrendben,szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni...)
jazzy
Nem tapasztalat, csak olvastam sokat tegnap, jelenleg a Barbár az új DH.
Akronomus
Nincs.

╯°□°)╯︵ ┻━┻

Carlos
No, tegnap este kicsit megint elment a kedvem a játéktól:
DH: 82K dps-rõl 65.
Barb: 13.5K-ról 9.5K dps.

Köszi.
Semmi sebzésem nem volt act 2-n a barbárral. Plussz megint valami eszement kombós elite jött össze. (elõtte 2 champ csapatot gond nélkül lecsaptam, amik semmit sem dobtak) akik úgy becsomagoltak, mint a szart. Javítás 3 halál után kábé 15-20K.

Watchtower 5-6 próbából egyszer spawnolt abban sem volt láda, és csak 2 champ group volt, szóval szerintem ezt is nerfelték stikába.
Act 1 vége butcher-rel: 3 rare összesen (Valorral, mf gear-rel), mindegyik szar.

Szóval itt valami nagyon el lett (megint) baszva, 60-re levéve a Foreground FPS-t szaggat mint a picsa. (elõtte sose csinált ilyet). 100-ra visszatéve csak néha. 150-en meg hangos a gép. Ezt is elbaszták.

A Chat meg egy rakás szar lett... Köszönjük blizzard. Így lehet elbaszni még jobban valamit ami már amúgyis szar volt.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Szerintem az még mindig viable csak nincs pénzem lecserélni az egész gearemet, mivel jelenleg 36k damagem van és nem tudok rendesen haladni. De már kitaláltam este egy új buildet.
greyfox
Jó lett a patch!

-az összes beállítás resetelõdött
-0fps-t mutat a számláló
-ugyanazon a beállításon idõnként beszaggat a játék, amin eddig fix60fps-t produkált, hihetetlen idegesítõ
-csiga sebességgel lõ a dh (ez érdekel a legkevésbé)
-a chat nem jegyzi kinek írtam utóljára, újra rá kell klikkelnem a nevére.

Felõlem a contentel csináljanak amit akarnak, de technikailag ne legyen már szarabb a játék egy javítástól 😄

mukika
ha pony land-re gondolsz akkor nem csökkent az ára, de az MF nerfnek köszönhetõen egy fos lett az egész hely... ennyi erõvel ki is vehették volna.

Kandurex
az istenben van neked 53k damaget, mese habbal, lássuk már azt geart, mert nekem kétségeim vannak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

remelem sharpshooter passiv nelkul (100%ra stackelve) hasonlitottad ossze, mert felstackelt sharpshooter az nem eppen mervado. valahol a ketto kozt negyed-, otoduton van a valosag.

Nekem is volt ilyen hogy 5-10 percenként fagyott az ati kártyám, de kiderült hogy azért mert túlmelegedett, mert egy kábel rálógott a ventijére. Érdemes megnézni mennyire túlzsúfolt a gépház 😊

Hali,
Van ebbõl a játékból magyar nyelvû verzió?

Ereztem en hogy az archon 2 perces cd nem fer mar bele 😞 Pedig amikor Jazzy emlitette hogy crit/cd csokkentos buildet akar probalni, hogy surubben elerheto legyen, akkor feltamadt a remeny.
coolpet
Van egy palya act1-ben amit sehol nem talalok: Lyceum

Ezzel mi van? 50 runbol egyszer sem talaltam meg. Se normalon, se nighton. Hellen vagy infernon lesz?

Battletag: coolpet#2467

pisztácia
Az micsoda?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tarti19
Ami biztos, hogy a inferno most nagyon kedvez a meleenek, mert aki kicsit is jobb gearben van, az majdnem halhatatlanná válik.

TVelvet
.... b + én meg kifizettem érte 1m -t.
Kandurex
miért kell erõltetni ennyire ezt az imgurut vagy mit...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tarti19
Közben 100K-ra csökkent a " mókás staffnak" az ára infernon.

pisztácia
Én is teljesen elvagyok amúgy. Hasonló az én barbárom is, csak nekem 55k hp-m van, és 1k all res. Többi majdnem ugyan az. Szerintem most jól be vannak állítva az elite-ek stb... csak 2 óra után egy értelmes eladható dropp se volt.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

LOST

valaki talált már ilyet? és ha igen tudja mire jó?
miez

AntiHero
Jó most ez viccesen hangzik, meg nagy képüen.

De nem menõzni akartam csak tényt közölni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szeretlek

kurvajó vagy

Érdekes összefüggés.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

AntiHero
Hát eddig nem tudtam megölni. Most elsõre sikerült és közben chateltem meg zenét váltottam itunesba 😄

Hol van olyan az 1.03-as patch noteban hogy a bossok is le lettek nerfelve?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

AntiHero
Ennyit 1.03-ról.
- elsõre sikerült!
- 1x se haltam meg!
- chateltünk diabló ölés közben! (ezek veszekedtek közben 😄)
- Szart se sebez Diablo
- Clonok elõl futok-futok, eltünnek egy idõ után... (Kár velük leállni harcolni!)

Unalmas. könnyû... nagyon gázul könnyû lett az inferno diablo...

na ezt jó tudni, engem is zavart a csatornás részbe,hogy belassult...

a patch sokat javított a csatornás fps parákon

UltraZord
tárgyakból csinálnál egy kollázst?

boss drop-ot nerfelték, viszont többször egymás után kaptam 3 sárgát act1ben, champ/rare pakkoktól, 5ös NV + minimális MF gearbõl, 101 MF összesen.
bossok konzekvensen 2 rare-t dobtak így nekem.

8 cumót tettem be AH-ba, remélem legalább 1-2 elmegy, egyik se godly, de azért nagyságrendekkel jobbak, mint amiket korábban kapartam ki act1-bõl. ez pl olyan igazi diablós

act2 nekem most szopóroller, kicsi a dmg a nether nerf után + lagos a netem itthon, és az a pillanatnyi kihagyás túl sokszor végzetes. de talán act1-ben így majd jobban tudok gyûjteni a jobb gear-re. összeségében nálam pozitív a mérleg, látom a fényt az alagút végén

Teljesen egyet értek, nálam is többet érne +100dex ami ugye állandó, mint egy +20% crit dmg, amit csak akkor kapsz meg ha crit-et ütsz/lõsz ugyebár. Az én szemszögembõl is hülyeség.

Get a life!

Ezzel
7200 armor, 400 allres, 53k dmg

Különc
Christaras bal karján merész az Age of Mythologys Zeusz tetkó

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Hogy halsz kevesebbet? Én ugyanúgy 3 ütés vagyok csak a damagem ment le állatira, milyen builddel mész?
Aha. Ha valahogy bele tudnék tuszkolni egy teleportot is a buildbe, akkor én lennék a hegylakó.

Különc
Nem, soft

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

skinnyman
" ha közel mész hozzá"

Ha a melee-vel eddig nem lenne elég szopás, tessék, itt a szarnak a pofon :S Ekkora szívást...

Regards,

skinnyman
Ez hc kari? Meglepõen nagy az armor/resist/vit, meglepõen kicsi a dps.

Regards,

jazzy
Wizarddal?
j0nNyKa
hja, ez tetszetos joslat (illetve az ignores durability loss targyak lesznek meg durvak)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/