Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-How about those more difficult affixes result in a higher chance to get a rare from those mobs?
-Interesting suggestion. I'll definitely pass it along.

ez mondjuk tényleg jó lenne, ha az ember szop valamivel legen meg a jutalma mert így csak skippeli

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

j0nNyKa
CE ownereknek: kis butykolessel fel lehet tuningolni a skullt, es a soulstone-t, hogy mindig vilagitsanak, es ugy overall jobban nezzenek ki
kepek es videok itt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
es most pedig nemi hasznos info, kivancsi vagyok, erre hanyan fognak ugrani:
nehany kek valasz a szar elite / champion affixokkal kapcsolatban

j0nNyKa
csak ugy megjegyeznem, hogy kb. 2 napja kikapcsoltam... bizonyos scripteket a topicban
tessek szepen megnezni, hogy most milyen allapotban is van, milyen temak mennek, mennyi a hiszti / flame, es mennyi a hasznos info
nyugodtan meg lehet keresni az utolso olyan hozzaszolast, ami hasznos volt, es a jatekrol szolt, ugyis annyira unatkoznak paran (nem lesz egyszeru, es rovid melo)

pedig ott a legjobb minõségû a hús amit kaphatsz a városban 😄

Carlos
Van igazság abban amit mondasz, ezzel egyetértek.
Az, hogy milyen embereket látsz magad körül az pedig az életszinvonaladon múlik.
Aki akar és tud, az jól tud boldogulni magyarországon is.
Az más kérdés, hogy aki melegedni járt az egyetemre, meg jólbebaszni esetleg aludni és van egy szar diplomája amit már egy asztalos (respect a JÓ (!!!) szakmunkásoknak) is kiröhög az ne csodálkozzon, hogy a mekibe veszik csak fel. Oda meg nem megy, mert neki "kommunikáció" vagy "dizájner" diplomája van.

Þór vígi þessi rúnar

ha sokat farmolsz a blahán, lehet összejön <#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Az, h tiszteled a másikat vmilyen szinten, az nem korfüggõ.Tõlem 66-ot is beírhatsz.

mert troll vagyok és másokat nem akarok megbántani, csak azokat akiket nem akarok szeretni 😊
ez a nép európa vesztes selejtje, mindig is mindenki más csicskái voltunk, és önmagától képtelen lenne fentmaradni az ország. ez egy fertõ amibõl ki kell törni, pár évtized és a fehérség kisebbség lesz, ezt ki akarja kivárni?
és addig is itt minden rosszabb lesz, minden kevesebb, kisebb, ócskább és drágább mint akár pár 100 kilométerre balra. meg jobbra is, mert egy szutykos románia köröket ver ránk hónapról hónapra ..
ez soha nem lesz jobb. máshol legalább nem a szarban állok és nem a szart szagolom ha kilépek az utcára, embereket látok, nem roncs megtört munkásokat, hanem jövõt és reményt. itt ez nem létezik.

pisztácia
Mindig van kivétel. Neki akkor bejött...
Ám én is sok mindent hallottam, de más kérdés, hogy az ember memnnyire naív.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Különc
Akkor tisztelettel mondom neked, hogy buta vagy mint a tök mint a haverod

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
aha... persze... sokat melóztál/éltél külföldön látom.

pl norvégiában 1.2 misit keresel nettó. (legalábbis ha azt csinálnád amit én).
Viszont. Egy 40 m2-es albi 400K (ebben bennevan a rezsi). Egy pulcsi (kommersz boltban vett, picit márkásabb) 160K.
A kaja szintén horror. A tömegközlekedés durvább árban van, mint itt (de jobb a szolgáltatás szinvonala).

Az, hogy kimész mosogatni angliába, mert az jópoén vagy sört csapolni meg nem életcél.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Tisztelet? Ha én beírom a regemhez, hogy most vagyok 38 éves, akkor tisztelsz?
A politikát, lehetõleg hanyagolni kéne, amúgy üssétek egymást😊
Lássuk csak. Ismerõs 2 éve érettségi után ment ki angliába. Most olyan 2 millió forintnyi megtakarított pénze van. Ezt itthon is nyilván meg lehet csinálni. 😄

bár nem látszik, de lehet ja, nem zárhatjuk ki.Tiszteletre viszont egy 2 hetes kutyagumihoz tudnám hasonlítani 😄😄😄

Bezárni lehetõleg nem kéne, mert vannak hasznos információk.
nameg pár furcsa beírás amin jól lehet szórakozni.
shaba23
És ezért minden magyar hülye. Értem. A lényeg, hogy te helikopter vagy.
Miért jársz te magyar fórumra?

tegnap este esett neki 1 legendary 2h axe (ami ugye jo fos "skorn") meg egy wd set chest ami eleg imba lett,~146 int, vita, sok allres stb +2 socket (na ettol imba) siman jobb volt mint barmelyik ami az ahban volt sok millioert. sarga kozul is volt egy ketto jo. ofc a 90% egy fos volt.

nem könnyû
csak a semmiért is 3x annyit fizetnek mint itt diplomáért, és a cigin kívül annyival nem drágább semmi 😊

pisztácia
Senki nem idegeskedett, és senki nem szólt be senkinek. Csak a saját véleményem mertem leírni egy fórumra, valamint hogy vennék egy-két dolgot. De végül én vagyok a hülye mert meg mertem tenni.
Igen, te is akkor menjél ki külföldre, mert azt hiszed ott minden könnyû... tipikus gyerek felfogas, de menj csak, nem tart vissza senki.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

a legjobb megoldás lenne bezárni a topicot
akinek bejön az farmoljon ingame
akinek meg nem az takarodjon guild warst vagy akármit várni ami majd megváltja a világot

És akkor még lejjebb kell süllyeszteni. Érdekes egy felfogás.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szerencsére ezen még fogok tudni változtatni

Carlos
Lenne tippem nekem is...de az rasszizmus lenne.

p.s.: Tetszik az aláírásod... Nekem is pont ugyanez lenne!

Þór vígi þessi rúnar

shaba23
Inkább meg sem kérdezem milyen származású illetve "fajta" vagy.
Carlos
Te is magyar vagy!

Þór vígi þessi rúnar

hát sg-n blizzardot anyázni a saját hibád után, nagybetûkkel, idegesen a billentyûzetet verve, na ez aztán tapasztalt, megfontolt felnõtt viselkedés 😄 mindenki ilyen okos legyen ha felnõ! hajrá magyarország hajrá magyarok

Különc
Nem, csak a topik színvonalát mutatja be részletgazdagon

Lehet annak a 18 évesnek több esze van, mint neked. 😄

Már megint nincs jobb dolgod és trollkodsz vagy be vagy baszva? <#fejvakaras>

SZia, köszönöm a válaszod! Kedves vagy! Nem szoktam járni kakasviadalra, legutóbb is SP koncerten voltam! Beszarni meg nem szoktam józanon! CSá!

Egoraptor
Kutya se fog játszani ha így haladnak!

Megyek inkább ölök pár AI 0%-os szörnyet
Path of Exile-ban akkor.

Look, more hidden footprints!

RandomIZRandom.....

amúgy atomszar a drop én szinte minden este hallgatom vagy nézem Christaras munkásságát a twitchen õ olyan 50 esével szedi a rareket act3 ból és konstans nem esik neki semmi se...sõt 51-52-es cuccok esnek...szánalom

ami meg iLVL 63 az kb igy néz ki:

130 dps fegyó
van rajta mondjuk 250 dex meg 250 erõ meg 400 armor.....

no comment

Különc
Elmondták neked szép szóval, elmondtuk nem szép szóval hogy miért kérik, tovább nem tudok lealacsonyodni, ám ahogy nézem te is szeretsz személyeskedni, fõjél a saját levedben tovább

Carlos
"felváltva recskázik, és diablozik."
EPIC.
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

En ma meg tegnap nyomtam par act1 elite run-t.

Durvan 350 rare-bol 1 volt amit feltudtam rakni Ah-ba 40k-ert.

Nevetseges, patch elott esetek a 100k-s dolog negyed ennyi rare-rel.
Volt ami 1 millaert ment el.
pisztácia
"Ez nem elv kérdése, hanem józan ész, amivel nem rendelkezel"
Mondja nekem ezt egy 18 éves kis gyökér, aki anyuka apuka pénzébõl él, és most a nyári szünetben felváltva recskázik, és diablozik.
Azért gondolkozz már miket írsz. Nem beszélve saját véleményt írtam, nem kell a személyeskedés...

Carlos
Próbálják egyben tartani a foshalmazt még mielõtt a nyakukba ömlene...
De már szivárog!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Virtuális kártyát használok. Eddig sose volt gondom.
Továbbá hozzátettem, hogy ez akkor volt, amikor a paypal még újdonság volt és kábé 5 helyen lehetett vele fizetni, nem minden sarki fûszeresnél.

Þór vígi þessi rúnar

A blizz még nem írt valamit arról miért lett ilyen szar a drop? tegnap vagy 100 rarbõl össz 2-t lehetett csak betenni ah-ba azok is csak épphogy értek valamit. mi a fene van?
köszi..ja visszavettem a megahercekbõl, mert sok volt neki a 72 fok úgy tûnik 😄 vennem kell 1 klímát vagy ilyesmi.. 😄 na nem mintha szûkségem lenne, az eleve húzott karit még húzni, de akkor is 😊

ON: a repair költség azért kicsit most felcsesz...van ami akkor is kopik ha hozzám sem érnek, plusz elitektõl kapok 3 ütést, már sárgán is van az a keci <#rolleyes>, még jó hogy az ilyen überhiper nagy armorokat még 1 szunyograj is összehajtogatja, óriási.Ha már ennyire repairra mennek, legalább minden szörny másképp roncsolja már azt a vackot.Piros rep 32k-ba kerül...2 act3-as xopatós elite fight alatt simán összejön 2x 32k -.-
Nade megvan az elsõ rmah eladás kökemény 4 júró 😄

Különc
Igen, de elõtte a Blizzard emberei környezettanulmányt készítenek rólad, megkérdezik a szomszédaid hogy szoktad-e verni a feleséged, hogy hova jársz kakasviadalra és hány barna csík van az alsónadrágod hátsó részén, szóval ha vannak elveid, ne vedd meg a gamet

Egoraptor
Paypal-nak elküldeni a másolatokat biztonságosabb
mint kiadni a kártyaszámod + auth kódod minden
vásárláskor! Legalábbis én így gondolom.

Ha meg valaki tutira megy akkor több bankszámlát
használ, egyiken amirõl vásárol mindig csak annyi pénzt
tart amennyi épp kell! (Most biztos nem mondtam újat
de 'cah'!)

Carlos
Szia! A warezhoz nem!

Þór vígi þessi rúnar

ráadásul a személyi számot ki lehet takarni, csak a név/cím kombót ellenõrzik ilyenkor

Sziasztok! Ehhez a játékhoz kell internett?

Ne mond már, hogy az soknak számít. Ez ilyen 20 milliós lófasz gear, 75k-ról buktam le ide, és még az se számított nagy dolognak.
Haveromnak most nerf után 72k dmg-e van wizarddal, na az sok.

Carlos
Érdekes eddig egyszer sem volta a paypal-ra szorulva.
Megoldom bankkártyával. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem ment volna, csak nem volt kivel. <#nevetes1>