Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom mi lehetett..
PSN ID:misi2mezei
ezt írja.
jó ország van megadva.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ketten próbáltuk lenyomni, nem sikerült, mindig maradt még egy kis élete az enrage elõtt, onnantül pedig semmi esély, egymás után folyamatosan nyomatja a zöldpöttyözést de úgy hogy egy másodpercet nem hagy arra hogy támadj és túlélni is kb lehetetlen, mivel az átlagosnak kétszer durvábban nyomja, sokszor nem marad már szabad hely ahova mehetnél, és 1 darab belõle is azonnal megöl.
Utánaszámoltam: sok 14 millió élete van az utolsó fázisban.
Elvileg 3 perc után kezd el enrageelni. Ehhez 78k dps kell rá folyamatosan (39k/fõ) hogy meglegyen elõtte. A folyamatosan pedig természetesen nem kivitelezhetõ mert a zöldpöttyözéseinél kötelezõ kerülgetni mert egy darab is kinyír belõle. Ezt is beleszámolva kb 50k dps kell a túléléshez. Nooormális? <#wilting>#wilting>
Regards,
"Damage from monsters in Acts II, III, and IV in Inferno difficulty has been reduced"
<#conf>#conf>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Amúgy dex, crit, NAGY dps-û fegyver.
Sajnos most a dh nagy ügyességet kíván, ha farmolni akar , mert 2 hitelik patch óta vagy felvesz magára kis all rest, hp-t s akkor tized anynira nem bírja, mint a melee társai s nem sokkal lesz több dps-e.
Igaz, ha a pénz s kellõ skill nem akadály, akkor egyedül is megy a farm.
Repair meg majd megcsapja a tekinteted 60-on··
A legfontosabb pedig 1 majdnem halhatalan picit tudó játszani monk, barbár "ismerõssel" farmolgatni.
Az vicc, hogy egy spanom, Diablo(inferno) 2 tûzlabdába állt benne, meg elkapta a köpete p3-ban s 70% hp alá sem ment...
Amúgy minden oké, köszönjük a szokásos op balance-ot...
(incoming, barbar powa😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
be is raktam piacterre, kertem bearazast 😊
jo lenne eladni, piizert 😊
Szerk: item compare nem mûködik jól így ha esik egy cucc, ami jónak tûnik, de pirossal írja a statokat, akkor is próbáld ki
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
jó a Hungering Arrow a végéig vagy majd érdemes lesz lecserélni valamelyik másikra?(a 2. már meg van nyitva,de az nem túl hatékony...)
Demon Hunterrel kezdtem.
mit érdemes használnom?sima Bow-ot vagy inkább Crosbow-ot?vagy amelyik éppen gyorsabb és erõsebb az elõzõ fegyveremnél?
valamint melyik a jobb kombináció?a 2 bow/crosbow vagy a bow/crosbow és pajzs?
valamint a Demon Hunternek milyen cuccok valók?mármint milyen + dolgokat kell adniuk?Dexterity meg Vitality-s cuccokat hordom,ez így jó ennek a kasztnak?
elõre is thx a helpet.
Azért is csak nagy nyílt terepen mutatja.<#eplus2>#eplus2>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Es igen igy legyen a lotton otosom! Cathedral 4 elejen volt egy pack... es utana van egy zart ajto, mondom "atlovok" rajta egy hidrat... mar hallom is a mortar hangot, meg hogy vallozodok egyfolytaban a tuloldalrol xD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hála az általános sebzésnerfnek lehet gondolkodni kissé tankosabb dh-kban is hála ég