Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegyél vmi épkézláb cuccot rmah-ban és add el sok millió goldért és örökre meg van oldva

elfogyotta gold...és kurvára nincs kedvem 1 órát menni ACT1 ben hogy szerezzek pénzt ami elég 30-40 perc act3-ra a KIBASZOTT UNDORITÓ JAVITÁS MIATT!

Mr_no_NaMe
az hûvös történet
több jut kurvákra és kokainra

Mr_no_NaMe
Jó rég jártam itt. Mi történt az elmúlt hétben? Nagyon felforgatta ez a pénzes AH a piacot?
megjavult😄
nem tudom mi lehetett..

PSN ID:misi2mezei

"An error has occurred. Please try again later."
ezt írja.

mi a nyavajáért nem fogadja el az SMS Protect a tel. számom?
jó ország van megadva.

na... ebben a topickban várjon az ember segítséget..

Fpocok
Hát... ha gyorsan akar magas szintû lenni, akkor már átmehet a dark portalon. Ott gyorsan lehet fejlõdni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

az kell ribikre😄

Valodi penzbol <#eljen>
Különc
Eastern Plaguelands

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Ezt én sem tudom. ÚGyanúgy nem tudok haladni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

effektív módozat, te jösz

Különc
Megmondom, ha megmondod hogy hogy tudsz 2 Offensive spellt kirakni a barra, mert én nem tudok

HOL ÉRDEMES MOST SZINTEZNI 58-60 KÖZT?!

Különc
Hardcore játékosok örülnek a legjobban a boss enrage-nek

skinnyman
Basszus ez a Belial enrage mekkora szopás.
Ketten próbáltuk lenyomni, nem sikerült, mindig maradt még egy kis élete az enrage elõtt, onnantül pedig semmi esély, egymás után folyamatosan nyomatja a zöldpöttyözést de úgy hogy egy másodpercet nem hagy arra hogy támadj és túlélni is kb lehetetlen, mivel az átlagosnak kétszer durvábban nyomja, sokszor nem marad már szabad hely ahova mehetnél, és 1 darab belõle is azonnal megöl.
Utánaszámoltam: sok 14 millió élete van az utolsó fázisban.
Elvileg 3 perc után kezd el enrageelni. Ehhez 78k dps kell rá folyamatosan (39k/fõ) hogy meglegyen elõtte. A folyamatosan pedig természetesen nem kivitelezhetõ mert a zöldpöttyözéseinél kötelezõ kerülgetni mert egy darab is kinyír belõle. Ezt is beleszámolva kb 50k dps kell a túléléshez. Nooormális? <#wilting>

Regards,

hát megmondod mibõl veszem Király vagy!😄

Vagy megveszed RMAHbol 6 perc alatt 😛
nagyonszép és jó!,de az a gear 6 hónap egy átlag playernek mint pl. mi😛

DonZorro
Ezt hol valósították meg az új peccsben???

"Damage from monsters in Acts II, III, and IV in Inferno difficulty has been reduced"

<#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

nah végre! csórónak sosem esik semmi😄 én már aludtam akkor.....amit én láttam minden fos volt....már fel se szedte a legtöbbet hanem ott hevertek a földön😛😊

tarti19
Jelen helyzetben 15-30 milla goldot majd készíts ki infernora😊
Amúgy dex, crit, NAGY dps-û fegyver.
Sajnos most a dh nagy ügyességet kíván, ha farmolni akar , mert 2 hitelik patch óta vagy felvesz magára kis all rest, hp-t s akkor tized anynira nem bírja, mint a melee társai s nem sokkal lesz több dps-e.
Igaz, ha a pénz s kellõ skill nem akadály, akkor egyedül is megy a farm.
Repair meg majd megcsapja a tekinteted 60-on··

A legfontosabb pedig 1 majdnem halhatalan picit tudó játszani monk, barbár "ismerõssel" farmolgatni.
Az vicc, hogy egy spanom, Diablo(inferno) 2 tûzlabdába állt benne, meg elkapta a köpete p3-ban s 70% hp alá sem ment...

Amúgy minden oké, köszönjük a szokásos op balance-ot...
(incoming, barbar powa😛

Különc
Ha adna vitalityt vinném, így nem

Lammer
ezert nem tartanam meg... de mindenki ra van izgulva statra... nem lesz az annyira durvabb... ami helyett most hasznalom, kicsit esett a DPS-em, de a surviving ratam viszont nott... (foleg az arcane armor rezis komboval)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A 4es Natalya's bonus miatt olyan kemeny legeny, mert van neki eleg disc mindig/mindenre.
unknown nick
LOL 😊

unknown nick
Én nem venném meg. Ha már költök, akkor olyat vennék, ami statot is ad.

Aradebil2
+stat nélkül esélytelen sztem 😞

Lammer
nah lanyok, lehet nevetni, de nekem eddig a legjobb(survivingra ertem) lootom:

be is raktam piacterre, kertem bearazast 😊

jo lenne eladni, piizert 😊

Különc
Tegez és mindegy hogy crossbow vagy bow infernoig, amelyiknek nagyobb a DPS-e azt használd, addigra talán rájössz mi a jó neked

Szerk: item compare nem mûködik jól így ha esik egy cucc, ami jónak tûnik, de pirossal írja a statokat, akkor is próbáld ki

még hozzá megy a kérdéshez pluszba egy harmadik lehetõség mint 1 bow/crossbow és egy "nyíltartó"(vagy mi az).

Ha valakinek van kedve coopban alkalomadtán Whimshyshire-t Hellen farmolni, az vegyen fel friendsbe, Doki#2342. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ja igen,és milyen elsõdleges képesség kell neki?
jó a Hungering Arrow a végéig vagy majd érdemes lesz lecserélni valamelyik másikra?(a 2. már meg van nyitva,de az nem túl hatékony...)

most kezdtem a játékot és kérnék egy kis segítséget😊
Demon Hunterrel kezdtem.
mit érdemes használnom?sima Bow-ot vagy inkább Crosbow-ot?vagy amelyik éppen gyorsabb és erõsebb az elõzõ fegyveremnél?
valamint melyik a jobb kombináció?a 2 bow/crosbow vagy a bow/crosbow és pajzs?
valamint a Demon Hunternek milyen cuccok valók?mármint milyen + dolgokat kell adniuk?Dexterity meg Vitality-s cuccokat hordom,ez így jó ennek a kasztnak?
elõre is thx a helpet.

Aradebil2
és hogy döntöd el hogy mi a nehéz? én pl mortarral meg wallerral szívok állandóan, de egy melee karinak mortar sokkal kevésbé gáz mert általában range-n belül van. vortex detto

Egoraptor
Cluster Bombs-ot különben dungikban blokkolják az ajtók.
Azért is csak nagy nyílt terepen mutatja.<#eplus2>

Lammer
huhh ez gyanus volt... mar 5 perce idezgetek... ez eddig mukodott 😞 na mindegy... kinyitottam az ajtot es ledaraltam oket 😊

Egoraptor
Hát ja, jó gear-el gyakorlatilag bármilyen
képességgel mehetsz...<#rolleyes>

ja az is 😄 valaki 1 hétig ezt tolná 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
anno normalon en is eszrevettem... parszor eljatszottam de inkabb elmegy az ember rendesen farmolni 😊

Lammer
Gyerekek az er, hogy kinyitatlan ajto moge bevarazsolok egy venom hidrat es leszedi az elite packot? xD

Es igen igy legyen a lotton otosom! Cathedral 4 elejen volt egy pack... es utana van egy zart ajto, mondom "atlovok" rajta egy hidrat... mar hallom is a mortar hangot, meg hogy vallozodok egyfolytaban a tuloldalrol xD

Egoraptor
Csak azért linkeltem be mert viccesnek véltem.<#nevetes1>

hagyjamá 10 goldoké 😄 droidoknak való ez 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Az nem exploit hanem spanyolviasz😊
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egoraptor
Még annyit hogy ilyen fos statokkal épphogycsak, de kibírok egy opressor chargeot ha fenn van a shadow power. Dupla ilyen hp-val meg resisttel szerintem épphogycsak megkarcolna.

hála az általános sebzésnerfnek lehet gondolkodni kissé tankosabb dh-kban is hála ég