Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
be is raktam piacterre, kertem bearazast 😊
jo lenne eladni, piizert 😊
Szerk: item compare nem mûködik jól így ha esik egy cucc, ami jónak tûnik, de pirossal írja a statokat, akkor is próbáld ki
PSN ID:misi2mezei
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
jó a Hungering Arrow a végéig vagy majd érdemes lesz lecserélni valamelyik másikra?(a 2. már meg van nyitva,de az nem túl hatékony...)
Demon Hunterrel kezdtem.
mit érdemes használnom?sima Bow-ot vagy inkább Crosbow-ot?vagy amelyik éppen gyorsabb és erõsebb az elõzõ fegyveremnél?
valamint melyik a jobb kombináció?a 2 bow/crosbow vagy a bow/crosbow és pajzs?
valamint a Demon Hunternek milyen cuccok valók?mármint milyen + dolgokat kell adniuk?Dexterity meg Vitality-s cuccokat hordom,ez így jó ennek a kasztnak?
elõre is thx a helpet.
Azért is csak nagy nyílt terepen mutatja.<#eplus2>#eplus2>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Es igen igy legyen a lotton otosom! Cathedral 4 elejen volt egy pack... es utana van egy zart ajto, mondom "atlovok" rajta egy hidrat... mar hallom is a mortar hangot, meg hogy vallozodok egyfolytaban a tuloldalrol xD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hála az általános sebzésnerfnek lehet gondolkodni kissé tankosabb dh-kban is hála ég
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRgTXV!aYe!YaYZZc
Majdnem ugyan az mint a patch elõtti. Elemental arrownál frost vagy ball lightning ízléstõl függõen. Ball lightning trash ellen jó frost meg eliteket kiteolni.
Nekem is amúgy olcsó glasscannon taktikám volt jó sok attack speeddel úgyhogy nagyon bepánikoltam a patchnél, de aztán fogtam magam, eladtam az 1200 dps-es kék crossbowot 2.5 milláért, vettem rajta egy 1100dps-es bowt 1 milláért, és a maradék másfémillából majdnem teljesen felgeareltem dex+vita+allres gearbe a dh-t (item level 61-62 körül). Egyedül a tegezt a gyûrûket/amulettet nem cseréltem le, meg a fejest és vállast mert abból volt már viszonylag jó.
Jelenleg 35k dps-e van 22k hp-ja és 300 resist. Ilyen statokkal nevetve farmolom act2-t szinte halál nélkül és az egész gear ér talán 3 millát összesen. 10-20millás geart aki össze tud vásárolni az simán tud majd act3-4-et farmolni minimális halállal.
Annyi a taktika lényege hogy ss-t szinte soha nem használok, csak ha nagyon muszáj hogy meglógjak vagy szerezzek egy kis távolságot az elitektõl. Shadow power gloom az új OP skill 😊 Ugyanúgy chainspammelhetõ mint a régi ss és megfelelõ resisttel nagyon durván tankol. Sok elitet úgy ölök hogy állok egyhelyben chainspammelem a shadowpoert és elemental arrowot, és ha nincsenek szivatós affixei meg nem sebez túl nagyot akkor simán kitankol egy-egy könnyebb elitet. Reflect damage sem probléma amíg fenn van a SP. Közelrõl szivatós elitekre meg ott a kiteolás.
Volt olyan közelharcos elit (az a buzogányos) act3ban amit ebben a gearben kitankoltam mozgás nélkül. Durva gearben elképzelni sem tudom mennyire könnyû lehet a DH 😊
Gear szempontjából a lényeg a dex+vita+allres minél több max discipline, és a nagy dps sem árt hogy lemenjenek idõben az elitek, meg sok hp-t töltsön vissza a shadow power.
Én még örülök is valamennyire a nerfnek, mert ha meg is akadtam act2-n most az olcsó gearem miatt és act3ba meg nem elég a dps-em sok elitre, sokkal kevésbé frusztráló hogy nem halok be minden kis szartól, de sima fehér mobokat még le is tudom tankolni gond nélkül.
Evasive Fire lövésnél automatikusan hátraugrik ha közel kerül egy mob. Gyorsan generálja a hatredet.
Spike Trap - Scatter iszonyat tud sebezni, fõleg sok mobon ha együtt vannak.
Vaultnál a rúna magyarázata: igaz, hogy 15 sec CD van, de olyan gyakran úgy sem kell használni és így nem kerül Disciplinbe. Tulajdonképpen 15 secenként ingyen menekülés.
Smoke Screent nem kell magyarázni azt hiszem.
Evasive Fire elugrás/Smoke/Vault után a Tactical ADvantage miatt el tudsz rohanni.
Ha Critical Damagera mész, akkor passzívak közül cseréld le valamelyiket Sharp Shooterre, de ne a Tactical A-t, mert az a kiteoláshoz, meneküléshez elengedhetetlen.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Egyesek már így is túl sokat tudni vélnek róla, mások szerint túl sok mindent osztok meg magamról...
Þór vígi þessi rúnar
Amatõr kérdés, de ha jól értem az új patch óta már nincs értelme szétvernem a vázákat,stb a labirintusokban?