78986
  • Rehom
    TESSÉK
  • BaLeeX
    Nem trükközött valamit vásárlásnál? (csak egy ötlet)
  • Renjike
    ?? és meglehet kérdezni hogy miért? nem is játszott aznap csak 1 fegyvert vett
  • BaLeeX
    100 óra körüli játékidőig nem nagyon fogod megunni, max utána szép lassan.
  • Rehom
    Mond meg a barátodnak, hogy heloszia BAN-t kapott
  • setchoo
    Azta! Komolyan fájt elolvasni ezt a 1-2 oldalt! :(
    Multhéten jöt meg a játék. Jelenleg még csak normal act III-ban jár a barbárom. És élvezem minden egyes percét a játéknak.

Most olvasom tőletek, hogy szar? :) Hát mi ez már?
    Gondolom, maj 500 játékóra után rájövök én is.
    Egyáltalán nem akarok trolkodni, csak hangot adtam meglepetségemnek miután közétek olvastam.
  • Lammer
    ez a kep, ez odavag :DDDD
  • Renjike
    Haverom állandóan error 53-t kap mióta megvett egy fegyvert aukciós házból.... ?? valaki??
  • Sunrider924
    En meg nem adtam fel, hivatalos forumon talaltam egy relativ friss es nagyon vad otletet amiert erosen lobbiznak, hogy a blizzard rakja be valamikor a jatekba, a pozitiv affixokra keress majd ra.
  • j0nNyKa
    WD engem is nagyon érdekelt volna így a végére, mindig azt vártam, hogy valami haver kezdjen új karit, és fejlődjünk együtt
    de még így sem sikerült 60ig feltornászni, ráuntam nagyon :\
    amúgy igen, nálam is ott kezdett haldokolni a dolog, amikor elkezdtek kikopni a haverok, végül én is kikoptam
    HC módnak volt még egy dobása a végére, de azt meg elbalf*szkodtam már 56os szinten :)
    azt meg ne mondja nekem senki, hogy miután felhúztam 60-ra egy SC demon huntert (4 végigjátszás), majd egy HC-t (3 végigjátszás, aztán némi inferno farm), majd még egy HC-t (3 végigjátszás), akkor még lesz kedvem valaha is a demon hunternek akár a közelébe is nézni...
    ah nélkül lassú (és ezért unalmas) 60ra fejlődni, ah-val meg gyors (könnyű, tehát unalmas)...

kíváncsi vagyok, a torchlight 2 (illetve az exile) hosszútávon mennyire lesz életképes, reméljük, ennél tovább
  • Agaba72

• Sunrider924
    Most mit kellene meg megprobaljak? Mar ott tartott, hogy freudi elszolasokat velt felfedezni a mondandomban...
    Barbar. Lenne majd meg a WD, de mar a barbarnal is rohadtul uncsi. Kinomban public gameban tolom, ez kicsit hozza a wow-os pick up group elmenyeket, tegnap 4esben hell butcheren a dh nem kevesebb mint 6x halt meg egyazon butcher menetben. De nekem kozben kiesett az a legendary reco, szoval poen is volt meg haszon is.
    Van a panaszkodasomnak egy olyan aspektusa amit sokan nem erthetnek, akik nem haveri tarsasaggal coopoznak. Az en coop partymnak lottek, a 3 haver megunta es elment. Ezert akkor kire is haragudhatok ha nem a blizzardra? Mielott barki azzal jonne hogy nem a megfelelo emberekkel toltam, ezekkel a haverokkal raidelek BC ota, szoval nem a grind a problema, hanem ez a fasza kis jatek, a diablo3.
  • j0nNyKa
    :DD hamar feladtad
    btw milyen kaszt a 4. karid? eddig volt monk -> dh -> wizard, ugye ?
  • Agaba72
    Rendben.
  • Sunrider924
    Jol van, maradjunk annyiban hogy kettonk kozott kifujt a tema.
  • Agaba72
    Hmm megint csupa feltételezés....
    Számomra egyáltalán nem vesztette el "ragyogását" a játék ezt csak te feltételezed (megint).....nincs neked semmilyen "varázslatos hatalmad" bárhogy vágysz is rá (freudi elszólás).
    Azért az érdekes, hogy az én hozzászólásom viszont tényleg megzavart itt sokakat (mármint, hogy a játék igen is jó).
  • Sunrider924
    Az en rekordom nem 3 nap :) Azok a cikkek is mindig emlitik, hogy az illeto, aki 3 nap utan megpurcant az egyebkent is szivbeteg volt vagy mas sulyos betegsegben szenvedett, egy masiknak valami tudoproblemaja volt.
    Mindig azt irom hogy nem eleg jo a jatek, ahoz ami lehetne annak a fenyeben hogy a Blizzard a wow-on keresztul folyamatosan tesztel kb 8-10 millio jatekost mar tobb mint 6 eve.
  • j0nNyKa
    ez a cikk például fikázás, vagy nem? (összefoglalva egyébként ugyanazt írja le, amit mi itt összeszedegettünk)
  • Sunrider924
    Lenne egy egyszeru kerdesem hozzad, attol hogy en hianyossagokat talalok a jatekban, amivel te is jatszol, neked roszabb lesz a drop, kopottabb a karid sisakja vagy nem fog olyan jol vagni a kardja? Mitol birok en olyan varazslatos hatalommal, hogy neked ez a gyonyorusegesen tokeletes jatek elveszti a ragyogasat csak mert en mashogy nyilatkozok rola?
  • Psychedelic #53139
    Mondjuk elég érdekes olvasni tőled, hogy nem jó a játék, elég régóta panaszkodsz, közben 610 óránál tartasz, ami átlag napi 8 óra. Mi történt volna ha még jó is lenne ez a játék? Lenne már rólad is 1 cikk, hogy meghalt mert 3 napja csak diablozott? :)
  • Rehom
  • Agaba72
    Igen, az én értelmezésem szerint (persze teljesen szubjektív) ami néha itt folyik az bőven kimeríti a fikázás fogalmát, ezek szerint másoknak az a szimpla beszélgetés.......
  • Sunrider924
    Es megint fogalomzavar. Dartonnal, meg akarkivel, aki erzelmek nelkul is kepes vitazni, arrol csereltunk velemenyt, hogy mi okozhatta, hogy ez a vilagmegvalto csodalatos d3 odaig sulyedt ahol most tart. Neked ez fikazas. Nekem es nekem valaszoloknak nem az. Erdekelne a jatekbeli teljesitmenyed mert en ma felavatom a 4ik 60as karimat amivel infernon leszek, van kb 610 oranyi jatekidom meg hozza 3k acsi pont, szoval ugy gondolom megneztem mit tud nyujtani a jatek. Keves. Nekem. Es ez meg mindig nem fikazas. Wownak nem eleg diablos. Na ez mar az.
  • Omlás
    "A topikban jelenleg egyszerűsített moderáció van. "

Csak mielőtt jobban belemerülnétek a dologba :]

Azzal a blizz is tisztában van, hogy pöppet ez nem úgy sikerült ahogy annak kellet volna. A kérdés az, hogy lépnek e rá valamit vagy hagyják a süllyesztőben eltűnni a játékot és inkább nem feszegetik a dolgot. Esetleg a pvp-s patch hozhat egy kis fellendülést de hosszútávon az is kevés lesz..
    Szerintem.
  • Agaba72
    Hmm te lezártad tehát kussoljak....értem.
    1, nem szeretnél vitázni velem, bár nem én találtalak meg, hanem te engem, szót nem szóltam hozzád tehát vissza áll az eredeti állapot......
  • j0nNyKa
    az észérveimet (ami egy szó) sajnos nem sikerült megértened, innentől nem erőltetem :)
    ha komolyan érdekelnek észérvek, olvass vissza, vagy ha nagyon szeretnéd, bemásolom újra, amit leírtam :)
    őszinte leszek veled: ordít rólad valami, amit nem írhatok le, mert az egyszerűsített moderáció fényében parkolópályára kerülnék - de maradjunk annyiban, hogy nem érzem ezt a... vitát kiegyenlítettnek, ezért ünnepélyesen le is zárom.

mondanám, hogy térjünk vissza a játékra, mint témára, de:
    1) veled nem szeretnék
    2) _sajnos_ nem nagyon van miről, majd esetleg a legendary-s patch után

illetve.. meh, ez talán még mozgat valakit:
    Critical Mass melee wizard leírás
  • Agaba72
    Igen és talán vannak, akiknek még tetszik játék, esetleg csak most jut majd el odáig, hogy tessen.....már ha nem látogat olyan fórumokat ahol csak a fikázás megy nap hosszat.
    Az eredeti kérdésem még mindig áll. Arra válasz nem érkezett.
  • j0nNyKa
    egyébként én (többek között) abból láttam, hogy nagyon-nagyon leült a játék, hogy anno napi 2-3 érdekes cikk volt incgamersen, most meg ha heti 1-et találok, már csoda
    illetve szuperérdekes: az egyesült királyságban megverte a sims 3 a diablo 3-at :D
  • Agaba72
    Látom ész érvek híján, bele ragadtál ebbe a w.w-s dolgba, pedig gyak. egy példa erejéig lett felhozva.
  • Különc
    Épp jonny volt az egyik, aki a sok fika között tolt ide értelmes dolgot is, valaki már megjelenés óta fikáz.

Valakinek kellett még pár hét, mire belátta, hogy ez egy szar
  • j0nNyKa
    jedi mind trick következik:
    "kéééépes vagy úgy hozzászólni a diablo topichoz, hogy nem írod le a wow szót"
  • Agaba72
    A wow-t tényleg csak példának hoztam fel de ha már így leírtad róla a tutit: nem azt írtam, hogy a legnehezebb hanem, hogy számomra a legjobb (legszórakoztatóbb). Az is érdekes, hogy sokan írják, hogy a d2 már régen volt már más idők járnak, de másfelől a d3 újítása e téren (skill need) az meg már nem jó mert nem a hagyományos h&s? Érdekes....
    Újra leírom: nem zavar, ez a te (ti) feltételezed, sokkal inkább az zavar itt pár embert, hogy van aki nem áll be a napi fikázásba ( a napi "2 perc gyűlöletben")
  • Agaba72
    ŐŐő most mi van?
    Honnan veszed , hogy nem fogadom el? Gyakorlatilag minden hsz-t elolvasok még sem írogatok nap mint nap, hogy elég már a fikázásból---->el van fogadva.
    Én azért írtam, mert nem értem és az hogy te kijelented,hogy csak fogadjam el azzal közelebb nem kerültem a megértéshez....

j0nNykaának: én nem tudom megtiltani a többi fórumozónak, hogy a játékról beszéljenek SŐT, nem is áll szándékomban csak feltettem egy költői kérdést, és leírtam a saját véleményem a játékról, milyen fura, hogy amit állítasz talán fordítva igaz. A wow az csak egy példa volt........, a titanic szintén csak példa volt erre a jelenségre és hozzá állásra nem értem miért küldözgetsz mindenféle más topicba. (Mintha pont te nem akarnád engedni nekem, hogy én is írjak a játékról itt......)
  • yesname #53125
    Nem a droprate-tel van a baj.
  • Sunrider924
    Az a baj hogy fogalom zavarok vannak, hack and slash az hent es nem skill, a wow meg nem a vanilaba volt a legnehezebb hanem pl prenerf hc Lich king azaz 2 kieggel kesobb. Az en ertetlensegem meg annak szol, hogy teged miert zavar ha mas emberekkel ertelmesen elbeszelgetunk arrol hogy ez a jatek mitol lehetett volna jobb mint ahogy most ernyedten kokadozik.
  • Lantee
    De könyörgöm, ami jó volt 10 éve, az ma már nem feltétlenül az.
    Hol vannak a random mapok, dungeonok? SEHOL! Az nem random, hogy a járat az egyiknél balra kanyarodik, a másiknál meg jobbra. Kb. 100x mentem végig Inf Act1-en, és talán egyetlen event volt, amit elsőre nem adott be. Elképesztően unalmas, pontról-pontra ugyanazokat a helyeket (amik amúgy sem túl nagyok, sem túl változatosak) százdszorra bejárni, aztán néha bekóstólni act2-t, ami akkor szopatás, amekkora utoljára az Another World volt 1992-ben. Egyszerűen semmi olyat nem ad a játék, ami miatt igenis százegyedik alkalommal is szívesen nekiesnék ugyanannak a pályarésznek. Kb egy hete már csak az AH miatt loggolok be, hogy megnézzem elmentek-e a cuccaim.

Olyan szarvashibákról meg ne is beszéljünk, hogy a Cain halála utáni bejátszásban ott brékel a csávó a háza sarkában. ÉS MÁR KÉT-HÁROM HETE!! Ilyet ne tudjanak javítani? Alapvető bug!
  • j0nNyKa
    jaj de édes, ahogy nem érted a szarkazmust :)

szóval:
    - ne értetlenkedj, és engedd meg a többi fórumozónak, hogy a játékról beszéljenek a játék topicjában, állítólag arra van ugyanis
    - menjél a vanilla wowoddal a wow topicba, illetve ha már ennyire büszke vagy rá, hogy nem beszélsz róla ott, itt főleg ne tedd
    - a titanic (nem titanoc) című filmnek szintén van saját topicja, ha már itt osztod a népet a fórumozás szokásairól, legalább ne offolj már minden szarról ide

így ok? :)
  • antgecc
    Nem kell megértened, csak fogadd el :)
  • Agaba72
    Na jó nem haragszom.......hmmm ....jobban belegondolva nem is haragudtam. Nem tudom mi alapján feltételezed, de én az értetlenségemnek adtam hangot nem a haragomnak.
  • j0nNyKa
    ne haragudj hogy fórumozunk
    a vanilla wow valóban jó volt, a titanoc című film pedig szörnyű!
    még egyszer ne haragudj.