Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Ezért van horror javítási költség.
Ezért van az, hogy emeltük a drop rate-et, ami szintén átbaszás.
(mert a 450-es 1h kard +200 str és 100 vit-tel kurvára jó ilevel 63-as tárgy a mercsant legalább megeszi 2000-ért.)
Ezért van még mindig a DH-nak relfect damage-es pack (Tvelvetnek 7/7, nekem türelmem csak 3-4-hez volt és 3-4 RD-es volt).
Vegyétek már észre, hogy ez a játék az AH-ról szól. Mivel nincs havidíj ezért ebbõl kell bevételt csinálni.
Þór vígi þessi rúnar
Viszont ha az embernek épp nincs ilyen gearje akkor cseszett sokszor meg fog halni, mert az inferno így van kitalálva. Földi halandó bárhol, bármikor összefuthat egy olyan elit pakkal ami úgy öli meg hogy szinte észre sem veszed. Egy olyan gearhez pedig amivel magabiztosan bárhol halál nélkül tudsz haladni saccra 100 órányi színtiszta goldfarmolás után lesz minimális esélyed.
Act2-ben nekem ez elõtt is veszteséges volt haladni, most meg még annál is ötvendszer veszteségesebb lett, így ez után már meg sem próbálok. Mindezt úgy hogy butcher csukott szemmel fél perc.
Színtiszta szopatás ez az egész.
Regards,
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az meg egyszeruen csak rohely hogy a lustasagukat megprobaljak beallitani mint szandekos erofeszitest hogy elvezetes maradjon a jatek. Semmifele szandekosag nincs a legidiotabb affix parositasokban egyszeruen random generalt 4es kombinacio, be lehetne mar ismerni azzal folytatva hogy bocs fiuk ezt elkurtuk...
Hát ezért nem haladtok!
Þór vígi þessi rúnar
Get a life!
Ugyan már, néztem pár soft streamet nevetséges volt, ahogy büntetlenül kelt feküdt, nem is értem miért nem ennek az 5x-ös javítási ktg.-vel kezdtek? Aztán a jajjongásra levették volna 4-3-ra. Pszichológiailag jobban jött volna ki. Megint és úja leírom olyan gémben, ahol nincs reset soha!
PSN ID:misi2mezei
Ha csak nincs embertelen karaktered, nem hiszem hogy érdemes szenvedni act3-ban jelenleg. Olyan kicsi az esély jó lootra még act3-ban is, hogy böven nem éri meg odamenni ha valaki csak esik kel, és javitani nincs pénze már.
Érdemes ott vásárolgatni pár € és fullos a karid 😊
magical itemek meg nem nagyon jönnek jól mivel a legtöbb nem olyan jó mint amim van.ha meg jobbat akarok akkor goldból vehetek.
Pont azért rakták be ezt a drága javítást, hogy ugyan ne szenvedj már act3-ban ha szar oda a geared, és ne corpse runold a bossokat, vissza kell menni act2-be vagy 1-be és ott farmolni.
Amennyivel szarabb a loot esélye act1-ben, annyival gyorsabban is farmolsz, közben pedig még akár jól is érezheti magát az ember, mert nem szenvedés van, javitás se kerül kb semmibe.
Nekem lenne gearem magasbb act-ban farmolni, de inkább tolom act1-et, egy 2h dps barbárral, igy tudom élvezni a játékot, sztécsapok mindent 2 ütésbõl, nem kerül semmibe a javítás és esik a loot.
De hogy szopatni magunkat egy olyan act-ban amihez kevés a karakterünk miért jó, ezt nem tudom felfogni...
ui: de most komolyan ez annyira gusztustalan és hátulróljövõ húzás volt,hogy igy felbaszták a javitást/nekem 28 illetve 33k/ és direkt lsssitják a progressed!
UNDORITÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
nem tudom mi lehetett..
ezt írja.
jó ország van megadva.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ketten próbáltuk lenyomni, nem sikerült, mindig maradt még egy kis élete az enrage elõtt, onnantül pedig semmi esély, egymás után folyamatosan nyomatja a zöldpöttyözést de úgy hogy egy másodpercet nem hagy arra hogy támadj és túlélni is kb lehetetlen, mivel az átlagosnak kétszer durvábban nyomja, sokszor nem marad már szabad hely ahova mehetnél, és 1 darab belõle is azonnal megöl.
Utánaszámoltam: sok 14 millió élete van az utolsó fázisban.
Elvileg 3 perc után kezd el enrageelni. Ehhez 78k dps kell rá folyamatosan (39k/fõ) hogy meglegyen elõtte. A folyamatosan pedig természetesen nem kivitelezhetõ mert a zöldpöttyözéseinél kötelezõ kerülgetni mert egy darab is kinyír belõle. Ezt is beleszámolva kb 50k dps kell a túléléshez. Nooormális? <#wilting>#wilting>
Regards,
"Damage from monsters in Acts II, III, and IV in Inferno difficulty has been reduced"
<#conf>#conf>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Amúgy dex, crit, NAGY dps-û fegyver.
Sajnos most a dh nagy ügyességet kíván, ha farmolni akar , mert 2 hitelik patch óta vagy felvesz magára kis all rest, hp-t s akkor tized anynira nem bírja, mint a melee társai s nem sokkal lesz több dps-e.
Igaz, ha a pénz s kellõ skill nem akadály, akkor egyedül is megy a farm.
Repair meg majd megcsapja a tekinteted 60-on··
A legfontosabb pedig 1 majdnem halhatalan picit tudó játszani monk, barbár "ismerõssel" farmolgatni.
Az vicc, hogy egy spanom, Diablo(inferno) 2 tûzlabdába állt benne, meg elkapta a köpete p3-ban s 70% hp alá sem ment...
Amúgy minden oké, köszönjük a szokásos op balance-ot...
(incoming, barbar powa😛