78986
  • Hegi90
    írj rám majd valamikor azt tolhatjuk.
  • Kandurex
    egyébként miért csak hulladék DH meg Wizardok vannak act 3-4 publicban? mindegyik papír ranged, egyszerűen képtelenség haladni...alig látni egy értelmes barbárt vagy monkot..
  • jazzy
    Ez a szerencsehszem.
  • j0nNyKa
    raktam volna be neked 948as fegyvert 200ért is, szólhattál volna hamarabb
  • jazzy
    A horoszkópom szerint 948-as szám szerencsét hoz nekem most, ezért fizettem érte 250 eurot. Nehéz ám ilyet találni manapság :/
  • j0nNyKa
    pedig még privit is írt, hátha

rage: a 60 phis. resist miatt ér olyan sokat! a tied csak 30at ad!
  • Rehom
  • rage
    Na, ok, nem olvastam el a többi hozzászólást, de így már megnyugodtam :)
  • cateran
    53260. comment:"egyébként trollkodunk, szokásos használhatatlan zsák fos ilvl 63 item"
    De ha akarsz, agyalj meg a dolgon....:D
  • Különc
    Reménytelen
  • j0nNyKa
  • rage
    Ez miért ennyire drága?

Pl egy helm, ahol a következők a tulajdonságok:
    +30 Physical resist
    +9% life
    +187 armor
    Melee attackers take 988 damage per hit
    Critical hit chance increased by 4,5 %

Az 5000 gold sima AH-ban
    Ok, hogy nincs rajta socket, de akkor sem értem, miért ér ennyire sokat.
  • j0nNyKa
    szerintem az összes életszívós dologtól
    life on hit
    life after kill
    x% damage to life

a képen a kezemben lévő xbow (tehát a bal oldali) az tuti vérzett:
  • Sunrider924
    Nem tudom mennyire segit, de nekem neha a fegyver socketbe piros gemmet pakolva megvaltozott a weapon glow, es az a bizonyos piros aura jelent meg, ami ugy nez ki mntha csopogne a ver a fegyverrol. De nem neztem utana komolyabban szoval lehet hogy csak veletlen.
  • Akra
    Nem egészen szokványos kérdésem lenne :)
    Mitől "vérzik" a fegyver skinje? Alapeseteben ha min/max(dmg) van a fegyveren + loh, LS akkor "vér"effect meg van. Ha valamilyen element(dmg) és loh akkor elemnet jelenik meg. De viszont ha element+loh+socket egyből vérzik. 4 fegyvert tudtam összehasonlítani eddig. Nézzétek már meg kinek mi a tapasztalata ezzel. thx.
  • TurboX
    d3 megjelenése előtt még mindenki azt fikázta:D
  • Rehom
    Azért a skill fa az nagyon fasza:)
  • attiGT
    Sziasztok!

Ez szerintetek mennyit ér? gold/$

kösz
  • j0nNyKa
    tárgytalan, lásd #53259
    egyébként trollkodunk, szokásos használhatatlan zsák fos ilvl 63 item
  • Dr DeViLKiNG
    Már el is vitték 250-ért, ne is keressétek.
  • Fpocok
    Szerintem meg senki nem vesz goldot ott... nagyon nagyon kevesen max.
  • Traky70
    Miért is? Mert jól néz ki? :)
  • j0nNyKa
    250 €
  • BladeW
    Valaki felhomályosíthatna, hogy is van az, h berakok 1.5 millát rmah-ba 0.25€/100k áron, ha megnézem 0.3 áron tudok venni, az avarage last trades szintén ~0.3, de az enyémet nem vitték el.

(Többször csekkoltam, emelkedik az ár, tehát vásárolnak az emberek mióta betettem.)
  • Sunrider924
    Godly super
  • Dr DeViLKiNG
    Már pakolom is ahba.
  • Sunrider924
    Pont emiatt tetszett, amit valaszul kapott az altalam linkelt hozzaszolasban.
  • cateran
    "MVPs are not chosen for being fan boys, and we do not remove MVP status from an MVP who chooses to say anything negative about us or our games. We choose them for being level-headed and for being able to discuss topics and to advise players sensibly, politely and objectively, and maybe most importantly, for being nice people."

Az elo pelda, hogy nem igy van:D Az onsajnalat es "megmagyarazasa" a dolgoknak hihetetlen. Kedvencem a "azert lett a metacriticen 38-as atlagu a review ertek, mert az emberek megprobaltak 37-re vinni az error 37 miatt es ezert rengetegen tobb accountot letrehoztak metacriticen ezert" Sounds legit....
  • Sunrider924
    Olvastam egy topicot amiben a Diablo3 review eredmenyeket vitatjak, allast foglal egy MvP is es valaszul kapja ezt
  • Psychedelic #53249
    Manara lehet simán, 3-4% mana leech, már elég szokott lenni, hp kicsit nehezebb. De magas szinten egy jó karival, már nem mana/hp potit fogsz inni, hanem crites potit, amivel minden critel. :)
  • j0nNyKa

tolom most én is, azt lenne jó látni, hogy van-e értelmes mennyiségű life / mana leech a játékban, mint mondjuk a dio2-ben, mert hergel ez a folyamatos poti ivás
    komolyan mondom, minden más része rendben van
  • megut3
    Itt is van RMAH?:D
  • Susarc
    ne rugjatok picsán:P,de érdekes és elfér a karbantartás idejére:P:)

Kripp jól látja a dolgokat bár nekem személy szerint nagyon nem jön be a POE

• Lunki88
    Az kb. 2 sör ára, grat!
  • Frank99
    HUHU!!!!
    Eladtam egy övet 3 ajróért!!! kaptam belőle 1,7-et.
    Gazdag leszek!!!!

• megut3
    Pénzt gyűjteni szeméttel is lehet act 2 re. Énekem act 1 en esett már egy két € s cucc. Igazából mázli kérdése.
    Lunki igazad van, aki melózik az más időpontban örül a jónak :D.
  • Dr DeViLKiNG
    Nem lesz látható rating.
  • Lunki88
    Mi a titkod? :P Mondjuk én megrekedtem act1-en mert nem esik semmi jó, ha netán mégis azt még ha olcsón rakom ki se akarják elvinni ah-ból. Nehogy véletlenül legyen pénzem új gear-re hogy végre érvényesülhessek act II-n...
  • j0nNyKa
    vagy dolgozó ember, és nem ül le reggel játszani
    valamelyik igaz ^^
  • megut3
    Szerintem az csak jó, ha felpörgeti az RMAH t. Nem tudom, én örülök az olyannak, ha reggel leülök játszani és esik 11-12 ezer forint. És szerintem bolond aki nem :P ;P