Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Igen van még mit fejlõdni, ez is tiszta számomra, de valahol el kell kezdeni, és ki tudja, lehet majd kialakul ez az egész még annyira, hogy már mindenki számára "jónak" lehessen nevezni, vagy nem...de ez a jövõ, idõvel majd kiderül.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
mi lenne? semmi. nem akarlak megbántani tényleg, de sokat kell még fejlõdnöd. nem baj ha ilyen videókat csinálsz és mindenképpen pozitív ha vki fel meri vállalni önmagát. de ha a nyilvánosság elé tárod akkor a kritikákat is fogadni kell, ha jó ha rossz.
akinek pedig nem tetszik az ne nézze meg. én megnéztem pedig nem tetszett de mégsem fikázom v osztom az észt akcentusról meg mindenrõl. lesz még jobb video is. vagy nem...
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Én elõször is azt javasolnám, hogy döntsd el magadban, hogy tényleg milyen stílusban szeretnéd elõadni a videóidat. Ez a jópofáskodás nálam pl nem jön be (pl amikor 15 másodpercig ájuldoztál scrollozás közben) - lehet másnak igen.
Az után csináld meg azt, amit jonny is mondott: szó szerint írdd le amit felmondtál most a videóra. Erõltetettnek hangzik az egész.
Egyébként nem gond, ha van egy kis "akcentusod", ezt akár még az elõnyödre is tudod fordítani - de NE erõltesd ami nem vicces.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
╯°□°)╯︵ ┻━┻
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Maga a Dio3 tetszik, hozza a színvonalat amit kell a D2 után, egyedül ami valami gusztustalan.Az a technikai háttér amit nyújtanak, elképzelések jók, kivitelezés 0...
Múltkor olvastam egy jó kommentet ezzel a patch-el kapcsolatban, már nem is emlékszem hogy hol, de valami ilyesmi volt, és szerintem tényleg igaz.
"Na még négy hónap van a Diablo 3 bétából, aztán végre lehet játszani rendesen" - True Story Bro :D
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ez úgy mindent el is mond rólatok amúgy.. :D:D
Szerintetek, aki nem a pesti magyart beszéli az már nem is beszél tisztán, csak valami illetlen, zavaros nyelven?
2. vagy a patch utáni tipikus megnyilvánulásokat, hozzászólásokat, véleményeket, jellegzetes fikázásokat?
Nem tudom eldönteni, melyik oldalt gyilkolod :D
en elfogadom, hogy van, akinek ez bejon, lepek is tovabb.
nekem mondjuk pont az ízes beszéd, meg a gondolatmenet egyszerûsége tetszik bennük, elõször konkrétan azt hittem megjátszásból van ilyen "parasztosra" véve :) no offense, tényleg!
valszeg már unom az IGN/gametrailers stílust, meg a már befutott youtube huszárok munkásságát, kell a friss vér, majd csiszolódik.
angol nyelven nagy kedvenc perpill FRANKIEonPCin1080p
╯°□°)╯︵ ┻━┻
hát igen
van aki ilyen újpest féle fehér cigányok által lakott telepeket pestinek tart..
Mert mindkettõt bele lehet hallani ... :)
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tomb of Freedon Nadd
aztan atnyalaznam az igy keletkezett szoveget, hogy vajon hol lehet benne a baj
nem akarok konkretizalni, mert gyanus, hogy megbantanalak vele - szerintem ha ezt megleped, fogod latni, hogy hol lehet a gond
esetleg az meg tok jo kiserlet lehet onfejlesztesre, hogy ugyanezen gondolatokat megprobalod leirni, mondjuk egy cikkent, aztan osszehasonlitod a cikket azzal, amit eloszoban toltal
Szerintem tokeletesen ertheto.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
╯°□°)╯︵ ┻━┻
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tomb of Freedon Nadd
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tomi13: nem lehet
Szerk: vagyis de, legendaryra
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ah-n lehet konkrét tárgyra keresni a nevével valahogy?
Amúgy szerezz olyan gear-t amin sok a gold find, és nézz körbe Act1-en, ölj le mindent ami szembe jön.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Egész nap itt ültök, és 2 mp alatt reagáltok 10-en ha ök beirnak valamit. Csak nem nektek is megy a nyári szünet, hogy van erre idõtök?
A stílusotok nektek is szánalmas, ti is pont olyan "gyerekek" vagytok, mint amilyennek õket hivjátok.
Még a végén pisztácia lesz a fórum esze, miközben veszi a goldot meg az itemeket, hogy ne legyen életképtelen a játékban, és nem meri az adatait megadni paypalnak vagy blizzardnak mert ellopják a személyazonosságát? :D
Hagyjuk már, ti akik egész nap instant ugratok különc meg a többiek kommentjeire semmivel nem vagytok náluk többek és pont annyira romboljátok ezt a fórumot ha nem jobban. Stilusotok meg még szánalmasabb, mert annál nincs undorítobb, mint ha valaki fórumon, le gyerekez, anyu apu kisfiáz valakit, miközben fogalma sincs arról ki is ö valójában, és pláne senkinek fogalma sincs arról, hogy ti kik is vagytok valójában. Fõleg, hogy mint itt kiderült már, a nagy felnõtt családapák, akik csak azért nem jutnak semmire a játékban mert van életük, 2x annyi idõt toltak bele a játékba mint azok akik "gyerekek".
Lehet pár embernek itt nagy az arca, mert jól megy neki a játék, halad, nem szenved, élvezi és összejöttek a dolgok, és ennek itt hangot is ad. De valóban ök roszabbak lennének azoknál, akik erre azonnal azzal reagálnak, hogy szánalmas alakok vagytok akiknek nincs élete, és anyi apu tart el titeket? Ettõl vagytok ti náluk jobbak, érettebbek, felnöttebbek? Észrevehetnétek már magatokat.
Illetve mióta nem szólhat ez a topic másról mint a sírásról? Ha valaki besír hogy ez szar, egyszerre 10-en veregtik a vállát, és törölgetik a könnyeit, de ha valaki ezzel nem ért egyet, arra ugrani kell, és ilyen véleménynek itt helye nincs?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ja nem... nyári szünet van... regelnek másik accot...:(
Kibaszott szánalom, hogy bárki bármi rosszat mer szólni, akkor megjelenik egybõl Jhonny-ka haverjával és elkezdik osztani az illetõt.