Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és bidelni sem enged cuccokra.
ezt írja:
"Only 0 items are allowed in your stash at one time.Please send item to your shared stash and try again"

PSN ID:misi2mezei

jazzy
Nekem errorral lép ki 2 percenként, yo
Ronina
Nem vagy egyedül.. Mindegyik AH üres <#nemtudom>

Sztem visszajönnek majd...nekem is minden eltûnt,de általában az AH késõbb áll helyre mint a játék,legalábbis igy vettem észre

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Zsoltika 007
Szerintem még nem indították el az ah-t. Pár perc és ott lesz minden.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

skinnyman
Nálam is.
Plusz ha rászûrük valamire, olyan találatot is behoz, hogy "This text should be replaced with game data". Fail...

Regards,

na neee...
nekem is minden eltûnt.
pedig olyan jó cuccokra bideltem pár száz aranyért és most mind eltûnt:S

megy a game
Már megy a játék, de az AH-val valami nem stimmel.
Vagy csak nálam? Mindenem eltûnt, amit árultam.

60as item 2o-50k kozott az neked draga?
Nekem jelenleg 83K damages a DH-m és nem költöttem milliókat rá, a fegyóm volt a legdrágább, 750K-s egy 1035-ös... kétkezes íj.
j0nNyKa
hat nezd, ha te tudtad, hogy az osszes act-ban hol vannak a leggyorsabban elerheto, garantaltan ott spawnolok elitek, leborulok elotted, es meg sem szolaltam
en nem tudtam ezt, es a videoja sokat segitett, ennyi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

greyfox
Mivel nem igazítod a kínálathoz az áraidat valószínû, hogy azért nem veszik meg, mert drágán adod.
Ne légy lusta összehasonlítani, dolgozni kell érte, ha goldot akarsz 😊
Én ezt csinálom, és simán viszik a cuccokat.

Steam: greyfox

Azokat keresd amik elsodlegesen fontosak minden karinak, dmg(up), eddig kotelezoen IAs, mostmar crit dmg/chance/ socketes legyen ha olyan gear slot, a vit es a primary attribute jopar esetben nem volt annyira fontos. Most megint sok meele fog jatszani szoval all res jo foleg ha legalabb 50+ ertek. Szoval szerintem igy nezzenek ki a cuccok, dmg-crit-socket-allres-primary-vit.
Nem tudok csatlakozni, szerverleállás van, nektek is ezt írja?

Kandurex
akkora dps -el bármikor ölök eredményesen eliteket, bármilyen módszerrel...szvsz kuka

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
nem azert, de ez nem wizard guide, hanem azt mutatja be, hogy hogyan tudsz minel eredmenyesebben eliteket olni
szerintem nagyon hasznos

ha 100+ statosak, akkor szerintem én is rámennék. Én meg pont olyat keresek, aki nem milliókért akarja eladni a cuccait 😛

Sáska
hello,

tudtok adni par tippet AH-val kapcsolatban? Az a gondom, hogy sosem, vagy szinte alig veszik meg a cuccaimat. Nem szoktam berakni minden rare itemet nyilvan, csak azokat, amikrol ugy velem, hogy masnak hasznos lehet. Olcson szoktam berakni 60as itemeket (20-50K kozott), de valamiert megis rajtam maradnak. Arra sem idom, se kedvem nincs, hogy 10 percekig bongesszem az AH-t ar osszehasonlitas miatt, mielott berakaknek valamit (nem mintha az AH jelenlegi tervezese ezt annyira tamogatna).
Altalaban olyan itemet teszek be amin ket stat (Vit + int/dex) jol van parositva, valamint ad meg all res-t. Megsem kell senkinek. Mi lehet a baj?

skinnyman
Most mi van a szerverrel, meddig nem lesz? :S

Regards,

Aradebil2
softcore-ként sztem a legnagyobb hülyeség goblint farmolni, ha már van team (mert goblinrunhoz kell) akkor sokkal gyorsabb pucolni szvsz bármelyik act bossait (akár act1et is)

Jók ezek a guideok. A probléma csak az, hogy a2 road to alcarnus goblin még mindig 100szor egyszerûbb, és gyorsabb.

Kandurex
azért akkora sebzést kihozni elég nehéz...illetve nem...50-80 millkó, de annyiból én is csinálom az ilyen videókat bármikor

na most már legalább a server status is "maintenance"-on van...

Kandurex
teljesen használhatatlan ez a skill összeállítás amiben megy, vagyis nem, csak ehhez durva dps kell, kb. azt játssza mint a DH a patch elõtt, papír and nuke, van 65k dps -e,..na kérem, úgy lehet szaladgálni

Tyler Durden
Nem szarral gurigázik (: Amúgy én is leporoltam a barbárom vettem neki geart kemény 1 milláért és act1 infernó lement.
Act2-re még farmolás lesz mert a resistek 350-500 között ingadoznak..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Különc
Ez nekem is megy, csak 5 percig tartana <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Errm..mondjuk, ha az a gyerek Athene volt, akkor abbol ne indulj ki....Sot, inkabb felejtsd el..😊
Devil_Gy
ezt itt kukkold meg hátha segít.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

j0nNyKa
inferno farming guide

Különc
Ja igen, de úgy értettem hogy nekem esett kifejezetten, úgy elsõ

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

GyaxyBoy
Addig kérnék egy kis helpet!
A Demon Hunterrel milyen skill rendszerrel érdemes infernon menni? És milyen cuccokat érdemes használni? Dexterityn kívül. Hol lehet errõl leírást találni? Mert a guglivan nem sikerült számomra normális magyar oldallal találkoznom, ahol le is vannak írva.
Néztem a youtube videót és a gyerek diablonál meg sem halt- mikor "nem volt már élete".
Tudna nekem ebben valaki segíteni vagy linket adni?

Köszönöm!
csak úgy kíváncsiságból.
ez után a DC után hol fogom folytatni ha majd visszaenged?a legutóbbi checkpointnál?

Direkt 1 hónappal késõbb veszem meg a játékot, hogy az ilyen fa*ságokat kijavítsák, erre 3óra játék után SERVER ERRoR<#falbav><#falbav>
En is jonnek egy noob questionnel, hol talalom a privat uzeneteket? Akarhogy nezem, nem talalom 😊.

off

GyaxyBoy
jogos
😄 én délután 3tól melózom 11ig...

jó, mondjuk ez mindig rosszul jön 😄 de most még 1általán még bnetre se konnektál 😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Tyler Durden
Barbi power:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sokáig szokott tartani az ilyen server error para?
"adódik a termékkel kapcsolatban, amelyrõl nem a fogyasztó tehet"

Nahát nahát...van igazság 😄 amirõl beszéltünk páran.És én inkább ezeknek a fogyasztó védelemnek adok igazat, mint sem a mennyéinkábbkifutkosni,vagy nézzé tvt megmondó embereknek, ilyen nincs, pénzért.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
na a sok dolgozo ember 😄
just sayin, allandoan oltjak egymast a ven dolgozo emberek meg a kocka gyerekek, erre jon egy pentek delelotti szerver leallas, es tele van a topic 😄

"de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetõen június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszûntek a problémák."

😄DDD EPIC

Tyler Durden
Muhaha akasztják a hóhért ^^

amúgy kit ajánlotok társnak egy demon hunternek?
most a Templart használom,de már meg van a másik 2 is.

amire megunja az ember a játékot arra majd müködni fog 😊
nem igaz, nem is volt ott a watch tower! tudom, ott álltam 😄
MerlinW
"A Blizzard drasztikus lépésre szánta el magát: visszatéríti a játék árát azoknak dél-koreai Diablo 3 játékosoknak, akiknek gondot okoztak az indulásnál jelentkezõ szerver problémák. A cég csak azután jutott erre a döntésre, hogy a játékosok panaszai alapján a dél-koreai kormány vizsgálatba kezdett a Blizzard szöuli hivatalában. A Blizzard egy darabig nem akart fizetni, de végül rákényszerült, a dél-koreai fogyasztóvédelmi törvények ugyanis garantálják a kompenzációt abban az esetben, ha olyan probléma adódik a termékkel kapcsolatban, amelyrõl nem a fogyasztó tehet. A Blizzard a koreai battle.net-en közzétett információi szerint a 40. szint alatti karakterekkel rendelkezõ játékosok jelentkezhetnek a pénzükért a június 25-tõl július 3-ig tartó idõszakban. Ezen kívül a vásárlást követõ 14 napon belül ezentúl még azok is visszakérhetik a pénzüket, akiknek nincs 20. szint feletti karakterük.

A Blizzard nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy más országokban is kompenzálni kívánja-e az elégedetlen játékosokat, de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetõen június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszûntek a problémák."

[merlinw.org]

Tyler Durden
Szintén zenész csak én már lentvoltam, tudnak idõzíteni a srácok ^^