Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt írja:
"Only 0 items are allowed in your stash at one time.Please send item to your shared stash and try again"
PSN ID:misi2mezei
\"We are only slaves to our temptations\"\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Plusz ha rászûrük valamire, olyan találatot is behoz, hogy "This text should be replaced with game data". Fail...
Regards,
nekem is minden eltûnt.
pedig olyan jó cuccokra bideltem pár száz aranyért és most mind eltûnt:S
Vagy csak nálam? Mindenem eltûnt, amit árultam.
en nem tudtam ezt, es a videoja sokat segitett, ennyi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ne légy lusta összehasonlítani, dolgozni kell érte, ha goldot akarsz 😊
Én ezt csinálom, és simán viszik a cuccokat.
Steam: greyfox
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem nagyon hasznos
tudtok adni par tippet AH-val kapcsolatban? Az a gondom, hogy sosem, vagy szinte alig veszik meg a cuccaimat. Nem szoktam berakni minden rare itemet nyilvan, csak azokat, amikrol ugy velem, hogy masnak hasznos lehet. Olcson szoktam berakni 60as itemeket (20-50K kozott), de valamiert megis rajtam maradnak. Arra sem idom, se kedvem nincs, hogy 10 percekig bongesszem az AH-t ar osszehasonlitas miatt, mielott berakaknek valamit (nem mintha az AH jelenlegi tervezese ezt annyira tamogatna).
Altalaban olyan itemet teszek be amin ket stat (Vit + int/dex) jol van parositva, valamint ad meg all res-t. Megsem kell senkinek. Mi lehet a baj?
Act2-re még farmolás lesz mert a resistek 350-500 között ingadoznak..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A Demon Hunterrel milyen skill rendszerrel érdemes infernon menni? És milyen cuccokat érdemes használni? Dexterityn kívül. Hol lehet errõl leírást találni? Mert a guglivan nem sikerült számomra normális magyar oldallal találkoznom, ahol le is vannak írva.
Néztem a youtube videót és a gyerek diablonál meg sem halt- mikor "nem volt már élete".
Tudna nekem ebben valaki segíteni vagy linket adni?
Köszönöm!
ez után a DC után hol fogom folytatni ha majd visszaenged?a legutóbbi checkpointnál?
off
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nahát nahát...van igazság 😄 amirõl beszéltünk páran.És én inkább ezeknek a fogyasztó védelemnek adok igazat, mint sem a mennyéinkábbkifutkosni,vagy nézzé tvt megmondó embereknek, ilyen nincs, pénzért.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
just sayin, allandoan oltjak egymast a ven dolgozo emberek meg a kocka gyerekek, erre jon egy pentek delelotti szerver leallas, es tele van a topic 😄
😄DDD EPIC
most a Templart használom,de már meg van a másik 2 is.
A Blizzard nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy más országokban is kompenzálni kívánja-e az elégedetlen játékosokat, de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetõen június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszûntek a problémák."
[merlinw.org]