78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#53398 Senki nem kért rá hogy engem csekkolj 8 óránként ugye? :) -
Dr DeViLKiNG #53397 Egy ilyen eshetne már nekem is. -
Juhasz27 #53396 A nyelvtudásom ennyire nem fejlett,a google meg úgy is baromságokat dobna ki. -
Sunrider924 #53395 Itt a topic, ebben megtalalod mitol olyan durva (vagy nem) a cucc -
#53394 najo mégsem :'D -
#53393 56 os karakterrel jobb fegyverem van . -
Sunrider924 #53392 Olvasd el a chat szoveg ablakot is. -
Juhasz27 #53391 Lehet csak szimplán ah-ban tárolja,mert a ládikában nincs már hely és másik karakterhez meg szüksége lesz rá. -
Ferrari23 #53390 Baszki :D mondom játszok már kicsit, kimegyek act2-ben black canyon-nál és a teleport mellett kötvetlen 3!!! elite :O Mind a három rám rontott, abból 2 molten geci a harmadik meg immunis gömbös + egyéb szarok esélytelen :D:D -
#53389 ha nem muszáj, ne írd be 8 óránként kösz -
#53388 Eladó a Diablo3 játékom,minden ami a dobozban volt,kézikönyvvel dvd-vel együtt! Az accountban egy 46-os barbár található. Személyes átvétel keretein belül. Pestiek előnyben. A játék 10.000 Ft. Akit érdekel írjon privátban!
Üdv, D. -
Sunrider924 #53387 Hat ez...pff -
#53386 hagyjad, 40% körül aktiválódik. na. -
cateran #53385 Sosenemvoltolyan:D Az avengernel amikor meghal 1 a tobbi nagyobb es erosebb lesz, mig vegul az utolso mar nagyon nagy es nagyon eros:D
"Avenger is one of the highest level modifiers, appearing only on Hell and Inferno. It spawns only with Champions (not bosses) and links the champions together, so that when one dies, those that remain alive gain bonuses to their size, strength, and speed. The bonuses are cumulative, and thus if there are four Champions, the remaining three will be larger and faster. Then when another dies the last two will be larger and faster and stronger still, until the last of the whole bunch is huge and especially deadly." -
who am I 7 #53384 ez az avenger affix a leg 5 ft-osabb vacak.Eddig csak olyan 10% nál "aktiválódott"...de most már 40% körül is beindul ez a nem tudom mennyi kb plusz 20% movement speed és attack speed...annyira fantáziátlanok. -
#53383 Szerintem király volt a hangulata, nekem bejött. -
#53382 nekem az a játék egyáltalán nem jött be btw -
#53381 Na igen, a Titan Quest pedig a másik oldal.
Ha az jön ki Diablo néven... -
Dr DeViLKiNG #53380 Titan Quest+xpack steamen 2,5 euro még 20 óráig. Aki egy jót akar játszani, az most gyakorlatilag ingyen megteheti. -
#53379 ebben igazad lehet. -
#53378 Vajon ha ez a játék egy ismeretlenebb fejlesztőcsapat Diablo klónjaként lát napvilágot, vajon hány százalékot kapott volna átlagosan az értékelések során?
Szerintem az emberek zöme egy kézlegyintéssel elintézte volna, hogy hagyjuk ezt, s várjuk a Diablot... -
cateran #53377 "A rekord mennyiségű Diablo III-as eladásból 1,2 millió volt, aki úgy tett szert a játékra, hogy a World of Warcraft 1 éves előfizetés mellé kapta. A sok pozitívum mellett azért Mike Morhaime elismerte, hogy nem volt zökkenőmentes az indítás, nem voltak felkészülve ekkora tömegre, így nem egy gond adódott a szolgáltatás fenntartása folyamán.
"A legtöbb probléma az első pár hétben javításra került, de ahogy azt említettem a játékosoknak írt levelemben is, nem elégszünk meg pusztán egy eladási rekorddal. Szeretnénk, ha az emberek hosszú ideig játszanák és élveznék a Diablo III-at.""
Es nem rohogte el magat.... -
Ferrari23 #53376 +1 -
#53375 Olvastam Morhaime nyilatkozatát a jövőbeni tervekről a Diablo 3 end-game-mel kapcsolatban, azért merem remélni, hogy nem csak a PvP-vel akarják ezt kitolni... Személy szerint a PvP engem nagyon nem érdekel.Ebben a játékban meg méginkább haszontalannak tartok, hisz akinek van rá módja és lehetősége, az összevásárolja magát übertáp cuccokkal és gyakorlatilag mindegy kivel állsz ki, úgyis agyonver...
-
Ferrari23 #53374 Enyhén dúrván megcsökkent a diablo 3 játékosok száma... Nem hittem volna, hogy ez a game megjelenés 2,5 hónappal már ennyire senkit nem fog érdekelni :D:D Bár joggal, mert szerintem is kibaszott unalmas, fos az egész.... Az érdeklődés látható ezen a fórumon is, 1 lap aljára teleréssel 3 napi beírások olvashatóak. Public gamesbe 990 játékos, poénból beakartam menni act2 infernón publicba 30 secig keresett, és mivel nem talált senkit csinált nekem egyet, ahol egyedül vagyok WOW :D
Hát ennyi blizzard, sikerült jól kaszálnotok csak a név miatt egy szarral. -
#53373 Mi van már ezzel a játékkal? :) Megind dobott Legendary-t. Ráadásul Nightmare-en, Act I elején. Na nem mintha értelmes valami jött volna. -
Traky70 #53372 Akkor ez ma egy külön ajándék, mert eddig minden 2. molten volt. Nem kell minden nap játszani :) Meg lehet szórakozni act 1-2-n is... -
Susarc #53371 nem BUGOS!! megmondták itt a topikban! mikor már hettekkel ezelőtt én is tapasztaltam meg sok ezren a hivatalos fórumon,de pár okosember fele annyi rezzel mint az én ismerőseim vagy akiket olvastam váltig állitották ,hogy hülye vagyok:P -
Henty #53370 azért mert bugos a fire rez:) nem működik :) -
Traky70 #53369 Most próbáltam 950 allres - 12050 armorral. Ha molten csíkra lépek (nincs stack), pillanatok alatt elpárolog az élet... -
Henty #53368 sztem nem nyúltak hozzá, én úgy vettem észre, hogy a champ és elite pakkok affixei mintha változó prioritásban lennének. pl egy tegnap 3-4 shild + arcane pakkból érdekes dolgok kerekedtek ki. egyik pakkon ugye volt shield de kb 2x rakta fel és inkább 15 arcane lézershot pakolt, másik ugyanolyan pakk meg 1 nyamvadt lézert tett le és szinte folyamatosan rajta volt a shield, persze ekkor nehezebben ment le. -
#53367 10.000 Ft ért eladó a Dobozos játékom mindennel együtt. Az accountban található egy Lv 46 os Barbár.Személyes átvétel lehetséges.Örs vezér tere pl. Akit érdekel jelentkezzen privátban. Üdv -
Traky70 #53366 Már megin szórakoznak a blizzes fiúk, vagy én bénultam meg tegnap óta...
Tegnap vettem két ring-et, melyek segítségével feltornáztam az allrest 850-re (armorom 10700) minimális DPS esés mellett. Simán végigfarmoltam act 3-at 2 halállal. Ma viszont ugyanazzal a gear-rel nagyon nyögvenyelősen megy. Nem nagyon halok, de a tegnapi játszi könnyedség helyett vért izzadva... Azt figyeltem meg, hogy főleg az elementális sebzésekre lett érzékenyebb a barbárom (tócsák, molten csíkok, arcane, stb). Nem arról van szó, hogy egy helyben állok benne és leszív, hanem 1-2mp alatt leveszi a fél életem. 850 allres-sel és 10700 armorral?
Ez a legrosszabb ebben a játékban , hogy nem tudod, hogy mikor éppen mit gyengítenek/erősítenek, mikor hogy babrálják a drop-rate-et, stb...
-
#53365 PayPal regisztráció menete -
Susarc #53364 nekem ilyenek esnek 0/24-ben már agyfaszt kapok!
pár napja volt egy ilyen 900loh 98%!!!! default crit + socket + stamina és 286 dps:D:D -
#53363 ezzel az a baj, hogy annyi pénzből, amennyiből összerakod ezt a barbárt, egy 200+ mf-es wizát is össze tudnál rakni, amivel ráadásul még gyorsabban is haladsz sokkal. Egyébként block/loh nélkül még ez a barbár is hoki. -
radical #53362 1.0.4ben csak -
who am I 7 #53361 vagyis..mind a 4 :D -
who am I 7 #53360 örültél volna mi?ha 402 helyett 1002 van rajta :D:D:D:D ma 2 helion xbowot meg heaven handet idztam, mind a 2 ment vendorhoz. -
#53359 :DDD Bazz... :S