Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
hasznald nyugodtan, meg kb. 1-2 honapig nem fognak bannolni erte. utana termeszetesen igen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Frosty01
itemlvl-t is állíts be meg pl hogy rare vagy legendaryt akarsz. úgy már szépen lehet szükiteni a kört

practitioner of the forbidden arts of death

j0nNyKa
ohm, van am ar szerinti rendezes - aminel 46 oldalnyi no-buyoutos item van, ott egyszeruen szarok a statok, nem kell vele foglalkozni.

A gear cserélõ progikat, pl egy egér macro. Ami lecseréli az mf geart 1 pillanat alatt, ezekért lehet bannt kapni? vagy tiltják? Mert rohadt sokan használnak hasonló progikat, sõt van egy gyerek õ live streamen játszik több százan nézik és õ is használj, és nem kapott érte még bannt.
Sáska
thx - ilyen valaszra voltam kivancsi.
@BladeW: sokszor hiaba probalok rakeresni, mert megadom a 3 keresesi feltetelt az itemen, es meg akkor is nyugodtan vegigporgethetek 46 oldalt, anelkul, hogy latnam a legalacsonyabb arat.

böröczk

Kumiho #2179

mukika
lehetséges. random generáltak a pályák minden bejelentkezéskor + random eventek.

Egoraptor
Van mikor már úgy teszem be, stat alapján számokkal,
buyout szerint növekvõ, legkisebb ár osztva kettõvel.

Na ha úgy sem viszik el akkor szar az item.<#eplus2>

az lehetséges,hogy totál más a pálya mint a leállás elõtt?😮
Act2-ben járok és totál más az egész pálya és nincs ott az egyik "dungeon" sem amin végigmentem elõtte.(volt ott egy mellékküldetés,valami Idol-os cuccot kellett segíteni megtalálni egy csávókának)

PSN ID:misi2mezei

Egoraptor
+1
Neki is annyiból áll rákeresni hogy kb. mennyit érhet
mint nekem. Elég a sajátjaimat keresgetni.

4 stat + a fölött arra keresek rá ami a legjobb/legtöbb
rajta általában.

Amúgy tényleg a jó dolgokat keresik jó-árasítva, kár hogy
olyan nem sûrûn van.

Egyszerûen rá kell keresni a statokra számszerûen, buyout alapján rendezni a találatokat növekvõ sorrendben, és a legolcsóbbaknál megnézni miknél jobb, és az alapján berakni. Fegyvereknél meg dps alapján rendezni.

2 percnél nem több kideríteni mennyit érhet egy item. Aki ennyit képtelen rászánni, arra száradjanak rá a cuccai!
<#mf2>

jazzy
Alattam szóló + ha 3 statod adó itemeket raksz be az AH jelenlegi tervezése tökéletesen megfelel az összehasonlításhoz. A probléma 4 és afölötti statoknál van.
Frosty01
rajtam is rajtam maradnak elég faja cuccok. szerintem amugy az hogy már nincs ezekre igény, és már csak a nagyon kurvajó dolgokat keresik az emberek olcsóé

"Arra sem idom, se kedvem nincs, hogy 10 percekig bongesszem az AH-t ar osszehasonlitas miatt"

Akkor ezzel mi mihez kezdjünk? Lusta vagy AH-zni, de közben meg pénzt szeretnél belõle csinálni. Esetleg a goldot ne szedegessük fel mögötted, amit nincs kedved felvenni a földrõl, és utána adjuk oda neked?

(Elnézést nem csak a személyednek szólt a dolog, hanem a "találtam egy tárgyat mennyit érhet?" emberek is nyugodtan magukra vehetik.)
azért durva,hogy az egyik mellékküldetés totál más most mint a DC elõtt😄
(mivel az összes hely amit felfedeztem elveszett meg a küldetések is megint csinálhatom õket az adott helyen)

skinnyman
Na most már a completed-nel megjelent egy szám, csak ha rámegyek nincs ott semmi... Gondolom még várni kell...

Regards,

<newbie>
Hell-en Public games-hez megéri kapcsolódni, mint single nyomni? Gyorsabban jön az XP?

Könnyebb legyõzni a szörnyeket az igaz, de kevesebb XP-t is kap az ember vagy h megy ez?
</newbie>
Frosty01
még szerencse h engem nem enged be, le is szakadna az állkapcsom ha hiányoznának a karim cuccai 😄D

Jó ez egy durva túlzás volt, hogy minden játék. De League of Legendsbe is mindig az eu szerver crashelnek, bugosodnak stb.. az amcsi meg vigan megy...

j0nNyKa
minden jatekban parhuzamosan tolod az US szervert is, meg az EU-t is? meg mi az a "minden jatek"? 😊

jazzy
Épp run közepén voltam amikor kidobott 5ös stackom volt 4 elite pack óta, kb 9-11 unid sárgám tûnt el a táskámból.
Azt vettem észre, hogy minden játékban az eu szerverek az ilyen instabill szarok..érdekes az US szerókkal sosincs semmi.

és,hogy rohadnának meg...eltûnt a fasza kesztyûm is a karakteremrõl😞

Nekem becrashelt a gém teleportálás után + ah is halott..

Jezus istenit ennek a fantasztikusan profi szolgaltatasnak, probalok belepni eu szerverre, nem enged be mert gondolom tul sokan akarnak egyszerre,nem baj szorakozok kicsit az US szeron a WDvel erre AZONNAL lockolja az accountomat mert neki ez suspicious elteres a belepesi szokasaimtol. Most megint reseteljek passwordot ezert? Ez valami vicc?
és bidelni sem enged cuccokra.
ezt írja:
"Only 0 items are allowed in your stash at one time.Please send item to your shared stash and try again"

jazzy
Nekem errorral lép ki 2 percenként, yo
Ronina
Nem vagy egyedül.. Mindegyik AH üres <#nemtudom>

Sztem visszajönnek majd...nekem is minden eltûnt,de általában az AH késõbb áll helyre mint a játék,legalábbis igy vettem észre

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Zsoltika 007
Szerintem még nem indították el az ah-t. Pár perc és ott lesz minden.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

skinnyman
Nálam is.
Plusz ha rászûrük valamire, olyan találatot is behoz, hogy "This text should be replaced with game data". Fail...

Regards,

na neee...
nekem is minden eltûnt.
pedig olyan jó cuccokra bideltem pár száz aranyért és most mind eltûnt:S

megy a game
Már megy a játék, de az AH-val valami nem stimmel.
Vagy csak nálam? Mindenem eltûnt, amit árultam.

60as item 2o-50k kozott az neked draga?
Nekem jelenleg 83K damages a DH-m és nem költöttem milliókat rá, a fegyóm volt a legdrágább, 750K-s egy 1035-ös... kétkezes íj.
j0nNyKa
hat nezd, ha te tudtad, hogy az osszes act-ban hol vannak a leggyorsabban elerheto, garantaltan ott spawnolok elitek, leborulok elotted, es meg sem szolaltam
en nem tudtam ezt, es a videoja sokat segitett, ennyi

greyfox
Mivel nem igazítod a kínálathoz az áraidat valószínû, hogy azért nem veszik meg, mert drágán adod.
Ne légy lusta összehasonlítani, dolgozni kell érte, ha goldot akarsz 😊
Én ezt csinálom, és simán viszik a cuccokat.

Steam: greyfox

Azokat keresd amik elsodlegesen fontosak minden karinak, dmg(up), eddig kotelezoen IAs, mostmar crit dmg/chance/ socketes legyen ha olyan gear slot, a vit es a primary attribute jopar esetben nem volt annyira fontos. Most megint sok meele fog jatszani szoval all res jo foleg ha legalabb 50+ ertek. Szoval szerintem igy nezzenek ki a cuccok, dmg-crit-socket-allres-primary-vit.
Nem tudok csatlakozni, szerverleállás van, nektek is ezt írja?

Kandurex
akkora dps -el bármikor ölök eredményesen eliteket, bármilyen módszerrel...szvsz kuka

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
nem azert, de ez nem wizard guide, hanem azt mutatja be, hogy hogyan tudsz minel eredmenyesebben eliteket olni
szerintem nagyon hasznos

ha 100+ statosak, akkor szerintem én is rámennék. Én meg pont olyat keresek, aki nem milliókért akarja eladni a cuccait 😛

Sáska
hello,

tudtok adni par tippet AH-val kapcsolatban? Az a gondom, hogy sosem, vagy szinte alig veszik meg a cuccaimat. Nem szoktam berakni minden rare itemet nyilvan, csak azokat, amikrol ugy velem, hogy masnak hasznos lehet. Olcson szoktam berakni 60as itemeket (20-50K kozott), de valamiert megis rajtam maradnak. Arra sem idom, se kedvem nincs, hogy 10 percekig bongesszem az AH-t ar osszehasonlitas miatt, mielott berakaknek valamit (nem mintha az AH jelenlegi tervezese ezt annyira tamogatna).
Altalaban olyan itemet teszek be amin ket stat (Vit + int/dex) jol van parositva, valamint ad meg all res-t. Megsem kell senkinek. Mi lehet a baj?

skinnyman
Most mi van a szerverrel, meddig nem lesz? :S

Regards,

Aradebil2
softcore-ként sztem a legnagyobb hülyeség goblint farmolni, ha már van team (mert goblinrunhoz kell) akkor sokkal gyorsabb pucolni szvsz bármelyik act bossait (akár act1et is)

Jók ezek a guideok. A probléma csak az, hogy a2 road to alcarnus goblin még mindig 100szor egyszerûbb, és gyorsabb.

Kandurex
azért akkora sebzést kihozni elég nehéz...illetve nem...50-80 millkó, de annyiból én is csinálom az ilyen videókat bármikor

na most már legalább a server status is "maintenance"-on van...

Kandurex
teljesen használhatatlan ez a skill összeállítás amiben megy, vagyis nem, csak ehhez durva dps kell, kb. azt játssza mint a DH a patch elõtt, papír and nuke, van 65k dps -e,..na kérem, úgy lehet szaladgálni