78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#53438 sajnos nem kovetem a topikot regota... es/vagy atfutottam, sry :)
Koszonom! A jovoben igy fogok cselekedni! :)
szerk: az elso pack most dobott ket sargat a temeto portaljanal (ilvl 60,61) :))
(kicsit meg sikerult turboznom az MF-en btw...) -
cateran #53437 Nyilvan, de az "5 alatt" nem egyenlo az "5 valorral", ugye?:) -
Dr DeViLKiNG #53436 Már el lett mondva párszor, hogy játék függő a dolog. Ha rögtön az első pack nem dob (sok) sárgát, akkor teljesen felesleges azt a játékot folytatni, és újat kell kreálni. -
#53435 ööö
én eddig úgy tudtam, hogy 5 NV -> 1 garantált sárga. -
Sunrider924 #53434 Kosz -
#53433 E szerint 350 -
Sunrider924 #53432 OK es akkor fegyon mennyi? -
#53431 armoron van 300. -
Sunrider924 #53430 Hm nem ugy volt, hogy 300 a max stat egy itemen? Most esett egy i63as axe amin 318 vit van. -
#53429 (most vettem egy uj targyat amivel minden targyam ugye a fegyon kivul MF-es... helm is +23-as koves)
EDDIG rosszabb szazelekertekkel MINIMUM 3-at dobott 5-os valoron... most valor nullatol jobb MF-el vegig NULLA... nekiszaladok most nemsoka' meg1x... teszt :)
szerk: 308-as MF: -> 55 es 57-es sarga... na jo, akkor logout :DDDD kesobb try again :) -
Dr DeViLKiNG #53428 Mintha kötelezően dobnia kéne sárgát 5ös buff alatt... ja nem. -
Sunrider924 #53427 Nekem tegnap 5bol 3szor nem dobott sargat coopban 5os NV buffal. Ugyesek ezek a blizzardnal... -
#53426 Skacok!?
Felve es halkan kerdezem meg, hogy 268 (azaz ketszazhatvannyolcas) MF-el csak kekeket dob? Dolgozoba voltam, kimaradt komplett 1,5 napom (melo+pihi)... most farmolnek 4-es valoron vagyok... es meg mindég kekeket dob... (alapom: 208)... ez most ilyen atmeneti roll antiluck... vagy valamit nerfeltek? :)
(eddig az elso valor elott is dobott minimum 1 sargat... utana szepen 2-ot, es 5os valornal mar harmakat dobalt leginkabb) -
#53425 ebben nem tudok nyilatkozni, de tényleg igensokan írják, hogy nehezedett megint
_elvileg_ rubberbanding javítás volt, gyakorlatilag meg ti látjátok, hogy mi -
Sunrider924 #53424 Hehehe, szoval ezt csinaltak? mert amugy nagy talalgatasok voltak hogy mi tortenhetett, mert a resi megint bugosnak tunik, az elitek elemi sebzese nagyobbnak tunik, a az elitek skilljeinek a cdje mintha csokkent volna ezert surubben spammoltak az arcane sentry/desecratort stb, meg ilyenek. Szoval semmi ilyesmi. Hiszi a piszi. -
#53423 Avenger affixet nem sikerült megfejteni 2 és fél hónap alatt... ez igen. -
Sunrider924 #53422 Sajna nem talaltam meg azt a topicot, ahol egy srac tetszetos elmelettel alt elo es matematikailag is igazolta. Valami ilyesmi volt a dolog hogy veszel egy targyat amin van 6 sor stat(6prop). A statok erteke 70. A max ertek ami lehet egy cuccon az 300. Ha mindig csak 1 azon stat valtozik akkor 70tol 300ig is marha sok upgrade befer az eredeti 70es statos cucchoz kepest. Ha emelett berakod kombinacioban a tobbi 5ot is akkor elkezd kijonni egy olyan szam, ami nem igazolja a jelenlegi szar drop rate ertelmet. Mert ez a szam meg mindig csak 1 gearslotot jelent, es a cel ugye a top gear, a best of the best minden egyes gearslotra. -
#53421 August 3
Bug Fixes
Fixed several cases of “rubberbanding” that could sometimes occur while playing under extremely high latency, when a character changed direction or movement speed, or when a character used certain movement-based abilities (like Tempest Rush or Whirlwind)
Fixed several game and service crashes. -
#53420 gyakorlatilag az, igen
engem a konkrét szám érdekelne
ilyen... 1 a 100millióhoz? még kevesebb?
mer azér a botok takarítanak rendesen, azért gondolom, hogy belátható időn belül akár még láthatunk is durvábbat -
Susarc #53419 nos feltételezhetően bőven lehetnek ennél még jobb tárgyak is,de valószinüleg azok használatban vannak és ameddig az úgy is marad addig nem tudjuk meg:P:)) -
Susarc #53418 fölösleges 800 DPS bőven elég act4-re is még egyedül is....ezen a fegyveren egymagában aolyan foku liofe regen van,hogy bőven befér a berserk és ha az álatlam emlitett maniac frenzy van használva akkor az +45% DMG! najó DPS sosem elég ugye lehetne rajta akkor már 1500 ,de ne legyünk már telhetetlenek!
ezek a statjai és ne azon elmélkedjünk ami nincs rajta és lehetne hanem azon ami van rajta! -
Sunrider924 #53417 Jelenlegi drop rate melett? Gyakorlatilag eselytelen. Mind a 10 millio megvasarolt D3hoz tartozo accon activ jatekossal persze ez a drop rate is eleg lehetne, hogy kezdjenek felbukkani az uber targyak. -
#53416 gyanítom hogy olyan még nem esett ki soha, de amint kiesik, megtudjuk, úgyis nagy port fog kavarni
szivesen kiszámolnám, hogy mennyi egyébként a sansza egy olyan itemnek (vagy akár ennek mennyi volt), ennyire perfekt statokkal -
Sunrider924 #53415 Azigen, keyboard pwns. Szoval nem er*, majd* -
Susarc #53414 amúgy meg el kell felejteni a frenzynek a kalapácsdobálós szarát! mivel szinte 90% ban 1 targetet üt a Barbár tank ezért az uccsó runát kell használni ami +20% DMG-t ad -
#53413 és ez most hogy jön ide, vagy ki kérdezte, vagy miköze bármihez perpill? -
Sunrider924 #53412 Szerintem boven tul van bidelve, inkabb hajlok arra aki szerint ez nemer 200 millanal tobbet. Akkor mennyit er marj ugyanez a fegyo 1k folotti dmg-el? -
Susarc #53411 khmm khmm socket is van rajta.......
mit nézel te?:) -
#53410 hja igaz
akkor meg... nemtom, LoH helyett +50% damage?
(bekavartak azok a majmok a topicban, 2 oldal óta azon aszalnak, hogy LoH legyen az itemen, vagy lifesteal, közben meg mind2 van..) -
Sunrider924 #53409 Dehat mar van rajta 931 LoH. Emelett van a crit es a life steal. Nem ertelek. -
#53408 én végigolvastam a topicot, és a damage tökéletes
az egyetlen kérdés, hogy így perfekt az item, vagy lifesteal helyett LoH-hal lenne az -
Susarc #53407 jaaa hát akkor van még hova fejlődni:)) -
Susarc #53406 wizardnak lehet szar,DE barbárnak megfelelő gearrel bestof! és igen a DPS kevés egy embernek,DE partiban menni azzal a "tankkal" akinél ez van az IWIN és ezt sokan felismerik és azért ez a horrorisztikus ár....
-
Sunrider924 #53405 Vagy igen, vagy nem. -
Ferrari23 #53404 Aki annyi MF-fel megy, azt meg lecsapják, mint a szart... -
Sunrider924 #53403 A legujabb elmelet szerint 370mf folott kezd latszani a hatasa, szoval 310 az keves :) Kiszamitottak hogy 415 MF a cap, es allitolag 375 folott indul be durvan/lathatoan. -
Ferrari23 #53402 + tegyük hozzá, hogy ha nagy ritkán esik is 63-as, annak is 90%-a raklap fos :D:D -
Sunrider924 #53401 Tulzas. Wizardomon oszeraktam 1500loh-os CM buildet es act3ban szetkapalnak vele. Ennyit a halhatatlansagrol. Ha olvasod a topicot ott is leirjak paran hogy bar nemrosz a cucc, es a statok kozel perfect rollok de a dmg az enyhen keves. Szoval semmi nem indokolja azt az oruletes bid-et. -
Susarc #53400 tegnap act 4-et pucoltuk "egész nap" és megdöbbentően sok 52-58 közötti tárgy esett már megint! 4-en mentünk 2x act 4-et elejétől Diablóig és egy kanyar Siegebreaker-t 10-12 csemp grp megölése után és ultragáz módon estek ezek a low lvl itemek pedig 280-310! MF -el toltuk a csempákat......
nah akkor hogy is van ez,hogy nem piszkálnak bele napi szinten a kibaszott lootokba??:)) -
Susarc #53399 na neeeee! ezzel kb halhatatlan leszel!