Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

faszom beléd, a strength armort is ad

Tyler Durden
Ok, akkor vit str meg vmi tetszetõsebb dps, dánke.
1k allres hova készülsz act5? 😛

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Hegi90
nem olyan rossz az.
minimum 1.5-ös fegyó kell alá, hogy jó legyen, az igaz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Carmang
?

Semmi extra nincs a Strenght-ben (már szétbontottam azt a vállvédõt amúgy).

De érted... a +Str-t adó cuccra írta ki, hogy gyengébb...
Miközben a karakterlapon egyértelmûen több Strenght-et (majdnem duplája), és Armor-t írt ki, ha azt viseltem.

Nos szeretném azok segítségét kérni akik wow-ozak, rafosok ( nem, nem ráfosok! ) voltak és a diablo miatt (rmah) visszatették a hovatartozásukat EU-ba. Érdekelne hogy mit kell nekik írni, és melyik supportra. Köszönöm.

A másik pedig hogy ez a winauth, mennyire megbízható ?!

Get a life!

Különc
Ha tank barb vagy akkor kerüld az IASt a Crit damaget és a Crit chancet

Szerk: legalábbis egy bizonyos szintig prio a defensive statok

Szerk: végre nemsoká 1k all res shouttal

Bizony mondom néktek a Life on Hit egy overrated stat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mi lenne az az olcsó?
Adok el neked goldot olcsón!

A patch óta ez a játék játszhatatlan (a javítás költségei miatt).
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carmang
Nem játsza le újra a mozikat, de hogy ki vannak szürkítve, az furi.

j0nNyKa
Strength-re vidd ra a kurzort.

Carmang
Ezt adjátok össze nekem...

Van egy 48-as Armor vállvédõm, +22 Str-rel, így van összesen 313 Armor-om (felsõ kép).

Meg van egy 49-es Armor vállvédõ, amit ha felrakok, lecsökken az Armor-om 292-re (alsó kép).

Az utóbbira mégis azt mondja a hasonlító algoritmus, hogy +0,3% védelmet kapok.
És ez nem az elsõ eset a patch óta...

Sziasztok.

Az lenne az észrevételem, hogy normalon kipörgettem és most nightmaren valamiért nem játszik le semmilyen cinematics-ot. Logout után menübõl pedig csak az intro-t engedi a többi szürkén látszik és nem játsza le. Ez mitõl van? Az új patch hibája?
köszi elõre is a választ

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

jazzy
Vagy különc vagy, aki sem rmahból nem vett cuccot, se dht nem csinált, mégis létezik és tud játszani! Vagy.. wait.. különcöt a blizzard rakta fel ahba, átverés!
j0nNyKa
20k gold

Ezt mennyiért lehetne AH-ba eladni kb?

Tyler Durden
Különc barbinak mennyire need ias a fegyverre? Jelenleg kardot használok és cserélni akarok vmi durvább dps-re. Elég ha normál stat van rajta /vit,str esetleg LoH bár ennyi pénzem nem lesz/ vagy kell az ias is?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Nem rossz otlet, neha talaltam olyan rare cuccost event vendornal aminel megerte volna AHban probalkozni, de erre a fajta sokszorositasra nem gondoltam. Akkor ilyen szempontbol act2 oazisba a pince event-vendort szenne lehet igy farmolni olcso rare cuccosert ha mas nem 2x vetelarert AH-n keresztul.
csinálj DH-t farmolj goldot 😊 ez az egyik út...a másik, hogy veszel juróé cuccokat rmahból..zsir

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Még mindig nem tudok róla, h ez egy szakmai fórum.Másrészrõl ennél taplób módon nem is adhatta volna elõ, így egészen vicces olvasni a sírást 😄😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

MEdievil
Kereskedõnél vette és felrakta AH-ra.
Állítólag megszüntették a vendortól való cuccok felrakását gyakorlatban meg nem.
Most nem azért de ha valaki dupe-ol arra van jobb tárgy mint egy értéktelen kék kacat amit a kereskedõ is árulhat.

F

Lol dumpot irtam, azigen, dupe akart lenni, kosz<#eljen>
berlinboy6329
Én olyat láttam nem rég,hogy 14xx Crossbow,a legnagyobbb DPS-û ami Ah-ban elérhetõ,NULLA biddel kezdõdött és nem volt buyout.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Különc
Dupe, ám szerintem ez csak szimplán így sikerült

Kerdes: AHban van 4 drb ugyanolyan gyuru, ugyanaz a nev, pont ugyanaz a 2 stat 123 int 43 vit, es mind a 4 drb pont ugyanannnyiert beteve. Mi a valoszinubb AH display bug vagy megis lehet dumpolni patch ide vagy oda?
Tema tulragozva, maskor okoskodas helyett olvasd el mire ugrasz.
lehetséges 😄

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Jagi
Gratt, én is ilyesmit próbálnék neki, life steallel, hátha megnerfelik a mantrát meg a healinget is....

Jagi
Ugyanez van nekem a tegnapi óta, tele van a batyu és messze még a 10.-e, valamibõl meg addig élni kell 😊

Jagi
Állítólag egy lényt csak egyszer hitel. Karcsú lett pont az amiért szerették, én nem haszáltam, mert mostanra raktam össze úgy az enyémert, hogy ne csak fizessek a javításért (gear lett cserélve, mert aszittem a res majd megfogja a dmg-et)
A frost azért jó mert lassít, + esélyes becsapódás után multishotra 😊
Én a "lightningbogyót" hasnálom, mert barbi fogja a népet -"ha beáll valahova, az be van állva"- amíg kilövök vagy 5-öt mert utána borulás van mindnek. Aszongyák szarul kritel, vettem észre, de ez van 😊

ezzel az AH-val csinálhatnának valamit.legalább ha nincs bid valamire ki lehessen venni mert amit beraktam 3 órája már azoknál sokkal jobb cuccokat be tudnák rakni csak nincs hely már...

PSN ID:misi2mezei

mindez inf act1-2 😄

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Gyerekek beszarás😄

AHból talán 100k ból összeszedtem egy reflect dmges szettet(monknak) skillek rezre és liferegenre és viccesen bemegyek a tömegbe és állok egyhelyben, a hülyék meg megölik magukat nekem meg szinte semmit nem kell csinálni 😄 (32% a reflect)

Jagi
Szerintem a passive-kat csapták össze kissé... D2-ben azért volt sok jó használható passzív. Most max shouttal tolhatod a resistet asszem...

Ma hajnali 4-kor jöttem le a gamerõl olyan 23:00-tól
Kiscimborém jött a barbival, végigtoltuk az act1-et. A bucser nem 1 hitel már, egy odarántást kibírok (ha nem ég alattam a fõd) ss+prep új pozició és gyí. Szaladgálós így is, nem lett sokkal könnyebb, leszámítva az 1 hitet 😊

Rare meg csak akkor esett ha valor 3+-volt. A pókanyunál a spiderlingekre muszáj voltam átskillelni full aoe-re meg bácsinál vissza. Addig egy rakás szar volt a dropp. A javítás meg kb 100k volt talán alatta kicsivel. Act2 kanyonban dõltünk a szunyogtól de 2-3 próbára megvolt. Az arcane affix meg majdhogy nem insant.
Goldfindom ha 10% mf meg vagy 30( xD ) de gobleszek így is dobtak, sõt ias sox ringet meg crites ammy-t is amitõl rögtön megugrott egy 10k-t a dmg-em, de mlg mindíg alatta vagyok a nerf elõttinek, bár sok tornával )meg ss-sel elég) asszem fasza kis páros a barbi meg a DH. Valaki írta, hogy a barbival feleslegesnek érzi magát, megnyugtatnám, hogy nem az xDDD

persze az utóbbit úgyértem,hogy annak ellenére,hogy csak DEX ill VIT van rajtuk,de sokkal több van belõle mint az elõször említetteken.

hogy érdemes a cuccokat hordani?
azok jók amiken minden van ami kell?(GF,DEX,VIT némelyiken meg MF a GF helyett) vagy inkább olyanok kellenek amiken csak DEX ill VIT van?

Mephike
Hi! Mit mondatok egy mágusnak az új patch óta (attack speed nerf) milyen ruhákra érdemes gyúrni? (MF Ignors durability loss dolgoktól tekintsünk el). All resist, critical hit chance, critical damage, magas intelligencia, attack speed, vitality, bármi más ötlet? Mire érdemes kigyúrni egy mágust? Mit erõsítsek a legjobban? Köszönöm a segítséget elõre is! (Jöhet többféle javaslat is.)

TVelvet
Na szarok bele, megveszem a GW2-t.
Akra
Nincs Dh-m még fejlõdik a kicsike,de érdekelne mi van most a NT-el,h kurvasokan frostra váltanak? Sajnálom csak vidit láttam a régi korszakból...

Nem kell aggódni, majd kiegészítõben javítva lesz. De ha esetleg mégsem, akkor az azutániba, csak vedd meg!

Akra
nekem minden nap sikerül felbasznom magam a barbi miatt. nem adom fel és tovább gearelem. egyszer talán eljön az idõ,h pajzs nélkül kiélhessem magam. ugyebár ezt is ígérték...

Mivel az act4-nek számít, annyira nem is meglepõ.

Különc
Van még oda értelme menni loot szempontból?

TVelvet
Nem tudom ti mirõl beszéltek, de engem 750 allressel, pajzsal 1h-val 50k hpval, 700 loh-al úgy összecsuknak pónin hogy öröm nézni.
Különc
Az a poén, hogy nem is akkora vicc

Különc
Akkor majd keresek más elfoglaltságot, minthogy nerfeljék a resisteket meg az armort, akkor pipa leszek, hogy nem tudom steamrollolni a gamet

Tyler Durden
Az a baj, hogy ha megint az alapján fog a blizz balanceolni, hogy mennyire sírnak, akkor a köv patchben a barbár 20k armorral és 100k hp-val is borulni fog a mezei szúnyogtól act2-ben..
Remélem nem lesz igazam <#confused>

Hegi90
felnevettem

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
wat