Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
A frost azért jó mert lassít, + esélyes becsapódás után multishotra 😊
Én a "lightningbogyót" hasnálom, mert barbi fogja a népet -"ha beáll valahova, az be van állva"- amíg kilövök vagy 5-öt mert utána borulás van mindnek. Aszongyák szarul kritel, vettem észre, de ez van 😊
PSN ID:misi2mezei
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
AHból talán 100k ból összeszedtem egy reflect dmges szettet(monknak) skillek rezre és liferegenre és viccesen bemegyek a tömegbe és állok egyhelyben, a hülyék meg megölik magukat nekem meg szinte semmit nem kell csinálni 😄 (32% a reflect)
Ma hajnali 4-kor jöttem le a gamerõl olyan 23:00-tól
Kiscimborém jött a barbival, végigtoltuk az act1-et. A bucser nem 1 hitel már, egy odarántást kibírok (ha nem ég alattam a fõd) ss+prep új pozició és gyí. Szaladgálós így is, nem lett sokkal könnyebb, leszámítva az 1 hitet 😊
Rare meg csak akkor esett ha valor 3+-volt. A pókanyunál a spiderlingekre muszáj voltam átskillelni full aoe-re meg bácsinál vissza. Addig egy rakás szar volt a dropp. A javítás meg kb 100k volt talán alatta kicsivel. Act2 kanyonban dõltünk a szunyogtól de 2-3 próbára megvolt. Az arcane affix meg majdhogy nem insant.
Goldfindom ha 10% mf meg vagy 30( xD ) de gobleszek így is dobtak, sõt ias sox ringet meg crites ammy-t is amitõl rögtön megugrott egy 10k-t a dmg-em, de mlg mindíg alatta vagyok a nerf elõttinek, bár sok tornával )meg ss-sel elég) asszem fasza kis páros a barbi meg a DH. Valaki írta, hogy a barbival feleslegesnek érzi magát, megnyugtatnám, hogy nem az xDDD
azok jók amiken minden van ami kell?(GF,DEX,VIT némelyiken meg MF a GF helyett) vagy inkább olyanok kellenek amiken csak DEX ill VIT van?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Remélem nem lesz igazam <#confused>#confused>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nincs más dolgod, mint elérni ezt:
Éppen ezért nem értem, hogy hogy a faxban van AH-ban annyi jó cucc (már amikor van)
Az MF meg csak eltolja az esélyt a sárga felé, a minõséget nem befolyásolja. Az, hogy ilvl-re hatással van-e, vagy azt meg az act határozza meg, nem tudom, de voltak %-os számok 1-1 actra vonatkozóan.
Egy a lényeg, milliónyi magyarázat van arra, hogy miért szar mindig ami esik😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mi kell ahhoz, hogy ez 1500 dps legyen? 300 MF? Nagyobb mák? Befolyásolja az MF értéked a cucc statjait abban, hogy nagyobb eséllyel lesznek rajta jobbak a rollok, vagy 5-ös valorral is eshet ilyen nagy dps-es fegyver?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Get a life!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Fogj bármilyen tárgyat (én ceruzát találtam alkalmasnak) de bármi jó, aminek van egy számítógép billentyûzet nagyságú felülete
Menj egy tetszõleges waypointra, szaladj körbe, húzz be mindent
Tedd a választott tárgyat arra a gombra, ami a revengere van bindelve úgy hogy folyamatosan lenyomva legyen (rászorítod könyvvel, vagy más súllyal, másra úgyse jók)
Felkelsz és elmész enni
Visszamész a géphez kaja után, lootolsz
Profit
Csak act 1ben próbáltam eddig
Szerk: lehetõleg ne hell gearben
Get a life!
Szerk: ha barb vagy, mással nem tudom hogy kell