78986
  • j0nNyKa
    :DDDDDDD
    vajon meddig fog emelkedni az ara, mielott javitjak blizzek a hibat? (foleg hogy hetvege van)
    epic epic epic epic epic epic ah programozas
  • Sunrider924
    Hahaha
  • Lammer
    normalisan sracok!
  • who am I 7
    rágyere?ezt melyik vidéken használják?Miköze a diplomához ennek?Minek van kilinkelve az egyszerű moderáció?Ha hülyeséget mondok, nem ganajkodni kell..akkor vagy ne szólj rá semmit, vagy mond azt, h rosszul tudom és kijavítasz ennyi.És elmondod, h vszínű hamarabb ölöm az első mobot belőlük.
  • Hentes75
    error : BLZPTS00007 hiba volt már valakinél?
  • Rehom
  • j0nNyKa
    btw a bannerbe teljesen csak disznek tettem be a "Monster affix guide" linket! kajak csak disz, ne kattints ra!
  • jazzy
    Minimum 2 diploma kell hozzá, hogy rágyere, hogy ha meghal egy társa akkor nő meg.. még a szó is azt jelenti, hogy bosszúálló, teljesen logikus, hogy bosszút áll azért, mert megölted a társát.
  • who am I 7
    és ahelyett, h elmondanád, csak ganajkodsz :D
  • Rehom
    Jó közbe mikor már farmólos volt akkor már tankosítani akartam,hogy loh meg ilyesmik,hogy kb ne tudjak meghalni sehogy se, de nem jött be , túl drága:)
  • Rehom
    Az lehet igen :) de most mit veszíthetek semmit , :) max játszok majd tovább vagy nem :) Mondjuk én át is alakítottam a DH-mat , a végén már inkább mfre és gold findre raktam,hogy legalább jó farmólos legyen, elején még full kemény volt :)
  • rage
    Az is lehet, hogy néhány patch után játszható lesz act2 közepétől is, nem csak addig. Én nem szedem szét a DH-mat, s mivel nagyjából hasonló, mint a tied volt, majd meglátjuk, hogy tényleg így lesz-e :)
  • Rehom
    na igen azt kéne, de már annyira elment a kedvem a játéktól is , hogy szenvedtem 100órát feleslegesen :) mondjuk élveztem minden percét, de kell vmi új hogy legalább végigtudjam vinni rendesen infernot elejétől a végéig...
  • rage
    Majd felhúzzuk :)
  • Rehom
    monkot szeretnék de az még csak 14es a barbárom meg 45 de a monk jöbban bejön, a barbár is oda került hozzám hogy nem menne vele... pedig azzal kezdtem még a játék mikor megvettem :\
  • rage
    S mi lesz helyette, monk vagy barbár?
    :-)
  • Rehom
    Kerek 100órás dh-mat eladtam, szétszedtem és 4.525.000 G költöttem rá most van bent AHba eddig 6M jött belőle de még bent van 7 item, és még abból is jön majd, meguntam a dh-t kell a pénz, megoldás ad el a karakteredet, és a pénzből meg csinálj újat :S ez van , csöves megoldás
  • cateran
    Tolmacsolom: A blizz orbitalis palyarol szarik az eu kozossegre, magasan ivelt roppalyarol az us kozossegre es heves nyelvcsapkodasokkal kedveskedik az azsiai kozossegnek (bar utobbi inkabb tipp:D) Az EU mara a legkisebb piac a bli$$nek, az us is szepen lement a busba, koszonhetoen az aldasos profizmusuknak (az amcsik sem annyira hulyek:D)
  • NikeCortez
    nekem még nem fordult elő, de akkor elkönyvelem "máknak".

Ja az zavar. Csak tudod az ilyenre instant Baan-t osztanak...
    "A masik fajo problemad, hogy gold seller topicok vannak a legnepszerubb 10ben, ha meg most vetted eszre, hogy 3 hete nincs blue jelenlet az eu forumon, tegnap jottek elo, hogy szarsagokrol dumaljanak( az egyik CM macskajarol...)"

ebböl értelemztem ezt azt...de nagyon nem vágom mit értettél a dolog alatt....

• TurboX
    nyaralnak vagy nézik az olimpiát
  • Dr DeViLKiNG
    Nekem is szokott olyat, hogy nem dob sárgát 5 valorral (és nem unique packról van szó).
  • Sunrider924
    Amiota beallitottak, azaz 1.0.3 ota is elofordult nem egyszer hogy az 5nv buff ellenere is elfelejtettek az elitek sarga cuccost dobni, de tegnap mint irtam jott 5 pack egymas utan es 3 pakk ebbol nem dobta a raret, kerdezte is a haverom hogy mi a fasz van ilyenkor. Mondtam neki hogy a Blizzard surun hotfixeli az egyebkent patchelt jatekat. Erre volt a valsza az hogy akkor minden rendben.
    A masik fajo problemad, hogy gold seller topicok vannak a legnepszerubb 10ben, ha meg most vetted eszre, hogy 3 hete nincs blue jelenlet az eu forumon, tegnap jottek elo, hogy szarsagokrol dumaljanak( az egyik CM macskajarol...)
  • NikeCortez
    uhh....előre is bocs...de
    Mi a F@§z van a Blizzardal?
    A forumjaik televannak szemét elado goldos bot spamn-erekkel...

nem szűrik vagy nincs Baan osztás?! vagy nincs moderátor?!?!

ezért aggaszt engem most a D3as igéret/ek....ha a forumot sem tudjak kézbentartani...
  • NikeCortez
    nem kell, mert eddig mindig fix volt(mármint amióta beállították...) . Boss-oknal is fix volt a 2 arany/ 5 stack.
  • Sunrider924
    Azert merget ne vegyel ra.
  • DarkSidee
    Akkor kapjátok be :( :D
  • j0nNyKa
    es meg mindig benyaljak :DDDDDDD
    kurvanagy
  • Fpocok
    Van Windows operációs rendszerre is autentikátor, én azt használtam.
  • DarkSidee
    Kössz, király !:D
    Tudom már volt róla szó bőven, de autentikátor ügyben lenne kérdésem.Ha nincs okostelefonom akkor mi lenne a legegyszerübb és leggyorsabb megodás ezügyben?
  • Dr DeViLKiNG
    Akár a duplájáért is.
  • DarkSidee
    Ha ezt 250 euorért eladtad, akkor ez is érne annyit?oO
  • NikeCortez
    kár ,hogy fix az 5 valoral az arany...
  • Lammer
    pont most vertem le bácsert... 5 sarga meg szamtalan kek es minden sarga max lvl 58 :D (mf: 287)
  • Hegi90
    ja, hogy így értette, az "5 alatt"-ot :)
  • chefshift
    Ok nem szóltam ! :)
  • chefshift
    Mondjuk az ára az pff :)
  • chefshift
    Hát ez nem pff, hanem egy gettó jó fegyver.
  • Susarc
    ez Urbán legenda
  • Ferrari23
    Nekem valor 5-tel 240% mf-fel egy elite most szúrta ki a szemem 4 kékkel.....
  • Dr DeViLKiNG
    Butcher dobott 2 lvl63as cipőt, meg egy 62-es mojot (mind kuka persze).