78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#53478 :DDDDDDD
vajon meddig fog emelkedni az ara, mielott javitjak blizzek a hibat? (foleg hogy hetvege van)
epic epic epic epic epic epic ah programozas -
Sunrider924 #53477 Hahaha -
#53476 normalisan sracok! -
who am I 7 #53475 rágyere?ezt melyik vidéken használják?Miköze a diplomához ennek?Minek van kilinkelve az egyszerű moderáció?Ha hülyeséget mondok, nem ganajkodni kell..akkor vagy ne szólj rá semmit, vagy mond azt, h rosszul tudom és kijavítasz ennyi.És elmondod, h vszínű hamarabb ölöm az első mobot belőlük. -
Hentes75 #53474 error : BLZPTS00007 hiba volt már valakinél? -
Rehom #53473 -
#53472 btw a bannerbe teljesen csak disznek tettem be a "Monster affix guide" linket! kajak csak disz, ne kattints ra! -
#53471 Minimum 2 diploma kell hozzá, hogy rágyere, hogy ha meghal egy társa akkor nő meg.. még a szó is azt jelenti, hogy bosszúálló, teljesen logikus, hogy bosszút áll azért, mert megölted a társát. -
who am I 7 #53470 és ahelyett, h elmondanád, csak ganajkodsz :D -
Rehom #53469 Jó közbe mikor már farmólos volt akkor már tankosítani akartam,hogy loh meg ilyesmik,hogy kb ne tudjak meghalni sehogy se, de nem jött be , túl drága:) -
Rehom #53468 Az lehet igen :) de most mit veszíthetek semmit , :) max játszok majd tovább vagy nem :) Mondjuk én át is alakítottam a DH-mat , a végén már inkább mfre és gold findre raktam,hogy legalább jó farmólos legyen, elején még full kemény volt :) -
#53467 Az is lehet, hogy néhány patch után játszható lesz act2 közepétől is, nem csak addig. Én nem szedem szét a DH-mat, s mivel nagyjából hasonló, mint a tied volt, majd meglátjuk, hogy tényleg így lesz-e :) -
Rehom #53466 na igen azt kéne, de már annyira elment a kedvem a játéktól is , hogy szenvedtem 100órát feleslegesen :) mondjuk élveztem minden percét, de kell vmi új hogy legalább végigtudjam vinni rendesen infernot elejétől a végéig... -
#53465 Majd felhúzzuk :) -
Rehom #53464 monkot szeretnék de az még csak 14es a barbárom meg 45 de a monk jöbban bejön, a barbár is oda került hozzám hogy nem menne vele... pedig azzal kezdtem még a játék mikor megvettem :\ -
#53463 S mi lesz helyette, monk vagy barbár?
:-) -
Rehom #53462 Kerek 100órás dh-mat eladtam, szétszedtem és 4.525.000 G költöttem rá most van bent AHba eddig 6M jött belőle de még bent van 7 item, és még abból is jön majd, meguntam a dh-t kell a pénz, megoldás ad el a karakteredet, és a pénzből meg csinálj újat :S ez van , csöves megoldás -
cateran #53461 Tolmacsolom: A blizz orbitalis palyarol szarik az eu kozossegre, magasan ivelt roppalyarol az us kozossegre es heves nyelvcsapkodasokkal kedveskedik az azsiai kozossegnek (bar utobbi inkabb tipp:D) Az EU mara a legkisebb piac a bli$$nek, az us is szepen lement a busba, koszonhetoen az aldasos profizmusuknak (az amcsik sem annyira hulyek:D) -
NikeCortez #53460 nekem még nem fordult elő, de akkor elkönyvelem "máknak".
Ja az zavar. Csak tudod az ilyenre instant Baan-t osztanak...
"A masik fajo problemad, hogy gold seller topicok vannak a legnepszerubb 10ben, ha meg most vetted eszre, hogy 3 hete nincs blue jelenlet az eu forumon, tegnap jottek elo, hogy szarsagokrol dumaljanak( az egyik CM macskajarol...)"
ebböl értelemztem ezt azt...de nagyon nem vágom mit értettél a dolog alatt....
-
#53459 nyaralnak vagy nézik az olimpiát -
Dr DeViLKiNG #53458 Nekem is szokott olyat, hogy nem dob sárgát 5 valorral (és nem unique packról van szó). -
Sunrider924 #53457 Amiota beallitottak, azaz 1.0.3 ota is elofordult nem egyszer hogy az 5nv buff ellenere is elfelejtettek az elitek sarga cuccost dobni, de tegnap mint irtam jott 5 pack egymas utan es 3 pakk ebbol nem dobta a raret, kerdezte is a haverom hogy mi a fasz van ilyenkor. Mondtam neki hogy a Blizzard surun hotfixeli az egyebkent patchelt jatekat. Erre volt a valsza az hogy akkor minden rendben.
A masik fajo problemad, hogy gold seller topicok vannak a legnepszerubb 10ben, ha meg most vetted eszre, hogy 3 hete nincs blue jelenlet az eu forumon, tegnap jottek elo, hogy szarsagokrol dumaljanak( az egyik CM macskajarol...) -
NikeCortez #53456 uhh....előre is bocs...de
Mi a F@§z van a Blizzardal?
A forumjaik televannak szemét elado goldos bot spamn-erekkel...
nem szűrik vagy nincs Baan osztás?! vagy nincs moderátor?!?!
ezért aggaszt engem most a D3as igéret/ek....ha a forumot sem tudjak kézbentartani... -
NikeCortez #53455 nem kell, mert eddig mindig fix volt(mármint amióta beállították...) . Boss-oknal is fix volt a 2 arany/ 5 stack. -
Sunrider924 #53454 Azert merget ne vegyel ra. -
DarkSidee #53453 Akkor kapjátok be :( :D -
#53452 es meg mindig benyaljak :DDDDDDD
kurvanagy -
#53451 Van Windows operációs rendszerre is autentikátor, én azt használtam. -
DarkSidee #53450 Kössz, király !:D
Tudom már volt róla szó bőven, de autentikátor ügyben lenne kérdésem.Ha nincs okostelefonom akkor mi lenne a legegyszerübb és leggyorsabb megodás ezügyben? -
Dr DeViLKiNG #53449 Akár a duplájáért is. -
DarkSidee #53448 Ha ezt 250 euorért eladtad, akkor ez is érne annyit?oO
-
NikeCortez #53447 kár ,hogy fix az 5 valoral az arany... -
#53446 pont most vertem le bácsert... 5 sarga meg szamtalan kek es minden sarga max lvl 58 :D (mf: 287) -
#53445 ja, hogy így értette, az "5 alatt"-ot :) -
chefshift #53444 Ok nem szóltam ! :) -
chefshift #53443 Mondjuk az ára az pff :) -
chefshift #53442 Hát ez nem pff, hanem egy gettó jó fegyver. -
Susarc #53441 ez Urbán legenda -
Ferrari23 #53440 Nekem valor 5-tel 240% mf-fel egy elite most szúrta ki a szemem 4 kékkel..... -
Dr DeViLKiNG #53439 Butcher dobott 2 lvl63as cipőt, meg egy 62-es mojot (mind kuka persze).