78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#53518 kék:
We often get asked about ETAs and dates of patches, and almost just as often we cannot give an answer because a date has yet to be set.
When we say “Soon™” it is because we are not entirely sure when the patch will actually be ready.
When we say “Soon™” it is because we prefer not to promise a date, which will then cause a lot of anger and frustration if we miss it.
When we say “Soon™” it is because we do not want to create false hopes and raise expectations we may not be able to meet.
When we say “Soon™” it is because Blizzard as a company is known to be using the word “soon” rather often, hence the play on the ”™”.
Until such a time when we are absolutely sure that the patch will be ready, only then will we provide an ETA or date. -
#53517 Ez nagyon érdekes... csak mert én pár óra alatt eladtam 10euróért :D
-
#53516 5 millabol fel lehet szerelni egy monkot act2 farmolasra? -
clio1616v #53515 egyszerűen semmit nem enged betenni ahba Error 31073 -
#53514 olvasók száma script, köszi a visszajelzést, kivettem -
clio1616v #53513 -
NikeCortez #53512 a "sorcynak"
Int - Crit Dmg és Chance... ez fontos.
Bonuszként befigyelhet az attack speed és a Vita+Str. ^^ -
Eftörsokk #53511 na emberek, eddig mennyi pénzt kerestetek d3-mal ? :) -
#53510 ilyesmi a helyzet, igen :) -
Aspyrin #53509 Valaki világosítson már fel plz: sorcnak alapból az int a legfontosabb ugye? Hiába teszek brutál sebzésű fegyvert a kezébe, ha nincs int (bár a dam jelentősen magasabb)? -
#53508 egy kb ugyanilyet ezelőtt 2 héttel adtam el ~100k-ért. Drágábban nem vitték. -
Susarc #53507 mondtam már tegnap jelen pillanatban Ninja Blizzes ILVL dropnerf van:P -
Susarc #53506 Socket+default crit+ LOH hiányában ez maximum az íjász vazallusnak opció:P ,de igazából még annak sem ,mert annak meg frost dmg-es lőfegyver kell!
ilyen 1100+ dps cuccok stattal vannak a hencsmeneimnél,mert eladni lehetetlen -
#53505 Na mentem ma egy negyed kört... hosszú idő után... és egész sok 61+ et dobott. Legjobb loot szerintem:
-
Dr DeViLKiNG #53504 És itt a következő ugyanabban a játékban rofl. -
Dr DeViLKiNG #53503 Akkor itt valami hiba lesz a rendszerben, mert nekem most esett egy szaros lidless wall. Hogy megörültem először, hogy akár storm is lehet... -
#53502 Jobban jársz ha a vitát nem nézed rá pluszban mert az teljesen fölösleges dhnak, ráadásul nem crossbow, vita csak picit dob rajta, de nagyon keveset.. bár a dex közel sem main stat fegyveren dhnak szintén, nincs rajta se socket se crit damage. Sajnos régen nagyon sokat ért volna, de mióta ennyire crit dmg központú a játék nem. -
#53501 akkor többet ér, mint az ami 1000 dps, 150 dex és 75 vit.
Ennyi. -
NikeCortez #53500 kb 10 euro...bár nem tudom el viszik e :) de szép gz. -
Vorrhess #53499 Megvolt. 200 körüli dex-es és 100 vites bow jelenleg nincs bent ami 1150 dps körül lenne. Azért kérdeztem hátha valaki adott el már ilyesmi bowot. -
#53498 -
#53497 bemész ahba, rákeresel a bowra, 220dex, 120vit... voilá. -
Vorrhess #53496 Sziasztok
Most esett ez a cucc nekem:) Szerintetek mennyit érhet a rmah-ban ? Bocsi a béna vágás miatt :D
[IMG]http://[/IMG]
-
#53495 Goldot vesznek RMAHból vagy tele van és kevés az esély rá? Elég nagy mennyiségről lenne szó. -
Ferrari23 #53494 Az szép, nekem meg most dobott egy legendaryt, de persze gyengus.... -
tibe #53493 Nekem pl. act1-ben esett 2 napja egy 224dex, 102vit, 20% gold, 12%movement speed, 112 regenes csizma, 4.5-ért vitték el a public chaten :D -
Ferrari23 #53492 Hát remélem, bár így most visszaszorultam act 2-ről act 1-re... Act 2-n ebbe a cuccba gázos.... :S -
tibe #53491 Kitartás és hosszútávon potyogni fognak a használható cuccok..... -
Ferrari23 #53490 Ezé megérte pár millát elkölteni MF cuccra :D:D -
Ferrari23 #53489 315% MF 3 rare per elite, 40 rareből 5 db lett 60 vagy feletti 63-as 1 fos... -
cateran #53488 Blue post:
"
Lurdlespor
Blizzard Employee
This is something we have forwarded for further investigation, I don't have any further details yet but the relevant teams have been alerted and are looking into this.
That said, this issue is normally an issue with the system being busy and stabilising itself, so this error should resolve itself shortly.
Please be aware that we are looking into it though, and we are monitoring the situation."
vs
Average player:
"Shadowbright
85 Troll Priest
4730
@Lurdlespor : Please can you explain why the 31073 error would only affect certain items that are being posted and not others. A 'system busy' error would surely affect ALL items giving an equal chance of failure but time and again this error only affects certain items - and they seem to be specific to individual players - because repeated attempts to post the problem item always fail and yet others are able to be posted without any problem.
This has never been explained to any degree of satisfaction - at least not on the EU forums and lets face it we only ever get rumours and heresay at the best of times." -
#53487 Érdekes dolog történt az előbb. Invulnerable minionos ellenséget kinyírtam, erre a minionjai nem tűntek el... -
#53486 madness -
cateran #53485 Egyreszt a "Mindennapra 1 error" alias "Az 1001 ejszaka errorjai" legujabb reszet lathattuk, masreszt meg egyszeruen felelmetes mennyire epic fail a Bli$$ adatbaziskezelesbol.... -
#53484 Sikerült egy hét után ismét eladnom ma két itemet rmah-ban... este mehetek farmolni :D Kb egy hete nem játszottam, csak mindig benéztem... tökre elvoltam a The Secret World-el :D -
#53483 Diablo Dialogue – u mad bro? -
Sunrider924 #53482 En meg reggel probaltam volna berakni 1000-et, akkor 4k volt darabja, mekkora makom lenne most... -
#53481 ÉS tényleg baszki. Nem lehet berakni, kivenni meg 300.000 :D -
#53480 :DDD
gazdasagi vilagvalsag vol. 2 :D -
Sunrider924 #53479 Addig amig elfogy a bentlevo TOS mennyiseg. Elkepzeltem ahogy a sok spekulans ott csucsul majd tobb ezer TOS-en, amit megvett 1000x aron es nem tud mit kezdeni vele.