Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne, vegyél illemtanórákat.

Szeretnék kérni némi építõ jellegû kritikát. Most kezdtem Hell Act 1-et és jó lenne tudni mire érdemes odafigyelni, hogy késõbb ne legyen gond.
Ezek a statjaim most:

És a jellenlegi skillek:

Bármi tanács/kritika jöhet

Hegi90
akkor rossz helyen farmolsz
másrészt nem kell feltételn a legjobbat megvenni az ahban, ha van egy picivel rosszabb, de feleannyiért, akkor én inkább megveszem azt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
Jó,de honnan szarik az ember annyi pénzt?Mióta kijött a játék, a legelsõ nap megvettem,de még csak a HÉTEN jutottam el oda,hogy másfél millió goldom van,az is azért,mert elvittek egy kesztyût 700K-ért meg még pár apróságot.Minden kicsit is normális cucc is olyan drága,hogy feldughatom az 1 milliót.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

setuh
Mer,sirjak?
Am kajak sokkal konnyebb lett inferno?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

a nagyi megmondja noobok!D😄

Hegi90
fegyón kívül egyik item se került többe 1 millánál.

szerintem korrekt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
21millió gold,mint nem húzós.aha,oké...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

skinnyman
Nezegetem oket, de eleg nehez, arany aron megy a dolog.
Most van egy sima tesco gazdasagos magic 820 dps-es egykezes socketes baltam (80k-ert vettem 😊 )amibe belenyomtam egy star amethyst-et, amit kb fel milla aranybol es 27 db flawless square-bol craftoltam (aukcios hazban is alig dragabb ennel amugy). Probalok feljebblepni es ilyen 900 dps-t megcelozni, ugy hogy legyen mellette legalabb egy socket amivel lenne 300 LoH amit késõbb jo sok aranybol (20 milla 😄) 600-ra is fel lehetne elvileg nyomni, de még ilyen sima socket-eset sem talalok pár millio alatt. Egyszer lattam, de amikor eszrevettem, mar sold volt. Olyanrol meg mar nem is almadozok ami esetleg onmagaban is ad legalabb 300-400 LoH-t.

Regards,

Hegi90
act234 piskóta, legendaryk nem lettek jobbak,de már értelmes itemek is eshetnek alacsonyabb acteken.

örülünk?

setuh
Orulok h itt minden a regi,kerdesekre most se valaszoltok <#eljen>

Tyler Durden
Kötelezõ 500-1000 közöttit összebuherálsz és sinen vagy, mint József Ati..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

amatõr kérdés,de a WD-nél mire jó a fegyver ha nem is használja?
vagy a fegyver sebzése is hozzáad a képességeinek sebzéséhez?

PSN ID:misi2mezei

Carlos
Szép leírás, grat!
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Komoly kis írás, barbárommal lehet hogy hasznát veszem még.
Én tank monk-ot próbálok összehozni, annál nincs revenge szóval a life on hit szerintem egyszerûen kötelezõ.

Regards,

setuh
Mostanaba vizsgak miatt nem jatszottam egyaltalan,erdeklodnek,h mennyire sikerult jol az 1.0.3-as patch?Orvosolta a nagy hibakat mint pl. a legendaryk jobbak lettek,inferno act 2 mennyire lett gyengitve?

offenzív: int>attack speed>crit chance/dmg
defenzív: 6-7k armor>4-500 allres>15-20k hp

GyaxyBoy
Sziasztok!

Van itt közülötek valaki, aki DHval nyomul és inferno szinten tart? (egyedül) Privátot küldjöm már nekem légyszíves!
Köszi
Különc
Tedd azt, én is azt használtam sokáig

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezen gondolkodtam én is, de míg nincs meg minden item hozzá hogy elérd azt az értéket leapet használnék helyette.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

köszi
Különc
Mert olyan magas az armorom, hogy hiába lesz 36 000 leap után, csak ~9 % körül nõ a damage reduction, így nekem értelmét vesztette, ezért raktam a helyére a Wrath of the Berserkert

yesname
No én feladtam INfernon Kullet megölni lehetetlen. Elment rá már 400 ezer gold. Mindent próbáltam. Patch elõtt azért nem volt ilyen durva.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Furious charge helyett miért nem leap armor rúnával?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

köszi 😛
skillek? 😄
Hegi90
int>vit>allres

done.

1/10 - mert megprobaltad, de meg boven van hova fejlodni.

D3 US forumot olvasgass onnan lehet tanulni.
ilyesmi leírás kéne nekem csak wizardhoz 😄
Carmang
Angolra lefordítani, közismert külföldi oldalra felnyomni, indulhat a világhírnév! 😄DD
Amúgy tetszik.

j0nNyKa
nincs már neki hely, meg az elsõ nagyobb patchnél értelmét fogja veszíteni, egyébént szivesen beraknám

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hegi90
bravo.
bannerba is mehetne

Ne haragudj, de engem vádolnak annak a bizonyos eLiXir fórumozó alregjével, de a Te adatlapodon szerepel az õ stílusához hasonló szöveg. Kérem a moderátorok ezen kielemzését. Köszönöm!
menj már innen

Szia! Azt elfelejtettem, hogy arról ne is beszéljünk, hogy QWER bindel hogyan lehet játszani!?
minden hónapban más lesz

tarti19
Én 500K-ból ráztam össze a barbáromnak egy kis geart, amiben hallhatatlan😊
Vicc, hogy a dh után most a barbár a opélogó.

yesname
Akkor is teleportál. Ha pedig testközelbe állok, one shotol elõbb-utóbb 😊 Egyébként rájöttem, szerintem neki is van engrage timere.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Szia!
A rövid bevezetõd második mondatáig jutottam! Ez hiányos nagyon!! Szégyenteljes ez a guide a játékos társadalomra nézve!
Különc
Comprehensive All-Around TANK Barbarian Guide by Különc

1_ Rövid bevezetõ: Minden olyan játékban, ahol bármilyen beleszólásunk van a karakterünk öltözékébe, harcstílusába azokban amióta az eszemet tudom tank karakterrel játszottam és szinte soha nem érdekelt más. WoW-ban BC vége óta full time tank voltam/vagyok (tauren warrior) és meg sem fordult a fejemben, hogy mást indítsak mint barbárt(?) a Blizzard új játékában így egy fél délután alatt 60-ra felexploitolt Wizardon kívül és egy 47-es hardcore barbáron kívül szinte semmi mással nem is játszottam. Másik ok, amire elixir világított rá, nem szó szerinti idézet: Tank karakterekkel a legutolsó balfasz is tud játszani. (Van benne valami)

2_ Miért a kérdõjel?: Én úgy vélem, hogy ahogy én játszom, az nem egy tipikus barbár. A barbárokat úgy ismerjük, hogy hiányos öltözékben két egykezes vagy egy baszott nagy -al gázol a belekben. Ez a guide nem ilyen karakterrõl szól, így aki nem tank vagy nem érdekli a dolog, az ne olvasson tovább. BTW jobban illik erre a játékmódra a "juggernaut".

3_ Mire érdemes gyúrni?: Hangzik a kérdés mindennap a topikban, én általában egész testet szoktam, 5 edzésre le... na félre a tréfával, elmondom hogy ÉN hogyan látom a dolgokat

Strength: egyértelmû dolog, elsõdleges barbár stat (de nem a legfontosabb, errõl késõbb) ad damaget, és ami még jobb, ARMORt ami szerintem az egyik legjobb stat a játékban (nerfig?)

Dexterity: Dodgeot ad, ami 100%-ban redukálja a kapott sebzést a támadástól. Jól hangzik, de távolról sem ilyen könnyû a helyzet. TANK barbárnak NINCS SZÜKSÉGE dexterityre, se dodgera, ugyanis az kõkeményen csökkenti a DPS-ed, a Self heal esélyét, továbbá tudtommal dodgeolni nem lehet az arcane enchanted, plague, desecrator és egyéb finomságok tickjeit. Summa: legyen minél kevesebb!

Intelligence: Dexterity felett egyértelmû prio, egyébként jó ha rendelkezik vele az adott tárgy, de ha nincs az se gond, mert nem számottevõ a resist értéke, amit nyersz vele

Vitality: Cookie Cutter stat, nincs mirõl beszélni, ha nincs a cuccon vit, akkor semmire nem jó (ami általánosságban igaz lehet, inkább hardcoreon), passzívval együtt 100%-a az armorodba is számít, illetve ez határozza meg, hogy túléled-e a következõ tarkóst vagy sem.

Armor: imádom ha nagy számokat látok itt, mert ez azt jelenti, hogy halhatatlan vagy. Van aki a 200 000 feletti sebzést szereti, én a 12 000 armort. Én problémám. A játékban MINDEN bekapott sebzést csökkenti, nem csak a melee ill. physicalt.

Mikor a gearemet összeállítottam az elsõdleges szempontom az volt, hogy minél nagyobb egyensúlyban tartsam a strength és vitality értékemet (jelenleg az arány 1426-1492). Ennek szimpla oka van, elérni minél nagyobb HP-t minél kevesebbet áldozva a sebzésbõl.
Ugyan a patch elõtt nem voltak enrage timerek a bossokon, így lehetett õket ölni 6k dps-el is, de az 1.0.3-óta ez nem lehetséges soloban.
Most patch után nem lehet félóráig tökölni az Actbossokon és az elite packokon sem, ámbár a véleményem az, hogy 13000 DPS MINDENRE elég. Nincs szükség többre, megmondom miért.

A bossok mechanikája az lenne, hogy mindegyiknek van egy bizonyos támadása, amit EL KELL kerülni, vagy borulsz. Ez az 1.0.3 patchig igaz volt a legtöbb szituációban, ám...
Amilyen geart most bemutatok, azzal NEM KELL MEGMOZDULNI se Belialnál, se Azmodannál és Diablonál sem. Jól hangzik igaz? Mivel nem mozdulsz meg, konstans a DPS-ed, simán beleférsz a 3 percbe, fõleg ha van Wrath of the Berserker a tarsolyodban, de errõl a következõ részben.

4_ Skill Build, amit használok:

Rövid ismertetõ a miértrõl:
Q betû
Revenge: minden barbár barján ott van, akinél nincs az Demon Hunter, kész, must have a dolog, 5% heal/target, magas weapon damage, és szinte spammolható. Ha nem kellene a Shout, mind a 6 slotra ezt tenném ki. Itt jön a képbe, hogy ne legyen magas dodgeunk, ugyanis dodgera NEM proccol a revenge, ezzel kieshet egy fontos selfheal vagy dps.

W betû
Wrath of the Berserker: 2 percenként 15 secig tényleg egy igazi barbárrá válsz, szerintem mindenki látta már mit tud, gyakorlatilag egy I win button. Kétszer elsütve egy bosson kizárt hogy rádenrageljen, hacsak nem 2000 a dps-ed.

E betû
Threatening Shout: 15 sec hatóidõ, 15 sec CD, nekem ez elég fairnek tûnik, a -20% damage reduction meg fõleg. Ahhoz, hogy meccset nézhessünk játék közben, míg a ranged dps haverjaink corpse runolnak vagy várják, hogy felkeltsd õket elengedhetetlen még jó gearben is

R betû
Warcry: Armor növelés, teljes partyra hat, kedvenc statom a legOPbb rúnával a játékban, nincs kérdés, revenge mellett a másik must have egy (tank) barbárnak. Ha elfelejted nyomni, úgyis a Demon hunter haverod majd figyelmeztet rá, mert azt hiszi, hogy ezzel nem fogják 1 hitelni.

Bal klikk
Frenzy: beépített attack speed, nem is kicsi, segít, hogy ne kelljen törõdni az IAS-al, bár aki tank, azt úgysem hatotta meg eddig sem

Jobb klikk
Furious Charge: milyen jól néz már ki, ahogy a shielded maga elé tartva mindent letarolsz a 'csába, nem? Ha olyan pozícióba kerülsz vagy fearelnek a mobok, akkor rendkívül jó escape skill, jól néz ki és szarrá healeled magad vele, must have.

Most pedig jöjjön egy kép a gearemrõl és pár szó a rajta lévõ statokról:

Ez így 21279998 gold +/- 2 millió, ami véleményem szerint nem annyira húzós, szerintem jól jártam, fõleg hogy AHban alig van upgrade és jelenleg szükségem sincs kiadni még többet gearre, mert bõven elég ez.

Mint látható tartottam magam ahhoz, hogy minden cuccon legyen strength (ez nem mindig volt így) és vitality és all resistance (kivétel amulett és fegyver). Ez a három stat, amire érdemes rákeresni az AHban, majd mikor kilistáztuk az itemeket, rendezzük armor szerint õket így máris 4 statra kerestünk rá a 3 helyett, jó mi?

Még egy nagyon fontos statra hívnám fel a figyelmet, az pedig a % life. Sokáig szkeptikus voltam vele, de mióta elkezdtem stackelni, azóta tényleg halhatatlan a karakter. Miért is jó, ha van 72 000 hpd, mint nekem? Egyszerû az oka: Ha körbevesznek, olykor 20 000 körüli HPS-t is lehet tolni, ha folyamatosan proccol a revenge, szinte nincs a játékban olyan szituáció, ami képes ezt túldamagelni. (A szinte 0 dodgenak köszönhetõen mindig eltalálnak, tehát a Revenge proccolásának esélye rendkívül magas)
(Egyet azért mondok, mondjuk egyszerre 3 stack desecrator, 3 stack plague és 4 arcane enchanted gömbben állni, de ugye ki várja végig, hogy ez megölje? Ja igen, és a Belial enrage, az már tényleg húzós)

Ha van 70k hpd, 1 revenge ~3500 körülit healel 1 targeten, amennyit a patchnek köszönhetõen SZINTE semmi nem üt ekkorát, tehát a nagy HP poolnak köszönhetõen 1 targeten is simán tartani tudod magad.

Véleményem a life on hitrõl: kétségkívül jó stat, sokan használják, de én másik utat választottam, a vitality és % life stackeléssel, meg is mondom miért.

Life on hit nagyon drága stat még mindig, illetve olyan 800 körüli érték az ami kezdésnek elég. Másik, hogy a life on hit nem fog megvédeni ranged mobok ellen. Szúnyogok, Act 3 repülõ madarai a tûzköpésükkel, meg úgy gyakorlatilag Act 3/4 hemzseg a ranged moboktól és sokszor elõfordul, hogy blockolja egy másik szörny vagy a pálya olyan kialakítású, hogy nem férsz hozzá és free damaget tol beléd. Ez ellen viszont a magas élet véd.

Tehát magas élet>tovább bírod>többet healel a revenge és a furious charge>tovább tudsz állni a fikában, tûzben, arcaneban>tudsz menõzni a csajoknak vele

Life on hit>drága>frenzy muszáj hozzá>IAS is muszáj hozzá>sokat kell stackelni belõle, ami más stat rovására mehet

Jelenlegi karakter összes statja és kinézete:

Köszönöm a figyelmet!

TL;DR verzió:

All Res>Vitality>% Life>Armor>Strength

tl dr: állok a tömegben és nem halok meg.
profit! By RaTBaG

Kandurex
2M alatt nem beszélünk 😊

#47517 ha estig nincs rá komolyabb jelentkezõ dobom az AH ba

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akronomus
Állj végig közel hozzá, és nem teleportál.

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

RatBaG
tl dr: állok a tömegben és nem halok meg.
profit!

Per Aspera Ad Inferi.

lightshoot nevû progit használom. szerintem a legjobb ami létezhet erre.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hogy lehet ilyen kis képeket kreálni amiket piac topicba be lehet rakni mert nemtom 20 kb megcsinálni valaki elmondaná? kösz
Te még nem tudod használni, mert csak 13. szintû vagy
yesname
Kullet Inferno-n hgoyan kell letudni DH-val? Egy idõ után a teleportálásával insta halál van. Egész addig lehet tudni mikor teleportal és nyomok egy smokeot, aztán egy idõ után semmi anim, egyik pillanatról másikra ott terem és insta death 😞

500k
Kandurex
tudom van piac topik, sry...😞 legközelebb csak oda rakom

Kandurex
nah miután látom az elõzõ fejszémre elég sokan jelentkeztek, fõleg barbárok, ezért bátorkodom kirakni egy másik szerzeményem is,...egyelõre nem rakom ki AH -ra, ha valaki kínál valami összeget érte, megbeszéljük