Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
akkor nem volt felesleges 10% körül tartanom.most már vettem is gyorsan egy ruhát amin van.
PSN ID:misi2mezei
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Jelenleg most van a legtöbb goldom egyszerre, 3 800 000 g, alig volt többem 1,5 milliónál mikor a cuccokat vettem
Szerk: mármint ahogy elértem 1,5 milliót már kerestem upgradet
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nem akarok túl gonosznak tûnni, de nem olvasod el a Skill leírását, mielõtt kiválasztod valamelyiket?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ezek a statjaim most:
És a jellenlegi skillek:
Bármi tanács/kritika jöhet
másrészt nem kell feltételn a legjobbat megvenni az ahban, ha van egy picivel rosszabb, de feleannyiért, akkor én inkább megveszem azt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Am kajak sokkal konnyebb lett inferno?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
szerintem korrekt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Most van egy sima tesco gazdasagos magic 820 dps-es egykezes socketes baltam (80k-ert vettem 😊 )amibe belenyomtam egy star amethyst-et, amit kb fel milla aranybol es 27 db flawless square-bol craftoltam (aukcios hazban is alig dragabb ennel amugy). Probalok feljebblepni es ilyen 900 dps-t megcelozni, ugy hogy legyen mellette legalabb egy socket amivel lenne 300 LoH amit késõbb jo sok aranybol (20 milla 😄) 600-ra is fel lehetne elvileg nyomni, de még ilyen sima socket-eset sem talalok pár millio alatt. Egyszer lattam, de amikor eszrevettem, mar sold volt. Olyanrol meg mar nem is almadozok ami esetleg onmagaban is ad legalabb 300-400 LoH-t.
Regards,
örülünk?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
vagy a fegyver sebzése is hozzáad a képességeinek sebzéséhez?
Én tank monk-ot próbálok összehozni, annál nincs revenge szóval a life on hit szerintem egyszerûen kötelezõ.
Regards,
defenzív: 6-7k armor>4-500 allres>15-20k hp
Van itt közülötek valaki, aki DHval nyomul és inferno szinten tart? (egyedül) Privátot küldjöm már nekem légyszíves!
Köszi
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/