78986
  • j0nNyKa
    aha, gondoltam
    akkor marad az, hogy kiveszed a legnagyobb sebzésű socketes fegyvert, és raksz bele piros gemet
    opcionálisan lehet rajta +xp, vita, meg a karaktered main statja, de nem annyira fontosak, ha túl sokat dobnak az áron
  • j0nNyKa
    14 óra alatt én majdnem infernon vagyok, úgyhogy nem olyan rossz az a +xp gear, hidd el :)
    itt egy példa, és ez hc, nyilván nem is annyira mentem rá a gyors haladásra:
  • who am I 7
    kész :D:D:D bezzeg a stormshieldemet nem veszik a kistáskák :/
  • pimpi001
    kerdes. a semmit se ero rare cuccokat dobjam be arusnak, vagy szedessem szet a kovaccsal, es az igy kapott nyersanyag mar eladhato az ah-ban?
  • Dr DeViLKiNG
    Eddig 66 euro jött be ebből (levonások után), 10 darab lett eladva (elején még 12, meg 24 euroért is elment, mostmár csak ilyen 5-10), 7 millio gold lett elköltve.
  • who am I 7
    van aki azt a vackot képes euré megvenni?:D ne szivass :D en asszem bezuztam a csäba
  • BlazeH
    Annyira nem fontos a +xp szerintem. Most 3. kariként egy barbárt fejlesztek, és 14 óra alatt érte el a lvl 39-et, AH és xp-s cuccok nélkül.
    Level 50-ig nem is tervezem hogy benézzek az AH-ba.
  • Lammer
    "nemtom hogy a level req-es cuccok nem-e sokkal drágábbak"

tegnap ejszaka felajultam nezegettem ezeket a lvl reqes fegyokat... extrem modon indokolotlanul lol arakat kernek(tek) erte... gondolom sokan tudjak, hogy pwr leveling celjabol veszed meg, oszt fizess erte prszt :)
  • Lammer
    Uram! Koszonom szepen!

igen, eddig minden karimnal enchit hasznaltam... most akkor vissza is terek ra! :) most level 47 kozepenel jarok a toronyban... es mar van 33xx dpsem meg 13,6k hpm... megnezem a javaslatodat, de nekem mar most jonak tunik! :) (jah es kb eddig 90%-ban bluroztam, csak most ramentem a dmg-re, de igen mar gondoltam en is, hogy vissza kellene terni hozza)

szerk: mar alig varom, hogy kiprobalhassam a buildet... de nem birok meg jatszani, mert nezem az olimpiat, az elobb is szivrohamot kaptam majdnem, de megvaaaaan!!! :DDD
  • j0nNyKa
    nem is kell +20 mindenhova, az úgy elég drága
    pár ezerből ki lehet ahzni pl. egy ilyen geart, amit kb. 10 szintenként lehet frissíteni újabb párezerből
    fegyverből is bőven elég, ha nagyot sebez, meg van benne socket, nemtom hogy a level req-es cuccok nem-e sokkal drágábbak

de ja, ahogy mondtad, 1. karinál fölös a +xp, többinél viszont egyenesen kötelező
  • Sunrider924
    Szerintem a profil csak a gear bemutatasra alkalmas, ha a karidat akarod kielemeztetni akkor lojel egy screenshotot is a statjaidrol.
  • Tomi13
    Köszönöm!
    Első karakter egyébként, akkor minden sárgát szétszedek és ami lesz belőle az meg megy ah-ra.
  • radical
    editáltam a postomat.
  • Sunrider924
    Mashogy tennem fel a kerdest, elso kari vagy mar a sokadik? Elso karin en nem sietnek sehova, szoval a bonusz xp nem kellene egyaltalan, es igen, dps geart preferalnek. Masodik/sokadik karin meg mar rohadtul nem izgatnak se a parbeszedek se a cutscenek, sot mar a daralas is untat, oda viszont masszivan +xp-re gyurnek (ahogy Jonnyka javasolta +20 minden slotra) es a dps-t megoldanam egy lvl req-es fegyoval.
  • Tomi13
    Köszi,akkor így fogok tenni.
    Esetleg a sok rare cuccra nincs ötleted? Hogyan lehetne a leggazdaságosabban felhasználni őket,ha már ah-ba nem viszik el?
  • radical
    Hamár monkos kérdések órája van valaki hozzáértő véleményezné a monkomat mit kellene optimalizálni hogy simábban haladjon A3-4ben?

Cuca.
  • radical
    helyedben felejteném a +xpt és inkább olyan statot választanék amivel gyorsabban tudsz ölni. DEX, Attack speed, crit, vit ezek kellenének szerintem.
    Sima matek, hiába kapsz egy mob után 100+15 XPt, ha ugyanannyi idő alatt dps gearben megölsz 2t az +85XP, +gold +tárgyak. Az persze bónusz ha egy jo DPS cuccon van még +xp is.

Sztem BSt már értelmetlen kimaxolni. Te szinteden fillérekért veszel geart AHban. Kékeket vendoroznám vagy szétszedném, sárgákat szétszedném és AHznám.
  • Eksz
    Ja tegnap enis orankent kerestem ra a sajat cuccomra mint egy hulye mert a masfel nap alatt nemsikerult neki kiirni hogy mar 2szer is bideltek a cuccra. Erdekes goldos ahba neha magahoz ter.
  • Tomi13
    Sziasztok

Lvl37-es monkal játszom nightmare fokozaton és lenne 2 kérdésem.
    - Eddig minden cuccon azt néztem hogy +xp-t adjon, most viszont már Act1-ben is van úgy hogy néha simán lecsapnak az elitek, de több nekifutásból csak leverem őket. Van értelme még a xp-s cuccoknak vagy inkább kezdjem a +dexterity felszerelést felvenni?
    - Nagyon sok rare tárgya van, amiket hiába adok fel ah-ra olcsón, senki nem veszi meg. Érdemes nekiállni a bs-t felhúzni (mert akkor szétszedem őket) vagya rare-k is mehetnek a vendornak eladásra?
    Köszi!
  • Dr DeViLKiNG
    Még szerencse, hogy működik az ah. Azt eddig is tudtam, hogy a bid néha beakad, de hogy egyáltalán nem mutatja...
    (és igen, ez az egyik fixen eladható legendary, lehet örülni :D)
  • Sunrider924
    Ehh, nem Corrosion, Erosion a skill neve. Bocs.
  • Sunrider924
    Inferno wizard guides
    A builded jo, de szerintem nem kell neked a Galvanizing passiv, tobbet er helyette a Blur, ha mar melee rangebe vagy a moboknak. A hp-d okes NM-re de en nem hasznalnam a magic weapon melle a familiart, beraknek inkabb valami spammelheto cc-t, pl frost nova tokeletes a cold snap runaval.
    Ez utobbihoz van egy plusz ervem, amit meg leirva nem lattam. Ha tanolsz akkor ranged folowert hasznalsz, konkretan az enchantresst ajanlom, az atack speed es az armor buffja miatt. Na ennek a helyes kis pipinek van meg egy skillje a Corrosion. Neked mas dolgod sincs mint hogy egy helyben tartod a mobokat hogy az enchantress Corrosionja mindig alattuk legyen.
    Na meg ugye amig be vaqnnak fagyva a mobok addig se utnek.
    Amikor meg elered a 60at akkor meg ott a CM build a guidebol. Jo szorakozast :)
  • Sunrider924
    Oksa, delutan(17.00) teto ala hozzuk valahogy.
  • Lammer
    mit, hogy, merre (keressek)? :)
  • j0nNyKa
    sunrider lesz a te embered, de úgy érzem, nem fog jó hírekkel szolgálni :D
  • Lammer
    nah lanyok... egy elvi kerdes! de elotte diszklémer :)

czimboram accountjan (kiprobalaZSi celbol) elvittem egy wizardot meg egy barbit lvl 60-ig

mivel mar van sajat acc es ott felneveltem egy monkot, igy ihletet kaptam egy kis meleere :) ... + wizard nosztalgia fogott el :D viszont meguntam a kitelos, teleportos jajj megutnek mi lesz stylet :D

mennyire eletkepes a kovetkezo majd a jovoben? persze meg nightmaren vagyok es level 44 (dps: 1911, hp: 10719)... most gyujtottam meg a jelzofenyeket, csak kerdes, hogy a jovoben mennyire eletkepes ez a melee style?

termeszetesen varom a lvl 50 (critical mass),51 (spectral blade rune)-et...

melee wizardom :)
    (nem vagyok az a guide bujos fajta, ez sajat otlet)

szerk: frankon osszetolt az rng ket packot... az egyik "veletlen" desecrator volt, a masik meg jailer... jajjdeedes volt... de abszolvaltam :D ... majdnem meghaltam... keves ide a 11k hp?
  • Hegi90
    vagy pajzs, vagy jobb fegyók. + crit
  • elitehun
    Jaja, a fegyverre gondoltam én is, csak hát le vagyok égve XD
  • clio1616v
    nagyon kicsi a dmg

kapásból lecserélném a fegyvereidet 800+os ra amin dex van vit és crit dmg
  • r4pt0r
    AHban lesz változás, a keresést pl meg fogják változtatni, többet lehet listázni, több dolog alapján, stb.
  • elitehun
    Valakitől ötletek hogy min változtassak? act 2 megvan, 3 esélytelen
  • clio1616v
    Kicsit hasonlítgattam hogyan vagy beállítva hozzám képest. Vegyél fel majd holnap ha van kedved megnézném, hogy játszol.
  • Frank99
    hány órát játszottál eddig?

sztem (bár lehet csak nekem új ez) a game azt is nézi, mióta játszol. biztosan nem esik ilyen nekem 90 óránál.... vagy bazi ritkán..

ha így van, valóban a mazohisták és időmilliomosok gámája....

én tolom a prototype 2-őt, a World of Tanksot- , + néha az asszonyt.(mindezt munka után...)
    sztem pár 10 órával lófaxt fog dobni....... van erről valami amúgy?
  • jazzy
    De abszolút, de sajnos nem működik :/
  • Susarc
    a dilemma lényege,hogy mi a fasznak listáz ki egy bid értéket ha kurvára nem annyin áll a cumó......akkor hozza ki ,hogy József már dobott a 10k-s cuccra 1 milliót és nem fogok szenvedni hanem keresek másikat
    ez olyan nagy kérés?
  • Susarc
    persze-persze igazatok van,de nem gondolhatja meg magát az ember? és mivel szar az AH és nem látod az esetek nagy többségében,hogy egy adott tárgyon mi az aktuális licit súlyos pénzekbe kerülhet....

nem az lenne a megoldás,hogy működjön normálisan?
  • jazzy
    És ha beírod utsó secben, hogy 10 millió, akkor tied lesz az item, ha felbidelték 1,5 akár 2 milláért is, a többi 8 millát meg visszaküldi.

Ha meg meg kell gondolnod mire mennyit adsz max, akkor beírod amit max adnál és ha azt írja ez kevés úgysem adnál többet érte. Nem értem a dilemmát?
  • MEdievil
    Pontosan annyit írj be amit neked még megér! Ha más többet ad érte akkor így se úgy se tudod megvenni, ez van keresel mást.
  • Dr DeViLKiNG
    Ha tudod mire mennyit akarsz max költeni, akkor miért probléma, ha azt írja rá hogy "sorry ez nem elég"?
  • Susarc
    persze beirhatnék akár 10 milliót is mindenre..........

a probléma annyi,hogy nem látod az aktuális licit értéket csak hasraütve tudsz licitálni és nagyon nagy hazárdirózás kell! ez igy szar!

mivel nem vagyok eleresztve ezért jól megkell gondolnom mire és mennyit adok ki....sajnos mivel szar a rendszer az utólsó percekben kell kapkodva átgondolatlan összegeket felajánlanom,hogy legyen esélyem.......szar

még egyszer leirom : tudom,hogyan működik a rendszer ,de amikor 48x-ra mutatja a hibás bid összeget az totál összezavarja az embert!