78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#53878 Nekem ez azért nem vicces, mert rengeteg wowozás után mondhatom, köze nincs egymáshoz a két játéknak. -
1Darton1 #53877 A goldah-ban is így van, és ott is visszaadja a különbözetet.
Nem kell az összeesküvés-elmélet ide is. -
Rehom #53876 Passzolok, Blizz... -
#53875 Ezt én is néztem már, valószínűleg a blizz lenyúlja ezt a kis pluszt. Gold is 0.29-ért vehető 100k, de szerintem mindenki 0.25ért rakja be, meg ugye az utolsó átlagárat ki is írja, ami 0.25..
Nem értem, hogy miért nem javítják? És mi a sorsa a 0.04 eurónak? Ebből lesz a prémium év végén? :P
Persze az is lehet, hogy a 15+15%-ot így tudják egész összegben levonni... De akkor nem ennek kéne lennie a minimális árnak? -
#53874 -
Rehom #53873 ui: ezt csak egy példánként hoztam fel! -
Rehom #53872 Mennyire butaság ez,hogy megvan fixálva az összeg rmah , hogy lehet így kereskedni ?... nem adhatom el tome of secretet 0.25nél olcsóbban ez hülyeség... berakok 700db-ot ki az aki megveszi 175€? senki... arról nem is beszélve h amit alapból kidob 1 dbra az 0.26€ szóval ha én 700db-ot szeretnék venni az már 182€ , persze nem dobja ki nekem a 175€ ajánlatot 700ra amennyiért én beraktam ( jó az vicces is lenne h magamtól megveszem) de akkor másnak is 0.25 rakja be mégse találok 175€ olyat .... nem értem... -
tibe #53871 lol ez jó :) -
BlazeH #53870 Hehh:
http://www.youtube.com/watch?v=-OVJa-5d90k -
Henty #53869 gondolom majd a gamescom-on fogják bemutatni, személy szerint csak a monk class változásokat várom mert szégény attack speedből él és miután azt nerfelték így elég nyüzüge lett a többi classhoz képest:) -
#53868 Méghogy kicsi.... én inkább úgy látom, hogy nem röhejesen nagy. Amekkorának a barbárt ábrázolni szokták általában, hát azt a méretet még Ronnie Coleman is megirigyelné, pedig gondolom többet foglalkozott a testépítéssel, mint a Diablós barbárunk. -
#53867 A barbár valahogy olyan kicsinek tűnik rajta, de amúgy tetszik. :)
#53860 Köszi, megfogadom a tanácsot! -
Dr DeViLKiNG #53866 Komolyan úgy csinálnak, mintha ez valami kiegészítőt felérő content patch lenne. Nem kicsit vicces/szánalmas. -
#53865 hatternek:
-
#53864 patch 1.0.4. info coming soon -
Tomi13 #53863 Értem,köszi!
-
sanyiiiii #53862 Túl nagy a különbség a két fegyver között.
Ha két fegyvert használsz akkor nem összeadódik a sebzésük vagy ilyesmi, hanem felváltva ütsz velük, és mindegyik a saját sebzését használja, a karakterlapon írt dpst viszont az átlagból számolja. -
Tomi13 #53861 Sziasztok
miért vaN az hogy a monkommal ha 2db egy kezes van a kezemben (fist,axe) akkor a karakter lap szerint 1590 a dmg-em, míg ha kiveszem a baltát és csak 1 db fist marad akkor meg 1730dmg?
Ennek nem találom értelmét. -
lamadragoon #53860 Síma pár hét alatt meglesz a lóvé, ha összeraksz act I. re MF cuccot... napi max 3 kör
Nekem 232 alap MF el 15 nap alatt 46 milla jött be + néhány saját ruha/fegyó...
nem esett 50 millás item (grat Dr D.), de több 5+ millás és sok milla körüli potyog
BDragon #2117
act II -n is eldöcögök így MF cuccban, de sok a halál... act I. easy
fenék kell de jön a lé a rendes gear hez, úgyhogy hajrá ..
-
Akra #53859 ez valóban szerencse. -
Sunrider924 #53858 Bravo, ez mar igen. -
fakanal #53857 Szep munka... biztos megerte vhol, vkinek:D -
Dr DeViLKiNG #53856 Így.
-
Dr DeViLKiNG #53855 Na, végre megtört az átok.. na de még hogy!
-
rogan99 #53854 Én kb 7 misit költöttem a barbimra és végigtoltam vele a játékot.
Okosan kell vásárolni.
Ezek lettek a fő sattok a végére:
500 allres
7k armor
19kdmg
29k life
35% block, 1,5k life regen, 1k loh
Uccsó sor a lényeg, ez a 3 stat tart életben. Baromi drága 1,5k+ loh, de ki lehet váltani mint én is tettem és így sokkal olcsóbban ki jön az ember.
Act3 végén és act 4-ben volt pár elite amit skippeltem, de pl diablo simán lemegy erőlködés nélkül.
-
#53853 hat ja, maradjunk annyiban, hogy meglatjuk "soon" :) -
Sunrider924 #53852 Majd ha elokerul az a link amiben ezt olvastam, az a gond hogy valami kek postra velek emlekezni es csak valat vontam rajta, hogy hiszi a piszi, majd ha itt lesz meglatjuk. Sokan azon lovagolna hogy Mike apank milyen frankon forgatja a szavakat:
Patch 1.0.4 will also include new and improved Legendary items that are more interesting, more powerful, and more epic in ways you probably won’t be expecting -
BlazeH #53851 Én nem látom ennyire borúsan.
Szélsőséges példa:
Maradnak a random statok és pluszba kap még 200str-et, meg 20%-damot egy random barbár skillre. Visszamenőleg meg nem lesznek javítva az itemek az biztos.
De Sunrider már cáfolta az elméletem. -
#53850 hja en ertem mire akarsz kilyukadni, de errol nekem sajnos van egy nagyon borus elmeletem
annyira nagyon huzzak ezt az item javitosdit (marmint a meglevo itemekkel), hogy olyan, mintha nem is tudnanak mar tisztessegesen belenyulni (pl. a random statok miatt)
azokon hogy erositesz? tahat ha mondjuk nekem van egy IK chestem, ami kapott random statkent 70 intet, meg 12% gold findot, neked meg van egy IK chested, ami kapott random statkent 83 dexet, meg 300 thorns-t, akkor ezt a ket itemet visszamenoleg hogy javitanad fel ugy, hogy logikus is legyen, es fair is legyen mindkettonk fele? -
Sunrider924 #53849 A Natalya set bonus egy tevedes volt, nem szandekos, es pont azert maradt ugy, mert jon egy teljesen uj generacioja a legendaryknak, ez volt a pontos kifejezes, nem a meglevo legendarykat tapoljak, azokhoz nem nyul senki, jonnek uj lvl 60ra valo legendaryk. -
BlazeH #53848 Én úgy értelmeztem, hogy ahogy a Natalya set bonuszát erősítették 1.3-ban ahhoz hasonlóan lesznek erősítve a jelenlegi setek, legendaryk. Tehát a nevük marad, a már kiesettek szarok maradnak, de az újonnan kiesettek már új tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez így volt D2-ben is. Nem hinném hogy pl az Immortal setet hagynák szarnak és kidobnák. Persze lehet hogy tévedek...
Ahogy Frank mondta, még nem tudni mi lesz. -
(45 goldot ott ne hagyd! ) -
Sunrider924 #53846 Nem erositik meg a patch elotti legendarykat, ezt mar tobbszor is vilagosan megmondtak. Mindegy hogy terv vagy item, azok ilyen szarok maradnak. Az uj legendaryk amik a patchben jonnek azok lesznek jok meg erosek meg taposak meg anyam tyukja, a regiek maradnak igy ahogy most vannak. -
BlazeH #53845 Én nem is itemről beszéltem, hanem TERVről, de akkor félreértettem és Lammer itemet talált.
A tervek ára fog szerintem felmenni, ha az itemeket megerősítik. -
Sunrider924 #53844 Dropp2Mi van ma.. nekem ez a 2ik legendary ugyanabba a menetbe amiben a haveromnak is esett egy Bull Khatos gyuru pont az en Inna nacim elott kicsivel. Es meg nincs vege a kornek XD -
#53843 nem baj... igy legalabb tudok venni egy olyan fegyot ami lev req-es es magas dps-es :) -
1Darton1 #53842 Az imént írtad le, hogy mit rontasz el miközben összerakod a geared. Szóval én a helyedben óvatosan javítanék ki másokat. -
#53841 A meglévőket BIZTOS NEM. -
Sunrider924 #53840 Dropp -
sanyiiiii #53839 Igazából amíg nincs tele az ember lóvéval érdemesebb úgy gearelni hogy alacsonyabb vit-tel megelégszik az ember a cuccok többségén, és olyan slotba ahova amúgy is drága jó dpst rakni, pl chest, olyat venni ami amin van jó vit, resist, % life, esetleg + armor de gyenge vagy nincs a main stat, mivel ezeket semmire nem tartják az emberek így áruk sincs.