78986
  • antgecc
    Nekem ez azért nem vicces, mert rengeteg wowozás után mondhatom, köze nincs egymáshoz a két játéknak.
  • 1Darton1
    A goldah-ban is így van, és ott is visszaadja a különbözetet.
    Nem kell az összeesküvés-elmélet ide is.
  • Rehom
    Passzolok, Blizz...
  • Avenger
    Ezt én is néztem már, valószínűleg a blizz lenyúlja ezt a kis pluszt. Gold is 0.29-ért vehető 100k, de szerintem mindenki 0.25ért rakja be, meg ugye az utolsó átlagárat ki is írja, ami 0.25..
    Nem értem, hogy miért nem javítják? És mi a sorsa a 0.04 eurónak? Ebből lesz a prémium év végén? :P
    Persze az is lehet, hogy a 15+15%-ot így tudják egész összegben levonni... De akkor nem ennek kéne lennie a minimális árnak?
  • Carlos
  • Rehom
    ui: ezt csak egy példánként hoztam fel!
  • Rehom
    Mennyire butaság ez,hogy megvan fixálva az összeg rmah , hogy lehet így kereskedni ?... nem adhatom el tome of secretet 0.25nél olcsóbban ez hülyeség... berakok 700db-ot ki az aki megveszi 175€? senki... arról nem is beszélve h amit alapból kidob 1 dbra az 0.26€ szóval ha én 700db-ot szeretnék venni az már 182€ , persze nem dobja ki nekem a 175€ ajánlatot 700ra amennyiért én beraktam ( jó az vicces is lenne h magamtól megveszem) de akkor másnak is 0.25 rakja be mégse találok 175€ olyat .... nem értem...
  • tibe
    lol ez jó :)
  • BlazeH
    Hehh:
    http://www.youtube.com/watch?v=-OVJa-5d90k
  • Henty
    gondolom majd a gamescom-on fogják bemutatni, személy szerint csak a monk class változásokat várom mert szégény attack speedből él és miután azt nerfelték így elég nyüzüge lett a többi classhoz képest:)
  • antgecc
    Méghogy kicsi.... én inkább úgy látom, hogy nem röhejesen nagy. Amekkorának a barbárt ábrázolni szokták általában, hát azt a méretet még Ronnie Coleman is megirigyelné, pedig gondolom többet foglalkozott a testépítéssel, mint a Diablós barbárunk.
  • Lunki88
    A barbár valahogy olyan kicsinek tűnik rajta, de amúgy tetszik. :)
    #53860 Köszi, megfogadom a tanácsot!
  • Dr DeViLKiNG
    Komolyan úgy csinálnak, mintha ez valami kiegészítőt felérő content patch lenne. Nem kicsit vicces/szánalmas.
  • j0nNyKa
    hatternek:
  • j0nNyKa
    patch 1.0.4. info coming soon
  • Tomi13
    Értem,köszi!
  • sanyiiiii
    Túl nagy a különbség a két fegyver között.
    Ha két fegyvert használsz akkor nem összeadódik a sebzésük vagy ilyesmi, hanem felváltva ütsz velük, és mindegyik a saját sebzését használja, a karakterlapon írt dpst viszont az átlagból számolja.
  • Tomi13
    Sziasztok

miért vaN az hogy a monkommal ha 2db egy kezes van a kezemben (fist,axe) akkor a karakter lap szerint 1590 a dmg-em, míg ha kiveszem a baltát és csak 1 db fist marad akkor meg 1730dmg?
    Ennek nem találom értelmét.
  • lamadragoon
    Síma pár hét alatt meglesz a lóvé, ha összeraksz act I. re MF cuccot... napi max 3 kör
    Nekem 232 alap MF el 15 nap alatt 46 milla jött be + néhány saját ruha/fegyó...
    nem esett 50 millás item (grat Dr D.), de több 5+ millás és sok milla körüli potyog
    BDragon #2117
    act II -n is eldöcögök így MF cuccban, de sok a halál... act I. easy
    fenék kell de jön a lé a rendes gear hez, úgyhogy hajrá ..
  • Akra
    ez valóban szerencse.
  • Sunrider924
    Bravo, ez mar igen.
  • fakanal
    Szep munka... biztos megerte vhol, vkinek:D
  • Dr DeViLKiNG
    Így.
  • Dr DeViLKiNG
    Na, végre megtört az átok.. na de még hogy!
  • rogan99
    Én kb 7 misit költöttem a barbimra és végigtoltam vele a játékot.
    Okosan kell vásárolni.

Ezek lettek a fő sattok a végére:

500 allres
    7k armor
    19kdmg
    29k life
    35% block, 1,5k life regen, 1k loh

Uccsó sor a lényeg, ez a 3 stat tart életben. Baromi drága 1,5k+ loh, de ki lehet váltani mint én is tettem és így sokkal olcsóbban ki jön az ember.

Act3 végén és act 4-ben volt pár elite amit skippeltem, de pl diablo simán lemegy erőlködés nélkül.

• j0nNyKa
    hat ja, maradjunk annyiban, hogy meglatjuk "soon" :)
  • Sunrider924
    Majd ha elokerul az a link amiben ezt olvastam, az a gond hogy valami kek postra velek emlekezni es csak valat vontam rajta, hogy hiszi a piszi, majd ha itt lesz meglatjuk. Sokan azon lovagolna hogy Mike apank milyen frankon forgatja a szavakat:

Patch 1.0.4 will also include new and improved Legendary items that are more interesting, more powerful, and more epic in ways you probably won’t be expecting
  • BlazeH
    Én nem látom ennyire borúsan.
    Szélsőséges példa:
    Maradnak a random statok és pluszba kap még 200str-et, meg 20%-damot egy random barbár skillre. Visszamenőleg meg nem lesznek javítva az itemek az biztos.
    De Sunrider már cáfolta az elméletem.
  • j0nNyKa
    hja en ertem mire akarsz kilyukadni, de errol nekem sajnos van egy nagyon borus elmeletem
    annyira nagyon huzzak ezt az item javitosdit (marmint a meglevo itemekkel), hogy olyan, mintha nem is tudnanak mar tisztessegesen belenyulni (pl. a random statok miatt)
    azokon hogy erositesz? tahat ha mondjuk nekem van egy IK chestem, ami kapott random statkent 70 intet, meg 12% gold findot, neked meg van egy IK chested, ami kapott random statkent 83 dexet, meg 300 thorns-t, akkor ezt a ket itemet visszamenoleg hogy javitanad fel ugy, hogy logikus is legyen, es fair is legyen mindkettonk fele?
  • Sunrider924
    A Natalya set bonus egy tevedes volt, nem szandekos, es pont azert maradt ugy, mert jon egy teljesen uj generacioja a legendaryknak, ez volt a pontos kifejezes, nem a meglevo legendarykat tapoljak, azokhoz nem nyul senki, jonnek uj lvl 60ra valo legendaryk.
  • BlazeH
    Én úgy értelmeztem, hogy ahogy a Natalya set bonuszát erősítették 1.3-ban ahhoz hasonlóan lesznek erősítve a jelenlegi setek, legendaryk. Tehát a nevük marad, a már kiesettek szarok maradnak, de az újonnan kiesettek már új tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez így volt D2-ben is. Nem hinném hogy pl az Immortal setet hagynák szarnak és kidobnák. Persze lehet hogy tévedek...
    Ahogy Frank mondta, még nem tudni mi lesz.
  • Lammer

(45 goldot ott ne hagyd! )
  • Sunrider924
    Nem erositik meg a patch elotti legendarykat, ezt mar tobbszor is vilagosan megmondtak. Mindegy hogy terv vagy item, azok ilyen szarok maradnak. Az uj legendaryk amik a patchben jonnek azok lesznek jok meg erosek meg taposak meg anyam tyukja, a regiek maradnak igy ahogy most vannak.
  • BlazeH
    Én nem is itemről beszéltem, hanem TERVről, de akkor félreértettem és Lammer itemet talált.
    A tervek ára fog szerintem felmenni, ha az itemeket megerősítik.
  • Sunrider924
    Dropp2Mi van ma.. nekem ez a 2ik legendary ugyanabba a menetbe amiben a haveromnak is esett egy Bull Khatos gyuru pont az en Inna nacim elott kicsivel. Es meg nincs vege a kornek XD
  • Lammer
    nem baj... igy legalabb tudok venni egy olyan fegyot ami lev req-es es magas dps-es :)
  • 1Darton1
    Az imént írtad le, hogy mit rontasz el miközben összerakod a geared. Szóval én a helyedben óvatosan javítanék ki másokat.
  • Fpocok
    A meglévőket BIZTOS NEM.
  • Sunrider924
    Dropp
  • sanyiiiii
    Igazából amíg nincs tele az ember lóvéval érdemesebb úgy gearelni hogy alacsonyabb vit-tel megelégszik az ember a cuccok többségén, és olyan slotba ahova amúgy is drága jó dpst rakni, pl chest, olyat venni ami amin van jó vit, resist, % life, esetleg + armor de gyenge vagy nincs a main stat, mivel ezeket semmire nem tartják az emberek így áruk sincs.