Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem adok tippeket. Így is túl sokan ismerik a taktikám.

Dr DevilKing van skypeod vagy x fired? Beszélhetnék veled pár szót?
Priviben elküldök valamit.
Senki?

Adózni ki fog belõle? 😊
Hétvégén 2 nap alatt 100 euró jött be olyan 2,5 milliónyi cuccból. Megy az rendesen. :p

Az miért lehet, hogy a "Installer Tome 2.MPQE" file 0 KB os és a telepítésnél e miatt meg is akad?
Blizzard downloaderrel szedtem le a jatekot.
Jó sok played time van benne, ennyire nehéz lenne wd-vel haladni ?!

Get a life!

Egoraptor
Szerintem az valami aszalt polip. <#nevetes1>

Jah szerintem is vicces 😊
greyfox
És én válaszoltam, hogy nem lvl, hanem stat függõ az, hogy mennyit ér az item. Még mindig nem értem, hogy mi a problémád, de most már ott tartok, hogy nem is érdekel 😊

Steam: greyfox

j0nNyKa
*popcorn szmájli*

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mar ertem hogy jon ki neked az a szam, a rovid tavu memoriad az bamulatos. Eleinte arra tippeltem, hogy tevedtel es dark mod helyett a pinket kapcsoltad be, de mostmar kristalytiszta a dolog. Gyere segitek emlekezni # 46974
jól hangzik, adokg 5000 goldot 1 milláé <#eplus2><#idiota>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

DonZorro
Mennyi az annyi Testvérem??? 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

sõt szerintem még egy 3. eset is volt (de a részleteire már nem emlékszem túlzottan)
greyfox
Mikor javítottál ki? 😊)Nem emlékszem semmi ilyesmire, én csak puszta jóindulatból írtam, hogy ne vegye komolyan senki amit írtál, mert azért annyira nem gyakori az RD.

Kicsit rá vagytok feszülve a dolgokra, lazítani kéne 😄

Volt ilyen dolog a wowban, 2 x is.
Tokre nem vagom hogy amire valaszoltal annak mi koze ahoz amit irtal. Arra voltam kivancsi hogy ezentul majd mindig belem kotsz mert egyszer ki mereszeltelek javitani? Annyira nem izgat a dolog amugy, csak miheztartas vegett.
eladó gold. eddigi árakhoz képest jóval olcsóbban!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

greyfox
Kicsit kellemetlen lenne, mert azokat utálom a legjobban.
Tegnap pl. 20-30 elite csoportból 1 kapott RD-t.
Mondjuk ez kifejezetten szerencsés stat, általában 10-bõl 1 rd nálam.

Valamennyit amúgy segít a life on hit item.

Most nézem, hogy milyen cuccokat pakoltok fel több százezer ill. 1-2 millió aranyért. Én meg nem merek 10-20K-nál többet kérni semmiért, de úgy látom, hibáztam! Szóval érdemes eladás elõtt kicsit túrni az AH-t, hogy mennyiért pörög az adott item. Basszus..ha ezt elõbb látom, most lenne pár millióm, és nem fájna a repair cost. 😊
Tyler Durden
vmi ráült a fejedre..(:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tatyla
ma wd-vel is elértem infernóra 😊

más, ma voltam dh-val elõször pónilanden ott nincs semmi boss?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Akkor ezek szerint csak nekem nincs szerencsém 😊

Akkor most ori-hari?
valóban nem, csak 10bõl 8 elit kap ref dmgt, mspeedre pedig alapból gyorasbbak mint az alap mobók.10bõl 8 szintén kap mortart 10bõl 9 pedig vagy jailer vagy waller.kb így.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ugyanúgy pörög az rmah, mint az elején, és az árak sem estek túl sokat. Viszont kifogytak a nagy spekulánsok raktárai, és a dropnerf sem tett túl jót neki.
Ha helyreteszik act3/4-et, akkor megint lehet szakítani rajta. Mivel ez az Õ zsebükre is megy, nincs kétségem, hogy tesznek valamit.

greyfox
Még szerencse, hogy ez nem így van.

<#idiota><#idiota><#taps><#eplus2>

Get a life!

Voyager5
Úgy tudom, hogy max 3-mat. Amúgy eléggé underrated skill.
Jazzy,
Találtam egy srácot, aki azt mondta, hogy segít a dologban. De ha te valóban kevesebbet nyomod mostanság, akkor lehetséges, hogy inkább téged kérnélek meg. Számíthatok segítségre, vagy verjem ki a fejembõl? ^^
Meg annal is kiralyabb, leven hogy infernon a DH minden eliten kap reflect damage es fast/teleport affixet garantaltan.<#eljen>
Laza
A DH elementál lövése a gömbvillám rúnával 60-on is olyan király, mint végig a szintezés alatt? Most 53 vagyok, de még mindig szinte a legjobb és leghatásosabb támadásom. Kiteolni is tök jó vele, mert olyan gyorsan megy mint ahogy futok, így csak magam elé lövöm és a hátam mögött jövõ elitet folyamatosan sebzi. Na meg tömegoszlatónak a legjobb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

jazzy
Sok user gearjében benne volt akkor is a pénz.. csak nem hivatalos úton. A cuccot nem veszed meg, a cuccot béreled a Blizzardtól határozatlan idõre. Ergo alldelt csinálhatnának ha akarnának.. bár nem fognak.. de akkor több patch, több item, több újítás fog kelleni..
Aradebil2
nem lesz alldel amíg userek pénze van benne a gearben.sajna

Hegi90
pont most akartam linkelni én is, nagyon jó dolgokat mond!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Garantálta az újrajátszhatóságot az alldel is, amit többször írtam már meg lehetne oldani is csak fordítottan, max szintet növelni, cuccokat berakni, új ötleteket, modifiereket, rúnákat, gemeket, karaktereket, eventeket, meg még mittudomén, csak sokkal egyszerûbb volt simán törölni mindent. Ott sem hagyták ott az emberek mondván, hogy de szar mindenem odavan, a nagy diablosok már várták az alldelt, mert nem volt mit csinálniuk a végén. Itt még lenne mit csinálni, de én mint nem Monaco hercege inkább eladom a monkom cuccait, minthogy játsszak vele..
Carlos
Én Beta óta ezt pampogom.
Igen, szép és jó, hogy gyárthatok 3kezes kardot 8 stattal, de ez kerül 1500 porba, 500 tûzlabdába és 250 patába és még csengessek 10 misit.
Eredmény: az esetek 98%-ban egy rakás FOS.
Akkor inkább bemegyek az AH-ba, széttúrom az agyam és megveszem 10 misiért ami ott van.

Ellenben:
Akarsz 3 kezes kardot 8 stattal, próbálkozz:
15 por, 5 tûzlabda, 2.5 pata 😊, 10K.
Gyártanám mint a szart nagyüzemben. Hátha kijön a jóság. Lehet, hogy csak 100-ikra jön ki és elköltök egy valag pénzt, de akkor sem érzem magam lehúzva (annyira).

Þór vígi þessi rúnar

de itt van mellé wow
lehet csak egy content patch helyettesítõnek kell a diablo, ezen a 2d-s cuccon hosszú távon kevesebbet kell dolgozniuk mint 1 raiden 😄

Tyler Durden
Erre mondták többen azt már Dio3 megjelenés elõtt, hogy nézzük meg 5 év múlva mennyien fogják játszani. D2-ben még pár éve /3-4/ húztam karaktert tradeltem, funoltam és elég rendes tömegek játszottak, itt szerintem ez a hosszútáv esélytelen..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Azon agyaltam tegnap, mikor mar semennyire nem kotott le az act1 farm es en is inkabb AHt scaneltem, hogy mennyivel lenne elvezetesebb a jatek ha teszem azt a craft koltseget mondjuk megfeleznek. Ez csak egy talalomra bedobott szam de a jelenlegi formajaban a craft tokeletesen ertelmetlen, mivel a belevert osszeg fuggvenyeben AHbol megkapom a garantalt cuccost.
R4ptor
Kösz a jó tippet. Amúgy tény, hogy nehéz megbízni az emberekben, de még hidd el van olyan, aki értékeli a bizalmat és nem kihasználja 😉
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
A különbség csak az, hogy a d2 nem 1 hónapig volt izgalmas kieg nélkül, hanem egészen a kiegig bõven játszották. Nem ártott pár ráncfelvarrás, a 2 új karakter, a rúnák stb, de mindenesetre közel sem 1 hónapos játék volt.

Illetve ott volt kedve az embernek felhúzni, kipróbálni másik karaktert. Itt felhúztam monkot, nem tetszett, wizardot, tetszik, de nem húznék még 1 karaktert, mert unalmas, értelmetlen, drága.
Carlos
Ezis elég érdekes:

Þór vígi þessi rúnar

Sajat viszonyitasi alapom nincs, de tobben irtatok hogy a d2 is az expansion utan lett jo. Hat kivancsian varom, mert a jatek lassan nekem is kifujt. Maradt meg 2 kari, amit felhuzhatok 60ig.
Carlos
Énis hasonlót tapasztalok...

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
valaki tudja hogy a spectral blade pontosan hányszor attackol egy cast alatt? 3at?

Valaki írt mostanában webformon ticketet? Érdekelne mennyi most a várakozási idõ kb.

jazzy
Nekem ugyan csak kb 20 ember van a friendlistámon, de a kezdeti délután minimum 15 onlineból mostmár 3-6 (ebbõl 3-5 menüben afkol) van. Már amikor fellépek, mert napi 1 act1 runnál és 15 perc ahzásnál többet nem logolok fel.